SACCSIV – blog ortodox

DC Comics anunță că noul Superman va fi bisexual

Posted in BENZI DESENATE, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on octombrie 12, 2021

THE Hollywood REPORTER: Superman Comes Out as Bisexual in DC Comics’ Latest

Superman revine ca bisexual în cea mai recentă apariție a DC Comics

Un nou Superman al Pământului din benzile desenate, Jon Kent, își arată identitatea în cel mai recent număr din ‘Superman: Fiul lui Kal-El’

De JAMES HIBBERD, 11 Octombrie 2021, The Hollywood Reporter

DC

Noul Superman de la DC Comics – Jon Kent, fiul lui Clark Kent – se arată ca fiind bisexual în cel mai recent număr din Superman: Son of Kal-El.

În numărul din 9 noiembrie, fiul lui Clark și al lui Lois își duce viața într-o nouă direcție.

„Întotdeauna am spus că toată lumea are nevoie de eroi, și că toată lumea merită să se vadă în eroii lor, iar eu sunt foarte recunoscător că DC și Warner Bros. împărtășesc această idee”, a declarat scriitorul Tom Taylor. „Simbolul lui Superman a reprezentat întotdeauna speranța, adevărul și dreptatea. Astăzi, acel simbol reprezintă ceva mai mult. Astăzi, mai mulți oameni se pot vedea pe ei înșiși în cel mai puternic supererou din benzile desenate.”

Jon a preluat mantia lui Superman al Pământului în timp ce tatăl său este plecat din lume în seria Action Comics.

Ca și tatăl său, Jon Kent s-a îndrăgostit de un reporter, Jay Nakamura, prietenul său din facultate. În ultimul număr, acesta și Jon au o relație romantică.

„Nu am putea fi mai mândri să spunem această poveste importantă de la Tom Taylor și John Timms”, a declarat Jim Lee, director de creație și editor DC. „Vorbim mult despre puterea Multiversului DC în povestirea noastră și acesta este un alt exemplu incredibil. Îl putem avea pe Jon Kent explorându-și identitatea în benzile desenate, precum și pe Jon Kent aflând secretele familiei sale la TV în Superman & Lois. Ei coexistă în propriile lor lumi și timpuri, iar fanii noștri se pot bucura de amândouă simultan.”

Mișcarea vine după ce cel mai recent Robin de la DC, Tim Drake, de asemenea scos la iveală ca fiind bisexual în ‘Batman: Legende urbane’. Personajul Tim Drake va avea parte și el de o piesă de teatru live-action. Drake a fost adăugat la serialul live-action Titans de la HBO Max, actorul Jay Lycurgo interpretând personajul în cel de-al treilea sezon al serialului, care va apărea pe 12 august.

Francizele clasice de benzi desenate au făcut din ce în ce mai multe eforturi pentru a fi mai inclusive din punct de vedere LGBTQ. Vestea vine la câteva luni după ce o versiune a Căpitanului America de la Marvel a ținut prima pagină a ziarelor recunoscând că este homosexual.

 

RT: Bisexual Superman will ‘destroy America,’ say outraged conservatives

Bisexualul Superman va ‘distruge America’, spun conservatorii scandalizați

Publicat pe 11 Octombrie 2021, de RT

Superman de la DC Comics este acum bisexual, iar un număr viitor prezintă o întâlnire romantică între Omul de Oțel și un reporter de sex masculin. Schimbarea de look a supereroului a stârnit cel puțin controverse.

Jon Kent, fiul lui Clark Kent și al lui Lois Lane, este un supererou complet modern. El luptă împotriva schimbărilor climatice și a împușcăturilor din școli și își folosește superputerile pentru a opri deportarea imigranților ilegali. Acum el se declară bisexual, în cel mai recent număr al revistei ‘Superman: Son of Kal-El’, în paginile benzii desenate fiind prezentat un sărut între Omul de Oțel și Jay Nakamura, un reporter.

