SACCSIV – blog ortodox

Klaus Iohannis anunta inceputul MARII RELAXARII din 2021: Din 15 mai, fara masca in aer liber, fara restrictii de circulatie noaptea, magazinele revin la program normal / SA NE AMINTIM: acum fix un an incepea marea relaxare din 2020…

Posted in Coronavirus, KLAUS JOHANNIS, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 13, 2021

Transcriptul, conform https://www.stiri-neamt.ro/iohannis-anunta-relaxarea-masurilor-fara-masca-din-15-mai-se-ridica-restrictiile-de-circulatie-noaptea/

[…]

Așadar, din 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, desigur. Rămân excepțiile din exterior unde trebuie să purtăm în continuare masca, cum ar fi piețele, târgurile sau stațiile de transport public, fiindcă în mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, cum va rămâne masca obligatorie în spațiile din interior. Deci, prima măsură, în aer liber se renunță la această mască.

A doua măsuri care intră imediat în vigoare este eliminarea restricțiilor de circulație noaptea și simultan se elimină orice restricții asupra programului agenților comerciali. Deci, magazinele vor reveni la programul normal pe care l-au avut.

Tot din acest weekend pot să vă dau câteva exemple. Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, deci cu spectatori. În interior vom avea, de asemenea, câteva relaxări care încep majoritatea din 1 iunie, când va crește capacitatea de cazare, va crește capacitatea de servire în restaurante și așa mai departe. Sunt foarte multe măsuri, ele vor fi prelucrate de Comitetul Național și vor fi toate aduse la cunoștința publicului.

Câteva detalii – avem, bunăoară: nunți, botezuri, mese festive unde pot participa în exterior, deci în aer liber, începând cu 1 iunie maximum 70 de persoane; nunți, botezuri, mese festive în interior maximum 50 de persoane de la 1 iunie. De la 1 iulie numărul crește, de la 1 august numărul crește. Dar, și aici este foarte important, dacă organizatorul garantează că toate persoanele care participă sunt vaccinate se renunță la restricționarea numărului de participanți.

Deci, mai concret, dacă, pe 15 iulie, cineva dorește să organizeze o nuntă într-un spațiu închis, în interior, și garantează că toți participanții sunt vaccinați nu se mai aplică restricționarea la un număr de – ar fi atunci – 70 de persoane.

Similar, la exemplul sălile de sport, numărul de participanți este restricționat, însă dacă organizatorul, managerul sălii de sport, garantează că toate persoanele care intră sunt vaccinate, numărul de participanți poate să crească. Aceste măsuri sunt gândite, pe de o parte, să ne protejeze, pe de altă parte, să ne reluăm cât de mult viața normală și, evident, încurajează vaccinarea.

În final, o remarcă legată de școli. Noi păstrăm în continuare normele care țin de rata de incidență. Deci, avem în continuare scenariul verde, galben, roșu. Aceste lucruri se aplică ca și până acum.

Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităților să intre în scenariul verde și, în acest fel, majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în școli. Deci, în privinţa școlilor, se aplică normele de până acum, însă relaxările care sunt valabile sunt, evident, valabile pentru toată lumea. Este foarte probabil ca anul școlar să se încheie cu toți elevii în școală și este foarte de dorit să se încheie cu majoritatea românilor vaccinați.

Aşadar, la final, dați-mi voie să vă spun că vă doresc tuturor multă sănătate – și mergeți la vaccinare!

 

Comentariu saccsiv:

Tot pe 15 mai incepea marea relaxare din 2020:

https://www.agerpres.ro/documentare/2020/05/14/masuri-de-relaxare-si-restrictii-propuse-de-autoritati-dupa-14-mai-2020–505154

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on mai 13, 2021 at 10:05 pm

    Atita timp cit pixul este la ei pot sa declare orice si oricite, si atita timp cit nimeni nu poate sa organizeze o contraexpertiza la „diagnosticele de covid” declarate de medici totul nu este altceva decit o mascarada. Vine vara si este foarte greu sa-l convingi pe om ca este epidemie cind el abia mai respira cu botnita la gura. In sezonul rece este cu totul altceva pentru ca orice viroza si gripa este declarata oficial covid si din aceasta cauza in anul care a trecut nu a mai existat nici guturai nici gripa sezoniera sau pneumonii.
    Sahul este dat de Turcia, cea care a decis sa-i primeasca pe turisti in orice conditii, iar aceasta poate fi un punct de cotitura pentru mentalul colectiv.

