SACCSIV – blog ortodox

ZOOFILII vor ca mișcarea LGBTQ+ să adauge un Z la numele ei

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, ZOOFILIE by saccsiv on iulie 27, 2021

RT.com: Disgusting perverts or just misunderstood? Meet the zoophiles who have sex with animals and want to be embraced by Pride

Perverși dezgustători sau doar neînțeleși? Faceți cunoștință cu… ZOOFILII care întrețin relații sexuale cu animale și vor să fie primiți în mișcarea PRIDE

De Chris Sweeney

Chris Sweeney este un autor și editorialist care a publicat în ziare precum The Times, Daily Express, The Sun și Daily Record precum și în câteva reviste de nivel internațional. Îl puteți urmări pe Twitter @Writes_Sweeney

© Getty Images / Jazz Love

Zoofilii consideră că e acceptabil să ai relații intime cu un animal și ar vrea ca mișcarea LGBTQ+ să adauge un Z la numele ei. RT a discutat cu unul dintre aceștia despre lumea lor secretă și cu membrii ai comunităților de „blănoși” și „terieni”.

Luna Pride s-a terminat, după patru săptămâni de parade și sărbători cu gay, bisexuali, queer, trans, de-trans, asexuali și alte comunități marginalizate.

Un grup nu a fost însă binevenit în cea mai mare parte, și anume comunitatea zoofililor. Pe scurt, ea este reprezentată de persoanele care au atracție sexuală față de animale, deși asta nu presupune întotdeauna și relații sexuale concrete.

Yayomax: Zoofilia nu este sexualitate, este o crimă #pride

 

Excluziunea a determinat comunitatea zoofililor să-și țină propria sărbătoare Pride, care anul acesta a avut loc între 1 și 7 iulie.

Milk!: este Luna #zoopride

 

Există  de asemenea două alte ramuri ale iubitorilor de animale: cei care se consideră terieni și cei blănoși. Primii sunt cei care simt că au o latură non-umană, spirituală sau psihologică, în timp ce ceilalți au o afecțiune deosebită numai pentru anumite animale.

Există o zona de intrepătrundere între cele două grupuri iar unii poartă costume de animale și măști pentru a-și afirma identitatea, deși pentru a complica lucrurile, unii terieni dar și unii blănoși sunt și zoofili.

Mulți dintre cei care fac parte din cele trei comunități evită publicitatea din cauza prezumției automate a celor din afară că lor le plac relațiile sexuale cu animalele.

Cei care chiar comit acte sexuale riscă să fie puși sub acuzare sau să suporte oprobriul public dacă își dezvăluie identitatea. Unii au cochetat cu suicidul iar alții chiar s-au sinucis din cauza stresului de a fi hărțuiți permanent.

Oricum, un membru al comunității zoofililor a fost de acord să vorbească cu RT. Toggle este din Pennsylvania și a vrut să se rețină faptul că a decis să comunice numai din cauza nemulțumirii despre cum sunt zoofilii portretizați în media. Este de neclintit în opinia lui că ei nu pot fi excluși din Pride, indiferent de ceea ce spun masele.

Toggle spune că:

„Zoofilii sunt în esență queer. Dar dacă ai impresia că Pride este un eveniment social de la care poți fi exclus, comiți o eroare fundamentală. Pride este un protest. Pride este despre sfidarea societății care nu vrea ca tu să exiști.”

„Unii poate au uitat, eu nu. Așadar, oamenii pot spune pe Twitter chestii de genul «zoofilii nu sunt bineveniți la Pride» dar nu ne pot opri să participăm. Pride nu este ceva ce îți poate fi luat decât dacă-i lași să-ți ia.”

Toggle se simte atras de câinii masculi, de vieri, de armăsari și iepe dar nu este „zoo-exclusiv” și este atras și de oameni.

În timp ce ideea de a face sex cu animale multora li se pare de neconceput, Toggle explică:

„Oamenii au senzația că relația noastră cu animalele este exclusiv sexuală dar, exact ca heterosexualitatea sau homosexualitatea, relația noastră are fațete multiple. Sexul este doar o mică parte a interacțiunii noastre cu animalele și, de fapt, sunt foarte mulți zoofili care nu au deloc relații sexuale cu acestea. Cred că o latură definitorie a existenței noastre o reprezintă respectul profund pentru persoanele non-umane și dorința de a face lumea un loc mai bun pentru ele.”

