SACCSIV – blog ortodox

Unei alte familii de români, din Germania, I S-AU LUAT TOȚI CEI 7 COPII, după ce fiul mai mare a povestit la școală că surioara lui mai mică ar fi fost bătută de părinți

Posted in copii, GERMANIA, PROTECTIA COPILULUI by Vali on mai 1, 2021

Sursa: https://danielvla.wordpress.com/2021/05/01/unei-alte-familii-de-romani-din-germania-i-s-au-luat-toti-cei-7-copii-dupa-ce-fiul-mai-mare-a-povestit-la-scoala-ca-surioara-lui-mai-mica-ar-fi-fost-batuta-de-parinti/

Familie de români din Germania, lăsată fără cei 7 copii, înainte de Paște. Mama micuților, apel disperat: Am vrut măcar bebelușul

Caz cutremurător în Germania. O româncă a fost lăsată fără cei 7 copii. Autoritățile germane au decis să-i ia pe cei mici de lângă părinți după ce fiul cel mare le-a spus profesorilor că părinții o bat pe sora cea mică. Camelia Furdui, mama celor 7 copii, neagă acuzațiile și spune că așa ceva nu s-a întâmplat. Totodată, ea susține că procedurile nu au fost respectate și face apel la autoritățile din România pentru a o ajuta.

„Nu am avut nicio înștiințare. Luni s-au prezentat la noi acasă două doamne și au spus că două dintre fetele care sunt cu fiul cel mare la școală au fost luate deja de Protecția Copilului. Nu am reușit să vedem copiii de când au fost luați. Am vrut măcar bebelușul și ni s-a spus că nu este posibil. Cel mai mic copil are un an și două luni. Mi-au spus că este într-o familie parentală. Fetele și băieții sunt despărțiți, trei într-o parte și ceilalți trei în altă parte. Au fost cooperativi, ne-au spus, dar procedurile nu au fost respectate. Încercăm prin multe căi să luăm legătura cu autoritățile din România.”, a spus mama copilului, în direct la RealitateaPlus.

De unde ar fi pornit totul

„Motivul a fost că David își face griji cu privire la bebeluș. Că fetița cea mică ar fi fost bătută. Duminică ne-am pus cu toții la masă și nu voia să mănânce. Și s-a înecat și soția i-a oferit primul ajutor, a bătut-o așa pe spate și copilul o fi zis că o bate. A început să plângă, să se sperie foarte tare și după a fost totul normal”, a povestit tatăl copiilor. „De aici credem că ar fi pornit totul să intervină așa brutal și să ne despartă de copiași”, a continuat mama celor mici.

Ce spune legea din Germania

„Din păcate, legea germană ca și majoritatea legislațiilor europene, violențele sunt interzise prin lege. Codul german condamnă violența fizică sau psihică asupra copiilor. Familia ar trebui să apeleze la un avocat specializat în astfel de cazuri, că va ajunge în fața unui judecător pentru a stabili instanța dacă vor trece permanent în grija statului sau vor reveni în familie”, a spus avocatul Ioan Georgescu, la Realitatea PLUS.

Sursa: dcnews.ro

Din acest filmuleț reiese că familiea este neoprotestantă.

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vali said, on mai 1, 2021 at 2:00 pm

    De peste un an, trăim un episod, care ne-a dus cu gândul mai mult la vremurile Apocalipsei, decât la Faptele Apostolilor. Spectrul pecetei fără de care nimeni să nu poată vinde sau cumpăra, pare mai fezabil ca niciodată. E posibil ca persecuțiile să se întețească și să retrăim o marginalizare și ridiculizare apostolică.

    La temelia mitologiei europene stă și legenda rezistenței până la sacrificiu a spartanilor, povestită de rivalii atenieni. Care au supraviețuit să spună povestea cu prețul plătit de „nedemocrații” de la sud. Dacii nu au avut norocul unui „happy end”, povestea rezistenței lor a fost spusă de învingători. Și de Herodot, care se minuna de credința lor nezdruncinată într-o viață de apoi. Cum se miră pragmaticii individualiști de azi la ideea sacrificiului pentru ceilalți, pentru un crez. Refuzul lui Socrate de a evada, pare la fel de nerezonabil.

    Istoria străveche a Europei stă pe astfel de culmi ale virtuții, răspovestite cu admirație. Dar credința apostolilor în Înviere a fost mai puternică, pentru că au putut-o vedea. De-asta au mărturisit-o nezdruncinat, urmați de alți ucenici în secole de persecuții, până în contemporaneitate. Până când neclintirea lor umilă i-a tulburat pe păgâni și a încreștinat barbarii și imperiile. Astfel, o credință străină, care contraria mentalul european al vremii, a convins când au recunoscut în ea ce admirau mai mult în amintirea strămoșilor. Și a devenit însăși baza civilizației europene de după.