    Apreciază

    • Bond said, on mai 14, 2021 at 2:54 pm

      Iosefina Pascal – Raspunsuri oficiale asupra nr de decese covid.

      Apreciază

  2. Nikos said, on mai 13, 2021 at 10:23 pm

    Suntem gazde pentru Euro 2020, aceasta relaxare a fost intuita de cineva inca de acum 2 luni. Au inceput cu Pastele usor-usor pentru ca pana in iunie sa fie totul foarte relaxat.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 8:24 am

      Nikos

      N-are absolut nici o legatura cu Euro 2020. Are legatura cu repetarea scenariului implementat si in 2020.

      Apreciat de 1 persoană

      • De asta se ridica restrictiile, sa inceapa scolile ca ----Din luna iunie ar putea incepe vaccinarea copiilor sub 16 ani said, on mai 14, 2021 at 11:43 am

        Din luna iunie ar putea incepe vaccinarea copiilor sub 16 ani

        Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 la nivel national, colonelul Valeriu Gheorghita, a declarat vineri, 14 mai, la Targu-Mures, ca este posibil ca Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) sa acorde, luna viitoare, autorizarea pentru vaccinarea copiilor cu varste sub 16 ani.

        „Este important sa avem autorizarea de la Agentia Europeana a Medicamentului. Posibil ca in urmatoarea luna sa se acorde aceasta autorizare, moment de la care avem deja suficiente doze si putem incepe fara intarziere acest proces de vaccinare folosind logistica actuala, organizarea actuala. Nu vad un impediment in a avea o activitate continua care sa permita si accesul acestei grupe de varsta la vaccinare”, a afirmat Gheorghita, intr-o conferinta de presa.

        Peste 300 de voluntari, circa 3.000 de doze de vaccin Pfizer si zece fluxuri de vaccinare cu o capacitate de aproximativ 100 de persoane pe ora sunt pregatite pentru maratonul „Muresul se Vaccineaza”, care se va derula, incepand de vineri pana duminica, 16 mai, la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures

        https://ziare.com/social/vaccinare-covid-romania/luna-viitoare-incepe-vaccinare-copii-16-ani-1678838

        Apreciază

  3. Ion said, on mai 13, 2021 at 11:33 pm

    14 – 15 mai 1948
    Anul acesta se împlinesc 73 ANI de la CEL MAI MARE VAL DE ARESTĂRI POLITICE din istoria României
    Ziua naṭională de cinstire a martirilor din temniṭele comuniste

    Apreciat de 3 persoane

    • Bond said, on mai 14, 2021 at 2:55 pm

      Sfintii inchisorilor comuniste sa ne acopere cu rugaciunile lor.

      Apreciat de 2 persoane

    • Vai de Noi said, on mai 15, 2021 at 8:21 pm

      Ha ha.. in caz ca nu ati observat, s-a terminat cu infierarea comunismului in Romania. Discutii publice despre cei care au implementat si practicat distrugerea natiunii Române in anii 50? Legea 2013 contra „discriminarii” ne baga la puscarie. Avem un curent important si importat de opinie in favoarea medicatiei fortate (vaccinare) la doar 10 de ani de cand inca ni se spunea cum comunismul scapa de opozanti prin internari fortate la spitalul de veseli. Acum un domnisor general cu fata de star porno in filme homo (cum stiu? prea mult timp in Vest?) dirijeaza oile catre abator. Beeehheeeee

