SACCSIV – blog ortodox

Gafă apocaliptică – Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe: Cei care s-au „vaccinat” sunt „oameni marcați”. Se împlinește profeția biblică?!

Posted in Coronavirus, vaccinare in masa, virus by Vali on octombrie 13, 2021

Sursa: https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/gaf-apocaliptic-purt-toarea-de-cuv-nt-a-casei-albe-cei-care-s-au-vaccinat-sunt-oameni-marca-i-se-mpline-te-profe-ia-biblic-1566256

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, se referă – intr-o recenta conferinta de presă – la cei „vaccinați” ca fiind „oameni marcați” de care are grijă administratia Biden.

În cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă purtătoarea de cuvânt Jen Psaki face o „eroare de exprimare” – cum s-a dorit a fi catalogata ulterior – sau pur si simplu a facut o gafă de proportii cum s-ar zice „a scapat porumbelul pe gură”. O jurnalistă o întreabă ceva cu privire la măsurile abuzive luate de aministrația Biden, care limiteaza drepturile cetatenesti, precum si dreptul la liberati individuale si discriminare, a celor nevaccinati fata de cei vaccinati, iar Jen Psaki răspunde:

„Nu aș caracteriza discursul lui folosind aceste cuvinte sau această terminologie. Ce ați auzit pe președinte transmițând ieri sunt următoarele măsuri pe care le ia, folosind toate pârghiile guvernamentale, pentru a reduce gradul de infectare, numărul de internări, pentru a proteja pe oamenii marcați și pentru a salva mai multe vieți”.

Iată și fraza în engleză:

„What you heard the President convey yesterday are the next steps he is taking, using every lever of government, to reduce, uh, sicknesses, to reduce hospitalizations, to protect marked people, and save more lives.”

Traducerea de dictionar este „marked people=oameni marcați (pecetluiți)”. In engleza, sensul „marked” nu se poate traduce, ca in română, „marcați” adică „afectați” (o persoana marcată/afectată de un fapt sau un eveniment). Cu atat mai mult cu cat in contextul intrebarii Jen Psaki se referea la persoanele „vaccinate” ca fiind „persoanele marcate”, deci in acest caz nu acestea erau afectate de masurile abuzive ci, dimpotriva, cei nevaccinati care erau considerati a fi discriminati de catre jurnalista acreditata la Casa Albă. In engleza, „mark” înseamnă exclusiv semn, ștampilă etc., „marked” înseamnă „însemnat”, „ștampilat” (pecetluit) etc.

In acest caz, filmarea respectiva de pe Youtube a strans foarte multe vizualizari, iar la comentarii multi vorbitori nativi de engleza se intreaba de ce a folosit purtatoarea de cuvant a lui Joe Biden termenul de marcati/pecetluiti (deci nu au facut nicio confuzie), cu trimitere la pasajul din Biblia unde se se spune ca „nimeni nu va putea sa cumpere sau sa vândă decat daca are semnul” (in original in engleza – „mark”) referire la „mark of the beast”, din Apocalipsa lui Ioan din Noul Testament. Asemanarea in acest caz este izbitoare, intrucat in curand nimeni nu va mai putea intra in magazine sau in restaurante, peste tot, decat daca e vaccinat si are „marca”, adica acel cod QR de pe certificatul verde (greenpass), or ca sa o spuna pe față chiar purtatoarea de cuvand a Casei Albe este deja prea mult fata de orice „teorie a conspiratiei”.

Filmarea integrala pe Youtube, alaturi de comentarii – AICI (incepand cu minutul 1:12:17), secventa in cauza AICI.

_

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Retragerea cash ului pas cu pas said, on octombrie 13, 2021 at 4:32 pm

    Repetitie pentru retragerea banilor cash pana in 2023!?
    S a votat deja un proiect in parlament pentru plata exclusiv on line in relatie cu institutiile statului incepend din 2022!
    #
    Începând de anul viitor, constănțenii, beneficiari ai programului „RESPECT“, vor primi tichetele valorice pe suport electronic (carduri) în locul celor emise pe format de hârtie.

    Decizia a fost luată în condițiile în care tot mai multe servicii se mută în online, iar în situația pandemică actuală se recomandă evitarea contactului cu bancnotele și alte mijloace de plată pe suport hârtie, precum și interacțiunile umane multiple, mai ales în cazul persoanelor vârstnice, categorie expusă multiplelor riscuri.

