SACCSIV – blog ortodox

Comunicat de presa: “SANITAS Bucuresti respinge obligativitatea vaccinării cadrelor medicale. Ne vom lupta pentru drepturile membrilor și colegilor noștri atât în instanță, cât și în stradă dacă este nevoie”

Posted in Coronavirus, MEDIC, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iulie 21, 2021

„Comunicat de presă
SANITAS București respinge obligativitatea vaccinării cadrelor medicale, mascată prin impunerea testării personalului medical din bani proprii.
SANITAS București se opune practicilor noi ce se vor a fi instituite în România și care folosesc dezinformarea și necunoașterea legii pentru a discrimina o categorie profesională esențială.
Organizația noastră va lupta cu toate armele legale pentru a împiedica obligarea vaccinării, mascată prin testarea obligatorie a cadrelor medicale din bani proprii.
O astfel de acțiune – asumată public prin declarații de către ministrul Sănătății dar și de Institutul Național de Sănătate Publică- prin recomandare – nu face decât să afecteze personalul medical, atât din punct de vedere uman cât și material.
Colegii noștri vor trebui să se testeze periodic la trei sau șapte zile în funcție de testul efectuat, asta dacă nu sunt vaccinați, și să o facă pe cheltuiala lor în unitățile care îngrijesc pacienți confirmați cu varianta Delta a virusului.
O minimă cunoaștere a domeniului medical ar fi impus PREMIEREA cadrelor medicale și așa GREU încercate după un an și jumătate de pandemie, și nu impunerea de noi sarcini sau, mai bine zis, de sancțiuni asupra cadrelor medicale.
Deja acestea au fost afectate de neacordarea majorările salariale prevazute în Legea Salarizarii sau de sporuri inghetate.
Asistentii, infirmierele, personalul administrativ, biologii, brancardierii etc vor scoate toți banii din buzunar pentru a plăti aceste idei absurde ale autorităților.
„ Aceste demersuri ale guvernanților reprezintă, de fapt, o obligare mascată de vaccinare a cadrelor medicale, cu pretextul testării personalului medical. Incapacitatea autorităților este transferată astfel asupra personalului medical, și așa afectat de lupta cu acest virus. Ne vom lupta pentru drepturile membrilor și colegilor noștri atât în instanță, cât și în stradă dacă este nevoie” , a declarat Viorel Hușanu, președinte SANITAS București.
Să nu uităm că încă există semne de întrebare cu privire la aceste vaccinuri, iar până la aprobarea lor oficială, și nu provizorie ca în prezent, este nelegal și non-etic ca un medicament experimental să fie impus ca obligatoriu, în afara consimțământului informat al persoanei.
Autoritățile ar trebui să clarifice, pâna la orice obligare mascată atât efectele adverse, cât și modul în care aceste vaccinuri interacționează cu alte medicamente sau au efecte pe termen lung. De asemenea, în procedurile sau documentele care circulă în spațiul public despre vaccinare nu se vorbește deloc despre un acord sau o informare prealabilă, fiind vorba despre o procedură medicală invazivă.
Totodată, trebuie clarificat – până la obligativitatea testării – faptul că vaccinarea nu oprește răspândirea bolii, ci doar apariția unor forme grave ceea ce contrazice ideea de prevenție care stă la baza acestei obligativități a testării, în fapt o obligație de vaccinare a personalului medical.
Solicităm autorităților să regândească aceste proiecte aberante care nu vor face decât să PRODUCĂ EFECTUL ADVERS adică scăderea ratei de vaccinare în cadrul populației, dar și în rândul personalului medical, precum și să DEMOTIVEZE cadrele medicale înainte de anunțatul val 4 al pandemiei.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video Antena 3: Covidul face ravagii in randul vaccinatilor din tarile cu rate de vaccinare uriase

ISRAEL: mult mai multi infectati cu Delta se inregistreaza in randul celor vaccinati decat in randul celor nevaccinati

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hosea 4:6 said, on iulie 21, 2021 at 4:55 pm

    Daca e cenzurat pe regiune geografica, atunci trebuie folosita extensie de browser VPN de America.
    https://www.bitchute.com/video/BI9nB5tQbauh/

    Apreciază

  2. dd_2d said, on iulie 21, 2021 at 5:27 pm

    Medicii trebuie sa se opuna. Daca nu se opun vor fi primii la intepat obligatoriu.
    Pacat ca nu au tipat cand trebuia, cu ani in urma.

    Apreciază

  3. Alex said, on iulie 21, 2021 at 5:31 pm

    Lista oficiala NHS cu toate reactiile adverse la vaccinul AstraZeneca

    Dă clic pentru a accesa COVID-19_AstraZeneca_Vaccine_Analysis_Print_DLP_07.07.2021.pdf

    Apreciază

  4. Mistero said, on iulie 21, 2021 at 9:58 pm

    Asa zisa imunizare, este defapt condamnarea la o moarte sigura ! Noile imagini de la microscop spun tot !
    Video aici: https://mistero4u.wordpress.com/2021/07/21/vaccinul-covid-otrava-injectabila-noi-imagini-socante-vazute-la-microscop-pe-care-big-farma-si-big-tech-le-cenzureaza/ sau aici: https://www.bitchute.com/video/g0qonHVechOj/

    Apreciază

  5. acelas said, on iulie 22, 2021 at 12:04 am

    Astazi, joi 22.07.2021, ora 9.45 – parastas p Ilie Lacatusu la cimitir.
    Vine IPS Teodosie!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 22, 2021 at 7:46 pm

      acelas

      Stii cumva daca a venit IPS Teodosie?

      Apreciază

      • acelas said, on iulie 23, 2021 at 12:44 am

        eu nu am putut fi prezent, dar am intrebat pe cineva care a fost. Nu a fost prezent acolo IPS Teodosie. Treaba e ca s-a suprapus dimineata cu minunata aniversare a minunatului patriarh. Nu stiu daca putea face nota discordanta in acest context, nu fata de patriarh, ci fata de ceilalti ierarhi, prezenti toti acolo, adica se dadea el prin asta mai breaz decat ei? Au avut Sinod, cu o zi inainte.

        dar a fost umilit de patriarh, nu e insa nicio mirare. Credea cineva ca daca nu i se ridica bariera aia, din deal, gata a scapat de el? Nu, a lasat fiarele ale in josul dealului si a urcat pe jos cu buchetul de flori. A stat la slujba religioasa, adica si-a respectat blazonul de ierarh, desi fusese refuzat inclusiv de la acest te Deum. Foarte bine, i-a aratat patriarhului ca el se poate comporta altfel, a intrat la slujba si a participat la rugaciuni. Restul, la ceremonia de dupa …de la palat, la chestiunile alea.., chiar nu avea ce sa caute, fiindca nu fusese invitat, mai mult, i se obstructionase accesul. Ar fi fost cu totul penibil. Ceea ce nu a fost, si-a vazut de treaba. Spun asta pt ca unii din presa: cica „s-a suparat” si a plecat (al doilea articol) Penibili. Nu a fost invitat, n-avea ce sa caute.

        https://www.g4media.ro/arhiepiscopul-tomisului-nu-a-putut-intra-cu-masina-in-curtea-patriarhiei-si-a-plecat-rapid-de-la-aniversarea-patriarhului-daniel-la-care-au-participat-toti-capii-bisericii-ortodoxe.html

        https://cetateanul.net/subiecte-fierbinti/ips-teodosie-s-a-suparat-si-a-plecat-de-la-ziua-patriarhului/

        poate la anul, fiindca in mod sigur va fi obstructionat din nou, va merge la sfantul din Giulesti. Pt ca pica mereu la fel.

        Ce contrast! Ce realitati diametral opuse, mahalaula Giulestiului, cu „amaratii” care vin acolo in arsita sa-si cinsteasca sfantul ocrotitor lor, si in mod tendentios necinstit de patriarhie (desi i s-au citit in doua randuri molitfele de „dezlegare” – unicat in lume si istorie, iar trupul i-a ramas la fel, intact), iar pe de alta parte purpura, samavolnicia si fastul gaunos al celebrararii de la patriarhie.

