SACCSIV – blog ortodox

Scade interesul pentru vaccinare? Mai puțin de 600.000 de persoane mai sunt înscrise pe listele de așteptare, din care peste jumătate de milion pentru vaccinul Pfizer / 66.000 de locuri pentru imunizarea cu AstraZeneca stau neocupate

Posted in Coronavirus, Romania, vaccin by Vali on aprilie 12, 2021

Sursa: https://www.g4media.ro/scade-interesul-pentru-vaccinare-mai-putin-de-600-000-de-persoane-mai-sunt-inscrise-pe-listele-de-asteptare-din-care-peste-jumatate-de-milion-pentru-vaccinul-pfizer-66-000-de-locuri-pentru-imuniza.html

Mai puțin de 600.000 de persoane mai sunt înscrise pe listele de așteptare pentru vaccinare, din care peste jumătate de milion pentru vaccinul Pfizer. În același timp, 66.000 de locuri pentru imunizarea cu AstraZeneca stau neocupate, potrivit datelor afișate pe platforma dezvoltată de STS.

Potrivit datelor centralizate duminică dimineața pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, pe listele de așteptare mai sunt înscrise 589.127 de persoane astfel: 553.291 pentru Pfizer, 27.374 pentru Moderna și 8.642 pentru AstraZeneca.

Sunt disponibile 68.355 de locuri pentru programare, din care 66.040 pentru AstraZeneca, 2.266 pentru Moderna și doar 49 pentru Pfizer.

Sursa: vaccinare-covid.gov.ro

Conform datelor furnizate de autorități, joi erau 732.983 de persoane înscrise pe listele de așteptare. În total, până joi, aproape 360.000 de persoane din listele de așteptare au fost programate la vaccinare.

O treime din cei programați la vaccinare cu AstraZeneca nu s-au prezentat și peste 200.000 s-au restras, a precizat, marți, într-o conferință de presă, președintele Comitetului privind campania națională, Valeriu Gheorghiță.

Până sâmbătă la ora 17.00, în România au fost vaccinate anti-COVID 2.258.352 de persoane, dintre care 1.383.993 au primit și doza de rapel.

de

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vali said, on aprilie 12, 2021 at 7:33 pm

  Criza din 2008 nu a fost rezolvată decât prin amânare. O parte din bula speculativă a pocnit în piața imobiliară, apoi a dus la o criză de lichidități în sectorul bancar. Pe care statele le-au rezolvat, intervenind în mod direct pentru salvarea băncilor. Iar pachetele de salvare, sub formă de împrumut sau preluare de creanțe toxice, s-au adăugat unei probleme și mai mari: datoriile statelor. Mai devreme sau mai târziu, omenirea trebuia să se confrunte cu incompatibilitatea dintre un sistem bazat pe creștere continuă și o planetă cu resurse finite. De asemenea, trebuia să existe un decont pentru disproporția între economia speculativă și economia reală.
  https://evadare.ro/politica/bogatii-mai-indatorati-decat-saracii/

  Apreciat de 1 persoană

 2. C.O. said, on aprilie 12, 2021 at 10:59 pm

  Peste putin timp se vor vaccina ULTIMII dintre doritorii de vaccin. Dupa aceea sa vedem ce va zice guvernul?
  Cand NIMENI nu va mai dori sa se vaccineze.
  Romanii s-au prins cum sta treaba cu vaccinurile si nu vor sa se vaccineze. Cei care se vor vaccina sunt apx 20-25% dintre cetateni.

  Apreciat de 1 persoană

 3. gena X said, on aprilie 13, 2021 at 3:32 pm

  prea multi s-au vaccinat, reflecta procentul de oameni creduli cu care propaganda face ce vrea, masa de manevra…pacat de ei, ca vor muri primii la urmatoarea bacterie parazit.

  razboiul nevazut a trecut la etapa biologica, vor sa ii injecteje pe toti, sa devina materie prima a industriei de modificare genetica, zombi precomandati, legume mondificate geneic, fara gust si aroma, fara duh.

  Apreciat de 1 persoană

 4. P.M. said, on aprilie 22, 2021 at 8:45 am

  Estimarea mea era de 2.200.000-2.500.000 de concetateni carora li sa urat de viata,s au plictisit de o viata linistita si vor sa traiasca la limita necunoscutului;,,binevoitorii”propagandisti au spus ca vor fi 3.500.000-4.000.000 de gaste care cred ca astia le vor binele(sursa: https://www.national.ro/social/guvernul-pregateste-masuri-pentru-vaccinarea-obligatorie-mascata-716984.html).Probabil si au dat seama ca minciuna nu va tine si au revenit cu alte cifre mai aproape de adevar(sursa:https://www.activenews.ro/stiri/O-spun-ei-nu-noi-Mai-putin-de-3.000.000-de-romani-vor-sa-fie-vaccinati-in-toata-Romania.-DATE-OFICIALE-166236).

  Nu pot decat sa ma bucur ca cei mai multi dintre concetatenii mei sunt greu de manipulat;cu toata propaganda agresiva,cu toti influentii de pe internet,de la tv. si radio,cu toti ,,doctorii”,cu toti ,,specialistii”,cu toate filmele regizate care mai de care mai profesional,cu toti actorii amatori sau profesionisti,cu toate ,,vedetele”,sportivii,muzicienii,oameni publici in general,ei nu au reusit sa gaseasca decat vreo 2.800.000 de pacalici.

  Bravo lor,bravo noua celor ce au/am inteles ca aceste spurcaciuni deghizati in politicieni,medici si alte specimene care mai de care mai toxice,nu vor decat distrugerea si exterminarea acestui popor pasnic care si a aparat din vechi timpuri credinta,familia si Adevarul.

  Felicitari si celor care au un cuvânt puternic în spațiul public,oameni ce știu ce vorbesc,oameni cu adevărat specialiști,oameni care au coloană verticală,demnitate și verticalitate și care nu acceptă să facă parte din genocidul spurcaților contra poporului român asuprit,amărât și chinuit de oameni bolnavi,unii dintre ei de a dreptul demonizați.

  Ramane de vazut dupa data de 1 Mai ce se va intampla cu aceasta campanie de nenorocire,de exterminare a celor care,in mai bine de 30 de ani nu au inteles nimic de la viata;estimez ca atunci se va fi terminat cu candidatii la (sin)ucidere.

  Important este ca,din cei minim 16 milioane cati nu vrem sa ne exterminam,sa ramanem fermi in decizia noastra;deoarece vor urma campanii din ce in ce mai agresive,niciodata intalnite la un asemenea nivel de a lungul istoriei acestui popor,trebuie sa ramanem tari pe pozitii;numarul este cheia!sa apelem la Tatal Ceresc deoarece consider ca satan,prin mascaricii sai,si a propus sa vaccineze toata populatia Romaniei;iar de capul nostru cu siguranta nu vom reusi sa depasim aceasta incercare,incercare care o consider un preambul la pecetea 666 ce se prefigureaza a fi introdusa curand.

  Este foarte probabil ca sa urmeze o presiune indirecta(pasaportul de vaccinare) sau o presiune directa(legea vaccinarii obligatorii);aceste presiuni vor fi tot pentru intimidare;nu trebuie sa ne temem,oricare va fi presiunea,daca vom ramane drepti in fata satanistilor,nu o vor putea implementa;cu Dumnezeu inainte!!!

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: