SACCSIV – blog ortodox

Video: Interpelarea senatorului Titus Corlăţean, adresata primului ministru Florin Citu, cu privire la luarea de catre Protectia Copilului din Germania a copiilor familiei Furdui

Posted in GERMANIA, PROTECTIA COPILULUI, VIDEO by saccsiv on mai 7, 2021

Video: Răzvan Dumitrescu si avocatul Gheorghe Piperea despre Certificatul Verde sau Certificatul UE COVID-19

Posted in Coronavirus, GHEORGHE PIPEREA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 7, 2021

Despre India, fara isterie Covid-19

Posted in Coronavirus, India, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 7, 2021

Global Research: India, COVID and the Need for Scientific Integrity Not Sensationalism

India, COVID și nevoia de integritate științifică nu de senzaționalism

De Colin Todhunter

Global Research, May 04, 2021

Presa occidentală acordă în prezent o mare atenție Indiei și impactului aparent al COVID-19. Narațiunea este că în această țară coronavirusul face ravagii  – oamenii mor, cazurile scapă de sub control și spitalele nu pot face față.

Într-adevăr, pare să existe o problemă majoră în anumite părți ale țării. Cu toate acestea, trebuie să facem diferența între efectele COVID-19 și impactul altor factori. Trebuie să fim, de asemenea, foarte obosiți de rapoarte media senzaționaliste care denaturează situația.

De exemplu, la sfârșitul lunii aprilie, New York Post a publicat o poveste despre „creșterea” COVID din India, cu titlul spunând: „filmările arată oameni morți pe străzi”. Alături era o imagine a unei femei zăcând moartă. Dar imaginea era a unei femei întinsă pe podea dintr-o poveste din mai 2020 despre o scurgere de gaz în Andhra Pradesh.

Pentru a încerca să arunc o oarecare lumină asupra situației și să trec dincolo de panica și senzaționalismul media, am vorbit recent cu Yohan Tengra, un analist politic și specialist în asistență medicală cu sediul în Mumbai.

Tengra a efectuat o mulțime de cercetări în ceea ce privește COVID-19 și răspunsul global la acesta. El este co-autorul unui nou raport: „Cum rezultatele testelor RT-PCR și teste rapide ale antigenului cauzează interpretări eronate si sunt raportate creșteri înșelătoare în cazuri și decese”.

(more…)

Tagged with: , , ,

IZVORUL TAMADUIRII

Posted in Calendar Ortodox, IZVORUL TAMADUIRII, Maica Domnului by saccsiv on mai 7, 2021

In fiecare an, in prima vineri dupa Pasti, Biserica Ortodoxa sarbatoreste Izvorul Tamaduirii. Este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

Potrivit traditiei, Leon cel Mare, cu putin timp inainte de a ajunge imparat, se plimba printr-o padure din apropierea Constantinopolului. Intalneste un batran orb care ii cere sa-i dea apa si sa-l duca in cetate. Leon va cauta in apropiere un izvor, dar nu va gasi.

La un moment dat, a auzit-o pe Maica Domnului spunandu-i: “Nu este nevoie sa te ostenesti, caci apa este aproape! Patrunde, Leone, mai adanc in aceasta padure si luand cu mainile apa tulbure potoleste setea orbului si apoi unge cu ea ochii lui cei intunecati”. Leon va face ascultare si astfel, va gasi un izvor din care ii va da orbului sa bea. Ii va spala fata cu aceasta apa, iar orbul va incepe sa vada.

Dupa ce a ajuns imparat, Leon a construit langa acel izvor o biserica.

Cititi va rog mai multe la:

IZVORUL TAMADUIRII