        Apreciază

      • VioletaB said, on iulie 23, 2021 at 10:27 am

        @Saccsiv eu am mers după-amiază pe la 17 și a fost destul de multa lume, dar nimeni nu știa să îmi spună dacă a fost sau nu IPS Teodosie dimineața.

        @acelas Poate așa a rânduit Dumnezeu ca sa nu vina un ierarh ecumenist la pomenirea parintelui. Dumnezeu sa îl lumineze pe IPS Teodosie sa de-a mărturia cea bună împotriva ecumenismului și pseudo- sinodului din Creta.

        Pe la 22 am intrat în capela sfântului Ilie Lăcătușu, foarte rapid, câteva secunde, pentru mai erau încă mulți în spatele meu.

        Apreciază

  6. Cristian Daniel said, on iulie 22, 2021 at 12:13 am

    …luati exemplu fratilor de aici si intariti-va in credinta. cat o mai puteti face mergeti la Tg Ocna, Aiud, Gherla, Sighet, Baia Sprie, Mislea etc, aprindeti lumanari si inaltati rugi catre acesti noi sfinti mucenici si marturisitori caci fara rugaciunile lor nu vom putea rezista la ce va veni…ce bine spune parintele la un moment dat: „o credinta neincercată nu este credinta”

    Apreciază

  7. sorinel said, on iulie 22, 2021 at 12:48 am

    vaccinul inseamna cip-uire….daca mai aveti indoieli
    https://www.naturalnews.com/2021-07-20-science-paper-documents-self-assembled-magnetic-nanosystems-for-cybernetic-biocircuitry-interface.html

    traducere partiala

    Lucrarea științifică documentează „nanosisteme magnetice auto-asamblate”
    pentru biocircuitarea cibernetică
    Mike Adams

    O persoană obișnuită care trăiește astăzi nu are prea puțină idee despre cât de
    avansată a dezvoltat biocircuitele nanotehnice auto-asamblate. Așa-numiții „fact-
    checkers” (propagandiști profesioniști și mincinoși) înșelează în mod deliberat
    oamenii în a gândi că nu există un sistem de biocircuitare bazat pe grafen auto-
    asamblabil care ar putea fi injectat în mod fezabil în oameni și numit „vaccin”, dar
    publicul publicat literatura științifică prezintă un corp de cercetare cuprinzător,
    bine documentat, care arată că această tehnologie este destul de reală … și a fost
    testată în sisteme biologice de cel puțin două decenii.
    Un sistem de „auto-asamblare” înseamnă că unei persoane i se injectează
    instrucțiuni care pun în mișcare un proces în care o structură este asamblată în
    interiorul corpului, folosind resursele disponibile în sânge (cum ar fi atomii de fier
    și oxigen). De fapt, auto-asamblarea nanotehnologiei înseamnă că un microcip nu
    trebuie „injectat” cuiva, deoarece circuitele pot fi asamblate in vivo după
    injectare.
    Astăzi, dezvăluie câteva dintre lucrările științifice publicate care descriu cel puțin
    două decenii de cercetare nanotech / nanofire auto-asamblare în construirea
    sistemelor cibernetice de interfață umană. Acestea pot fi utilizate pentru
    controlul neurologic, comandat de transmisii electromagnetice externe.

    Apreciază

  8. Miha said, on iulie 22, 2021 at 8:44 am

    Iata cum se intorc lucrurile impotriva celor care au complotat alaturi de autoritati in ceea ce priveste exagerarea situatiei plandemiei…Ei,care au distrus destine,au distrus vieti,ei care s-au crezut dumnezei pe pamant.Sta scris in Biblie:nu semeni grau si culegi neghina,nu semeni neghina si culegi grau.

    Apreciat de 1 persoană

  9. abc said, on iulie 22, 2021 at 11:16 am

    VACCINUL COVID OTRAVA INJECTABILA !

    https://www.bitchute.com/video/g0qonHVechOj/

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.