    Din când în când, idei ce par absurde, fără sorți de izbândă, impopulare, sunt apărate de cei puțini, care se pătrund de sensul lor, care pun cele ce nu se văd înaintea celor văzute. Gena străvechii Europe va da din nou unde nici nu ne imaginăm exemple de ridicare eroică și va triumfa împotriva minciunii, înrobirii și degradării. Acum altfel decât în vechime, nu murind pur și simplu, ci cu credința nouă în înviere. „Nu vă potriviți veacului acestuia!” înseamnă și să nu rămânem în teritoriul temporal al confuziei și întunericului, în care Paștele nu vine niciodată.

    https://evadare.ro/spiritualitate/in-asteptarea-invierii/

    Apreciat de 2 persoane

  2. gehluvoikkannonculescu said, on mai 1, 2021 at 2:26 pm

    las ca isi revin repede secretarii,in 7ani, toarna iara secretar-aia cuib ca doar la ei e cu fericirea si inavutirea aci pe pamant, a se vedea afacerile si coruptia secretarilor care impreuna cu alogenii au preluat conducerea poitica de facto in Transilvania. cuvintele Sfantului Parinte Arsenie Boca sunt mai aproape si mai adevarate ca niciodata.

    Pasti binecuvintat ☦

    Apreciază

  3. Clement said, on mai 1, 2021 at 2:33 pm

    Cum adica ” din pacate violentele sunt interzise”?
    Cred ca din neatentie, cuvintele „din pacate” au alunecat in fraza.
    Familia era oricum vizata datorita numarului mare de copii..Nemtii au puternice resentimente fata de familiile numeroase, indiferent de originile etnice ale acestora.Alocatiile substantiale acordate de stat, scutirea de impozite, gratuitatea pe transport si scutirea de taxe in invatamantul superior sunt considerate a fi privilegii acordate din munca salariatilor etnici germani.
    Pe de alta parte, occidentalii au fost socati de foarte numeroasele cazuri de copii etnici rromi, mutilati, subnutriti si obligati sa bea alcool pentru a rezista amorfi pe strada activitatilor de cersetorie organizate de clanuri criminale.
    Intrebarea pe care o putem pune este daca nemtii le confisca copiii tuturor adultilor pe care ii suspecteaza de maltratarea fizica a minorilor.
    In cazul de mai sus deducem ca a fost vorba despre o pura confiscare de tip nazist.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 1, 2021 at 2:41 pm

      VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPIII VOSTRI NE APARTIN
      https://saccsiv.wordpress.com/2013/11/21/video-melissa-harris-perry-toti-copii-vostri-ne-apartin/

      NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?
      https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/12/ne-ataca-la-copii-ceea-ce-se-petrece-in-norvegia-se-va-petrece-si-in-romania-tu-ce-vei-face-cand-sistemul-iti-va-rapi-copiii-si-mai-ales-ce-facem-ca-romania-sa-nu-ajunga-ca-anglia-sua-canada-no/

      Apreciat de 2 persoane

    • Cosmin said, on mai 1, 2021 at 8:16 pm

      Autoritatile romane trebuie sa se implice daca acestia sunt cetateni romani.

      Asta in cazul in care nu exista alte intelegeri intre traficantul de copii de la Cotroceni si furer.

      Apreciază

      • ledpanell said, on octombrie 12, 2021 at 11:43 am

        Traficul de copii semi-oficial e varful icebergului. Cate disparitii sunt nu stim, asa cum nu stim numarul real al migrantilor care vin aici, ci doar cel oficial.
        M-a mancat tare curiozitatea, anii trecuti, sa caut continuu articole, stiri despre migrantii care urmau sa vina la noi. Fix cateva articole, aceleasi, vechi de 4-5 ani. Ca si cum intre timp nu s-ar fi intamplat nimic. Ori de intamplat s-a inamplat. Oficial a crescut presiunea pentru a primi tot mai multi.
        Autoritatile romane sunt sorosiste, deep state, deci in fisa postului traficul de copii, primirea migrantilor si intretinerea lor intra in fisa postului.
        Copiii ar trebui sa insemne viitorul nostru.Ori…politicile guvernelor sunt total anti-viata. Iar ceea ce pare asa-zis dezvoltare, e infundare mai adanc in groapa.

        Apreciază

    • ledpanell said, on octombrie 12, 2021 at 11:20 am

      Nu numai nemtii au „probleme” psihiatrice cu cei cu multi copii. In primul rand politicienii, care isi trag o nevasata sa para familisti. Pulimea tampita tampita va muri; de asta s-a ajuns aici! Zeci de miliade(!) de actiuni, non-actiuni, gesturi, reactii, atitudini ale oamenilor in ultima jumatate de secol au dus la ce se intampla acum! Nu spun ca daca se inampla complet pe dos, iesea altfel. Macar aveam sanse in plus. Vedem varful varfului varfului…iceberg-ului si atat. Daca nu eram batuti in cap, votam altfel. Faceam alte actiuni, in primul rand actionam nu comentam cu totii 2 decenii pe net. Si am fi observat, in primul rand, URA politicienilor pe crestini, pe familie, pe copii. Raereori politicienii au mai mult de un copil. Si nu din lipsa de bani! Majoritatea sunt sterpi prin degenerare, dovada fiind fizionomiile tarate, care n-au treaba cu provenienta din popor. Si care noua ni se par simpatici. Dovada si in prezent…cu asa-zisa opozitie. Si cu opozitiile trecute.
      Cat de redus sa fii (si aici nu vorbim de educatia scolara, familala) incat sa nu distingi intre un borfas, puscariabil, combinator care prin 90 facea trafic de frontiera in cele mai bune cazuri…si un om muncitor, care a lucrat in fabrici, si nu-i plin arsenalul la el cu glumite de pahar, replici „inteligente” etc??
      Ne meritam soarta? Da. Cu precizarea ca fiecare a contribuit in felul lui, in masuri diferite, de multe ori prin indiferenta.
      Pentru ca turma asta de popor, in 3 decenii a actionat (sau abtinut) astfel: cand a inceput taierea copacului, au cazut primele crengi: fabrici, industrie, muncitori in somaj. In anii 90. Exemplu fiind si mineriadele-nu conteaza ca confiscate politic. S-au taiat alte crengi-ramuri din societatea romaneasca. Ce-au facut romanii? In loc sa sara din copac, sa apere copacul…s-au suit pe crengile superioare! Ca si cum nu era ultraevident ca vor cadea si ei.
      Mereu cand presedintul tarii s-a infiletat intr-o categorie sociala pe care i se pusese pata personal, sau la ordin….restul se uitau la televizor cum aia protestau ca „prostii”. Apocaliptic sau nu, acum vine plata pentru toate. Din mare nefericire, vor pieri si prea multi copii complet nevinovati, si tineri care n-au avut vreun rol in schimbarea sociala. Erau prea mici sa voteze, sa se implice.
      I-am sacrificat pe ei, ne-am sacrificat pe noi, avand pana in ultima clipa fleanca mare, spurcata, ultimul cuvant. Cel care greseste e primul care-ti sare in beregata fie si la simpla aluzie.
      Lasitatea unui popor ultrafatarnic si mai las ca oricare altul pe pamant?? Fatarnici cu minim 2 fete, cu minim 3 unitati de masura (pentru prieteni, pentru cei neutri, si pentru „dusmani”-adica tot ce nu e prieten, familie!!), suntem un popor „pentru unii muma, pentru altii ciuma”!
      Apropo de copii…cu totii am intalnit situatii cand, de la cele mai mici insinuari, aluzii, vorbe, parintii cuiva au sarit ca arzi „tu sa nu ne inveti pe noi cum sa ne educam copilul”. In prezent statul: poate sa-ti ia copilul cu forta, sa ti-l educe cum vrea, pentru a fi printre altele sclav foarte ieftin, si sa ti-l intepe fara probleme. N-are nimeni nici o problema! Ca niste curve, am uitat cu totii maretele principii morale cu care saream in sus sa nu ne faca alti educatie la copii. Acuma suntem docili, prosistem, lasi si mai fricosi ca niciodata. Iar frica fara agresivitate n-are farmec.

      Cat despre confiscarea copiilor, fatarnicie e si de partea uie-odata adoptati, confiscati de centre speciale…se poate pierde foarte usor urma copiilor care vor deveni perfuzii pentru reptilieni. La ospat, cupele vor fi pline cu sange de copii sacrificati. Se stie asta…a rasuflat de ceva ani.
      Sa lasam mainipularea politicienilor prin mass-mediile cumparate din 90 incoace. Ni s-a aratat lapte si miere cu nato, uie…Iar noi suntem inteligenti doar in bancuri. Radem, glumim, f…., platim. Pe asta de ce n-am aplicat-o la intrarea in uie? Credeam ca e gratis? Inca vom plati. Unii mai mult ca alti. Iar tradatorii de la noi vor fi eliminati antepenultimii. Cu un mic efort, se poate calcula in ce an vor deveni dispesabili fara probleme.