    Astfel, din 2022, beneficiarii tichetelor vor primi pe card contravaloarea celor 8 tranșe de tichete valorice emise anual. Cardurile vor fi emise o singură dată, vor fi distribuite beneficiarilor și vor fi alimentate în 8 tranșe pe an, valoarea unei tranșe fiind de 50 lei.
    BENEFICIARII programului ‘RESPECT’ vor primi tichetele valorice pe CARD
    https://www.replicaonline.ro/beneficiarii-programului-respect-vor-primi-tichetele-valorice-pe-card-492964/

    Apreciază

    • Pecetluirea prin vaccin cu laser said, on octombrie 13, 2021 at 9:05 pm

      Despre pecetluirea cu semnul fiarei prin vaccin cu laser

      Sfantul Paisie Aghioritul:

      Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si, ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui. Cati oameni nu sunt deja pecetluiti acolo cu raze laser, unii pe frunte si altii pe mana. Mai tarziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpara, sau sa ia imprumut, sa fie numit intr-un post etc. Imi spune gandul ca Antihrist cu acest sistem vrea sa prinda toata lumea si, daca cineva nu este in sistem, nu va putea lucra etc., fie el rosu, fie negru, fie alb, adica toti. Va supraveghea astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondiala si numai aceia care au primit pecetea cu numarul 666 vor putea avea acces la schimburi comerciale. Dar ce vor pati oamenii care se vor pecetlui!… Mi-a spus un specialist ca prin razele laser se pricinuiesc vatamari.

      #

      Sfantul Gavriil Georgianul: 

      Principalul (dupa acceptarea pasaportului de vaccinare scopul ultim va fi primirea pecetii 666 pe frunte sau pe mana dreapta n.n.) este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte.

      #

      Se foloseşte un laser care împinge mici picături de lichid prin stratul exterior al pielii, a precizat David Fernandez Rivas, profesor la Universitatea din Twente şi cercetător afiliat la Massachusetts Institute of Technology (MIT), care a finanţat acest proiect ( recte Bill Gates n.n. )

      #

      A se vedea si:

      Bill Gates and MIT unveil quantum dot technology to mark children’s skin so they can be scanned for vaccine compliance – NaturalNews.com

      https://www.naturalnews.com/2020-10-19-mit-unveils-quantum-dot-technology-to-mark-childrens-skin.html

      Într-o milisecundă, sticla în care se află lichidul este încălzită cu un laser, o bulă este creată în lichid, împingând lichidul în afară cu o viteză de cel puţin 100 de km/oră.
      Metoda  permite să pătrundem prin piele fără să provocăm vătămări. Nu vedem nicio rană sau vreun punct de intrare.
      O cerere de finanţare pentru a începe testele pe voluntari umani urmează să fie depusă în această lună, a precizat profesorul Rivas.
      Totuşi, va fi nevoie de unu până la trei ani pentru ca metoda să devină disponibilă pentru populaţia generală…

      #

      Injecţii fără ace şi „practic nedureroase”, inventate de cercetători din Olanda

      http://m.stiri.tvr.ro/injectii-fara-ace-si-practic-nedureroase-inventate-de-cercetatori-din-olanda_892874.html

      Apreciază

  2. Mihai T said, on octombrie 13, 2021 at 4:40 pm

    Link-ul pus de ei derulează clipul de la 01:12:40. Fraza e de la 01:12:17.

    Apreciază

  3. Cristian Daniel said, on octombrie 13, 2021 at 11:04 pm

    Gresit!!! Nu e nicio gafa apocaliptica! Este adevarul gol-golut! Doar stiti ca adevarul va iesi la iveala precum uleiul can e pus in apa, nu poate fi tinut sub obroc mult timp si nu se amesteca cu minciuna! Gura pacatosului adevar graieste, nu?

    Apreciază

    • Max said, on octombrie 14, 2021 at 9:45 am

      Asa este. Nu-i ingaduie Dumnezeu sa puna sub obroc total Adevarul…ii sileste sa marturiseasca, fara voia lor…..ca pe demonii exorcizati.

      Apreciază

      • Cei vaccinati au fost marcati... said, on octombrie 14, 2021 at 12:00 pm

        Sfantul Antonie de la Optina spune in viziunea sa ca toti oamenii de pe planeta vor fi numerotati pana la aparitia Antihristului in public. Si marcarea aceasta pe care o poti detecta la cei vaccinati cu bluetooth ul unui telefon performant este o numerotare. Eu am vazut empiric ca se pot citi astfel de serii:
        „A6: HC: 72:T8:6Z:G9” care sunt marcate in identitatea biodigitala a celor vaccinati. Mai urmeaza un recensamant national in decembrie-ianuarie al tuturor persoanelor si imobilelor (se numara cate case, terenuri si masini ai in proprietate). Apoi toate aceste date se vor cumula cu cele din platforma de vaccinare si cu cele din cardul biometric pentru a fi sintetizate si transferate in viitorul portofel digital care are termen limita de implementare septembrie 2022.
        Utima strigare va atunci cand toate aceste date antementionate vor fi transferate prin vaccinul digital pe nanocipul care va constitui semnul fiarei pe mana dreapta sau frunte!

        Apreciat de 1 persoană

      • Este scapata intentionat... said, on octombrie 14, 2021 at 12:49 pm

        Max,
        La tehnologia pe care o detin nu se mai feresc sa ne arate ca ne vor domina sau ne vor devora. Asta a spus o Anthony Pach de prin 2014 intr un interviu.
        Era un slogan la revolutie: armata e cu noi! La care oculta raspundea cinic: si noi suntem ( va dominam) pe voi!
        Asa ca planul „Marea Sacrificare” este derulare!

        Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.