„DC Superman: La fel ca tatăl său dinaintea lui, Jon Kent s-a îndrăgostit de un reporter 💙 Aflați mai multe despre povestea care va urma în SUPERMAN: SON OF KAL-EL #5: https://bit.ly/3FubuVk #DCPride”

Creat în 1938, Superman a fost întotdeauna eroul american prin excelență: puternic, masculin și luptător pentru ‘adevăr, dreptate și calea americană’. Cu toate acestea, DC Comics a modificat acest slogan în luna iulie, când povestea lui Jon Kent a început în primul număr din ‘Superman: Son of Kal-El’, schimbând declarația patriotică originală a tatălui său cu ‘adevăr, justiție și o lume mai bună’.

Până în acel moment, DC îl angajase deja pe Ta-Nehisi Coates, activist pe probleme rasiale, pentru a lucra la un film despre un Superman adaptat pe tema rasială (care între timp și-a pierdut regizorul, JJ Abrams), iar schimbarea sexualității lui Superman a fost o evoluție naturală pentru Taylor, care a declarat pentru New York Times că „ideea de a-l înlocui pe Clark Kent cu un alt salvator alb heterosexual s-a resimțit ca pe o oportunitate ratată”.

Cu toate acestea, mulți fani și experți – în special cei de orientare conservatoare – nu au avut nicio problemă cu vechiul Superman. Enervați de ceea ce au considerat a fi o intrigă secundară gay, ei au criticat online DC Comics:

„Excelent! Dar pentru o incluziune reală, aș vrea să o văd și pe Lois Lane devenind pansexuală și pe Lex Luthor identificându-se ca fiind o lesbiană de gen fluid”, a postat pe Twitter contrariatul englez Piers Morgan.

„Josh Jordan: ‘Noul Superman… este preocupat de mediul înconjurător, nu se ferește de politică și va începe în curând o relație romantică cu un prieten de sex masculin.’

Aproape că nu mai există niciun loc în care să poți evada într-o altă lume fără ca politica să fie în prim-plan.”

„Ben Shapiro: Până când Superman nu va fi un bărbat trans cu dizabilități, scutește-mă de spălătura ta roz, DC Comics”

„Josh Mandel: Bisexuali în benzi desenate pentru copii.

Ăștia literalmente se străduiesc să distrugă America.”

Cu toate acestea, susținătorii noului Superman ‘trezit’ au respins aceste critici, argumentând că persoanele cele mai supărate de această schimbare „nu au cumpărat vreo carte de benzi desenate în viața lor”.

„Katherine M. Gordon: Hopaa, asta o să-i scoată din sărite pe cei de dreapta.”

„Tom and Lorenzo: SUNT AICI PENTRU ACEST HAOS GAY”

În ciuda dominației filmelor cu supereroi în cinematografe și pe platformele de streaming, vânzările de benzi desenate au rămas slabe timp de mai mulți ani. Poveștile ‘woke’ nu au reușit să se conecteze cu un public mai tânăr, iar fostul artist DC Ethan Van Sciver a declarat pe You Tube în această vară că „există un sentiment palpabil de disperare” în această industrie.

„Industria benzilor desenate este un dezastru în acest moment”, a afirmat Van Sciver. „Nu pare că cineva ar vrea să facă bani producând benzi desenate vandabile, dezirabile, de colecție. Cei mai mulți creatori se folosesc de media benzilor desenate ca să facă reclamă unor emisiuni de televiziune și filme pe Netflix. Acum aceștia încearcă să atragă atenția mass-mediei asupra lor prin inițiative care au în vedere diversitatea și incluziunea.”

În ceea ce privește diversitatea, Jon Kent nu este singurul erou LGBT dezvăluit de DC în ultimele luni. În august, DC a dezvăluit că Tim Drake, partenerul lui Batman, este bisexual.

 

Comentariu saccsiv:

Conform G4Media creatorul seriei, Tom Taylor a declarat ca:

„A avut loc o schimbare reală în ultimii ani. Acum zece ani, acum cinci ani, acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit”

Tagged with: , ,

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kunta kinte said, on octombrie 12, 2021 at 3:59 pm

  A stiut fostul PM , Cutzu/ Pirtzu ceva cind s-a pozat in „$uper_man”.

  Apreciază

  • John said, on octombrie 13, 2021 at 11:31 am

   În cazul lui,a fost partea pasivă(în toate sensurile) a lui Joianis!😁😆

   Apreciază

 2. Mădălina said, on octombrie 12, 2021 at 4:35 pm

  Bună saccsiv! îți las linkurile la 3 traileuri legate de reproducere/”educație sexuală” mai noi:https://youtu.be/cut4IW0oz1w https://youtu.be/uZdlVlo4TxM https://youtu.be/_wvoP43A0KE

  Apreciază

  • Mădălina said, on octombrie 12, 2021 at 4:40 pm

   Mai sunt și promovate la greu în rândul adolescenților serialele Big mouth și Sex education.

   Apreciază

 3. Un om said, on octombrie 12, 2021 at 4:58 pm

  LGBT = spălare pe creier!

  Apreciază

 4. Mihai T said, on octombrie 12, 2021 at 5:11 pm

  În prima poză din articol, cele două personaje (care teoretic sunt bărbaţi) sunt desenate cu un amestec de trăsături masculine şi feminine. Buzele şi ochii mi se par de femei, la craniu nu e clar: posibil să fie la jumătate între masculin şi feminin. … Oare de ce flutură înaintea tinerilor astfel de imagini ? …

  Apreciază

 5. vaccinarea devine obligatorie pentru anumite categorii profesionale said, on octombrie 12, 2021 at 5:37 pm

  Ministrul interimar al Sănătății anunță proiectul legislativ prin care vaccinarea devine obligatorie pentru anumite categorii profesionale | Smart Radio
  https://www.smartradio.ro/ministrul-interimar-al-sanatatii-anunta-proiectul-legislativ-prin-care-vaccinarea-devine-obligatorie-pentru-anumite-categorii-profesionale/

  Apreciază

 6. Ioana said, on octombrie 12, 2021 at 6:02 pm

  Cine poate să ajute o bunică și niște adolescenți orfani de ambiii părinți cu lemne de foc, încălțăminte și haine groase să o sune pe bunica Valerica la tel 0785 490 565 sau 0786 638 346. Locuiesc într-o casă părăsită din București sector 5,sunt hotărâți să nu se vaccineze. Adolescenții au crescut frumos, sunt respectuoși. Bunica are foarte multe icoane acasă, iar tavanul lor e găurit. Niște frați i-au ajutat să își ia aragaz, butelie și o siba pe lemne, dar au nevoie si de ajutor cu o încărcătură de lemne pentru a trece peste sezonul rece.
  Bunul Dumnezeu nu îi uită pe copiii orfani. Mihaela, Narcis si Nicolas au 15, 16 si 18 ani. Mihaela și Narcis au luat note bune la școală iar Nicolas muncește pentru a-și ajuta bunica si frații cu aprovizionarea. Dar au nevoie de ajutorul fraților creștini, de rugăciune și poate de niște daruri, hăinuțe, fructe, pachețele cu mâncare, un mic dar pentru niște copii fără părinți. Doamne ajută!