      Apreciază

  4. Cristian Daniel said, on mai 13, 2021 at 11:43 pm

    …”marea relaxare” face parte din marele plan de resetare, sa nu ne amagim…e pasul 2, dupa ce pasul 1 a fost ca timp de aproape un an si jumatate lumea sa fie speriata sau mai bine spus inrobita psihic (si fizic dupa cum se observa la multi) cu „virusul ucigas” covrig-19 care, nu-i asa, a omorat sute de mii de oameni…dupa ce s-a testat reactia si s-a vazut ca planul functioneaza de minune, aproape ca populatia a devenit total isterizata, acum „virusul” propriu-zis va fi trecut in plan secund (cu asa-zisa relaxare), iar in prim plan va aparea vaccinul…ceva de genul: cine nu face vaccinul inseamna ca doreste raul omenirii, o adaptare a unui dicton mai vechi. si vor incepe usor-usor presiunile, amenintarile, constrangerile de toate felurile ce vor evolua treptat pana la…obligativitate…plus ca societatea (si nu doar la noi) nu va mai fi impartita intre cei care cred in virus si cei care nu cred, ci intre cei care au facut vaccinul sau sunt sau pro-vaccin si ceilalti…nene, de acum sa vezi ce nebunie va fi… si mai cred ca toate acestea le vom avea pana la final de an…

    Apreciat de 2 persoane

    • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 8:32 am

      Cristian Daniel

      Anul trecut marea relaxare a inceput tot pe 15 mai.
      Si tot ca si anul trecut, consider ca din toamna ne vor baga din nou in arest la domiciliu.

      Apreciat de 3 persoane

      • Cristian Daniel said, on mai 14, 2021 at 11:45 am

        De acord cu tine, sunt de aceeasi parere…dar cu precizarea ca este posibil ca din toamna (probabil de la jumatea lui septembrie-inceput de octombrie) sa vedem ca restrictiile ce vor fi din nou reintroduse sa fie diferentiate intre vaccinati/nevaccinati…pas cu pas, nu-i asa?

        Apreciat de 3 persoane

    • Mihai said, on mai 14, 2021 at 10:52 am

      Cristian Daniel

      Ai sesizat PERFECT.

      Asa este, de acum in colo accentul nu mai cade pe boala (s-a cam saturat lumea de ea si nimeni n-o contesta in mod credibil) ci pe vaccin.

      Trebuie sa avem intelegere fata de cei vaccinati dar nu si fata de cei care folosesc adeverinte de vaccinare / teste pentru a putea participa / face ceva. Fata de acestia sa avem TOLERANTA ZERO pentru ca ei sunt adevaratii calai ai libertatii la nivelul intregii societati.

      Apreciază

  5. Enoh said, on mai 13, 2021 at 11:48 pm

    Toate guvernele au primit ordin de la guvernul mondial sa relaxeze detentia din vara. Din informatii strict secrete se va lua piciorul de pe pedala cu vaccinuri ca targhetul de 33% a fost realizat. Tratamentele genetice vor invada piata , precedentul a fost creat. Cine nu s a vaccinat o sa isi faca tratamente cu medicamente mARN, noul trend in medicina. Modificarea genetica e acceptare inconstienta a statutului de rob al lui lucifer. Crestinatatea a fost injectata cu celule din sange de copii jerfiti lui lucifer si va atrage mania lui Dumnezeu, mai multe nenorociri vor urma…vaccinatii striga :” sangele copiilor nostri asupra noastra”.

    Ps: in particular pt Romania s a dat comanda sa scada cazurile ca sa organizeze meciurile de CE cu spectatori, altfel pierdea gazduirea partidelor .

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 8:29 am

      Enoh

      N-are absolut nici o legatura cu nici un meci de fotbal iar din toamna cred ca ne vor aresta din nou la domiciliu.

      Apreciat de 1 persoană

      • Enoh said, on mai 14, 2021 at 2:40 pm

        Vorbim atunci.

        Apreciat de 1 persoană

      • Punctum said, on mai 14, 2021 at 11:19 pm

        saccsiv, este foarte probabil ca acum sa gresesti, are legatura si cu ce de fotbal

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 11:33 pm

        Punctum

        Adica au pus toata omenirea in cap, au amanat Olimpiada, au jucat un an orice fara spectatorii iar acum brusc renunta la masca pentru fotbal? Nu exista asa ceva.

        Apreciază

    • R said, on mai 14, 2021 at 10:32 am

      Enoh ,

      Ce medicamente mARN există acum pe piață? Poți da câteva exemple?

      Apreciază

      • Enoh said, on mai 14, 2021 at 2:37 pm

        Biontech a spus clar, ” in curand lansam tratamente genetice pt multe feluri de boli, cancer etc.”
        Daca nu tineti mintea in Iad, adica in lumea transumanistilor satanici, nu veti crede ce vi se pregateste, nu o sa stiti sa va aparati.

