SACCSIV – blog ortodox

Razvan Dumitrescu: povestea doamnei D., care era sa moara deoarece doar vaccinarea ii intereseaza…

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 4, 2021

Razvan Dumitrescu pe facebook:

Nu obisnuiesc sa scriu aici editoriale dar…

Despre cum poti sa mori desi ai mari sanse sa traiesti!

Doamna D se afla in spital. COVID-19…

Trec peste multe amanunte desi nu ar trebui dar fac asta din lipsa de spatiu si din convingerea ca in ziua de astazi prea multe detalii plictisesc.

Starea doamnei nu era prea buna dar nefiind la ATI putea vorbi si comunica prin mesaje. Au trecut zilele pe care le numaram cu ingrijorare dar si cu multa speranta pana intr-o dimineata cand toti am fost alertati de un strigat de ajutor.

Pacienta era din ce in ce mai rau si avea urgenta nevoie de TOCILIZUMAB. Trebuia sa faca rost cumva pentru ca in spital nu exista! Cum adica, ditamai unitatea ce trateaza COVID-19 sa nu aiba asa ceva? Cum e posibil?

E posibil pentru ca bestia asta cu nume intortochiat nu se gaseste pe nicaieri, nu e la liber ci vine printr-un sistem centralizat prin MINISTERUL SANATATII…Si da, spitalul nu avea atunci TOCILIZUMAB pentru doamna D a carei viata depindea de acest medicament si nici nu stia cand va mai avea! Din nou trec peste amanuntele goanei dupa TOCILIZUMAB pe tot cuprinsul patriei, imposibil de avut fara minunea de MINISTER condus pana nu demult de VLADUT MAGICIANUL file de poveste si Andreea Moldovan, fila mototolita din aceeasi poveste…

In final cineva face rost de doua doze desi ar fi trebuit trei. Dupa prima administrare, doamna D revine la viata! Si ma opresc aici! Oare si din aceasta cauza se moare in spitale? Pentru ca nu avem, nu exista desi ar fi bun, nu se poate pentru ca Minister? Adica exista tratamente dar …mai incolo, acum vaccin pe toate drumurile ca singura solutie?

Si cu cei deja bolnavi ce facem? Nu ne intereseaza decat vaccinarea si nu si tratamentele( o doza de TOCILIZUMAB poate costa peste 500 de euro) in tara in care GUVERNUL s-a imprumutat miliarde de euro si nici macar nu stim pe ce s-au dus?

Si de aia avem mai mult de 1,4 la mie mortalitate din total populatie in timp ce in INDIA unde este dezastru total plimbat pe toate ecranele TV , mortalitatea este in jur de 0,2 la mie?

Va place sa traiti in acest stat esuat, dragilor?

P.S. S-au intamplat intre timp si alte “minuni” dar ma opresc deocamdata aici!

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on mai 4, 2021 at 8:18 pm

    off topic

    …asta sustineam si eu intr-un comentariu la un articol anterior, ca vaccinatii devin bombe bacteriologice ambulante:

    https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Avertisment-teribil-%E2%80%9EVaccinatii-ii-pot-imbolnavi-pe-cei-nevaccinati%E2%80%A6-Parintii-si-profesorii-vaccinati-pot-imbolnavi-copiii-166657

    Apreciază

  2. Clement said, on mai 5, 2021 at 12:11 am

    RoActemra este denumirea sub care este comercializat acest medicament care costa 824 € o singura doza, tratamentul find eficace doar in anumite forme de pneumonie asociata covid19.
    Tocilizumabul face parte din medicatia recomandata pacientilor bolnavi de poliartrita reumatoida.
    In acest moment La Roche a intervenit printr-o declaratie in presa, afirmand ca Tocilizumabul nu da rezultatele scontate in tratamentul impotriva covid19. Tind sa ii cred pe elvetieni, macar si pentru ca nu s-ar expune public riscandu-si reputatie in batalia planetara pe care o dau societatile farmaceutice.
    Facand o speculatie de pe margine, putem intelege ca oribil de scumpul medicament ar putea fi inlocuit cu unul folosit de reumatologi in tratamentul poliartritei reumatoide care este o boala genetica, detectabila in stadiul precoce si de un oftalmolog destept, din ce in ce mai greu de gasit.
    Domnul Dumitrescu ar trebui sa ne tina la curent cu modul in care se recupereaza doamna ce era sa moara cu zile, cum zice romanul.
    https://www.lespecialiste.be/fr/actualites/nouveau-revers-sur-un-essai-clinique-pour-le-tocilizumab.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 5, 2021 at 9:55 am

      Clement

      Razvan Dumitrescu intreaba la un moment dat: „Si cu cei deja bolnavi ce facem?”
      De aici deduc ca doamnei D nu pentru Covid-19 ii trebuia medicamentul.

      Apreciază

      • Clement said, on mai 5, 2021 at 10:58 am

        Eu m-am intrebat, oarecum naiv, daca medicamentul este rambursat.
        In Elvetia este accesibil persoanelor cu asigurari medicale speciale si nu integral, ci in proportie de 60-65%.
        E drept ca pentru sanatate vinde omul ce are prin batatura sau ajunge sa se imprumute de la camatarii lui Caţu sau ai bulibaşilor.
        Deducem ca doamna D avea mijloace financiare pentru procurarea medicamentului .
        Mi-s-ar fi parut mai interesant si profesionist ca jurnalistul Dumitrescu, avand dosarul Tocilizumab bine documentat, sa dezvolte si subiectul accesibilitatii financiare a romanilor la medicamente care le pot salva viata.
        Catre CAS nu se mai uita nimeni. Pe acesti slujitori ai Statului se pare ca nu ii sperie nici puscaria si nici chiar moartea.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.