  Las și o adresă a mea de email : Simpletext1@yandex.com

  Apreciază

 7. Cristian Daniel said, on octombrie 12, 2021 at 6:27 pm

  Aceste mizerii si scarbosenii, caci doar desene animate nu se pot numi, nu trebuie promovate sub nicio forma si in niciun fel…

  Apreciat de 2 persoane

 8. Vax Albina crema puca said, on octombrie 12, 2021 at 6:55 pm

  BOMBĂ: Vaccinarea obligatorie va fi promovată, miercuri! | Ziarul National
  https://www.national.ro/coronavirus/bomba-vavccinarea-obligatorie-va-fi-promovata-miercuri-738458.html

  Apreciază

 9. 50 % din vaxxinati s au infectat cu covid said, on octombrie 12, 2021 at 7:16 pm

  INSP: Jumătate din persoanele vaccinate s-au infectat cu Covid | Ziarul National
  https://www.national.ro/coronavirus/insp-jumatate-din-persoanele-vaccinate-s-au-infectat-cu-covid-738468.html

  Apreciază

 10. abia către sfârşitul anului viitor. said, on octombrie 12, 2021 at 10:01 pm

  Dar testele clinice cu un medicament pe baza acestui anticorp vor începe abia către sfârşitul anului viitor.

  Cercetători elveţieni au descoperit un anticorp monoclonal capabil să neutralizeze toate variantele coronavirusului – Black News
  https://blacknews.ro/cercetatori-elvetieni-au-descoperit-un-anticorp-monoclonal-capabil-sa-neutralizeze-toate-variantele-coronavirusului/

  Apreciază

  • Mihai T said, on octombrie 13, 2021 at 9:25 am

   Nu putem avea încredere în nimic din zona medicală, având în vedere avansul nanotehnologiilor.

   Apreciat de 1 persoană

 11. vaccinare în somn said, on octombrie 12, 2021 at 10:03 pm

  Preşedintele Filipinelor propune o nouă metodă de a imuniza cât mai mulţi locuitori: vaccinare în somn – Black News
  https://blacknews.ro/presedintele-filipinelor-propune-o-noua-metoda-de-a-imuniza-cat-mai-multi-locuitori-vaccinare-in-somn/

  Apreciază

 12. Simion B said, on octombrie 12, 2021 at 10:10 pm

  Austrian MP collapses in Parliament. Vaxxxed ?

  https://www.bitchute.com/video/bZj6nlCZyuqr/?list=subscriptions

  Apreciază

 13. Corona Lisa de Grid Modorcea said, on octombrie 12, 2021 at 10:11 pm

  Medicii și hăitașii
  Grid Modorcea, Dr. în arte

  În degringolada în care se află hăitașii pandemiei, cei care ne chinuie și o fac pe atotștiutorii națiunii, mă aștept să existe o revoltă a medicilor, a oamenilor de știință. Numai în ei cred, numai ei sunt autoritatea în care trebuie să ne încredem.

  Cine este Dan Barna zis Bârnă, să ceară vaccinarea obligatorie a medicilor? Se comportă ca un huligan. Și Hunor, la fel, în cârdășie cu el. L-am cunoscut pe când era ministrul culturii și nu-l credeam în stare să ajungă să ceară ruperea unui ținut din trupul țării, să ignore adevărul istoric, să fie iredentist, să încalce Constituția statului unitar român și să se alăture acum hăitașilor. A apărut mai nou și un Atilla, care o face pe discreționarul! Cred că în Ungaria nu i s-ar permite un asemenea comportament de hăitaș al medicilor! Și cine e Gheorghiță? El nu-i Sfântul Gheorghe, să-i admir martiriul, e Gheorghiță, dar dă porunci specialiștilor! La fel un sirian ajuns Arat Făt Chelos pe plaiurile noastre, care nu mai pleacă la el acasă, îi place aici, fiindcă a găsit fraieri care să-i tolereze minciunile, neputința și iresponsabilitatea! Acum cere să nu mai intre la mall-uri decât vaccinații!

  Cartea mea „Corona lisa” este documentul prin care i-am băgat pe acești indivizi în istoria rușinii. Și unde susțin intens, pe bază de dovezi, cu argumente de la certe notorietăți medicale, inclusiv de la The Free People Alliance, că ar fi vorba de un virus biologic creat de om, cum susțin și unii medici chinezi evadați de la Wuhan, că vaccinurile inventate până acum nu sunt soluția ultimă și că trebuie ajutați medicii să studieze toate posibilitățile pentru a găsi o soluție mai bună.