        Apreciază

      • Tudor said, on mai 14, 2021 at 3:34 pm

        Enoh,
        Nu au reuşit nimic cu tratamentele genetice. Cred că-i doar o altă sperietură.

        Apreciază

  6. Ancu said, on mai 14, 2021 at 12:33 am

    Pai vara trebuie sa le mearga afacerile turistice… si relaxeaza ca anul trecut,iar la toamna alta tulpina,cu alte doua doze…si inca un an cu doua doze,iar a saptea pecetea…cum spunea Pr.Elipidie

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 8:34 am

      Ancu

      N-are absolut nici o legatura cu afacerile turistice.

      Apreciază

      • Viespe Linda said, on mai 14, 2021 at 11:38 pm

        Lumea sa fie relaxata ca anul trecut cand s-au votat legile 55/2020 si 136/2020, tot in vara cand multi au rupt lantul si au plecat prin tara dupa ce au fost cu capul vraiste de stat in case in stare de urgenta. Relaxarea aceasta face sa le dea ragaz si liniste sa puna in aplicare legea care sa creeze pasaportul vaccinal. In plus, eliberarea de restrictii face ca lumea sa fie mai indiferenta de ceea ce se intampla, de proteste, de noi legi aparute si uita principiul esential ca libertatea ne este conditionata oricand vor autoritatile. Vremurile de dinainte au disparut,da,asta e realitatea. Oamenii cred ca au castigat lupta ca s-au mai eliberat restrictiile dar nu au castigat razboiul.

        Postarea avocatului Gh.Piperea de pe 12 Mai:

        „Mâine, în Senat, intră la vot varianta românească a adeverinței “verzi”.
        După ce se va adopta, în aplauzele entuziaste ale “opoziției”, adeverința va merge la Camera deputaților, unde va trece ca cuțitul prin brânză.
        Ulterior, discriminarea pe criterii de suspiciune de boală va deveni legală (evident, contrar Constituției, dar ce mai contează…).

        Apreciază

  7. astridcezara said, on mai 14, 2021 at 1:08 am

    CARE RELAXARE???? DACA ESTI VACCINAT…
    DACA NU…
    SI TESTUL PCR…LA FEL DE ..RELAXANT
    IN CONCLUZIE,DACA NU AM IESIT IN STRADA SUFICIENT DE MULTI,VOM STA IN CASA SI NE VOM UITA LA TELEVIZOR CUM PICA BOMBA PE MOSCHEE SI INCEPE CONSTRUCTIA MARELUI TEMPLU AL SEFULUI ACESTEI LUMI…CARE NE VA RELAXA PE TOTI DE TOT

    Apreciat de 2 persoane

    • Mihai said, on mai 14, 2021 at 11:03 am

      Zilnic mor in medie in Romania cca 650 de oameni. Din moment ce s-au vaccinat cca 20% (dintre cei mai batrani si bolnavi in primul rand) nu este normal ca cel putin 20% din cei care mor sa fie vaccinati?

      Daca mor mai putini vaccinati inseamna ca avem o problema si vaccinul face bine de fapt.

      Nu tin cu ursu’ dar asta-i logica elementara.

      ps – este adevarat si ca sunt niste reactii adverse la unele persoane tinere care mor neasteptat insa numarul lor este, sa recunoastem, foarte mic. Nu se poate deduce de aici ca vaccinul este un ucigas in masa. Cel putin nu deocamdata. Vom vedea ce surprize ne rezerva viitorul dar momentan nu este ceva evident care sa conduca la decizii radicale de incetare a vaccinarii.

      Apreciază

      • sky said, on mai 14, 2021 at 11:35 am

        Nu are logica ceea ce spui, numarul de imunizati prin vaccinare e mult mai mic decat cei imunizati natural. La 30% vaccinati, multi dintre ei au avut deja boala, nu e deloc relevant ca ei sa fie inclusi in statistica. Pina la urma toti se vor imuniza natural, vaccinul e zero.

        Apreciază

      • argumente said, on mai 14, 2021 at 12:12 pm

        Mihai,

        Care sunt argumentele tale că vaccinul este necesar. Dacă poți să aduci niște motive clare.

        Apreciază

      • Mihai said, on mai 14, 2021 at 4:29 pm

        N-am spus ca este necesar. Consider chiar opusul. Am spus doar ca in mod normal zilnic mor cateva sute de oameni si ca este logic, odata ce avem un procent important de vaccinati, ca printre cei morti sa se regaseasca si un procent semnificativ de oameni vaccinati, chiar mai mare decat procentul de vaccinati din total populatie (in ideea ca nu s-au vaccinat copiii si cei mai sanatosi ci tocmai cei cu un potential mai mare de deces..

        Daca pana acum n-au murit decat decat 488 de vaccinati inseamna ori ca nu este evidenta buna (cel mai probabil) ori ca vaccinul este vreun elixir pentru sanatate.

        Singura situatie in care numarul de 488 ar sta in picioare ar fi cazul in care acestia sunt exclusiv cei la care decesul a survenit din cauza vaccinului. Chiar si asa mortalitatea este destul de mica dar, de retinut, destul de apropiata cu a celor care mor real din cauza bolii ceea ce inseamna ca prin vaccinare iti pastrezi aceeasi sansa de a muri (schimband insa cauza de la boala la vaccin) cu conditia ca vaccinul sa exclude moartea vaccinatilor. Cum insa nu face asta inseamna ca de fapt prin vaccinare iti cresti sansele de a trece dincolo.

        Apreciază

  8. Zamolxis said, on mai 14, 2021 at 8:39 am

    Mda se trece in faza 2 a scenariului vaccinarii. Dupa ce au vazut ca nu mai prea vrea lumea benevol au purnit faza 2 adica invrajbirea populatiei. Reiese clar din cele debitate de el presidente ca la evenimente si pe viitor orice activitate vaccinatii nu vor avea restrictiii iar celalti pur si simplu nu o sa mai aiba acces. Pai care administrator de firma/restaurant etc. Nu vrea sa mearga cu capaciatatea 100% mai ales dupa ce i-au adus im faliment. Vor impune patronii regula ca nu e voie nevaccinat si uite asa se spala pe maini guvenul de raspundere. O sa ajunga sa se certe oamenii intre ei in familii si in societate, va incepe vanatoarea de nevaccinati impingand raspunderea pandemiei pe ei. Si faza 3 daca va mai fi nevoie anticipez ca va fi revenirea din toamna a pandemiei si acuzarea directa a nevaccinatilor.

    Apreciat de 3 persoane

    • saccsiv said, on mai 14, 2021 at 9:13 am

      Zamolxis

      Vaccinatii sunt in minoritate. Asadar doar daca este idiot util un patron va cere vaccinare.

      Apreciază

      • Zamolxis said, on mai 14, 2021 at 3:50 pm

        Pentru moment da sunt in minoritate dar data fiid conditionarea va creste numarul si se va pune presiune mare pe cei nevaccinati. Bineinteles sunt mici teste sa vada pana unde su cum merge. Tactica e clara, restrictii urmate de putin bine si iar restrictii in caz ca nu coopereaz lumea.
        Faza 1 – Frica/Terroarea – a fost
        Faza 2 – Invrajbire – urmeaza
        Faza 3 – gasirea vinovatilor pentru perpetuare nebuniei
        Faza 4 – excluderea/eleminarea lor

        In linii mari ced ca astea sunt dar in fuctie de raspuns/cooperarea populatiei se mai indulceste sau strange latul.

        Apreciat de 1 persoană

    • Ema said, on mai 14, 2021 at 11:08 am

      In mai multe tari din Europa au inceput sa dea drumul un pic la ventil.. ca sa zic asa..
      Vigilenta mare caci sunt vicleni.

      Apreciat de 1 persoană

  9. agache18 said, on mai 14, 2021 at 9:59 am

    Țineți minte un lucru! NICIODATA dar NICIODATA nu va mai fi ca pana inainte de a incepe aceasta pandemie. Tot speram la viata de dinainte. Care viata? Eu, în adâncul sufletului nu mi doresc viata de dinainte. Căci, analizând.mi viata de dinainte constat ca in asa zisa „libertate” gandurile mele si directiile vietii mele erau departe de Dumnezeu. Pe cand, în suferinta prin care am trecut si trecem, simt ca fac mici progrese. A nu ma intelege gresit ca mi doresc in continuare aceasta viata/stare în care ne aflăm, însă în niciun caz nu mi doresc „viata de dinainte”, sloganul care l tot aud in jurul meu. Fratilor, sa fim cu băgare de seamă, căci creștinul care își dorește mântuirea, sa nu se aștepte la o viață de lapte cu miere. Nu!! Creștinul prin suferință, prin acceptarea crucii pe care Însuși Domnul Iisus Hristos a urmat.o, prin aceasta vine speranta ca ne vom vedea întru parația Sa! Altfel, cautam sa ne amăgim, amăgim si doar prefacem ca suntem creștini. Hristos a inviat!

    Apreciat de 5 persoane

    • Mihai said, on mai 14, 2021 at 11:07 am

      Adevarat a inviat! Frumos comentariu.

      Ai perfecta dreptate. Viata de dinainte ne-a adus la ceea ce traim astazi. N-am facut un salt ci am cazut pas cu pas.

      Din pacate prea putini inteleg ca solutia nu este intoarcerea la mocirla in care traiam inainte ci INTOARCEREA LA HRISTOS.

      Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on mai 14, 2021 at 3:22 pm

      Cu adevarat a inviat! Un comentariu lucid. Total de acord.

      Imi amintesc prin 2020 citind una din sinaxarele IPS Neofit de Morfou in care explica cum si de ce acest necaz (ca doar epidemie nu ii poti zice la cate mizerii s-au facut sub pretextul „sanatatii publice”) este un ‘examen’ de credinta in primul rand, pentru toata lumea, si pentru cler si pentru laici, si pentru caldicei si pentru ravnitori. Ati vazut atacurile viclene asupra Bisericii, asupra potirului (si indirect asupra Sfintelor Taine). Ati vazut deja tot felul de cerneri, si in vietile voastre private, dar mai ales in cele publice, in deosebi in randul arhiereilor mai multor Biserici locale. Ati vazut (chiar daca pe blogurile ortodoxe nu e dornica lumea sa recunoasca ispitele din dreapta) si sminteli, concluzii pripite legate de aspectele duhovnicesti ale masurilor si vaccinurilor si in general tulburari care duc la panica si deznadejde. Dar s-a vazut si ‘pedagogia’ adusa de Dumnezeu in aceste vremuri. Fiecare ar trebui sa stie ce lectie a primit. Caldiceilor li s-a cerut sa fie ori calzi (sa se apropie cu frica de Dumnezeu, cu credinta si cu dragoste de potir) ori reci (care au ales sa nu se apropie de frica virusului). Crestinilor ‘de cafenea’ (de duminica si sarbatori) li s-a aratat cat de lumesti sunt. Crestinilor evlaviosi dar care au pus grijile lumesti si indulcirile cateodata mai presus de participare in viata Bisericii au vazut cum e traiesti fara Sfanta Liturghie, fara bucuria Invierii (la bisericuta unde merg eu, am vazut pe multi care veneau tarziu venind mai devreme, care mai lipseau unele Duminici, venind regulat). Crestinilor care se grijesc mai mult de cunoasterea lucrarii antihristilor si a venirii Antihristului, si mai putin de apropierea de Dumnezeu si de dobandirea Sfantului Duh au vazut ca odata incepute necazurile vremurilor pe care le-au tot studiat, puterea de a rezista nu vine din previziuni sau din luarea de ‘masuri de precautie’ duhovnicesti, ci de la harul dobandit prin despatimire, rugaciune si nevointa (care presupune si lepadarea parerii de sine, increderii in sine si in fortele si cunostintele proprii).

