SACCSIV – blog ortodox

Video: In Los Angeles ANTIFA ii ataca pe cei ce se opun ca “femeile” cu putulica sa se expuna in fata fetelor minore la spa

Posted in STANGA, SUA, TRANSSEXUALISM, VIDEO by saccsiv on iulie 6, 2021

Mai jos este imaginea perfecta a primei parti din planul expus de masonul de grad 33 Albert Pike:

Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viespe Linda said, on iulie 6, 2021 at 4:08 pm

    Daca folosim pentru analiza evenimentelor cadrul social mentionat de Pike,de modul cum se vor intampla revoltele atunci observam ca toate evenimentele curente se potrivesc perfect in acest cadru. Apare un protest PRO-ceva , imediat ca ciuperca dupa ploaie apare si CONTRA , dar cu mentiunea ca ies mai repede si mai motivati si in numar mai mare decat ar iesi impotriva pierderii drepturilor fundamentale. De aici se observa ca par a iesi ori la comanda, ori ii intereseaza sa se „bata” efectiv deci o placere animalica-instinctiuala fara ratiune, ori sunt controlati „la creier” de ceva cum ar fi vreo aplicatie din telefon(de cate ori se insista cu „descarca aplicatia” aproape la orice produs – de parca mananci aplicatia – si se mai plange lumea pe facebook ca nu poate distribui informatii), dar esenta este ca ies mai multi si mai hotarati sa invinga tabara adversa. De aceea, aproape ca am memorat aceasta parte a planului si mereu vad aceeasi situatie conflictuala creata peste tot in lume, astfel lumea abatandu-se de la adevaratul drum , de la subiectul principal, care ne afecteaza pe toti indiferent de ce gandim,simtim sau suntem in minoritate sau majoritate. Lumea nu se imparte decat in bogati si saraci , momentan, iar dupa 2025, cel mai tarziu in 2030, in stapani si sclavi deoarece „capitalismul asa cum il stiam a murit”(Schwab).

    Apreciat de 1 persoană

  2. […] Video: In Los Angeles ANTIFA ii ataca pe cei ce se opun ca “femeile” cu putulica sa se expuna in… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.