  Specialiști ca Mike Yeadon, fost vicepreședinte la Pfizer, ne sfătuiește ca oamenii sănătoși să nu se vaccineze. Mulți medici din țara noastră susțin același lucru, dar nici un hăitaș din țară, în frunte cu Klausfobie, nu ia în serios asemenea semnale, ei îi dau înainte cu hăituirea. Și s-a ajuns acum la ceva incredibil, ca medicii să fie obligați prin vot parlamentar să se vaccineze!

  Ce rușine! Ce pată pe creierele bolnave ale celor care ne conduc! Acești hăitași încurcă rău borcanele, planul politic cu știința medicală. Ei trebuie să se ocupe de partea administrativă a fenomenului, nu să se substituie medicilor și să dea instrucțiuni de ordin medical! De când Iohannis, un fel de prăjină cu papion, se pricepe mai bine la medicină decât la vorbăraie/vorbe redundante care nu spun nimic? El e cu step-ul bine făcut, uită că a fost ales ca populația să scape de oameni ca Băsescu, Ponta sau Dăncilă. Cred că electoratul ar fi ales și un chinez nu numai un sas, ca să scape de Pazvante Chiorul et co. El nu e în stare să facă o stănoagă, iar acum, la Bruxelles, a declarat că va pune biciul pe cei nevaccinați, că așa nu se mai poate, trebuie să raporteze că toți oamnii sănătoși sunt bolnavi!

  Oameni buni, treziți-vă, fac un apel la logica elementară, la luciditate, până nu e prea târziu! Apărați-i pe medici, pe oamenii de știință, pe acești „dumnezei” de pe pământ. Altă soluție nu avem. Pe ei trebuie să-i urmăm. Și să-i apărăm. Iar ei trebuie în ceasul al 12-lea să se revolte, sunt oameni de știință, somități, să fie uniți, să nu accepte condițiile pe care le impun hăitașii.

  [..] Se verifică astfel că Festivalul „George Enescu” a stat sub umbrela unei mari aberații, când a impus obligația de a se intra la concerte numai cu Certificatul verde! A fost o rușine, un eșec cultural, care a culminat cu testele din holul Sălii Palatului plătite de spectatori, când toți avem asigurare medicală, iar testările ar trebui să se facă gratuit!

  Cu asta să se ocupe alde Cîțu-Cîțu, de ce testele sunt cu plată (circa 200 lei testul)? Unde sunt miliardele de euro împrumutate? Când vor fi demascați profitorii și duși la Jilava? ..Hăitașii sunt vinovați pentru vorbele lor fără acoperire, pentru introducerea sistematică a panicii în rândul populației. Mai multe victime au făcut aceste vorbe aberante, de diletanți, decât coronavirusul….
  Cu forța, cu botnița, cu vaccinul, nu rezolvăm lucrurile. Numai medicii, numai profesioniștii trebuie să aibă un cuvânt în acestă chestiune. Hăitașii să lase hățurile din mână, să se dea la o parte. Ei să se ocupe de partea administrativă.
  Nu sunt în stare să formeze un guvern, să conducă țara. De luni de zile se zbat în neputință guvernamentală, în loc să se ocupe de ceea ce-i doare pe oameni, de sănătatea lor. ..Nu o mai faceți pe lorzii când sunteți niște leproși!
  [..]
  La noi, atmosfera generală e de agresivitate. În fiecare zace un virus al agresivității. Puterea menține o tensiune vinovată la limita vendetei. Și tensiunea asta e molipsitoare. ..Se uită că „aleșii” nu au fost votați de circa 70 la sută din populația cu drept de vot a României. Ei sunt tot mai izolați, fiindcă nu stau cu fața la popor, ci la interesele lor vremelnice. Dacă nu sunt atenți la vocea poporului, vor dispărea. Să nu uităm totuși că e pace, nu război. Să ne purtăm ca oameni ai păcii, ai iubirii de semeni, dacă se poate.

