SACCSIV – blog ortodox

Agenda 21, de la democrație la un guvern mondial

Posted in AGENDA 21, GUVERN MONDIAL, GUVERNUL MONDIAL, ONU by Vali on aprilie 7, 2021
(Imi cer scuze pentru lungimea articolului, dar este un text destul de complet, toate linkurile aferente se afla la sfârșitul textului)
În curând, până în 2030, vom trece de la democrație la un guvern mondial totalitar.
Trebuie doar să aruncați o privire la Agenda 21 pentru a fi convins.
Agenda 21 nu este o așa-numită conspirație.
Dimpotrivă, este un document ONU de 300 de pagini semnat de 178 de țări la Summitul desfășurat la Rio în 1992.
Acest document, accesibil tuturor, este destinat să fie un plan pentru „un parteneriat global pentru dezvoltare durabilă”.
Agenda 21 este pentru globaliști, calea de urmat pentru realizarea „statului global”.
Permiteți-mi să vă fac un rezumat:
Iată cele 17 obiective pe care ONU dorește să le atingă până în 2030 :
1) Statul global pune capăt sărăciei sub toate formele sale peste tot in lume.
Ce înseamnă in realitate: devenim toți dependenți de guvern. Oamenii nu ar trebui să se poată descurca sau ajuta singuri, de aceea ei vor primi o indemnizație pentru serviciile esențiale „gratuite”, cum ar fi hrana și îngrijirea medicală, și guvernul mondial va numi aceasta „sfârșitul sărăciei”.
În trecut, încercările de a face acest lucru s-au încheiat în dictatura comunistă și în distribuirea egală a mizeriei.
Cu excepția faptului că pe vremuri oamenii puteau încerca să scape (riscându-și viața) din URSS sau Cuba, dar odată guvernul mondial instalat, nu vom avea unde fugi.
2) Eradicarea foametei, obținerea securității alimentare îmbunătățite și promovarea agriculturii regenerabile
Ce înseamnă: naționalizarea și controlul producției de alimente, limitarea producției de carne care este considerată „nesustenabilă” și introducerea pe scara larga a carnii artificiale a lui Bill Gates.
3) Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstarii tuturor, indiferent de vârstă
Ce înseamnă: impunerea forțată a tratamentelor medicale, vaccinurilor și planificarea familială (contracepție) obligatorie pentru toată lumea. Scopul este de a reduce populația. Guvernul va prelua controlul asupra sănătății tale. Și dacă ești prea bătrân, cu dizabilități sau bolnav, nu ai nicio calitate a vieții și ai nevoie de prea multe resurse, nu ești „durabil”, atunci eutanasierea nu va fi departe, putem vedea deja începutul aprobarea eutanasieriiin unele țări.
4) Asigurarea unei educații de calitate, incluzive și echitabile și promovarea tuturor oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții
Ce înseamnă: Îndoctrinați tinerii cât mai curând posibil, cu o versiune răsucită și corectă din punct de vedere politic a istoriei. O educație limitată și nivelată până la nivelul cel mai de jos, pentru a fi echitabili față de cei mai „slabi”.
Scopul este producerea de muncitori ascultători și nu gânditori liberi.
5) Asigurarea egalității de gen și autonomizarea femeilor și fetelor.
Ce înseamnă: se va continua distrugerea valorilor tradiționale ale familiei, demonizarea bărbațlor și promovarea agendei LGBT in paralel cu promovarea controlului nașterilor.
Continuarea agendei de corectitudine politică (marxismul cultural) deja în plină desfășurare.
Nu este vorba de egalitate, ci pentru a marginaliza și feminiza populația, o societate feminizată este mai puțin probabil să se revolte împotriva opresiunii.
Femeile in general au fost de partea castigatorului. Multe se vor adapta statului global pt a se proteja de represalii, copii si „barbații” urmându-le.
6) Asigurarea disponibilității și gestionarea durabilă a surselor de apă pentru toți
Ce înseamnă: Se preia controlul surselor de apă și a consumului acesteia, necesitând o plata pentru infrastructură. Guvernul a demonstrat deja că apa le aparține prin interzicerea colectării apei de ploaie pe propriul teren (SUA).
7) Asigurarea accesului la energie accesibilă, fiabilă, durabilă și modernă pentru toți
Ce înseamnă: Impozitarea și penalizarea celor care folosesc combustibili fosili și resterea pretului pentru cei care folosesc mai multe consumabile de energie (putem vedea deja impactul contoarelor inteligente)
8) Promovarea unei creșteri economice susținute, incluzive și durabile, eliminarea somajului și munca decentă pentru toți