„De aceea foarte mulți zoofili își petrec timpul angajați în activismul pentru drepturile animalelor și își orientează viețile în jurul lucrului cu animalele. Le iubim și vrem să le facem viețile mai pline.”

Principalul motiv pentru care atât de mulți sunt fermi în a nu primi zoofilii în mișcarea Pride se referă la consimțământ. Unii îl consideră echivalentul abuzului împotriva copiiilor, unde partea mai slabă trebuie să suporte dominația.

Dar Toggle are replică:

„Consimțământul este foarte important pentru noi, zoofilii, mai important decât este pentru non-zoofili care, cred că pot spune asta, rareori se gândesc dacă animalele sunt e acord să facă ceea ce ei le pun să facă zilnic.”

„Știu că zoofilii prețuiesc autonomia partenerilor lor [animale – n.tr]. Le acordăm libertatea să aleagă ori de câte ori este posibil și le respectăm alegerile. Pentru majoritatea celor care trag semnale de alarmă cu privire la consimțământ este mai degrabă o diversiune de la obiecțiunea lor reală: dezgustul. Și având în vedere că aceeași oameni care strigă că animalele nu pot să consimtă ne trimit poze cu carne de cal și videclipuri cu câini omorâți cu lopata, cu scopul de a-și bate joc de noi și a ne umili, aș spune că de fapt nu le-a păsat niciodată de soarta animalelor.”

Cu toate acestea, Toggle nu a explicat cum înțelege că animalul și-a dat consimțământul și, de fapt, cum este posibil acest lucru.

O altă problemă o reprezintă percepția generală a publicului că zoofilia nu e un lucru dobândit din născare. Toggle crede că e nedrept și argumentează că ignoranța este principalul motiv pentru care comunitatea este marginalizată de mișcarea Pride.

El continuă:

„Este congenitală. Mi se pare ciudat să presupui că cineva ar alege de bună voie să sufere. A fi zoofil înseamnă multă suferință. La urma urmei, persoanele de care te legi cel mai mult au o speranță de viață mult mai scurtă decât a ta. Cu toate acestea, nu aș alege niciodată să mă nasc altfel întrucât a fi zoofil m-a modelat în persoana care sunt astăzi și este bine așa cum sunt.”

Acest sentiment este de asemenea puternic printre „blănoși” – furries. În această comunitate, membrii ei își crează o „fursona” [„fursona” – joc de cuvinte în limba engleză însemnând personalitate îmblănită și fiind o combinație a cuvintelor fur – blană și, respectiv, persona – personificare, imagine afișată în public; n.tr.] – adică un costum care să le reprezinte personificarea animalului din interior.

O asemenea furry este Fox [vulpe; n.tr], în vârstă de 28 de ani, din Wyoming, care nu este zoofil/ă. Cu toate acestea, Fox – care refuză să folosească pronume personale ca  „el” sau „ea” – este deseori perceput/ă astfel de către ceilalți. Pentru RT, Fox a declarat:

„Cel puțin există unii zoosexuali care nu sunt furries iar majoritatea celor care sunt furries nu sunt zoosexuali”.

Pe baza întâlnirilor de peste un deceniu pe care le-a avut pe întreg teritoriul SUA, Fox estimează că un furry din cinci are înclinații zoosexuale. Fox visa mereu și foarte intens să fie o vulpe dar nu a realizat că există și alte persoane care au sentimente asemănătoare până nu a intrat în contact cu comunitatea furry.

Fox continuă:

„Comunitatea mi-a permis să socializez, să-mi fac prieteni și să realizez că nu sunt singura persoană de acest fel. Sunt deseori foarte îngrijorat/ă de oamenii din lumea offline și intru în stare de alertă dacă încearcă să mă atingă din orice motiv.

Sufăr la un anume nivel de ceea ce se numește antropofobie, frica de oameni. Da când sunt cu cineva care poartă un costum complet de animal sau măcar accesorii parțiale de animale, nu mai simt inhibiție socială și îmi este mai ușor să comunic cu ei.

În mintea mea îi privesc pe prietenii mei online din comunitatea furry ca fiind mai degrabă personaje animale decât oameni propriu-zis, iar comunitatea furry înseamnă că persoane ca mine pot în sfârșit să lege prietenii și să aibă o viață socială pozitivă.”

Fox poartă cu plăcere o coadă de blană sintetică și se simte foarte bine în natură, departe de zonele locuite, acolo unde vulpile sunt în mediul lor natural. Fox mai adaugă:

„Îmi place să-mi petrec nopțile sub cerul înstelat ori de câte ori este posibil. Vulpile reprezintă pentru mine cea mai elegantă formă pe care cineva o poate avea – ceva ce mă reprezintă mult mai mult decât ceea ce sunt eu acum.”