  Apreciază

 14. Christinne Radu said, on octombrie 12, 2021 at 11:03 pm

  Apreciază

 15. scortisoara said, on octombrie 13, 2021 at 12:08 am

  Ihh …. repulsive…

  Apreciază

 16. Ueseristii satanistii said, on octombrie 13, 2021 at 6:04 am

  USR vrea pedepsirea medicilor și certificat verde pentru toți angajații | Ziarul National
  https://www.national.ro/coronavirus/usr-vrea-pedepsirea-medicilor-si-certificat-verde-pentru-toti-angajatii-738452.html

  Apreciază

 17. Vic said, on octombrie 13, 2021 at 7:58 am

  Amatorilor de servicii gen Netflix li servește contracost ce vrea corectitudinea politivă să se audă ca să fie trendy „diversitatea și incluziunea”. Cineva mănă turma de uitaci pe ce direcție vrea să o manipulează cum vrea propaganda mascată în acest caz sau în general. Mesaj subliminal cum at fi vaccinați-vă, educația sexuală și alte asemenea aflate pe agenda lui Soros/Cioloș/Cîțu.

  Apreciază

 18. mircea.v said, on octombrie 13, 2021 at 8:27 am

  Marcel Petrisor a trecut la Domnul. Acum se bucura impreuna cu Sfintii Inchisorilor.
  Dumnezeu sa-l odihneasca in sanul lui Avram!

  Incepand de azi, voi posta fragmente din cartea lui – „Cumplite incercari, Doamne”

  Dar mai intai, cum ii defineste pe ceilalti colegi de suferinta (deci si pe el)

  „Si mai ramasese ceva in ei, ceva ce umplea parca intocmai ca un aer toata putinatatea de materie vie pe care o mai aveau. Un fel de suflu ce batea in tot launtrul lor, lovind disperat in marginile trupului ca intr-o toba. Voia parca sa iasa din ei ceva ce nu se hotarase insa bine cum sa arate sau sa se arate in fata ochilor celorlalti… Ca un perete sau ca o oglinda pe care sa se proiecteze tot ce fusese in ei, sau peste ei, tot ceea ce facusera, tot ceea ce li se facuse, tot ceea ce avusesera si ei de gand sa faca sau sa spuna, si nu facusera sau nu spusesera. Sau ca un duh care sa tarasca dupa el o intreaga biblioteca, cu tot trecutul si viitorul lor?
  Tezaur pretios, detestat si iubit, dar si ascuns si dezvaluit numai cu mare grija de catre fiecare dintre aceste fantome, acest continut imens de date si fapte era tot ce le mai ramasese sau mai putusera sa pastreze. Avere scumpa, ca o blana de pret care-i putea aduce purtatorului pieirea sau gloria, si pe care n-ar fi lepadat-o cu nici un chip vreunul din ei. ”

  Cum descrie Parintele Calciu Casimca Jilavei, locul unde se petrece actiunea din primele doua volume.

