SACCSIV – blog ortodox

Casa Albă semnalează că urmează noi măsuri de combatere a COVID-19 pentru cei nevaccinați

Posted in Casa Alba, Coronavirus, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on septembrie 9, 2021

Zero Hedge: White House Signals New COVID-19 Measures Coming For People Who Are Unvaccinated

Casa Albă semnalează că urmează noi măsuri de combatere a COVID-19 pentru cei nevaccinați

De TYLER DURDEN, 09 Septembrie 2021, ZeroHedge

Scriitor principal Jack Phillips, via The Epoch Times

Înaintea anunțului făcut joi de președintele Joe Biden cu privire la noile măsuri legate de COVID-19, secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat că este posibil să existe noi măsuri care vor fi impuse persoanelor nevaccinate.

„Sunt șase pași pe care președintele îi anunță, vor exista componente noi”, a declarat Psaki miercuri reporterilor.

„Unele dintre acestea vor fi legate de accesul la teste, altele vor fi legate de obligativități, altele vor fi legate de modul în care ne asigurăm că protejăm copiii în școli.”

Când a fost întrebată despre modul în care noile măsuri vor avea un impact asupra vieții americanilor, Psaki a spus că va „depinde dacă ești vaccinat sau nu”.

Psaki a oferit puține detalii cu privire la ce obligativități ar putea fi impuse americanilor nevaccinați.

Marți, Psaki a declarat reporterilor în avionul prezidențial Air Force One că guvernul federal nu are autoritatea de a impune vaccinarea tuturor.

„Vor exista noi componente care, cu siguranță, vor avea, desigur, un impact asupra oamenilor din întreaga țară, dar, la asta lucrăm cu toții împreună, pentru a ține virusul sub control, ca să revenim la viețile noastre normale”, a mai spus Psaki miercuri, fără a da mai multe detalii.

Biden, care urma să se întâlnească miercuri cu consilierii săi pe probleme de COVID-19, a ținut un discurs în urmă cu aproximativ șase luni în care a afirmat că Statele Unite au făcut ‘progrese reale’ împotriva virusului.

De la acea dată, aproximativ 142 de milioane de americani s-au vaccinat împotriva COVID-19 și se vaccinează pe zi alte aproximativ 950.000 de persoane, potrivit datelor furnizate de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC).

Datele publicate zilnic în programul de urmărire COVID-19 al CDC sugerează că este posibil ca numărul de cazuri noi și de decese în Statele Unite să fi atins un platou sau să fie în scădere. Media pe șapte zile pentru cazuri, începând de marți, a fost de 140.000 de cazuri și, respectiv, 1.022 de decese, iar începând cu 1 septembrie, media pe șapte zile pentru cazuri a fost de 156.000 de cazuri și, respectiv, 1.141 de decese.

Discursul de joi al președintelui ar putea face referire la un anunț recent al șefilor mai multor agenții federale de sănătate, potrivit căruia a treia doză de vaccin Moderna și Pfizer, sau vaccinurile de rapel suplimentar, va fi furnizată în jurul datei de 20 septembrie. Cu toate acestea, Foodand Drug Administration nu a aprobat încă dozele de rapel suplimentar.

Deja, Biden a cerut tuturor angajaților și contractorilor federali să se vaccineze împotriva COVID-19 sau să adere la protocoalele stricte de testare și distanțare socială. Printre altele, Biden a ordonat căminelor de bătrâni să ceară personalului lor să se vaccineze pentru a continua să primească finanțare Medicare și Medicaid.

Unul dintre principalii confidenți ai lui Biden, Ron Klain, șeful de cabinet al Casei Albe, în timpul unui interviu acordat postului CNN în weekend, a fost reticent în a oferi o dată specifică la care vaccinurile de rapel suplimentar vor fi puse la dispoziția publicului.

Tagged with: , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Paul said, on septembrie 9, 2021 at 9:22 pm

      De unde știți că urmează România, de ce nu urmează Franța sau Algeria de ex…
      Și ce propuneți să facem în situația asta?!
      Să ne vaccinăm sau…
      Intrebările sunt pentru Alex!
      Mulțumesc

      Apreciază

      • Alex said, on septembrie 10, 2021 at 2:00 pm

        Hai sictir vaccinistule

        Apreciază

      • Paul said, on septembrie 10, 2021 at 7:44 pm

        Îmi cer iertare că v am făcut sa vorbiți astfel pe un site ortodox!
        Iertați mă!

