SACCSIV – blog ortodox

Inflamatiile cardiace, pe lista efectelor adverse ale vaccinurilor cu mARN. Recomandarea Agentiei Europene a Medicamentului

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccin, vaccinare in masa by Vali on iulie 10, 2021

Sursa: https://ziare.com/social/vaccin-covid/ema-inflamatii-cardiace-vaccin-prospect-1689592

FOTO Pixabay

Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) a recomandat vineri introducerea inflamatiilor cardiace drept posibil efect secundar al vaccinurilor mARN impotriva COVID-19 de la Pfizer si Moderna, transmite Reuters.
Astfel, EMA recomanda ca miocarditele si pericarditele sa fie trecute in prospectul vaccinurilor produse de Pfizer si Moderna drept noi efecte secundare.

De asemenea, EMA sfatuieste persoanele care au un istoric medical de sindrom de scurgere capilara sa evite vaccinul anti-coronavirus produs de Johnson & Johnson.

In ceea ce priveste vaccinul produs de AstraZeneca, EMA recomanda adaugarea unui avertisment cu privire la riscul producerii sindromului Guillain-Barre.

La inceputul lunii iunie Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) a anuntat ca nu recomanda utilizarea vaccinului anti-COVID-19 al companiei AstraZeneca pentru persoanele diagnosticate cu o afectiune sangvina rara si ca va analiza cazurile de inflamatii cardiace semnalate dupa administrarea tuturor serurilor create impotriva noului coronavirus.

Comitetul pentru siguranta vaccinurilor din cadrul EMA a anuntat intr-un raport al sau de evaluare ca sindromul de permeabilitate capilara trebuie sa fie adaugat in calitate de nou efect secundar in prospectul vaccinului AstraZeneca.

de Alina Toma

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on iulie 10, 2021 at 8:19 pm

    „… EMA recomanda ca miocarditele si pericarditele sa fie trecute in prospectul vaccinurilor produse de Pfizer si Moderna drept noi efecte secundare….”

    Asa, si cu asta ce-am facut? Faptul ca acesti criminali legifereaza cumva si explica „stiintific” cum ucid ei oamenii nu rezolva problema in nici un fel, totul fiind cea mai mare cacialma din istoria omenirii. Derbedeii astia vor sa ne prosteasca in asa fel incit sa nu mai avem constiinta proprie, intrebari, credinta si…libertate.
    Daca sint trecute pe prospect ca reactii adverse inseamna ca nu mai mor oamenii, sau vor sa se bage la adapost cumva in urma unor eventuale procese?
    Pe de-o parte te constring sa te vaccinezi iar pe de alta parte recunosc ca au probleme, adevarat teatru al absurdului.

    Apreciază

  2. me said, on iulie 10, 2021 at 8:25 pm

    Apreciază

  3. catalin_b said, on iulie 10, 2021 at 9:36 pm

    Ca să vezi, recomandări survenite după aprobarea folosirii vaccinurilor, nu înainte, ca măsură de precauție privind soarta cetățenilor pe care-i reprezintă și pe care-i conduc, ci după ce s-au înregistrat tot felul de eșecuri, ca un fel de „scuză-mă, n-am știut”! În grijania mamii lor. și prin ce se traduc aceste recomandări în contextul general al vaccinării UE? Sau vor să scape de răspundere ca Pilat din Pont? Să nu le ajute lor Dumnezeu, decât dacă vor avea curajul să mărturisească adevărul, pe care ei îl știu! Iar, dacă nu vor vrea să mărturisească adevărul. toate blestemele să se abată peste capetele lor și ale urmașilor lor, pentru că au dorit debilitarea și chiar moartea celor asemenea cu ei și a urmașilor celor asemenea cu ei din însele țările păstorite de ei! Blestemați și urgisiți să fie de-acum înainte până la pocăința lor adevărată! Blestemat să fie, dimpreună cu toți urmașii lui, tot conducătorul României care de-acum înainte va îndrăzni să facă chiar și cel mai mic lucru împotriva interesului general al societății românești, inclusiv și mai ales în privința vaccinării!! Să-i facă pe aceștia Dumnezeu să guste încă din viața aceasta toate chinurile iadului, cu toată averea lor dobândită fraudulos și cu toată înșelătoarea faimă dobândită de ei fie pe rețelele de socializare, fie altfel! Și să fie părtași la soarta lor nenorocită toți urmăritorii lor de pe rețelele de socializare care nu au nici cea mai mică idee despre știința cea adevărată și despre felul cum aceasta funcționează, dar se consideră, după ureche, îndreptățiți să judece… Mama voastră de imbecili, mama comunismului să vă mănânce, încă mai îmainte de a avea antihristul grijă de aceasta, idioților!… Blestemați și urgisiți să fie toți cei ce de-acum mărturisesc împotriva adevărului, așa să le „ajute” lor Dumnezeu, dimpeună cu toți urmașii lor! Să nu mai funcționeze și să nu se mai ridice nici o frunte mincinoasă în conducerea statului român, asta-i pohta ce-am pohtit, blestemaților!!!

    Apreciază

    • catalin_b said, on iulie 11, 2021 at 11:05 am

      Cer iertare de la Dumnezeu și de la voi, fraților, pentru limbajul injurios și pentru blesteme. Manierea este legitimă, dar trebuia să mă fi abținut de la înjurături și blesteme.