Dacă furries ar fi acceptați în comunitatea Pride, ce ar însemna asta? Fox spune:

„Nu cred că ar trebui să fie mai controversată o persoană care poartă o coadă în viața de zi cu zi decât o persoană transgender care poartă haine în concordanță cu genul ei, chiar dacă nu are bani să-și facă chirurgie transgender.”

„Cu câteva ocazii, în mari orașe din SUA, am avut nesperata posibilitate să văd și o altă persoană mergând pe alee, într-o zi normală, purtând o coadă din blană sintetică. A vedea pe alții ca mine în «sălbăticia» marilor orașe m-a ajutat să știu că nu sunt numai eu așa. Cu siguranță a mai redus din disforia speciei mele și m-a făcut să fiu mai calm/ă și mai împăcat/ă cu mine însumi/însămi când port coada.”

Un alt furry este Tyler, care trăiește în New York City și are 15 ani. Are costume de husky și de vulpe și deja a făcut cunoștință cu reacții de respingere.

Tyler spune:

„Oamenii o confundă des cu zoofilia. Am fost numit f***tor de câini și în alte asemenea feluri. Tot ce am făcut pentru a fi acuzat de asta a fost să desenez animale antropomorfe.”

El simte că ar trebui să fie un loc și pentru furries în Pride. El continuă:

„Pride greșește respingându-i pe furries dacă respingerea este dată de mitul că toate costumele de animale sunt fetișuri. Furries ar trebui să aibă voie să-și poarte costumele pentru a-și sărbători identitatea non-cis.”

Așadar, cât de normală este bestialitatea? Trei studii publicate între 1948 și 1974 au descoperit că 6,5% dintre bărbați și 2,8% dintre femei au relatat despre cel puțin o experiență sexuală cu un animal.

Membrii acestor comunități au o mulțime de website-uri unde își împărtășesc ponturi despre animale și postează videoclipuri cu propriile experiențe. Un site, BeastForum, pretindea înainte de a se închide acum doi ani că are peste 1,2 milioane de membri înregistrați.

Mărimea comunității – și, în consecință, a cererii – a condus chiar la formarea așa-numitelor „bordeluri de animale”.

Dar nu tuturor le place să aibă relații sexuale cu animalele. Un alt intervievat este Coyote [coiotul; n.tr], în vârstă de 20 de ani și care este terian. Legătura lor cu comunitatea este mai mult una spirituală. El spune:

„De fapt, nu sunt sigur ce fel de coiot sunt dar de mic m-am simțit mult mai acasă departe de civilizație, în sălbăticia din Ozarks. Simt că acolo pot fi eu însumi.”

Ei resping imediat orice legătură cu zoofilia și simt că nu este locul lor la Pride, subliniind:

„Animalele au încredere în tine și orice contact sexual le violează această încredere. Animalele nu au capacitatea de a înțelege ideea de consimțământ iar ceea ce ei le fac animalelor este doar pentru propria lor plăcere. Este viol de cea mai joasă speță.”

Cu toate acestea, Coyote socotește că atât terienii cât și furries ar trebui să fie primiți la Pride. El adaugă:

„Cred că trebuie să fie un loc pentru toată lumea atâta vreme cât identitatea lor nu face rău. Pride este o sărbătorire a ceea ce ești. Dacă ești orice non-cis iar identitatea ta nu face rău celorlalți, cred că e în regulă. Ar fi frumos să pot spune oamenilor că mă simt non-uman pe de-a întregul și să nu fiu luat în râs.”

Experiențele lor de anul acesta de la Pride au fost bune.

„M-am dus de curând la Pride-ul nostru local și am vorbit cu câteva persoane și a fost chiar bine, sincer.”

Vor fi oare aceste comunități legate de lumea animalelor acceptate complet ca parte a Pride? Sau vor rămâne stigmatizați din cauză că sunt percepuți ca având legătură cu zoofilia? Este o problemă complexă care cere răspunsuri pe măsură și care creează discuții aprinse pentru ambele părți. Indiferent cum, faptul că zoofilii și-au creat propriul lor steag Zoo Pride și propriile lor simboluri sugerează că nici ei nu sunt foarte optimiști că vor fi primiți în curentul principal al mișcării Pride.