  Am fost împreună cu Marcel Petrişor într-o corabie a morţii, aşa-i spuneam noi. Eram la şapte metri sub pământ, la Jilava, unde într-un tunel semicilindric s-au făcut cinci celule, pe ai căror pereţi curgea apa, uşa era închisă, iar aerul intra numai prin trei găuri mici şi aveam permanent lumina aprinsă. Noi ziceam că suntem într-o corabie ce duce spre moarte. In celula de alături toţi patru au murit în decurs de un an de zile. In celula noastră a murit numai unul. In alta au murit doi. In decurs de un an au murit jumătate din toate celulele. In fiecare celulă era cineva care trebuia să distrugă viaţa noastră, fie că era un bolnav pe moarte, fie că era un nebun care-ţi făcea viaţa imposibilă, care bătea în uşă şi cerea să fie pedepsit cel care închidea ochii sau se aşeza pe pat. Noi, prin Costache Oprişan, care a fost un adevărat sfânt, ca şi Gafencu, am avut liantul prin care să ne susţinem unul pe altul şi să supravieţuim. Adică, el îmi dădea pâinea când eram bolnav, eu îi dădeam pâinea când era el bolnav, şi nu atât lucrul acesta a contat, cât mai ales faptul că eram în comuniune, comunicam între noi, că eram un grup de oameni care ne iubeam, ne ajutam. Noi am fost celula cea mai unită.
  __________________________________________________________

  Dar parca mai puteai fi sigur de ceva, cu cei pentru care minciuna devenise ratiunea de a fi…

  – Si ce? Inseamna ca daca atunci ne-au tampit ei, acum sa ne tampim si noi facandu-le pe plac? – ii raspunse Ghita taios. Pitesti, ne-Pitesti, datoria mea e sa ma zbat si sa nu le dau astora satisfactia pe care o sconteaza. Si sa stii c-asa voi face, pana in ultima clipa!

  Dar ce sa facem? Sa punem mainile pe genunchi si sa ne uitam la vizeta, fiindca ne temem de pedeapsa ce-ar urma daca ne-ar prinde? Dar ce pedeapsa, ma? Ce pedeapsa? – se aprinse Ghita, ridicand tonul si apropiindu-se de Iosif. Ar fi ea oare mai grozava decat starea in care ne-ar aduce daca ne-am conforma „regulamentului” astuia care le implica pe toate.
  Sa ne gandim putin: daca ne-ar prinde, ne-ar bate sau ne-ar da zece-douazeci de zile de izolare. Ar fi prost si chiar mai rau decat aici, dar in nici un caz mai rau decat dac-ai ajunge in starea de a-ti turna colegul sau fratele ca nu se supune ordinelor..

  … si apoi, mizand pe faptul ca nu trebuie sa ne prinda si ca pazindu-ne astfel nici nu ne vor putea prinde dormind sau batand in pereti, o sa putem rezista mult mai mult decat ascultandu-le porunca. Auzi! Sa te idiotizezi singur privind saptesprezece ore o vizeta! Cine dracu’ ar putea rezista? – completa Ghita, gandind pentru sine cu voce tare.

  … trebuie facut tot ce-i sta omului in puteri ca sa n-ajunga neom. Sper ca n-ati uitat prin ce ati trecut si ce-ati patit… (Oprisan)

  Marcel si Ghita se parea ca se intelesesera din primele momente si se pusesera pe o nesfarsita lupta cu vremea. Iosif insa protestase. Ba chiar se aprinsese de revolta, schitase cateva controverse cu ceilalti, mai ales cu Ghita, pentru ca in cele din urma sa cedeze si el sub imboldul elementarei evidente; necesitatea rezistentei in timp. Cu aceasta trebuia castigata lupta in Casimca: cu timpul

  Dar nici sa ma las ucis ca un berbec, domnule locotenent – ii raspunse Oprisan. De murit o sa mor, n-aveti grija, dar cum vreau eu, nu cum vreti dvs!

  Apreciază

  • VioletaB said, on octombrie 13, 2021 at 12:29 pm

   @Rydyscc nu știu dacă e proasta, dar cu siguranță promovarea vaccinului e parte din rolul pe care îl are, pentru a influența masele fara discernamant spre intepare. La fel ca multi alții in clubul sataniștilor, care joacă rolul de „băieți buni”, sau cate susțin existența „virusului”, parte din poziția controlata. Ah, și nu e fată.. ci trans.