Ce înseamnă: eliminați întreprinderile independente mici în favoarea marilor concerne. Forțarea angajatorilor rămași să angajeze cote de muncitori minoritari. Distrugerea economiei de piață liberă și nu se va elibera „permise de munca” celor care nu ascultă de guvern.
„Fără șomaj” a existat și sub regimul sovietic.
9) Construirea unei infrastructuri reziliente, promovarea industrializării incluzive, durabile și promovarea inovației
Ce înseamnă: țările se vor împrumuta de la Banca Mondială, pentru a „investi” în proiecte subvenționate.
10) Reducerea inegalităților în interiorul țării dar și între țări
Cu specificarea: „Reducerea inegalităților poate fi posibilă numai dacă bogăția este împărțită și se impune egalitatea veniturilor”
Ce înseamnă: luați bani de la antreprenori și inovatori și redistribuiți-i. Definiția exactă a socialismului. Va fi sfârșitul clasei de mijloc, vor exista doar Elite versus săraci.
11) Creearea de orașe incluzive, sigure, rezistente și durabile
Ce înseamnă: Forțarea oamenilor să se mute în orașe cu densitate mare, păstrate ca vitele în apartamentele guvernamentale. Preia controlul fermelor și altor resurse naturale. Restul vor deveni zone „protejate” unde oamenii nu au voie să meargă.
12) Asigurarea de modele de producție și consum durabile
Ce înseamnă: impunerea de impozite punitive asupra oricărui lucru care nu este „durabil” și obligarea oamenilor să trăiască într-o stare de sărăcie energetică. Folosirea de campanii de propagandă și denunț pentru a da vina pe cei care folosesc produse nesustenabile. De asemenea, gestionarea de stat a economiei, ca în dictaturile comuniste. Guvernul este cel care alege ce va fi produs și cum va fi produs, nu piața.
13) Impunerea de măsuri urgente pentru a combate schimbările climatice și impactul acestora
Ce înseamnă: stabilirea de cote de consum de energie din ce în ce mai mici și criminalizarea  celor care le depășesc. Penalizarea proprietarilor de mașini private pentru a-i forța să ia transportul public, astfel se va limita si controla deplasarea oamenilor, transportul public fiind accesibil cu program si probabil in functie de scorul social/carnet de vaccinare/pasaport verde etc.
14) Conservarea și utilizarea durabilă a oceanelor, mărilor și resurselor marine pentru o dezvoltare durabilă
Ce înseamnă: controlarea cu strictețe a pescuitului, creșterea prețurilor și naționalizarea tuturor exploatării resurselor marine, permițând accesul la aceste resurse numai celor favorabili guvernului.
15) Protejarea, restaurarea și promovarea utilizarii durabile a ecosistemelor terestre, gestionarea durabilă a pădurilor, combaterea deșertificării, stoparea și inversarea degradării terenurilor, stoparea distrugerii biodiversității
Ce înseamnă: Forțarea oamenilor să părăsească zonele rurale și să se mute în orașe cu densitate mare. Împiedicarea proprietății asupra terenurilor private (ferme și terenuri agricole). Controlarea agriculturii prin birocrația guvernamentală.
16) Promovarea societăților pașnice și incluzive pentru dezvoltare durabilă, acces la justiție pentru toți și construirea unor instituții eficiente, responsabile și incluzive la toate nivelurile
Ce înseamnă: utilizarea imigrației și a minorităților pentru a distruge principiul națiunii (marxismul cultural). Protejarea și promovarea minorităților, penalizarea companiilor care nu se supun cotelor minoritare.
17) Consolidarea mijloacelor de implementare și revitalizare a parteneriatului global pentru dezvoltare durabilă
Ce înseamnă: stabilirea de legi, reglementări și tratate care prevalează asupra legilor naționale. Acest lucru permite înființarea unui guvern superior guvernelor naționale. Și guvernul respectiv va fi desigur ONU. Au început deja cu tratatele lor climatice, care încearcă să anuleze guvernele țărilor.
Link-uri conexe:
The Great Reset – World Economic forum
The Great Reset – Banque du Canada
Club of Rome – Limits to growth
Vider les milieux rurales au profit des grandes villes::
ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines
Passeport Santé QDX™ HealthID
ONU-ONG
S’adapter au nouvel ordre mondial (2009)
Global Biodiversity Assessment
UNESCO Its Purpose & Philosophy
The Futur Of Local Agenda 21 In The New Millenium
Earth Summit Agenda 21
traduceri Vali

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. nae said, on aprilie 7, 2021 at 12:29 pm

  ca vine iar nationalizarea mondiala sau comunismul glovbal cum a zi Calin Georgescu, suntem obisnuiti. Dar de data asta vor sa ne ia si apa si pamantul de sub noi.

  Apreciază

 2. noname 7 said, on aprilie 7, 2021 at 12:35 pm

  Dar Dumnezeu unde e in acest plan?
  Poat

  Apreciază

 3. Ucraina - va fi razboi? said, on aprilie 7, 2021 at 12:51 pm

  DEFENDER-Europe 21

  https://www.europeafrica.army.mil/defendereurope/

  La ultimul punct al descrierii exercitiilor ce au loc, spune asa:

  * Demonstrates our ability to serve as a strategic security partner in the western Balkans and Black Sea regions while sustaining our abilities in northern Europe, the Caucasus, Ukraine and Africa.

  De-ce-vrea-Putin-o-criza-in-Ucraina

  https://www.mediafax.ro/externe/analiza-de-ce-vrea-putin-o-criza-in-ucraina-20031461

  Se vorbeste despre inceperea razboiului in luna Mai, conform analistului militar „rus” Pavel Felgenhauer (dupa nume numai rus nu este…in fine).

  Pavel Felgenhauer declara asa, in 2019:

  https://romania.europalibera.org/a/29748865.html

  Propunere venită din SUA: Ucraina ar putea fi ‘cedată’ Rusiei

  https://www.stiripesurse.ro/propunere-venita-din-sua-ucraina-ar-putea-fi-cedata-rusiei_1727925.html

  În prag de război Ucraina s-a decis: Va fi un adevărat semnal pentru Rusia! Vrea să intre în NATO.
  Președintele Ucrainei a lansat un apel către NATO pentru accelerarea aderării țării sale, ceea ce a provocat imediat o reacție din partea Moscovei.

  https://www.capital.ro/in-prag-de-razboi-ucraina-s-a-decis-va-fi-un-adevarat-semnal-pentru-rusia-vrea-sa-intre-in-nato.html

  Conflict la granița Rusia-Ucraina. Intervenția NATO. Zelenski avertizează că Rusia amenință întreaga Europă

  https://www.dcnews.ro/conflict-la-granita-rusia-ucraina-interventia-nato-zelenski-avertizeaza-ca-rusia-ameninta-intreaga-europa_812738.html

  După ce Rusia a deplasat trupe în Donbas, Ucraina se roagă să intre în NATO: Zelenski a sunat la Casa Albă/ Americanii îi trimit la altă poartă

  https://www.stiripesurse.ro/dupa-ce-rusia-a-deplasat-trupe-in-donbas-ucraina-se-roaga-sa-intre-in-nato-zelenski-a-sunat-la-casa-alba–americanii-ii-trimit-la-alta-poarta_1728920.html

  Va-fi-razboi-in-Ucraina-este-deja-si-se-va-sfirsi-cu-Ucraina-si-Moldova-in-Nato

  https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-marius-oprea-va-fi-razboi-in-ucraina-este-deja-si-se-va-sfirsi-cu-ucraina-si-moldova-in-nato-20031486

  Nato-sustine-suveranitatea-Ucrainei

  https://www.mediafax.ro/externe/nato-sustine-suveranitatea-ucrainei-volodimir-zelenski-avertizeaza-ca-rusia-ameninta-intreaga-europa-20030189

  NATO, anunţ de sprijin pentru Ucraina, după ce soldaţii Kiev-ului au fost ucişi în confruntări cu insurgenţi ruşi

  https://www.antena3.ro/externe/nato-ucraina-stoltenberg-zelinski-soldati-ucraineni-kiev-insurgenti-rusi-597917.html

  Al doilea posibil front pentru americani => China.
  Vor face fata la doua fronturi, simultan, Ucraina si Marea Chinei?

  Jocuri de putere între giganții asiatici – Rusia neagă o alianță militară cu China pentru a liniști India

  https://www.stiripesurse.ro/jocuri-de-putere-intre-gigantii-asiatici–rusia-neaga-o-alianta-militara-cu-china-pentru-a-linisti-india_1728015.html

  Pentagonul a anuntat ca grupul portavionului USS Theodore Roosevelt a intrat in Marea Chinei de Sud

  https://ziare.com/international/stiri-internationale/marina-sua-portavion-marea-chinei-1671801

  Bombardierele strategice B-2 ale SUA au plecat din Insulele Azore pe fondul escaladarii tensiunilor dintre China si Taiwan

  https://ziare.com/international/stiri-internationale/bombardiere-sua-china-taiwan-tensiuni-1670065

  O analiza decenta, pentru cei care se descurca in engleza – chiar merita vizionat 30 min:

  https://www.trunews.com/stream/barry-is-back-is-obama-pushing-biden-to-start-world-war-iii-with-russia

  Cam asta-i treaba…

  Apreciază

 4. dd_2d said, on aprilie 7, 2021 at 1:10 pm

  Nu poti sa faci chestiile astea cu 9 mild de oameni. Mai de graba o sa fie razboi mondial si apoi implementarea finala a agendei.

  Exista si o chestie buna in toata povestea asta: Cei care au furat, tradat , vandut, omorat samd pt bani si materie vor vedea ca au facut faptele degeaba. Tot cu nimic s-au ales. Poate atunci unii vor intelege ce au facut si cum au fost manipulati. Poate.

  De aceea Iisus zice clar sa nu agonisim ca dusmanul sa nu aiba cu ce sa te santajeze. Dar noi exact pe dos facem. Ne oferim pe tava satanei pt a fi santajati pt chestii vremelnice.

  Apreciază

 5. Elena said, on aprilie 7, 2021 at 1:11 pm

  USR: fără familie tradiţională, cu paşaport de vaccinare, etc, probabil ei au fost “vaccinaţi” în anii trecuţi şi acum vorbesc nanoparticulele (inteligenţa artificială) din ei.

  Cum se va folosi pașaportul de vaccinare în România. Dan Barna: Nu va fi un pașaport formal, va fi o dovadă că persoana nu e un pericol
  06.04.2021 22:11

  Dan Barna: Fără îndoială, da. Eu de asta spun că putem merge pe alternativele pe care le avem deja – adeverința de vaccinare sau de anticorpi, dar România nu este o insulă în mijlocul oceanului. România este un stat european în Uniunea Europeană. În măsura în care se va coagula o bază de date comună, vom merge spre această soluție unică pentru că este mult mai practică și mai comodă, despre asta e vorba.
  Este un demers pe care îl discutăm în mod activ în guvern, despre capacitatea de a ne adapta în rând cu Europa. Deci, vom fi în rândul lumii, ca să închei această poveste.
  Citeşte mai mult pe – https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cum-se-va-folosi-pasaportul-de-vaccinare-in-romania-dan-barna-nu-va-fi-un-pasaport-formal-va-fi-o-dovada-ca-persoana-nu-e-un-pericol-1486797

  Apreciază

 6. Mihai T said, on aprilie 7, 2021 at 1:26 pm

  Demolarea spațiilor comerciale de la metrou

  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/evacuarea-spatiilor-comerciale-a-inceput-la-statia-de-metrou-stefan-cel-mare.html

  MI se pare o manipulare ce zice Ministerul Trnaporturilor: ”demolarea spaţiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului”. Păi domeniul public e al oamenilor. Sau nu ?

  Apreciază

  • tataia said, on aprilie 7, 2021 at 11:12 pm

   Asa ar trebui. Nu a fost insa niciodata asa. Statul nu este acelasi lucru cu poporul. Ce este al statului este de fapt al stapinilor, nu al oamenilor de rind. Nu va mai lasati mintiti de propaganda socialista. Ai auzit de legea priving regimul vehiculelor abandonate sau fara stapin? Conform acestei legi daca doi trei vecini de-ai tai dau o declaratie la primarie cum ca masina ta din fata blocului nu a mai miscat de citeva luni statul o poate confisca pe motiv ca este abandonata. Daca nici nu mai are numerele de inmatriculare intra deja la „vehicul fara stapin”. Ca cica tu cetatean onest al statului-diavol roman nu ai dreptul sa iti arunci gunoaiele pe domeniul public. Si uite asa masina ta este considerata un gunoi, iar statul are dreptul sa confiste proprietatea privata. Unde este dreptatea domnilor? Unde este dreptul la proprietate privata?

   Am mai tras in citeva rinduri semnale de alarma pe acest blog referitoare la nedreptatile facute de stat asupra posesorilor de masini si nimeni nu a reactionat in nici un fel. Ba chiar am fost acuzat ca imi urmaresc doar interesul personal. Sa inteleg ca pe aici nimeni nu are masina? Sa inteleg ca nimeni nu a avut asemenea probleme? Cum ar fi sa cumpere/vinda masini mai vechi (non-euro/euro 2) si sa se loveasca de timbrul de mediu pe vremea cind acesta exista? Cum ar fi sa plece in strainatate (in UE) la munca iar masina sa sa ramina la cheremul vecinilor „binevoitori” care oricind pot reclama ca este abandonata din moment ce nu a miscat de 3-4 luni? Eventual sa ii desumfle rotile pentru fi mai convingatori? Sau sa ii fure placile de inmatriculare pentru a intra direct la „fara stapin”? Cum ar fi taxa oxigen a dobitoacei de Firea de la PSD? Pe nimeni nu afecteaza asa ceva? Sincer nu va inteleg caci un crestin ar trebui sa circule cu masina…alternativa oferita de transportul public fiind una socialista/comunista imputita si cu totii stim ca socialismul/comunismul sint de la diavol iar statul este insasi diavolul nu trebuie sa acceptam absolut nimic de la statul diavol.

   Apreciază

 7. Mihai T said, on aprilie 7, 2021 at 1:27 pm

  ”Șeful de facto al Ministerului Sănătății cere carantină națională timp de 2 săptămâni”

  https://stiripesurse.ro/–eful-de-facto-al-ministerului-sanatatii-cere-carantina-nationala-timp-de-doua-saptamani_1729260.html

  Apreciază

 8. Eu said, on aprilie 7, 2021 at 2:30 pm

  Eradicarea foametei vor să o facă prin uciderea câtorva miliarde de oameni.
  După aceea toate obiectivele vor fi atinse fără probleme.

  Apreciază

 9. Moneda digitala said, on aprilie 7, 2021 at 5:37 pm

  On topic:

  Lucrurile se misca rapid.

  Premiera: O universitate din Romania accepta plati intr-o moneda virtuala. Care este criptomoneda cu care viitorii studenti isi pot achita taxele

  https://ziare.com/economie/stiri-economice/universitate-lucian-blaga-sibiu-plati-moneda-virtuala-1672004

  https://www.mediafax.ro/social/universitatea-din-sibiu-prima-din-romania-care-accepta-plati-intr-o-moneda-virtuala-20032045

  China-isi-creeaza-propria-moneda-digitala

  https://www.mediafax.ro/externe/china-isi-creeaza-propria-moneda-digitala-ce-impact-ar-putea-avea-miscarea-20031465

  Apreciază

 10. Catalin said, on aprilie 7, 2021 at 10:08 pm

  https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030
  11 Nov 2016 Ida Auken Member of Parliament, Parliament of Denmark (Folketinget)
  Welcome to the year 2030. Welcome to my city – or should I say, „our city”. I don’t own anything. I don’t own a car. I don’t own a house. I don’t own any appliances or any clothes.

  My biggest concern is all the people who do not live in our city. Those we lost on the way. Those who decided that it became too much, all this technology. Those who felt obsolete and useless when robots and AI took over big parts of our jobs. Those who got upset with the political system and turned against it. They live different kind of lives outside of the city. Some have formed little self-supplying communities. Others just stayed in the empty and abandoned houses in small 19th century villages.

  Once in awhile I get annoyed about the fact that I have no real privacy. No where I can go and not be registered. I know that, somewhere, everything I do, think and dream of is recorded. I just hope that nobody will use it against me.

  deci se vrea o utopie comunista, desigur ca nu intentioneaza sa lase pe nimeni sa traiasca intr-o comunitate autonoma sau casa la tara care nici nu-ti apartine.
  tot pentru 2030 spun ca vor fi un miliard de refugiati:
  https://www.weforum.org/agenda/2016/11/refugees-in-2030
  „Even if these conflicts have settled down by 2030, others will surely have arisen. Climate change will increasingly spur conflict over resources, and also create refugees directly, as subsistence farmers abandon their failing land. Some projections of climate change envisage a billion people being displaced by mid-century. Many will be in Africa. Most will head north. By 2030, migrants might be knocking on Europe’s door in far greater numbers than today.”

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: