SACCSIV – blog ortodox

Model Australia (Dr. Kerry Chant, șefa sănătății): „Vaccinarea cu doze de rapel în mod repetat va face parte din viitorul nostru. Vă pot asigura că administrația a achiziționat cantități mari de vaccin și acestea vor asigura un ciclu regulat de vaccinare și revaccinare”

Posted in Australia, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 9, 2021

SUMMIT NEWS: Dr. Chant: COVID Will be With us “Forever,” People Will Have to “Get Used To” Endless Booster Vaccines

Dr. Chant:  COVID va fi cu noi ‘veșnic’, oamenii vor trebui să se ‘obișnuiască’ cu vaccinarea post-rapel la nesfârșit

Aproape fără speranță la orizont pentru deținuții din ‘insula închisoare’.

De Paul Joseph Watson, 06 Septembrie 2021, Summit News

Pool via Getty Images

Dr. Kerry Chant, șefa sănătății australiene, spune că va fi  printre noi COVID pe ‘veci’, și că oamenii vor trebui să se ‘obișnuiască’ să facă vaccinuri post-rapel la nesfârșit.

Șefa de la sănătate din New South Wales a făcut aceste comentarii alarmante în timpul unei conferințe de presă recente.

„Trebuie să ne obișnuim să fim vaccinați anti COVID pe viitor… Nu pot să văd cum COVID n-ar fi cu noi pentru totdeauna”, a declarat Chant săptămâna trecută, în timpul unei conferințe de presă.

„Ca medici de sănătate publică ne dorim întotdeauna ca bolile să dispară, să fie eliminate în totalitate, dar acest lucru nu se întrevede la orizont în viitorul apropiat”, a continuat ea. „Vaccinarea cu doze de rapel în mod repetat va face parte din viitorul nostru.”

„Vă pot asigura că administrația din Commonwealth a achiziționat cantități mari de vaccin până în 2022 și acestea vor asigura un ciclu regulat de vaccinare și revaccinare pe măsură ce învățăm mai multe despre când scade imunitatea.”

Într-un răspuns separat către un reporter, Chant a afirmat din nou că oamenii ‘vor fi vaccinați în mod regulat’ împotriva COVID.

Având în vedere că australienilor li s-a spus anterior că autoritățile ‘nu vor ezita’ să meargă din ușă în ușă pentru a efectua testele de COVID, ce îi va împiedica să facă același lucru cu vaccinarea?

După cum am subliniat anterior, Chant, infama cu fața severă, i-a avertizat recent pe australieni că nu ar trebui să vorbească nici măcar cu proprii lor prieteni și vecini, chiar dacă aceștia poartă mască.

„Deși este în natura umană să te angajezi într-o conversație cu ceilalți, să fii prietenos, din păcate, acum nu este momentul să faci asta”, a spus Chant.

„Așa că, chiar dacă vă întâlniți cu vecinul de alături în centrul comercial… nu începeți o conversație, acum este momentul pentru a reduce la minimum interacțiunile cu ceilalți, chiar dacă purtați mască, nu vă gândiți că aceasta protejează în totalitate”, a adăugat ea.

Australia continuă să aplice o dezastruoasă politică ‘zero COVID’, pusă în aplicare prin închideri nesfârșite care au transformat țara într-o ‘insulă-închisoare’ fără nicio scăpare la orizont.

Oricine contestă această politică prin proteste, riscă amenzi de până la 11.000 de dolari, iar între timp poliția a efectuat vizite la domiciliul persoanelor care doar promovează demonstrații anti-lockdown prin intermediul rețelelor de socializare.

Comentariul traducatorului:

Traducere parțială a ultimului videoclip:

Ghici cine critică Australia pentru că a impus una dintre cele mai brutale închideri din lumea dezvoltată. Piers Corbin, Amnesty International, militanții pentru drepturile omului? Nu. Chiar guvernul comunist chinez. Global Times, purtătorul de cuvânt oficial al partidului comunist chinez, a publicat un editorial dur în care descrie ‘draconică’ decizia Australiei de a trimite soldați să ocupe Sydney și să impună închiderea. Da. Chiar așa, până și Beijingul a considerat că nivelul de autoritarism este destul de ‘draconic’ în Australia. Evident, China se răzbună pe Australia pentru criticile anterioare ale guvernului Morrison cu privire la disprețul atroce al Chinei față de drepturile omului atunci când a venit vorba de impunerea propriului său blocaj. La fel ca și China comunistă, Australia este acum oficial un stat polițienesc de biosecuritate. Australia este o țară post-democratică. Cum altfel ai putea descrie o țară în care protestul este interzis, în care femeile însărcinate care promovează proteste pe facebook sunt arestate în fața copiilor lor, în propria lor casă. Cum altfel ați putea descrie o țară unde oamenii se confruntă cu amenzi de cinci sute de dolari pentru că nu poartă o mască de protecție afară, iar drone de supraveghere sunt desfășurate pentru a-i prinde pe cei care nu poartă mască și bunicile care stau pe băncile din parc sunt arestate pentru că nu poartă măști. Unde publicul primește ordin de la înalți oficiali din domeniul sănătății să nu vorbească între ei, chiar dacă poartă măști, deși este în natura umană să se angajeze în conversații cu ceilalți. Cum altfel ai putea descrie o țară în care poliția are puterea de a intra în case fără mandat și să ia copiii din custodia părinților pentru a asigura respectarea normelor privind coronavirusul. Unde oamenii nu pot călători la mai mult de trei kilometri de casele lor. Unde elicopterele de supraveghere sunt folosite pentru a depista persoanele care campează în locuri îndepărtate. Miniștrii de rang înalt din guvern obligă australienii să poarte brățări electronice la gleznă, chiar dacă sunt complet vaccinați, pentru a se asigura că respectă ordinele de carantină la domiciliu. Australia continuă să aplice o politică dezastruoasă de ‘zero covid’, iar țara continuă să impună măsuri medicale atât de despotice încât face China invidioasă. Atunci când principala dictatură comunistă din lume se declară surprinsă de măsura în care ești dispus să-ți subjugi propria populație, știi cu siguranță că ceva este putred în toate astea.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ASA VA FI PE INTREG PAMANTUL? Pentru 78 de cazuri si un deces, australienilor li se cere să evite conversațiile ocazionale – chiar dacă poartă mască și sunt vaccinați

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. noname 7 said, on septembrie 9, 2021 at 7:04 pm

    Creadeam ca-i doctor aceasta doctorita, pana i-am auzit vocea, care zici ca e de femeie adevarata. Doamne, hidoasa creatura, zici ca-i barbat (sau poate chiar e?)

    Apreciază

  2. scortisoara said, on septembrie 9, 2021 at 7:10 pm

    Ce fatza are …. de psihopata .

    Apreciază

  3. Toma said, on septembrie 9, 2021 at 7:12 pm

    Este doar o coincidență că aceste slugi satanice au un chip hidos, la fel ca sufletul lor?

    Apreciat de 1 persoană

  4. Marius said, on septembrie 9, 2021 at 7:43 pm

    Citeam sursa articolului si am dat si de ceva mai proaspat :

    Șeful australian de sănătate publică spune că urmărirea contactilor COVID face parte din „Noua Ordine Mondială”

    https://summit.news/2021/09/09/aussie-public-health-chief-says-covid-contact-tracing-is-part-of-new-world-order/

    Apreciat de 1 persoană

  5. astridcezara said, on septembrie 9, 2021 at 8:13 pm

    Frate Vasile,ce ti-am trimis pe e-mail poti posta pe blog..mi se pare foarte important…

    Apreciază

  6. de gen ambigen said, on septembrie 9, 2021 at 9:34 pm

    În legătură cu poza … a uitat să se bărbierească …

    Apreciat de 1 persoană

    • ledpanel said, on septembrie 10, 2021 at 2:11 pm

      Tare asta cu barbieritul! Degeneratii sunt prima linie a claselor politice. Au disparut, daca au fost vreodata, oamenii din popor, muncitori, sau oraseni iarasi muncitori, o viata intreaga. Politicienii nu se recruteaza din randul celor care…ar putea avea vreo urma de compasiune, de empatie pentru cei care odata le-au fost familie, colegi, prieteni.
      Degeneratii, taratii sunt masa de manevra ieftina, in sensul ca pe langa bani, coruptie, vor face rau din placere „propriului” popor care nu e propriu, pentru ca nu au nici un sentiment de apartenenta fata de acel popor. Intra aici si minoritari cu frustrari patologice, si zic patologice pentru ca placa aia cu discriminarile a apus de mult. Minoritatile au mai multe drepturi decat marea majoritate, si aproape zero obligatii! Refugiatii la fel. Asfel de fiinte cu chip aproape uman vor face rau sistemic. Nu in favoarea propriei minoritati, ca scop principal, ci in defavoarea majoritatii. Se stie ca obama, de exemplu, a fost pus de deep state, altfel n-avea nici o sansa, fiind un nimeni.