   Ia uite cum face semnul coarnelor in V, care pentru plebe a fost băgat în „uz” ca fiind, chipurile, semnul victoriei, însă în realitate arăta apartenenta lor la club: https://womenstennisblog.com/wp-content/uploads/2019/03/Simona-Halep-WTA-photo-shoot-2019.jpg

   O poza in care i se vede clar mărul lui Adam, maxilarul bărbătesc, arcada proeminenta…

   O poza in care face clar semnul de apartenență (degetele în M – I am mason..) , in plus se vede și că arătătorul e mai scurt decât indexul.

   Apreciază

   • abc said, on octombrie 13, 2021 at 1:41 pm

    Doamne tu chiar citesti tampeniile de le spui ?
    Fata asta, un pic naiva, tu spui ca ar fi satana in persoana ?
    Adica a fost barbat si se da femeie, iar acum s-a casatorit cu un barbat.
    Doamne fereste femeie, dar cred ca sunt ceva probleme pe acolo.
    Sau daca a facut semnul V cu mana e clar vanduta satanei.
    Mai nene, ma. Recunosc, fata asta e naiva, poate chiar crede in zeama aia numita vaccin, poate succesul i s-a suit la cap, dar mie imi pare modesta … si naiva, se folosesc altii de ea.
    Insa tu Violeta … nu vei mai gasi om drept pe pamant.

    Apreciază

   • noname 7 said, on octombrie 13, 2021 at 6:31 pm

    Daca e sau nu femeie reala, putin imi pasa. Dar naiva nu e in niciun caz. Ce naivitate? Lumea arde si ea singura s-a gasit sa fie naiva, la cat e de calatorita si documentata, imposibil sa nu auda de ce spune Biserica sau anumiti Sfinti de acest vaccin sau de aceasta „boala”. De unde naivitate? Eu n-am intalnit inca om sa nu fi auzit de cipurile din vaccin, sau de 666, sau de antihrist. Daca oameni de rand te rad ca „hehe, cipuri, vaccin”, si au auzit de asa ceva, eu nu pot sa cred ca tocmai ea s-a gasit sa fie folosita si naiva.
    Poate ma insel, cine stie…

    Apreciat de 1 persoană

   • VioletaB said, on octombrie 13, 2021 at 11:07 pm

    @abc 1. Nu scriu tâmpenii, ci lucruri pe care nu ai capacitatea de a le discerne, tocmai de aceea le negi că fiind imposibile.
    Sunt însă lucruri care se pot observa cu ochiul liber și prea multe simple „coincidente”.
    2. Daca tu vezi o femeie cand te uiți la Halep, îți recomand să studiezi putina anatomie, sa privești femei normale pe strada, sau din familie, și apoi să vezi cum se leagă lucrurile..
    3. Daca nu ai înțeles că a fi mason = a fi satanist, și că nimeni din persoanele publice nu face vreodată semne masonice din greșeală, deja ai o problema de percepție și mai mare.

    Oameni drepți cu siguranță sunt și îi știe Dumnezeu, însă nu sunt cei promovați asiduu de mass media și idolatrizați de oameni….

    Apreciază

   • rudyscc said, on octombrie 15, 2021 at 9:49 am

    Violeta draga, iarta-ma, dar la tine toti sunt transexuali. Cred ca exagerezi grosolan cu chestia asta si gresesti. Iarta-ma!

    Apreciază

   • VioletaB said, on octombrie 15, 2021 at 2:47 pm

    @rudyscc Lucrurile sunt ceea ce sunt, uneori destul de evident, nu ceea ce am fost îndoctrinați/învățați de mici sa credem. Fiecare le descoperă în ritmul sau.

    Apreciază

 19. […] Iata si comentariul fratelui mircea.v: […]

  Apreciază

 20. Christinne Radu said, on octombrie 13, 2021 at 12:15 pm

  https://www.realhistorychan.com/anyt-10122021.html

  Apreciază

 21. Christinne Radu said, on octombrie 13, 2021 at 1:01 pm

  2

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: