SACCSIV – blog ortodox

IN CRIMINALII ASTIA DEMENTI SA AVEM INCREDERE? Parlamentul European a aprobat raportul Matic, conform caruia bărbații pot naște și avortul e drept fundamental al omului

Posted in avort, PARLAMENTUL EUROPEAN, TRANSSEXUALISM by saccsiv on iunie 25, 2021

evz: E oficial. Și bărbații pot să nască. Ce a hotărât Parlamentul European

Oficialii europeni au votat Raportul Matic, care prevede că avortul reprezintă un drept fundamental al omului și, de asemenea, bărbații pot, la rândul lor, să dea naștere unei ființe umane.

Și bărbații pot naște. Oficialii Parlamentului European au decis. Raportul Matic al instituției europene a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 de voturi împotrivă și 42 de abțineri. De asemenea, textul prevede că avortul reprezintă un drept fundamental al omului.

Anunțul a fost făcut public de către europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, care a scris pe pagina sa de Facebook că raportul care privește „situația drepturilor sexuale și reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii” reprezintă un radicalism marxisto-sexist fără precedent.

Bărbații pot naște, educația sexuală devine obligatorie, iar avortul va fi un drept fundamental al omului

Raportul Matic stabilește că avortul reprezintă un drept fundamental al omului astfel încât „dreptul de a pruncucide are întâietate în fața dreptului la viață a copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preoții și pastorii, vor suferi rigorile legii”, a spus Cristian Terheș.

Educația sexuală va fi introdusă drept materie obligatorie în școli. Europarlamentarul Cristian Terheș spune că se are în vedere să se impună educația sexuală încă din fragedă pruncie și va face referire la ideologia de gen și alte aspecte care au legătură cu această temă.

Oficialii europeni vor elimina dreptul la libertatea de conștiință a doctorilor și a personalului medical care refuză să demareze anumite proceduri medicale, de exemplu avortul. „Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv că-i încalcă lui conștiința, să oprească o altă persoană să se bucure de un drept fundamental (să facă avort)”, a spus Cristian Terheș.

Cristian Terheș: UE promovează moartea

„Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține că și bărbații pot să nască copii, motiv pentru care trebuie, „în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen” (lit. N din raport).

Nu în ultimul rând, raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd că domeniul sănătății este exclusiv de competența statelor membre.

Așa cum am declarat în plenul Parlamentului European, în urma adoptării acestui raport UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea și prosperitatea, una care promovează moartea”, s-a exprimat europarlamentarul PNȚCD.

Cum au votat europarlamentarii români

În favoarea Raportului Matic au vota – Vlad Marius Botoș, Dacian Cioloș, Alin Mituța, Nicolae Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache.

Contra Raportului au votat – Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Maria Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Gheorghe Nistor, Cristian Terheș, Eugen Tomac, Lorant Vincze și Iuliu Winkler.

„Radiografia voturilor pe grupuri politice e importanta pentru a intelege ce valori sustine fiecare grup (politic)”, s-a exprimat europarlamentarul Cristian Teheș.

 

Comentariu saccsiv:

Avortul este o crima iar a spune ca barbatii nasc este o dementa. In criminalii astia dementi sa avem incredere cand spun ceva, orice, inclusiv despre coronavirus si despre cat de bune sunt vaccinurile?

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on iunie 25, 2021 at 5:02 pm

    Evident că nu! Ar fi bine să ieșim din uniunea lor mizerabilă!

    Apreciat de 4 persoane

  2. dd_2d said, on iunie 25, 2021 at 6:10 pm

    Zicea un american : Dupa ce mintea s-a deschis, urmeaza fundul!

    Apreciază

  3. tom beron said, on iunie 25, 2021 at 7:23 pm

    Mai aveti indoieli ca ne aflam in fata unei mari prigoane?

    Apreciază

  4. Radu Humor said, on iunie 25, 2021 at 7:34 pm

    În Statele Unite, Administraţia pentru Medicamente şi Alimente (FDA) va include rapid un avertisment privind cazurile rare de inflamaţie cardiacă la adolescenţi şi adulţi tineri în prospectele vaccinurilor pentru Covid-19 ale Pfizer/BioNTech şi Moderna, scrie news.ro.

    Un grup de consultanţi al Centrului pentru Prevenirea şi Controlul bolilor (CDC) a constatat că inflaţiile cardiace ale unor adolescenţi şi tineri adulţi au probabil legătură cu vaccinurile. Totuși, consideră ei, beneficiile vaccinării sunt mult mai mari decât riscurile.

    Pfizer, al cărui vaccin a fost autorizat în SUA pentru administrare de la vârsta de 12 ani, a afirmat într-un comunicat că profilul beneficii/risc ”rămâne pozitiv”. Potrivit companiei, se ştie despre cazurile de miocardite şi pericardite apărute după vaccinarea cu vaccinul ARNm.

    Moderna a comunicat că are cunoştină despre informaţiile referitoare la cazurile de inflamaţie cardiacă şi că lucrează cu autorităţile de reglementare.

    Autorităţi de reglementare din mai multe ţări au investigat dacă vaccinurile pentru Covid-19 ale Pfizer/BioNTech şi Moderna, care folosesc tehnologie ARNm, prezintă un risc şi dacă da, câ este de grav.

    Pacienții cu inflamaţii cardiace după vaccinare, potrivit CDC, se recuperează în general şi se simt bine.

    Departamentul pentru Sănătate şi Servicii Umane din SUA a publicat un comunicat în care a afirmat că vaccinurile sunt sigure, eficace, iar efectele secundare cardiace sunt extrem de rare.

    „Încurajăm cu tărie toate persoanele cu vârste de cel puţin 12 ani, eligibile să se vaccineze conform Autorizaţiei de Utilizare de Urgenţă, să se vaccineze”, afirmă comunicatul.

    CDC și FDA au avertizat medicii şi spitalele să fie atenţi la simptomele de miocardite şi pericardite.

    Obiectivul preşedintelui Joe Biden nu se îndeplinește
    Numărul americanilor care primesc prima lor doză de vaccin COVID-19 a scăzut cu aproximativ 85% de când a atins un vârf la jumătatea lunii aprilie. Astfel, probabil, nu se va îndeplini obiectivul preşedintelui Joe Biden ca până pe 4 iulie 70% dintre adulţi să fi primit cel puţin o doză de vaccin anti-Covid-19.

    La bărbaţi numărul cazurilor de inflamaţie a inimii par a fi semnificativ mai mari în săptămâna de după a doua doză de vaccin. CDC a identificat 309 spitalizări din cauza inflamaţiei inimii la persoanele cu vârsta sub 30 de ani, dintre care 295 au fost externate.

    Dr. Tom Shimabukuro, director adjunct al Biroului de siguranţă pentru imunizare al CDC, a declarat că datele de la unul dintre sistemele de monitorizare a siguranţei agenţiei – Vaccine Safety Datalink (VSD) – sugerează o rată de 12,6 cazuri pe milion, în cele trei săptămâni de după a doua doză, la persoane cu vârste de la 12 la 39 de ani.

    Conform datelor US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), au fost observate 347 de cazuri de inflamaţie a inimii în săptămâna de după cea de-a doua doză de vaccin, la persoane de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 12 şi 24. Conform ratelor de incidenţă ale populaţiei SUA, aşteptările erau de 12 sau chiar mai puţine cazuri pentru bărbaţii din acest interval de vârstă, a arătat CDC.

    Conform datelor CDC până în prezent peste 138 de milioane de americani au fost complet vaccinaţi cu unul dintre cele două vaccinuri ARNm.

    Apreciază

  5. gigimutu said, on iunie 25, 2021 at 8:15 pm

    e clar, trebuie neaparat sa iesim din uniunea homosexuala europeana.

    fac un apel, la toti avocatii si parlamentarii romani, care mai apara tara asta a noastra, sa inceapa urgent demersurile pentru iesirea din aceasta organizatie masonica, nazista, eugenista, criminala si ce o mai fi adunatura asta pestrita care isi zice uniunea europeana!!!!!

