SACCSIV – blog ortodox

Deja de ani de zile asistam la o Intunecare Globala. Praful de creta pe care-l va arunca Bill Gates pe cer va diminua si mai mult lumina solara. Asta inseamna MOARTE, deoarece va slăbi fotosinteza şi va duce la colapsul biosferei globale

Posted in Bill Gates, geoinginerie, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on aprilie 7, 2021

Dupa cum stiti, deja de ani de zile asistam la o Intunecare Globala:

INTUNECAREA GLOBALA este confirmata si de oamenii de stiinta. Unele masuratori indica o SCADERE cu 30% a INTENSITATII LUMINII SOLARE!!!

Bill Gates vrea insa sa avem parte de si mai putina lumina solara:

Suedia, țara din care Bill Gates va împrăștia praf de cretă în atmosferă pentru a “umbri” Pământul

Asta va insemna insa moarte, deoarece va slăbi fotosinteza şi va duce la colapsul biosferei globale:

Televiziunea CNBC lauda CHEMTRAILS finantate de Bill Gates şi fundaţia Alfred P. Sloan (cu legături naziste, implicata în eugenie şi depopulare)

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. victorafteni said, on aprilie 7, 2021 at 12:58 pm

    SCHIMONAHIA MACARIA – VRĂJITORII AU ÎNTUNECAT CERUL
    din “Cuvioasa Macaria, mangaietoarea celor suferinzi” , Ghenadie Durasov

    https://www.aparatorul.md/schimonahia-macaria-vrajitorii-au-intunecat-cerul/

    Intrebare: Matuska, anul asta ne simtim asa de rau – oare fiindca imbatranim?

    – Raspuns: Nu, asa sunt vremurile; puterea noastra este sapata de catre vrajitori. Va fi chiar mai rau – de-ar da Dumnezeu sa nu apucam acele vremuri . Curand omul nu va mai fi bun; aceasta se va intampla curand. Sfarsitul lumii este nimic; dar atunci va fi daramare si cladire, iar oamenii – totul va fi amestecat cu uraciune, si veti fi pana la genunchi in sange . – Curand o sa se intample ceva…

    – Ce anume, Matuska? – Razboi, razboi va fi pretutindeni, vor incepe sa se bata cu bate, batandu-se intre ei, iar multi oameni vor fi omorati. Cand au sa se bata cu bâtele toti vor rade, dar cand au sa inceapa sa traga cu pusca toti vor plange. Mortii sunt lasati asa cum trebuie sa fie, dar noi toti vom fi rasuciti. Nu va mai fi cine sa ingroape mortii – o sa-i arunce doar intr-un sant si o sa-i ingroape . Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric. Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui. Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul. Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea. Acum vine vremea lor, iar vremurile bune se sfarsesc. Vor amagi poporul si se vor arata cu degetul unul pe altul. Acum este cu neputinta de trait in apartamentele asezate la inaltime. Sunt aglomerate, peste tot oameni josnici; acum ii asupresc pe credinciosi cu poftele lor necurate.

    Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta. Soarele va razbate de patru ori iar apoi va fi din nou intuneric. Vom fi in intuneric. Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie.

    ***

    Curand vrajitorii vor spurca prescurile, si nu va mai fi cu ce sa se slujeasca.
    Impartasania se va putea primi doar o data pe an.
    Maica Domnului va spune alor sai unde si cand sa primeasca Impartasania.
    Trebuie doar sa ascultam!

    Apreciază

  2. Eu said, on aprilie 7, 2021 at 2:27 pm

    Oare praful nu îl va afecta și pe Bilghetz?
    Sau dementului nu îi pasă?
    Cum se va proteja oculta de această nenorocire pe care vor să o răspândească pe cer?
    Sau va fi ca și la covrig: o gripa ca oricare alta exacerbata într-o ciumă, o innorare ca oricare alta exacerbata într-o furtună de dimensiuni cosmice?

    Apreciază

    • stef said, on aprilie 8, 2021 at 12:06 pm

      @Eu
      Am inteles din mai multe surse „ezoterice”- niste investigatii de spionaj de la distanta – ca Billgates mai are doar o treime din suflet uman , restul este contaminat/ mancat/ POSEDAT de demoni/archoni .Individul e controlat si folosit intr-un plan amplu de a declansa dezastre , haos si foamete.

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 8, 2021 at 12:30 pm

        stef

        Nu inteleg cum vine treaba cu „doar o treime din suflet uman”.