      Apreciază

      • de gen ambigen said, on septembrie 10, 2021 at 8:31 pm

        La unii degenerarea ține de propria ascendență, adică e de generații și de veacuri. La alții e un oportunism recent. Depinde de famiglie … Ăștia au un alt „dumnezeu”. Nu o să aibă nici o milă. Alegerea a fost făcută, și a fost transmisă din tată în fiu. Apropo nu știu cum se „înmulțesc”.
        A, și Obama e de origine filipino + alte influențe, adică nu e de culoare. A fost trăinuit de mic ca să ajungă unde este. Foarte convingător, nu-i așa? Și să nu uităm de Michael, așa cum a numit-„o” însuși Obama, fără „sfială”

        Apreciază

      • de gen ambigen said, on septembrie 10, 2021 at 8:39 pm

        Și încă ceva. Ai văzut cum țările cobai în implementarea marii resetări – de la Legea lui Dumnezeu – sunt taman cele care aparțin Commonwealth-ului, adică bunăstare comună, common wealth. 🙂

        Apreciază

      • de gen ambigen said, on septembrie 10, 2021 at 8:55 pm

        Bunăstare comună sub korona familiei regale britanice. Foooarte important. Connecting the dots …

        Apreciază

    • VioletaB said, on septembrie 11, 2021 at 2:17 pm

      @de gen ambigen ce arata FaceApp, mai in gluma, mai in serios

      https://mobile.twitter.com/TurekAndrew/status/1436311733904105474

      De când am descoperit această teorie a transgenderismului, am reușit să identific din ce in ce mai multe specimene din astea in industria de „entertainment”, dar și în poziții politice cheie.

      De înmulțit, majoritatea se înmulțesc prin fertilizare in vitro și mame surogat.

      Unii spun că elitele au spitalele proprii unde se nasc urmașii acestor sataniști, școlile proprii unde sunt educați (drept dovada că niciun coleg(a) al vreunei vedete nu postează poze din copilărie laudand-se că îl cunoadte de mic pe vreunul care a ajuns vedeta X, ci pozele din „copilărie” care apar sunt atent selectate și postate tot de ei înșiși), iar apoi sunt promovați în mediul public de la o vârstă mai mica sau mai mare, în funcție de rolul pe care îl au de jucat pe scena.
      Toate poveștile cum a ajuns X de la sărăcie la faima, sau cum a fost „descoperit” accidental sunt doar minciuni, paine și circ pt majoritatea publicului care ajunge sa îi venereze ca pe niște zei pe acești îndrăciți (zei considerandu-se și ei în religia lor satanică asemeni celui la care se închină și pe care îl imita prin transformarea în androgini).

      Apreciază

  7. Ioan said, on septembrie 9, 2021 at 9:57 pm

    Tot duduia zice „Noua Ordine Mondiala”. N-am gasit nici macar o aluzie (celebrii „fact-checkers”) cum ca ar fi vorba de un fals.

    Apreciază

  8. Catalin said, on septembrie 9, 2021 at 10:38 pm

    poate ca chiar vor sa instige o revolta globala.
    https://www.rt.com/news/534341-australia-nsw-new-world-order/
    “We will be looking at what contact tracing looks like in the new world order.”

    Apreciază

    • Catalin said, on septembrie 9, 2021 at 10:39 pm

      https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2021/09/pandemic-australia-still-liberal-democracy/619940/
      Intrastate travel within Australia is also severely restricted. And the government of South Australia, one of the country’s six states, developed and is now testing an app as Orwellian as any in the free world to enforce its quarantine rules. Returning travelers quarantining at home will be forced to download an app that combines facial recognition and geolocation. The state will text them at random times, and thereafter they will have 15 minutes to take a picture of their face in the location where they are supposed to be. Should they fail, the local police department will be sent to follow up in person. “We don’t tell them how often or when, on a random basis they have to reply within 15 minutes,” Premier Steven Marshall explained. “I think every South Australian should feel pretty proud that we are the national pilot for the home-based quarantine app.”

      Apreciază

  9. Geo said, on septembrie 9, 2021 at 11:22 pm

    https://trenduri.blogspot.com/2021/09/toamna-mizeriei-pandemice.html?m=1

    Ceva necurat am banuit de cand a inceput toata tevatura asta…sa nu uitam ca China este ferm angrenată pe calea construirii nwo, a omului nou si altor asemenea bazaconii, la fel ca Ceausescu…deci China nu putea face singură ci doar cu sprijin occidental, doar toata industria s-a mutat în China, unde nu conteaza protecție mediului, a oamenilor…iar sefii ccp cu siguranta sunt masoni de ranguri înalte, membri în tot felul de organizații, finanțatori ai altor astfel de organizații…

    Apreciază

  10. […] Model Australia (Dr. Kerry Chant, șefa sănătății): „Vaccinarea cu doze de rapel în mod repet… […]

    Apreciază

  11. Cristian Daniel said, on septembrie 10, 2021 at 3:27 pm

    …personal consider ca ptr persoane precum cea din imagine, masca chiar trebuie sa fie obligatorie…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.