SACCSIV – blog ortodox

George Soros impreuna cu Bill Gates vor oferi teste Covid ieftine pentru Africa si Asia de Sud

Posted in AFRICA, Bill and Melinda Gates Foundation, Bill Gates, Coronavirus, George Soros, TEST by saccsiv on iulie 22, 2021

Sursa: Soros Fund, Gates Foundation launch global health social enterprise

21 Iulie, 2021, philanthropynewsdigest

Un grup de fonduri filantropice și investitori condușe de Fondul de Dezvoltare Economică Soros (SEDF) – ramura principală a investițiilor de impact al Fundațiilor pentru o Societate Deschisă – a anunțat lansarea unei inițiative sociale care va lucra pentru a extinde accesul la tehnologie medicală de ultimă oră cu prețuri rezonabile.

Cu sprijinul Fundației Bill & Melinda Gates – și având scopul de a extinde accesul la asistență medicală la nivel mondial prin cercetare descentralizată, dezvoltare și producție în și pentru Emisfera de Sud (Global South) – Acces Global la îngrijiri de Sănătate (Global Access Health sau GAH) a achiziționat Mologic Ltd. din Londra, cu investiții totale de cel puțin 41 de milioane de dolari. Un inovator în dezvoltarea fluxului lateral și a tehnologiilor de diagnostic rapid, Mologic oferă teste de diagnostic pentru COVID-19, precum și pentru boli tropicale, cum ar fi febra denga, schistosomiază și onchocerciază.

(Conceptul de ‘Nord Global’ și ‘Sud Global’ este folosit pentru a descrie o grupare de țări de-a lungul caracteristicilor socio-economice și politice. n.t.)

Eforturile sale de a dezvolta teste de diagnostic la prețuri accesibile pentru boli tropicale neglijate au fost susținute anterior de subvenții de la Fundația Gates și alți donatori.

Transformarea unei companii cu scopul de a face profit într-o inițiativă socială îi va permite să-și reinvestească profiturile în soluționarea lacunelor din furnizarea de teste rapide de diagnostic la nivel mondial în comunitățile și regiunile cu venituri mici.

Ca parte a tranzacției, GAH va integra, de asemenea, Acces la Diagnostice la nivel Global (Global Access Diagnostics sau GAD), o organizație nonprofit înființată în aprilie 2020 de fondatorii Mologic – cu sprijinul SEDF, al Departamentului pentru Dezvoltare Internațională din Marea Britanie și alți finanțatori – care se concentrează pe reducerea costurilor de fabricare a testelor rapide de diagnostic și de licențiere ale tehnologiilor Mologic în Africa și Asia de Sud.

„Pandemia de COVID-19 a demonstrat dureros inechitățile fundamentale în sănătatea publică globală și, în special, importanța crucială a accesului, în țările cu venituri mici și medii, la instrumente de diagnostic salvatoare de vieți, de înaltă calitate și cu prețuri scăzute”, a declarat directorul executiv al SEDF, Sean Hinton.

„În această tranzacție unică, fondurile filantropice și investitorii lucrează împreună cu o echipă de conducere calificată și vizionară într-un mod cu adevărat inovator pentru a aborda cel puțin o parte a eșecului, permițând unei afaceri comerciale de vârf să își concentreze toate resursele pe soluționarea celei mai presante probleme de sănătate publică din lume. ”

„Tranziția companiei Mologic către o inițiativă socială este un pas deliberat, logic și natural pentru o companie axată pe furnizarea de diagnostice și biotehnologii la prețuri accesibile în locuri slab asistate din cauza urmăririi neobosite a profitului”, a declarat CEO-ul Mologic, Mark Davis.

„Cu sprijinul acționarilor, donatorilor și partenerilor noștri, am parcurs un drum lung; credem că avem oamenii și abilitățile necesare pentru oportunitățile, dar și pentru a face față provocărilor viitoare. Acum sperăm că această tranzacție unică va fi un model pe care îl vor urma și alții.”

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on iulie 22, 2021 at 12:32 pm

    Asta ca sa umfle numarul de infectari la nivel global.

    Apreciat de 1 persoană

  2. infiniteladder said, on iulie 22, 2021 at 12:37 pm

    Apreciat de 1 persoană

  3. Alex said, on iulie 22, 2021 at 1:04 pm

    https://www.israel365news.com/195126/unprecedented-floods-worldwide-washing-away-the-enemies-of-israel-before-messiah/
    Israel365News: inundatiile recente reprezinta spalarea inamicilor israelului inainte de aparitia antichristului.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Ion M. said, on iulie 22, 2021 at 5:50 pm

    ‘Teste’…

    N-au demonstrat nici mortalitatea presupusului virus si ei vand ‘teste’ ‘ieftine’…

    Sa presupunem ca ar fi real, la ce-ti foloseste un test negativ (72h) daca imediat dupa ce l-ai facut te-ai putea ‘infecta’?

    Logic nu?

    P.S: Sau poate ca ‘testele’ au ‘ceva in ele’ 😉

    Apreciat de 1 persoană

  5. […] George Soros impreuna cu Bill Gates vor oferi teste Covid ieftine pentru Africa si Asia de Sud […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.