    Apreciază

  6. R said, on iunie 25, 2021 at 8:29 pm

    La ce vă așteptați? E vreo surpriză aici? De ani de zile pregătesc lucrurile astea, LA VEDERE. Acum doar le legiferează, și urmează și altele în ritm alert, pentru că timpul e scurt

    Apreciază

  7. Clement said, on iunie 25, 2021 at 9:02 pm

    Parintele medic Jean Boboc ne-a avertizat.
    Ne mai putem indoi de faptul ca se urmareste distrugerea fiintei umane, a creatiei Tatalui Ceresc?
    In dementa lor cred ca un copil se poate dezvolta normal intr-un uter de animal implantat in burta unui dezechilibrat psihic.
    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Oxitocin%C4%83

    Apreciază

  8. Clement said, on iunie 25, 2021 at 9:41 pm

    Corina Cretu, Carmen Avram, Rovana Plumb, Marinescu, Ciuhodaru, Pislaru, Nica, Negrescu,Tudose,.Muresan,Bercea NU AU VOTAT IMPOTRIVA ABERATIEI.
    Manda, ca sa nu-i stricé imaginea Olgutei, a chiulit.
    Posibil ca Marinescu a adormit sau a avut o cadere de glicemie sau o mica comotie cerebrala la momentul votului pentru ca nu inteleg cum s-a putut abtine un om care a votat impotriva proiectului Lunacek.
    Acesti indivizi, nici daca vor participa saptamana de saptamana la Slujba Sfantului Maslu nu cred ca vor scapa de dreapta rasplata a faptelor lor, la Marea Judecata.
    Apocalipsa Sfantului Pavel.

    Apreciază

  9. Radu Humor said, on iunie 25, 2021 at 10:14 pm

    Cum a devenit dolarul „moneda lumii”
    Moneda americană a înlocuit lira sterlină schca principală valută de rezervă îde pe glob n secolul al XX-lea. Procesul a durat nu mai puțin de treizeci de ani, din 1914 până în 1944. Declinul lirei sterline început odată cu izbucnirea Primului Război Mondial cu lichidarea activelor de către britanici și tipărirea de bani pentru ca Regatul Unite să poată finanța efortul de război.
    Această „criză” s-a încheiat cu acordul de la Bretton Woods din 1944, care a consolidat legătura dolarului cu aurul ca nou standard mondial.

    Chiar și după ces-a renunțat la legătura cu aurul în 1971, dolarului a rămas moneda de rezervă pentru că nu exista o alternativă mai bună.

    Extraordinara idee a petro-dolarilor
    A urmat, apoi, acordul din 1974 cu Arabia Saudită și alți membri ai cartelului OPEC de a stabili prețul petrolului în dolari. Acest acord a creat o creștere a cererii globalăecrescută pentru moneda americană.

    Ideea era că dolarii urmau să fie depuși la băncile americane, astfel încât să poată fi împrumutați țarilor în curs de dezvoltare. Cu acești bancare, acestea care ar putea cumpăra i produse manufacturate și produse agricole din SUA.

    În acest fel, economia globală avea o baza pentru creștere, iar SUA putea menține stabilitatea prețurilor. Ambele părți aveau de câștigat Saudiții puteau conta pe mai mulți clienți și un dolar stabil, iar SUA forța lumea întreagă să accepte dolari, deoarece toată lumea avea nevoie să cumpera petrol.

    Trebuie spus că americanii au obținut acest acord amenințând că vor invada Arabia Saudită și vor lua ua petrolul cu forța. Cu toate astea ideea petro-dolarilor a mers bine. Până în zilele noastre. Acum, după aproape 50 de ani, eroziunea rolului dolarului este vizibilă.
    Dolarul a început să se clatine
    Ponderea dolarului din rezervele globale a scăzut de la 70% la 60% în ultimii 22 de ani. Prețul aurului în dolari a urcat de la 250 USD pe uncie la peste 2.000 USD între august 1999 și august 2020 (acum este pe la 1.880 dolari pe uncie).
    P.S. Interesant de remarcat cam cît de cuvânt sunt americanii și-n această afacere: Dacă la început orice stat nu putea bate monedă proprie decât în limita aurului pe care-l aveau în trezorerii, după ce au văzut că această obligație nu o mai pot respecta, ei ah fost primii care au încălcat-o și au dat drumul la tiparniță !