      Pare ca lantul evenimentelor declansat, in care prima veriga a fost p(l)andemia, continua catre lucruri mai cumplite. Si din pacate si de alea avem nevoie. Cutremure, secete, foamete si razboiul cel mare care deja se contureaza, acestea vor zgudui omul de azi din moartea sufleteasca in care s-a condamnat cu o orbire indaratnica si multi se vor mantui prin aceste necazuri (dupa spusele Sfintilor Parinti care au scris despre vremurile de pe urma)

      Apreciat de 2 persoane

  10. Traian said, on mai 14, 2021 at 11:11 am

    31 MARTIE 2025 – SFARSITUL PLANDEMIEI

    CITITI CU ATENTIE!!!

    https://omuldinnordforever.wordpress.com/2020/09/30/dovada-finala-covid-19-a-fost-planificat-sa-deschida-noua-ordine-mondiala/

    Apreciat de 1 persoană

  11. Traian said, on mai 14, 2021 at 11:24 am

    Europarlamentarul român, Chris Terheș, a scris că la nivelul conducerii UE se dorește vaccinarea tuturor cetățenilor europeni cu încă patru doze de vaccin în 2022 și 2023.

    El își bazează afirmația pe o o declarația făcută de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a declarat că 8 mai că UE a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer prin care „s-au securizat 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 si 2023”.

    Terheș consideră că „Este tot mai clar că ceea ce fac acesti lideri iresponsabili nu are legătură cu combaterea pandemiei ci cu controlul populației”.

    https://r3media.ro/europarlamentarul-chris-terhes-conducerea-ue-ii-vrea-pe-toti-cetatenii-europeni-vaccinati-cu-inca-4-doze-de-vaccin-in-2022-si-2023/

    Apreciază

    • Clement said, on mai 14, 2021 at 5:01 pm

      Terhes este preot greco-catolic membru PNTCD cu dubla cetatenie.
      Cum a fost posibil ca doar 3 euro-parlamentari sa voteze impotriva certificatului eu. Covid19 ,cand formatiunile politice din Parlamentul Romaniei sunt impanate cu indivizi licentiati in teologie?
      Am fost vanduti pentru ca ei insisi s-au vandut satanei.

      Apreciază

    • Enoh said, on mai 14, 2021 at 6:08 pm

      UE nu are nicio putere. Este o structura masonica, hotararile se iau la varful piramidei de copiii lui mamona, bancherii.

      Apreciază

  12. sky said, on mai 14, 2021 at 11:26 am

    Da, asta ca sa aiba motiv de „valul” 4 ca apoi sa indeplineasca planul de vaccinare.

    Apreciază

  13. Traian said, on mai 14, 2021 at 12:52 pm

    Florin Cîțu: „Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricţii”

    https://www.antena3.ro/politica/florin-citu-relaxare-restrictii-campania-de-vaccinare-601348.html

    Apreciază

    • Viespe Linda said, on mai 14, 2021 at 11:54 pm

      Eliberarea de restrictii inseamna un pic de miere care ti se da ca sa simti gustul libertatii si sa faci orice pentru ea, chiar vaccinul. Disperatii care vor sa se agite peste tot vor face „spume la gura” ca de ce nu se vaccineaza aia care nu se vaccineaza. Speram sa nu se ajunga acolo ca ne vom lupta intre noi in familie , parintii cu copiii,fratii intre ei si tot asa pana la ultimul vecin de pe strada. Nu se va opri vaccinarea niciodata asta se vede clar si tendinta este spre obligatoriu.

      Apreciază

  14. dd_2d said, on mai 14, 2021 at 1:36 pm

    Doar o relaxare. Pregatiti-va pentru urmatoarea etapa in toamna.
    Vor face cat de curand. din nou, presiune sa te tepiuesti.

    Apreciază

  15. Bond said, on mai 14, 2021 at 3:26 pm

    Acestia sunt termenii cu care trebuie sa operam in cazul mafiei criminale care a instituit in Romania teroarea si eugenia ( eventual eutanasia ) prin serul de manipulare genetica anti-covid: sa fie judecati pentru OMOR! Este termenul exact. Cuvantul „demisie” ne insulta pe toti.
    Asta pentru ca NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!!!!
    https://www.activenews.ro/stiri/AstraZeneca-sub-ancheta-judiciara-dupa-ce-15-persoane-din-Franta-au-murit-dupa-vaccinare.-Rudele-victimelor-au-depus-plangere-pentru-omor-166843

    Apreciază

  16. […] Evident ca un caine se va bucura daca in loc de un lant de 2 metri i se va pune unul de 20 de metri. Asa si noi, ne bucuram ca incepand de azi nu trebuie sa mai purtam masca in aer liber si ca nu trebuie sa mai stam cu ochii pe ceas ca sa nu n…. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.