      Apreciază

      • Clement said, on iulie 11, 2021 at 5:06 pm

        Eu,te-am iertat.
        Astept sa ne ceara iertare si Parintele care in predica la Evanghelia dupa Matei 6,22-33 rostita de pe estrada Patriarhala i-a indemnat pe crestinii romani din intreaga lume, via Trinitas tv, sa nu mai faca semnul Sfintei Cruci cand merg pe strada, la rascruci de drumuri, adica atunci cand trec pe langa o biserca sau o troita.
        Mai ramanea sa spuna, sa nu ii deranjeze pe atei.
        Nici sub comunisti nu a indraznit sa rosteasca asemenea vorbe un preot.
        Grele cuvinte, straine de Evanghelie.
        Intreaga predica a derapat de la textul Evangheliei.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 11, 2021 at 8:41 pm

        Clement

        Cine a zis? Patriarhul? Azi?

        Apreciază

      • Mihai T said, on iulie 11, 2021 at 9:14 pm

        @ Clement

        Dacă te referi la predica de azi, la Patriarhie a predicat PS Varlaam Ploieşteanul, iar predica s-a desfăşurat nu pe estradă, ci pe scena din curtea Patriarhiei. Deci nu ştiu despre ce părinte sau predică vorbeşti.

        Apreciază

    • iulia20m said, on iulie 17, 2021 at 11:12 pm

      „În grijania mamii lor. și prin ce se traduc aceste recomandări în contextul general al vaccinării UE?”
      Te rog eu mult sa nu mai injuri asa deoarece grijanie inseamna impartasanie si aceasta denumire o foloseau bunicii nostri. Grijanie vine de la grija de a te impartasi.

      Apreciază

  4. ledpanel said, on iulie 11, 2021 at 11:56 am

    Nu-i mare scofala ca ai injurat. Se si doreste asta. Ce este injuratura? O…maniera nescris legiferata de defulare sociala. Daca inventezi o injuratura, vei constata ca lumea te considera nebun; doar ce e stabilit e permis. Multitudinea de supape de defulare au evoluat mult. De la bancurile despre Ceausescu lansate de securisti, pana la tot ce tine de postari pe internet-forum-uri, blog-uri samd.
    Stii cum sunt revoltele sociale? Ca un condensator de blitz incarcat la maxim. Pe cateva sute de volti. Dar sa ne imaginam kilovolti, si eclatoare puse in paralel pe condesantor. Cand tensiunea depaseste o valoare, in eclator apar descarcari si e limitata o tensiune superioara. Care ar putea face condesantorul sa explodeze la propriu. Sau…energia inmagazinata sa fie mare. Pentru prevenirea revoltelor, manifestatiilor sindicale etc, s-a dezoltat industria defularii, a consumului compulsiv si nu numai.
    Ca lumea sa nu iasa in strada, s-a mutat jocul politic, marele teatru inca din 1989 la televizoare. Apoi pe internet.
    Profanii injura, credinciosii blestema. In ambele cazuri defulare, cu precizarea ca atat injuraturile cat si blestemele fac sigur rau propriei persoane. Restul ar fi irelevant, odata ce sigur iti faci rau intai tie. Si in plus, de ce sa dam satisfactie celor care se hranesc cumva cu energiile noastre negative?
    Referitor la efectele adverse ale vaccinurilor…mai bine ne-am pregati pentru moarte. E o chestie geniala, care oricum ajuta. Puterea nu vrea sa ne pregatim pentru moarte. Ar implica printre altele renuntare, dar nu la drepturi, ci la lux, chestii marunte care mentin omul in loc decenii si eventual moare cam cum era pe la 15-20 ani, fara vreun progres. Poprire pe casa, masina iti poate pune banca, dar pregatirea pentru moarte n-o poate lua nimeni. E bine sa se inceapa din timp. Preventia e necesara; nu intotdeauna vom avea luxul de a avea timp ideal pentru pregatire. Nu cred ca in fata chinurilor mortii vom avea aceeasi luciditate. In plus, orice s-ar intampla in viitorul apropiat, pregatirea tot e buna. Daca lasam anii sa treaca, riscam sa ajungem la patologia varstei a 3-a, multi ajungand afectati de ea. Pur si simplu unii cu cat inainteaza in varsta se cred „tot mai nemuritor”, ameninta in vazduh cu toiagul, se cred zmei, invincibili, treaba aia cu freaca grija se amplifica si mai mult…Probabil unul din cele mai crunte moduri de a muri, din punct de vedere spiritual. De obiectele fizice n-are rost sa dezvolt. Majoritatea sunt consumabile, proiectate sa ne chinuim o viata cumparand, facand la nesfarsit upgrade-uri, si in final sa ne chinuie tare cand/cum le aruncam, cui le lasam samd.
    Trebuie sa depasim capcana infernurilor concentrice, a inchisorilor concentrice din care daca evadezi dintr-una, cazi in alta mai mare. Detasarea de obiecte poate insemna iesirea dintr-un cerc; mandria detasarii e deja capcana. O cale de evadare e iesirea din imperiul industriilor care simuleaza, carpesc nevoia de dragoste, oferind surogate. Iubirea nu costa bani. Au distrus-o ca sa creeze o industrie, deci cheltuiala, inavutirea unora.
    Pregatirea pentru moarte e mai importanta decat banii albi pentru zile negre. Se va vedea ca nu vor ajunge, sau nici macar exista.

    Apreciază

  5. Clement said, on iulie 11, 2021 at 10:46 pm

    *sacciv
    Nuuu, cum sa spuna Patriarhul asa ceva??!
    IPS Daniel este in realitate cel mai important om din Stat si eu il consider, un genial strateg.
    Daca ne scoate din vijelia care s-a abatut asupra ortodoxiei, avem pentru ce sa ii fim recunoscatori.
    Un salariat al BOR a oficiat Sfanta Liturghie.
    Sa nu il numim. Poate l-au dezmeticit consilierii patriarhali intre timp, poate il lovise insolatia…
    Sa facem Crucea mare, caci diavolul este batran, spun romanii cu intelepciune.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.