      Apreciază

  4. Referendum ratat said, on mai 1, 2021 at 3:47 pm

    Indiferenta oamenilor in fata evolutiei evidente spre dictatura satanista, din cauza ca vor sa slujeasca la doi domni, vor si mantuire si viata moderna si averi, este apostazie, e cauza tuturor relelor. Ce e mai importanta viata copiilor tai sau lumea copiilor tai? Degeaba castigi lumea daca pierzi sufletul.

    Apreciază

  5. Referendum ratat said, on mai 1, 2021 at 3:49 pm

    Au prioritate cuplurile de homosexuali si de atei la adoptie.

    Apreciază

  6. Ioana said, on mai 1, 2021 at 5:05 pm

    Imi pare rau pentru familia Furdui, sper sa gaseasca putere sa lupte pentru copiii lor si sa nu se lase doborati de aceasta lovitura crunta.
    In rest la comentarii oameni care nu au copii si se pare ca nici inima. Un Paste cu bunatate…..

    Apreciază

  7. Alex said, on mai 1, 2021 at 8:18 pm

    Ca o mica paranteza, daca se intampla asta unei familii de arabi jumatate din germania era acum in flacari…

    Intre timp, sa mai si radem. Din colectia „Aveti incredere in stiinta”.
    https://imgur.com/8b5HImw

    Apreciază

  8. acelas said, on mai 1, 2021 at 8:21 pm

    d’ale carnavalului, in ajunul Pastilor … . Inainte de Pastile de anul trecut, cand au scos pe gura cea mai mare ineptie posibila …, treaba cu linguritele de plastic, zicea sa nu inzestram cu puteri magice impartasania … . Adicatelea, ce ehuaristie? E magie..! Acum s-a cutremurat.. De ce se mai cutremura „ortodoxul” Banescu azi…, te apuca plansul.

    https://republica.ro/vasile-banescu-patriarhia-romana-m-am-cutremurat-cand-am-auzit-ca-unii-antivaccinisti-din-randul-clerului

    nu stiu cum se face dar, dupa ce l-a „bestelit” intr-un articol, desigur comandat de patriarh, pe CTP – cap limpede, iaca acum „conceptia” lui Banescu se indentifica pana la aproape de perfectie cu cea a bestelitului si ateului CTP. Care acum CTP iata e cap limpede, la fel si cel al lui Banescu, se-ntelege. Curioasa asemenare si apropiere… Cum isi dau ei mana pe la spate! Sa fie oamenii astia de acelasi aluat ..?

    Apreciat de 1 persoană

  9. acelas said, on mai 1, 2021 at 10:42 pm

    alta, de la Banescu …, mai tare.

    https://republica.ro/biserica-ortodoxa-romana-isi-doreste-zunificarea-sarbatoririi-pastilor-in-aceeasi-zi-cu-catolicii-zdin

    in numele cui vorbeste acest om, camd zice Biserica Romana?? Nici macar pariarhul nu poate emite asemenea teorii. Sfantul Sinod doar poate acest ins vorbeste peste Sfantul Sinod? S-a emis vreo hotarare? Atunci e un pervers daca vorbeste asa..

    nefericitul, nu stie el ca datorita sarbatoririi Pascaliei tocmai dupa calendarul iulian, datorira carui fapt s-a semnat comuniunea euharistica intre toate Bisericile, care inca mai exista tocmai datorita Pascaliei comune, altfel nu mai aveam har..

    bineinteles ca stie, dar se face ca nu, adica e pervers. Oricum, stie ca pe asemenea plaftorme vorbeste unor prosti, ageami ..

    Apreciat de 1 persoană

  10. acelas said, on mai 1, 2021 at 10:45 pm

    si bineinteles, cine-i de vina? Evident, „rusii”. Insul asta slujeste nato? Ce mizer, se inscrie in trendul si corul habaucilor #rezist, pro-nato, ambasadorul americii-stapan, dna sa vina sa va ia .. Vomitos

    Apreciază

  11. […] Unei alte familii de români, din Germania, I S-AU LUAT TOȚI CEI 7 COPII, după ce fiul mai mare a … […]

    Apreciază

  12. […] Unei alte familii de români, din Germania, I S-AU LUAT TOȚI CEI 7 COPII, după ce fiul mai mare a … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.