        Apreciază

      • stef said, on aprilie 8, 2021 at 1:30 pm

        @ saccsiv – acele persoane care „vad” in planul superior spun ca sufletul apare ca un trup energetic luminos suprapus peste trupul fizic si in jurul lui exista mai multe straturi toroidale – ca niste campuri de energie care ar trebui sa protejeze si sufletul si trupul de orice fel de atacuri , posesie demonica , etc. Pe acest nivel dau demonii lupta sustinuta cu tot felul de metode pentru a parazita sufletul si a consuma din acea energie – Una din probleme este ca au nevoie ca energia sufletului sa aiba o vibratie joasa/malefica/murdara . Daca energia si campul toroidal sunt puternice si echilibrate NU se pot apropia de fiinta umana , insa stau la panda sa gaseasca un moment propice in care omul cade /pacatuieste/ sufera/trece printr-o criza si atunci sa poata ataca acest camp energetic – prima data pun anumite DISPOZITIVE/implanturi in diferite zone ale sufletului prin intermediul carora sa se poata infiltra si apoi incep sa lucreze…

        In cazul lui Gates se vede ca si cum sufletul lui e intunecat si are o energie NON-UMANA si un ADN non-uman, iar „deasupra” in acea „dimensiune 4” se vd deasupra lui niste entitati intunecate cu forme ciudate …

        ADN-ul uman este de fapt un cristal interdimensional care are mai multe fatete in mai multe dimensiuni – e un concept mai greu de inteles .

        Apreciază

      • VioletaB said, on aprilie 9, 2021 at 11:09 pm

        @stef numai baliverne new age. Oare sfinții ortodocși cu înainte vedere de la Dumnezeu de ce nu au spus niciodată asemenea nebunii, daca ar fi reale.. numai „inainații” și „iluminații” din zilele noastre, care lucrează cu energii, și chakre si alte dracisme new age s-au găsit sa dea asemenea „explicații”..? Ei care știm la cine se închină..

        Apreciază

  3. stef said, on aprilie 7, 2021 at 3:19 pm

    Avocat Mihai Rapcea : Mântuirea prin Sfântul Vaxxin

    Apreciază

  4. R said, on aprilie 7, 2021 at 3:27 pm

    Sluga păpușarilor Bill Gates care e împins la înaintare cu toate porcăriile, nu trăiește tot pe planeta asta? Ei nu sunt afectați de modificările globale ale climei pe care le fac? Ei nu sunt afectați de otrăvirea atmosferei cu chemtrails, de otrăvirea apei și solului cu diferite chimicale, de undele emise de rețeaua 5G și de multe altele? Nu înțeleg.

    Apreciat de 1 persoană

    • ivan said, on aprilie 7, 2021 at 6:36 pm

      Marionetele astea de mult nu mai sunt umani, sunt clone robotizate, sclavii demonilor din umbră.

      Apreciază

      • stef said, on aprilie 8, 2021 at 12:13 pm

        Esti pe aproape – In cazul astuia nu a fost inlocuit de o clona ci este posedat direct de entitati puternice foarte inteligente si nu mai are suflet uman – Regula de care am auzit este ca daca sub 50% din energia/amplitudinea sufletului este pierduta , atunci NU mai exista sansa de salvare..

        Apreciază

  5. Paul said, on aprilie 7, 2021 at 5:34 pm

    Ei nu vor fi afectați pentru ca au antidotul la otravă respectiva. Când ei fabrica un virus în laborator au și antidotul pentru el.

    Apreciază

  6. isa said, on aprilie 7, 2021 at 5:36 pm

    Acesti dementi, precum Bilica de mai sus, nu mai au de gand sa traiasca pe planeta aceasta multa vreme, ci la inaltime, pe o statie spatiala. Deja de multi ani sunt cautate solutii si au loc tot felul de concursuri cu aceasta tematica (ex: Nasa Space Setlement Contest). N-ar fi de mirare ca o astfel de asezare spatiala sa fie deja in constructie. Poate ati vazut filmul Elisyum (intra si in categoria programare predictiva, pe langa alte porcarii pe care le promoveaza). Deci … Cum pastrezi o populatie de sclavi, redusa numeric si obedienta? Arme climatologice, controlezi hrana, te asiguri ca sclavetii nu traiesc prea mult peste 65 si nu au unde sa se duca …
    Iar ei vor deveni noii zei pentru boii ramasi captivi pe un pamant pustiit .

    Apreciat de 3 persoane

    • VioletaB said, on aprilie 9, 2021 at 11:12 pm

      @isa Ce nava spațială pe alta planetă când de pe Pamant nu se poate ieși în „spațiu” din cauza centurilor Van Allen și de fapt nu a ieșit nimeni niciodată? Și mai zici de alții că sunt ușor de manipulat.

      Apreciază

  7. oaiaregasita said, on aprilie 8, 2021 at 8:53 am

    BILLYBOY nu are putere. El; e o marioneta in mana diavolului. Domnia lui va lua sfarsit . Nu el este problema, NOI TOTI SUNTEM PROBLEMA. Raul nu poate lua in stapanire lumea daca acest rau nu ar exista in fiecare dintre noi intr-o masura mai mare sau mai mica. Constiinta este vocea lui Dzeu in om. Ascultati-o!

    Apreciază

  8. John said, on aprilie 9, 2021 at 12:24 pm

    Suedezii,i-au anulat zborurile luiBill nebunul
    https://www.israel365news.com/189235/sweden-cancels-bill-gates-funded-test-to-block-sun/

    Apreciază

  9. […] Deja de ani de zile asistam la o Intunecare Globala. Praful de creta pe care-l va arunca Bill Gates … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.