 

Comentariul traducatorului:

Aproape că nici nu știi cu ce să începi…

Ca să pornim, totuși, de undeva, am putea remarca tonul neutru al articolului. Mai ales finalul, din care ar trebui să înțelegem că problema principală este dacă zoofilia va fi acceptată sau nu în mișcarea Pride. Privită din perspectiva libertinajului care a devenit în zilele noastre virtute, da!, ar putea fi o problemă. Odată inclusă în mișcarea Pride, zoofilia ar cere aceleași drepturi pe care acum au început să le aibă cei din LGBT. Bazele oricum au început să fie puse în acest sens… Teorii justificative sunt deja coapte! Acum vreo trei ani ne dădea „lumină” Stephen Bertman, profesor emerit de limbi, literaturi şi culturi la Universitatea Windsor, Canada:

Conceptul de căsătorie ca parteneriat social şi spiritual nu trebuie restrâns la specia umană, atât timp cât partenerii sunt legaţi prin dragoste şi un angajament reciproc durabil”

Deci, dacă e cu dragoste și angajamente serioase, merge… Nu insistăm, citiți aici mai mult:

LEGALIZAREA ZOOFILIEI si LEGALIZAREA CASATORIEI CU ANIMALE urmeaza fix aceiasi pasi pe care i-a urmat si LEGALIZAREA HOMOSEXUALITATII si LEGALIZAREA CASATORIEI GAY / Este promovata de catre aceiasi iar la rand asteapta NECROFILIA

Revenind la fondul articolului, câți dintre noi știam până azi ce este o persoană „non-cis”? Există, în cazul ăsta, și persoane „cis”? Aparent, da…! De pe Wikipedia aflăm că persoana „cis” este cea care are genul identic cu sexul biologic. Evident, până mai acum ceva vreme, aceste două noțiuni erau unul și același lucru. Acum se pare că nu mai sunt… Deci, dacă întâmplător sunteți bărbați și la minte și la trup, nu sunteți doar „bărbați”, sunteți bărbați cisgen. Aceeași regulă la femei. Ați înțeles? Motivul este că „normalului” trebuia să i se dea un alt nume, pentru ca altceva să-i ia locul…

Acum puteți și voi să-l înțelegeți pe Tyler, băiatul cu costum de husky din povestea de mai sus și care știe treburile astea la 15 ani! Sau pe Fox, despre care autorul nu ne lasă să pricepem dacă este o el sau o ea, respectând dorința persoanei-vulpe, care nu folosește pronume personale când se referă la oameni…

Vă sună ciudat „persoană-vulpe”? Dar „persoane non-umane”, cum le numește pe animale Toggle, cel atras – în articolul de mai sus – de câinii masculi, vieri și armăsari? Asta doar pentru că nu sunteți în pas cu vremurile… Alții sunt mult mai înaintați:

India numeste DELFINII “PERSOANE NON UMANE”. Si uite asa, in mintea incepatorilor, omul nu mai e cununa creatiei … Ce urmeaza?

Remus Cernea vrea ca delfinii sa fie recunoscuti drept persoane non-umane

Ce necurății se întâmplau în Sodoma și Gomora putem doar să ne imaginăm. Nu știm dacă existau și pe acolo „iubitori” de animale în sensul articolului dar, dacă în Levitic (care este ulterior pârjolirii Sodomei și Gomorei) Dumnezeu îi vorbește lui Moise despre asta, probabil că se întâmplaseră și asemenea lucruri:

„Cu nici un dobitoc să nu te culci, ca să-ţi verşi sămânţa şi să te spurci cu el; nici femeia să nu stea la dobitoc, ca să se spurce cu el; aceasta e urâciune” (Leviticul, 18:23)

Și-i mai spune Dumnezeu lui Moise, tot în Levitic, cu un verset înainte:

„Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.”(Leviticul, 18:22)

Cu toate acestea, tăvălugul LGBT vine și adună, exact ca un bulgăre de zăpadă plecat din vârf de munte, tot mai mulți membri. După unele publicații, deja vorbim de LGBTQIA+, indiferent ce-or însemna literele adăugate. Majoritatea celorlalți, a celor… „cis”(!), privește cu nepăsare cum vine avalanșa. Și nu realizează unde s-a ajuns deja… Acum treizeci de ani nu ați fi crezut că e posibil ceea ce acum se întâmplă:

Asociatia preotilor catolici din SUA: campanie pro casatorie intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia

Video – SUA: AU BAGAT-O LA PUSCARIE deoarece a refuzat sa elibereze certificate de casatorie pentru HOMOSEXUALI. Noi?