        Apreciază

  1. Alex said, on septembrie 9, 2021 at 8:59 pm

    S AU ANUNTAT DEJA MASURILE!!! INCREDIBIL!!! TOTI ANGAJATII STATULUI FEDERAL SUA VACCINATI SAU AFARA !!! URMEAZA ROMANIA!!!!
    https://edition.cnn.com/2021/09/09/politics/joe-biden-covid-speech/index.html

    A DA, IAR IN ALTE STATE SE BAGA DEJA PE BAG CREDIT SOCIAL!!!!
    https://toronto.ctvnews.ca/ontario-prepares-to-launch-digital-id-program-and-here-s-how-it-works-1.5577757

    Apreciază

    • abc said, on septembrie 10, 2021 at 12:37 pm

      Bingo,

      Prepecetea (cele 7 vaccinuri precum a zis parintele Elpidie) necesare legaturii dintre om si masina, pecetea ce poate va fi cipul biodegradabil cu luciferaza, ce va forma codul unic QR, ID2020 identitatea digitala universala ce va fi legata prin codul QR, impreuna cu retelele digitale, banii digitali si nu in ultimul rand un alt sistem social bazat pe credite sociale, cam asta este minunata lume noua pomenita de cucoana aia de prin australia, nwo.

      Apreciază

  2. Geo said, on septembrie 10, 2021 at 8:52 am

    https://m.hotnews.ro/stire/25029721

    Apreciază

  3. Geo said, on septembrie 10, 2021 at 8:54 am

    https://m.hotnews.ro/stire/25029678

    Apreciază

  4. dd_2d said, on septembrie 10, 2021 at 9:43 am

    Spiritul de revolutie se simte bine dar ce urmeaza o sa fie mai rau.
    Nu ‘aud’ nimic in zona Asiei. Oare sa fie doar in vest?

    Apreciază

  5. ledpanel said, on septembrie 10, 2021 at 11:43 am

    off topic
    Nevaccinatii sunt aia carora „nu le pasa”, dupa cum zic guvernele si sistemul medical.
    De cine sa ne pese? De familie, de „cei dragi”. „Cei dragi” au intrat in limba de lemn a plandemiei, alaturi de foarte multe alte cuvinte otravite, cu conotatii amenintatoare, care sa anuleze din fasa orice incercare de contestare.
    Se cere sa-ti pese de „cei dragi”, de familie. Cer asta aceeasi oameni care vor distrugerea credintei, a familiei, care vor casatorii intre homosexuali. Referendumul pentru familie trebuia sa fie cu adevarat pentru „cei dragi”.
    Intr-o lume in care mai intai erau incurajate avorturile, apoi le-au provocat prin diverse chestii, intr-o lume in care procrearea a ajuns un delict, o boala, o nepasare fata de suprapopulare, intr-o lume in care oamenii sunt ajutati sa moara (de ex. blocarea spitalelor covid, ca sa moara in case cardiacii, diabeticii, cancerosii etc.)…in acea lume se invoca pasarea fata de „cei dragi”.
    Suna contradictoriu? Cand vor disparea ultimii oameni cu astfel de idei, nu va mai fi nici o contradictie. Doar gandirea logica analizeaza, compara, sintetizeaza samd. Cei care vor ramane nu vor avea vreo problema cu nimic.
    Insa, creierele lor oricum vor inebuni, de la atatea cuvinte antitetice, dihotomice, contradictorii, care inconstient vor intra in conflict. va fi una din cauzele inebunirii, care a inceput de mult.

    Apreciat de 1 persoană

  6. In numele binelui | SACCSIV - blog ortodox said, on septembrie 10, 2021 at 1:34 pm

    […] Comentariul cititorului ledpanel postat la articolul Casa Albă semnalează că urmează noi măsuri de combatere a COVID-19 pentru cei nevaccinați: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.