    La fel s-au ținut de cuvânt și atunci când au promis că dacă Pactul de la Varșovia se desființează, NATO al lor bu va înainta spre Est. Ce au făcut după aia se vede acum foarte clar, ajungând cu bazele OTAN, de data asta din nou aproape de porțile Moscovei …. 😉

    Apreciază

    • Clement said, on iunie 26, 2021 at 9:44 am

      Cum sa faci parte dintr-o organizatie care respinge dialogul cu cel mai „incomod” vecin, geografic vorbind?
      Ce sens poate avea pentru rusi initiativa Eu de a-l trimite la consultari pe Aurescu in viesparul georgiano-armean?
      Si cum sa respingi contractele in infrastructura cu chinezii , maestrii in construirea autostrazilor si cailor ferate, cand transportul de marfuri Asia-Europa de Nord se face deja, in dauna Romaniei?

      Apreciază

  10. Duhul Capitanului said, on iunie 25, 2021 at 10:20 pm

    Twinn Pix…

    Apreciază

  11. Saurian said, on iunie 26, 2021 at 8:41 am

    Oamenii ăștia fac să fie tot mai greu să nu devii admirator al lui Putin și Orban. Poate sunt dictatori și extremiști dar măcar au îndeajuns creier în cap să înțeleagă că ceea ce face un stat să fie puternic e ca familia să fie protejată. Oricum Orban nu cred că mai rezistă mult iar după ce moare Putin sau devine prea bătrân, va fi aranjată și Rusia.

    Și apropo saccsiv de faptul că ai spus că sunt nebuni cu faza că bărbații pot naște: ieri am văzut un video pe YouTube în care o tipă se referea cu prenumele „they” la o femeie în loc să folosească „she”. Îmi părea că sunt la spitalul de nebuni. Vezi și la pagina wiki a actriței Ellen Paige că nu te lasă să schimbi pagina astfel încât să fie folosit numele și genul corect ci te amenință că îți blochează ip-ul să mai accesezi wiki. Iar asta pentru că e considerat un atac faptul că unei femei îi spui că e femeie. E înfiorător.

    Apreciază

  12. Gherasim said, on iunie 26, 2021 at 10:10 am

    Interesant ca in Uganda la inmormantarile cov–-id cetatenii s-au adunat toti si au cerut autoritatilor sa deschida sicriile. Acestea au fot goale. Autoritatiile anunta cetatenilor ca cei dragi au murit dar mortul a disparut, nu-i in sicriu. Sa fie ca le vand organele???

    PURE EVIL – Burying empty caskets. Where is the body of the person you say is dead? Are they dead?

    https://www.bitchute.com/video/jWq7N1eIKaWm/?list=subscriptions

    Apreciază

  13. John said, on iunie 26, 2021 at 10:29 am

    Despre „extratereștri” ,rămâne cum am stabilit:
    – Nu există!
    https://flux24.ro/raportul-american-al-extraterestrilor-china-si-rusia/
    La fel și pentru cei care susțin ieșirea României din spurcata uniune (m)UE. Noi nu suntem nici Marea Britanie nici Polonia.Noi suntem România o construcție masonică atât la 1859 cât și la desăvârșirea ei de la 1 Dec 1918.Ieșirea,o încercare de ieșire a Țării ar duce la dezmembrarea ei,la fel ca Yugo_Slavia și Ceho_Slovacia.

    Apreciază

  14. Gherasim said, on iunie 26, 2021 at 11:03 am

    La Quinta Columna: Analysis of vaccination vial confirms presence of graphene nanoparticles

    https://www.orwell.city/2021/06/graphene-oxide-in-vaccination-vials.html

    Apreciază

  15. Catalin said, on iunie 26, 2021 at 2:17 pm

    avioanele risca sa se prabuseasca din cauza pilotilor vaccinati:
    https://www.investmentwatchblog.com/martin-armstrong-flight-cancelation-up-over-500-because-pilots-are-at-risk-of-blood-clots/

    Apreciat de 1 persoană

  16. […] Parlamentul European a aprobat raportul Matic, conform caruia bărbații pot naște și avortul e dr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.