SACCSIV – blog ortodox

Legea certificatelor verzi, așa cum a fost votată de Senat.

Posted in Coronavirus, Romania, STIRI, vaccinare in masa by Vali on octombrie 11, 2021

Sursa: https://evadare.ro/politica/legea-certificatelor-verzi-asa-cum-a-fost-votata-de-senat-apartheidul-medical-e-aici/

Aceasta e legea anti-constituțională, care a trecut de Senat și va fi supusă votului în Camera Deputaților, la începutul săptămânii acesteia. Legea care exclude 70% din populație de la viața socială. Se referă la instituirea apartheid-ului pe bază de adeverința de vaccinat. Dictatura cea mai hâdă vine îmbrăcată într-o mantie albastră cu steluțe galbene. Se vorbește doar de „certificatul digital al Uniunii Europene”. Dar este asta organizația la care am aderat în 2007? Ni s-a spus așa ceva la intrare, la semnarea tratatului? Era asta în contract, când am convenit că ne deschidem granițele și pământul capitalului străin?
 
Local, nu s-au adăugat decât amenzile în lei – sume exorbitante – 2.000, 10.000 de lei. Toată legea e scrisă cu fățărnicie într-un duh al minciunii. Se scrie: „pentru a facilita libera circulație”. Măcar să fi renunțat la batjocura asta și să-i fi zis limpede lege a restricțiilor.
 
Se mai spune că sunt măsuri „pe durata pandemiei”. Care pandemie? Când a fost declarată oficial în țara noastră? Că astă vară nu mai era niciun deces, în multe județe nici testați pozitiv nu mai erau, și tot stare de alertă era. Cine e atât de cinic să ne spună că sistemul ăsta de pașapoarte continentale va fi ridicat a doua zi când nu mai e pandemie? Cine-i mai crede că vor mai renunța vreodată la această formă de control al ființei umane?
 
Una din variante, ca să fii lăsat să circuli în noua normalitate europeană, ar fi să iei ciuma covidică. Numai să găsești pe cineva asimptomatic și să-l convingi să ți-o dea și ție. Poate reușește ce n-au reușit 400 de chinezi în celebrul test științific privind contagiozitatea covidului. Căci, dacă reușește, între a 15-a zi și a 180-a, devii iarăși un om întreg. Ești cetățean european și ai drepturi.
 
Se nasc întrebările: Ce spanac de ciumă e asta, din care garantat îți revii în 14 zile, chiar și fără tratament!? În baza căror studii au decis fix intervalul ăsta, din care reiese că după 180 de zile nu te vizitează covidul, dar după aia, ar putea….?

 

Tagged with: , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. VioletaB said, on octombrie 11, 2021 at 7:33 pm

    Mesaje de pe telegram:

    ❗Victorie de etapă ❗

    În urma solicitării făcute de grupul parlamentar AUR, Plx 393 /2021(certificatul verde pe plan național) a fost scos de pe ordinea de zi din 11.10. 2021- Camera Deputaților și amânat pentru săptămâna viitoare.

    Lupta pentru drepturi și libertăți fundamentale continuă! 🇹🇩

    Ioana Coman Info
    Vă informez că punctul 7 de pe Ordinea de zi pentru Ședințele Camerei Deputaților din zilele de luni 11 și miercuri 13 octombrie 2021, adică PLx 393/2021 – certificatul digital (verde )… a fost exclus de la vot săptamâna aceasta!!!
    Asta înseamă să fim cu toții UNIȚI în DUH la RUGĂCIUNE și în FAPTĂ pentru NEAM și ȚARĂ….
    Demersurile noastre, ale tuturor, și ale fiecăruia în parte dintre cei care și-au asumat lupta pentru APĂRAREA LIBERTĂȚII, nu sunt în zadar….
    ÎNAINTEEE …. FRAȚILOR!!!

    Starea De Libertate:
    💉🩺 La ora 21 ochii pe TVR1! Dr. Anca Nițulescu și Pompiliu Diplan față în față cu dr. Beatrice Mahler și dr. Adrian Marinescu! O temă ce pare că a împărţit societatea în doi poli radicalizaţi – vaccinarea anti-Covid-19. Întrebarea pe care Mihai Rădulescu o adresează tuturor luni seară este: sunteţi de acord cu obligativitatea Certificatului verde Covid19 pentru anumite categorii profesionale? Votaţi DA sau NU!
    (Formatul emisiunii presupune vot în direct pe site-ul HotNews, pentru a decide care tabără este câștigătoare. Distribuiți, fiți alături de noi!) 🇹🇩🇹🇩
    https://bit.ly/3Fxv2IJ

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.