Dar…

Cei care poate vă înfuriați, trageți aer în piept și mai gândiți-vă o dată înainte de a ridica vreo piatră…!

Să ne oprim puțin asupra lui „Q” din LGBTQ… și ce mai e după el. Q vine de la ”queer”, care tradus literal din limba engleză înseamnă: ciudat, straniu. Remarcăm că până și ei își recunosc, prin asta, că au ciudățenii dar nu are rost să mai insistăm pe acest aspect… Aici este și cu sensul de „diferit” sau „anormal” printre „normalitățile” din rândul lor. Tot din Wikipedia, aflăm că:

„Termenul queer este diferit de LGBT, care se referă doar la persoane lesbiene, gay, bisexuale și transgen. Queer include nu doar aceste grupe, dar și persoane intersexuale, pangen și heterosexuali cu practici sexuale considerate non-normative, precum sadomasochism, fetiș, etc. Însă fără a include parafiliile. În acest sens, „queer” poate fi folosit pentru a se referi la toate persoanele care nu se conformă structurii heteronormativecisgen.”

Voyeurismul (adică plăcerea de a privi pe alții cum fac sex) o fi „heteronormativ-cisgen” sau o fi „queer”? Privitul la un film erotic/sexy/porno parcă e tot un fel de voyeurism, dar mai la distanță… Swinging-ul (schimbatul partenerilor între cupluri, căsătorite sau nu, deci adulterul…) ce o fi? Dar o înjurătură de morți (păcat împotriva Duhului Sfânt), foarte frecventă la noi, la români, și care implică… necrofilia – o idee pe care nici măcar LGBT-iștii nu au reușit încă să o accepte – unde s-o încadra!? Nu e clar dar, pentru mulți dintre cei care se consideră normali în sensul plin al cuvântului, ar trebui să fie un semn de întrebare…

Cu toții suntem supuși greșelii iar lucrurile au ajuns aici și prin faptele noastre! Când am înșelat, când am înjurat, când am desfrânat, când am curvit, când am lenevit, când am gândit de rău, când nu am ajutat, când am alungat pe aproapele și câte și mai câte, cu toții am săpat câte o treaptă a scării care duce în jos…Pe scara asta, mulți coboară cu viteză. Prin răsturnarea valorilor morale, Satana nu face decât să creeze iluzia că scara pe care ne ademenește urcă dar, de fapt, știm cu toții unde ne duce… Cei care văd adevărul trebuie să-l arate și celorlalți, nu să le dea un brânci pe scară. Aceasta este lupta cea grea dar plăcută lui Iisus, Cel care i-a certat pe farisei dar s-a rugat, țintuit pe cruce, pentru iertarea celor care i-au vrut moartea. Și să nu uităm:

„Şi stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei.” (Sf. Evanghelie după Ioan, 8:7)

Focul nu se stinge cu foc.

Dar nu trebuie să deznădăjduim. Căci ne spune Sf. Apostol Pavel:

„Şi aşa eraţi unii dintre voi. Dar v-aţi spălat, dar v-aţi sfinţit, dar v-aţi îndreptat în numele Domnului Iisus Hristos şi în Duhul Dumnezeului nostru.” (I Corinteni, 6:11)

Și mai spune Sf. Apostol Pavel:

„Căci atunci, când eraţi robi ai păcatului, eraţi liberi faţă de dreptate.

Deci ce roadă aveaţi atunci? Roade de care acum vă e ruşine; pentru că sfârşitul acelora este moartea.

Dar acum, izbăviţi fiind de păcat şi robi făcându-vă lui Dumnezeu, aveţi roada voastră spre sfinţire, iar sfârşitul, viaţă veşnică.

Pentru că plata păcatului este moartea, iar harul lui Dumnezeu, viaţa veşnică, în Hristos Iisus, Domnul nostru.” (Romani, 6: 20-23)

Înseamnă acestea că trebuie să rămânem impasibili? Nicidecum! Căci frica și nemărturisirea sunt și ele un păcat. Lenea în rugăciuni nu ajută. Comunicarea doar pe internet, fără ca oamenii să se și întâlnească fizic între ei, nici ea nu mai e de mare folos. Să mergem mai des la Sf. Liturghie, nu doar de Paști și de Crăciun! Să ne spovedim mai des! Dacă relele prind puteri pe această lume, asta se întâmplă pentru că slăbește creștinul în rugăciune, în mărturisire, în credință, în viață curată și, mai ales, în comuniune întru Hristos cu fratele, cu sora și cu aproapele lui. Să le facem pe acestea și vom ajunge iar la cuvintele apostolului:

„Iar Legea a intrat şi ea ca să se înmulţească greşeala; iar unde s-a înmulţit păcatul, a prisosit harul;” (Romani, 5:20)

Așadar acolo unde focul răului va fi mai puternic, și Dumnezeu va aduce apă din belșug celor care o cer. O comunitate puternică de creștini nu se va lăsa doborâtă și va atrage după ea și pe alții, care până atunci poate rătăceau. Asta pentru că știm de la Mântuitorul nostru, Iisus Hristos:

„Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor.” (Sf. Evanghelie după Matei, 4:20)

Să mărturisim așadar fară teamă pe Iisus Hristos și toată învățătura lui! Să ne rugăm, Sfintei Treimi și Maicii Domnului, cu credința și cu smerenia celui care știe că nici el nu este perfect dar își dorește sincer iertarea și îndreptarea lui dar și pentru trezirea – nu pierderea – aproapelui…!

Doamne-ajută!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Fereastra OVERTON sau cum prin inginerie sociala se ajunge de la “ilegal – de neacceptat” la “legal – interzis de criticat”

EMBLEMATIC: Evreul PETER SINGER va primi titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității București joi, de INALTAREA DOMNULUI. Este un activist al UCIDERII COPIILOR DUPA NASTERE, al ZOOFILIEI si al EXPERIMENTELOR PE BOLNAVI PSIHICI…

 

Tagged with: ,

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alin Jugănaru said, on iulie 27, 2021 at 3:31 pm

  Așa vor să includă și pedofilii 😡 lgbt o mare nenorocire ce deschide ușile tuturor blasfemiilor.

  Apreciază

 2. carla said, on iulie 27, 2021 at 5:25 pm

  Situația actuală este ca într-un film în care nebunii din sanatoriu au luat locul medicilor psihiatri și al personalului medical și iau decizii pentru alții.

  Apreciază

 3. Cristian Daniel said, on iulie 28, 2021 at 12:55 am

  Saccsiv, personal consider ca astfel de articole despre asemenea nebunii care exista in lume nu au ce cauta pe acest blog. Nu cred ca se face vreun serviciu cuiva daca ne apucam acum sa expunem pe un blog ortodox toate gunoaiele din lumea asta, declaratii ale bolnavilor psihic, părerile unor nebuni si indivizi dezaxati, si alte astfel de mizerii despre care multi stim ca exista dar nu cred ca ar trebui detaliate aici. E strict parerea mea, până la urmă tu faci cum crezi, dar la câtă sminteală este în lume la ora actuală nu cred că ar mai trebui aduse elemente în plus aici.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Ines said, on iulie 28, 2021 at 1:49 am

  Și un P de la pedofili, un N de la necrofili și va fi tot alfabetul din psihiatrie

  Apreciază

 5. Marian said, on iulie 28, 2021 at 7:16 am

  Si astia se numesc oameni noi , oameni inteligenti ? In curand , parca vad ca , astia ca mine carora le plac cururile de femei si nu cele de barbati si care au la fel ca mine , incapatzanarea sa creada ca animalele au rostul si scopul lor bine definit DE VEACURI pe langa casa omului , vor ajunge niste paria , vor ajunge sa traiasca daca le va fi permis doar …undeva , sub pamant . Nici nu mai intreb UNDE VOM AJUNGE caci stiu raspunsul : LA DRACU !!! P.S. Saccsiv : Stirea-i pe bune sau facatura ?

  Apreciază

 6. elena said, on iulie 28, 2021 at 1:55 pm

  Oare eu unde ma incadrez la heterosexuali cis cu influente qeer? Cred ca toti suntem pacatosi, mai multi sau mai putin! Si eu ma credeam normala ,pana sa citesc articolul asta.

  Apreciază

 7. rudyscc said, on iulie 28, 2021 at 3:35 pm

  Lumea a devenit un spital de nebuni.
  Un spital in care nebunii conduc, din pacate.
  Nu se poate face nimic, decat rugaciune si pocainta! POCAINTA!!

  Apreciază

 8. Duhul Capitanului said, on iulie 28, 2021 at 10:56 pm

  Ba mai bine ar adauga un I,litera cu care incepe unul din locurile de pe lumea cealalta…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: