SACCSIV – blog ortodox

De ce numarul noilor cazuri de Covid-19 S-A PRABUSIT in TEXAS dupa ce guvernatorul a hotarat ca MASCA NU MAI E OBLIGATORIE?

Posted in Coronavirus, masca de protectie, TEXAS by saccsiv on martie 30, 2021

Dupa cum stiti:

Joe Biden considera ca este o ”gândire de tip Neanderthal” decizia guvernatorilor din Texas si Mississippi de a ridica obligativitatea purtării măștii

Iata ce putem citi la Texas| Cifrele epidemiei sunt în continuă scădere, deși măștile nu mai sunt obligatorii, iar întreprinderile lucrează la capacitate maximă de pe SMART RADIO:

Proteste, 2020. Texanii cereau de pe atunci redeschiderea

Infectările și spitalizările Covid continuă să scadă în Texas, la 17 zile după ce obligația de purtarea a măștii a fost anulată și autoritățile au permis întreprinderilor să se redeschidă la capacitate maximă. Sâmbătă, rata de pozitivitate a ultimelor șapte zile a atins un minim istoric – 5,27%. Statul a raportat o medie de 2.292 de cazuri noi pe zi, cu aproximativ 500 mai puține față de săptămâna trecută și 107 noi decese.

Între timp, numărul celor spitalizați a scăzut la 3.308, cel mai mic nivel din octombrie. În ianuarie numărul spitalizărilor a ajuns la 14.000, pentru câteva zile.

Guvernatorul republican Greg Abbott a fost supus unor critici dure pentru că nu a respectat avertismentele de a nu relaxa restricțiile Covid-19 la începutul acestei luni. La acel moment, președintele Joe Biden a catalogat mișcarea ca fiind o „gândire neanderthaliană” și a avertizat că va fi o „mare greșeală”.

Abbott a sărbătorit pe Twitter progresul, spunând: „Astăzi Texas a atins un nivel minim al ratei de pozitivitate Covid pe 7 zile: 5,27%. A fost sub 6% timp de 5 zile și sub 10% pentru o lună întreagă.

„Spitalizările Covid au scăzut din nou – acum sunt la cel mai scăzut nivel de după 3 octombrie. Numărul celor vaccinați continuă să crească rapid. Rezultatele vine la o zi după ce Texasul a atins un record privind număr zilnic de vaccinuri administrate – 342.849 de persoane fiind inoculate vineri”, a spus Abbott.

La acea vreme, președintele Joe Biden a criticat această mișcare ca „gândire neanderthală” și a avertizat că este o „mare greșeală”.

 

Comentariu saccsiv:

Mesajul ar fi ca masca obligatorie nu ajuta, in schimb ajuta vaccinarea.

Totusi, conform articolului Texas coronavirus cases fall after mask mandate is lifted de pe The Washington Times, numarul total al texanilor vaccinati este de 13%, ca atare, explicatia trebuie cautata in alta parte.

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Valahia said, on martie 30, 2021 at 9:44 pm

    Acum 1 an am spus ca masca duce la marirea numarului de celule moarte, care ies pozitiv la testul Pcr, pt ca exista o secventa comuna intre codul de coronavirus si adn ul uman. Poti face ca oricine sa iasa pozitiv daca cauti acul in carul cu fan.

    Apreciază

    • VIERMI IN MASTI said, on martie 31, 2021 at 9:40 am

      Uitati aici de ce:

      VIERMI IN MASTI
      https://danielvla.wordpress.com/2021/03/29/video-nanotehnologie-sub-forma-de-viermi-in-masti/

      Deci,
      infectarea oamenilor se pare ca se face prin stocuri aleatorii de masti in care sunt introdusi viermi.
      Acesti viermi se pare ca ajung din masca direct in plamani unde creaza o boala asemanatoare cu pneumonia.
      Cred ca toti ce poarta masca dintrun anumit stoc de masti se infecteaza si in felul acesta apare cate un focar.
      La fel cred ca faceau si cu acele substante ce le pulverizau noaptea prin orase.

      Faptul ca numarul de infectari s-a prabusit in Texas, demonstreaza cele de mai sus.

      Oricum,. acum s-a trecut la alt nivel, injecteaza „virusul” direct in om prin vaccinuri.

      Ca si concluzie: pana acum boala aparea de la un vierme, initial spreiat in aer iar mai apoi prin masti infectate.
      Acum boala va apare de la vaccinuri.

      Apreciază

    • VIERMI IN MASTI said, on martie 31, 2021 at 10:17 am

      Ivermectina: de ce un astfel de medicament vindeca covidul ?
      Poate pentru ca, covidul e o boala de plamani generata de un vierme ?!!

      Ivermectina este un derivat semisintetic din clasa avermectinelor, un grup de lactone macrociclice produse de Streptomyces avermitilis, fiind utilizat ca antihelmintic.[9][10] Ea are o acțiune microfilaricidă în oncocercoză (boală parazitară determinată de Onchocerca volvulus)…………..

      Oncocercoza, cunoscută, de asemenea, și sub numele de cecitatea râurilor sau Boala lui Robles, este o boală cauzată de infecția cu viermele parazitar Onchocerca volvulus.[3][4] Simptomele includ mâncărimi severe, cucuie sub piele și orbire.[3] Este a doua cea mai comună cauză de orbire datorită infecției , după trahoma.[5]

      Apreciază

  2. R said, on martie 30, 2021 at 9:44 pm

    Da, și pentru că Texasul are populația cea mai înarmată din SUA. De aia au avut „tupeul” de a nu mai purta mască. Moș Biden e cu ochii pe ei.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Costica I. said, on martie 30, 2021 at 9:45 pm

    Comentariu saccsiv:

    Mesajul ar fi ca masca obligatorie nu ajuta, in schimb ajuta vaccinarea.

    Totusi, conform articolului Texas coronavirus cases fall after mask mandate is lifted de pe The Washington Times, numarul total al texanilor vaccinati este de 13%, ca atare, explicatia trebuie cautata in alta parte.

    Si unde sa cautam explicatia?

    17 zile de scadere a ratei nu este un miracol, sa fim seriosi.

    Oricum texanii sunt cu armele de foc, iar Bidon a spus ca vrea sa-i dezarmeze pe toti (https://www.g4media.ro/joe-biden-a-cerut-interzicerea-pustilor-de-asalt-si-masuri-mai-aspre-de-control-al-armelor-dupa-atacul-de-la-colorado-soldat-cu-10-morti.html), mai ales dupa ultima isprava (https://www.mediafax.ro/externe/atac-armat-in-sua-zece-oameni-ucisi-printre-care-si-un-politist-dupa-ce-atacatorul-a-tras-intr-un-supermarket-19971225).

    Nu ar fi de mirare sa intre cu Garda Nationala peste texani, dupa ce dau o lege ce interzice posesia armelor de foc, lege care oricum e gata demult, de pe vremea demo-no-cratului „Baraca Husein Obarna”.

    Daca cifrele vor continua sa arate altceva decat curentul majoritar impus la nivel mondial, ceva se va intampla acolo. Este de urmarit.

    Apreciază

  4. stef said, on martie 30, 2021 at 9:53 pm

    ATENTIE la ce face dementul tortionar Arafat – A intrat peste sedinta penelistilor pentru a se asigura de implementarea agendei globaliste de modificare genetica si programare a decesului ! In curand , intentia de vaccinare va intra in declin si acesti executanti ai Noii Ordini sataniste Pregatesc interdictii pentru a forta romanii sa-si inoculeze serul experimental :

    https://www.stiripesurse.ro/avertismentul-lansat-de-arafat-in-sedinta-pnl-pericolul-care-ameninta-campania-de-vaccinare-surse_1716760.html

    Apreciat de 1 persoană

  5. hyperion1 said, on martie 30, 2021 at 10:30 pm

    Pentru ca in SUA sunt implementate 70% vaccinurile…de aia nu mai trebuie masti…

    Apreciat de 1 persoană

  6. John said, on martie 30, 2021 at 10:48 pm

    Pentru că Totul este o minciună și o manipulare grosieră,@ saccsiv.
    Singurul virus mortal de’a lungul istoriei Omenirii a fost „Păcatul Primordial”= Neascultarea și Ruptura de Dumnezeu.Citiți și vă canvingetî:
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=3

    Apreciat de 1 persoană

  7. Radu Humor said, on martie 31, 2021 at 12:02 am

    Aoleu, Herr Fritz ți-a zburat porumbelul fără să vrei : cică manifestațiile au început să aibă, printre altele, și accente xenofobe ! Păi , dacă și tu Frity și Johanus și Arafat, și Barna și Orban și Clotilde Armand și Mixich și Coliban și tot UDMR-ul și toți parlamentarii de la minorități sunteți principalii vinovați (poate mai puțin cei din urmă, pentru că n-au puterea de decizie a celorlalți) pentru tot ce se întâmplă-n țara asta, pe cine-ai vrea să dăm vina ? Tot pe Dragnea, pe Putin, pe Trump sau pe Ceaușescu pentru ce ni se întâmplă acum când la butoane sunteți voi, neisprăviților !? Poate nu toți răuvoitori și disprețuitori ai acestui neam, dar obligați să faceți și să luați nu numai toate bogățiile românilor, libertatea și confortul lor, atâta puțin care mai exista,dar și decizii criminale care duc la disoluția Statului Român ! Că dacă se duce naibii România nu noi suntem cei care avem asigurate refugii prin țări străine, că noi n-avem altă Țară , nici alte neamuri prin străinătate, dar voi, la o adică aveți ! În primul rând tătuca Soroș care, cel puțin teoretic ar trebui să aibă grijă de voi și de progeniturile voastre ( care aveți, unii nu prea, dar nu-i bai !), pentru tot ce-ați executat orbește la ordinele lui și a clicii sale( ei își zic Club) nenorocind în ultimul hal Țara asta ! Și voi vă plângeți de xenofobie ? Câți români sunt președinți, premieri, parlamentari, ambasadori, primari și alte funcții importante în vreun stat străin , cum sunteți voi în România ?! Să vă fie rușine, nesimțiților !
    https://www.incorectpolitic.com/catalin-ioan-berenghi-publica-documente-care-arata-ca-medicilor-li-se-interzice-comunicarea-informatiilor-despre-numarul-de-teste-covid-19-efectuate-numarul-de-persoane-testate-pozitiv-si-starea-lor/#comment-35288

    Apreciat de 1 persoană

  8. Aurel said, on martie 31, 2021 at 5:07 am

    Explicatia stă in AUTO-SUGESTIA negativă, atunci cănd vezi masca pe fața cuiva 》 in mintea ta se scrie un raport sub-conștient de pericol.
    Si dacă PPACEBO are efect pe latura pozitivă a speranței….》 atunci de ce nu ar avea si pe partea negativa a FRICII de un pericol chiar si INEXISTENT.

    Cei ce au creat pLandemia, știu asta.
    Azi puteți și și voi

    Apreciat de 2 persoane

    • R said, on martie 31, 2021 at 9:27 am

      Foarte corect. Purtatul măștii în mod continuu, amintește oamenilor că există un pericol. Întreține ideea existenței unui pericol. Dacă s-ar da masca jos, și s-ar renunța la testare și la vaccinuri s-ar termina cu toată înșelătoria, pentru că ceea ce face într-adevăr rău este purtatul măștii și vaccinul. Totul e o minciună la care din păcate lumea privitoare la televizor crede prostește.

      Apreciat de 1 persoană

  9. Aurel said, on martie 31, 2021 at 5:09 am

    Daca s-ar renunța la testare si vaccinare 》 cazurile ar dispărea te tot….
    Rămănănd ceea ce a și fost mereu: GRIPA SEZONIERĂ…..si atăt.

    Apreciat de 3 persoane

  10. Arhanghelul said, on martie 31, 2021 at 8:47 am

    In atata zgomot se intampla lucruri … epocale …

    Cei mai multi dintre noi uitam sau nu auzim … de expresiile ….

    in ultimi 50 ani … in ultima suta de anii … de sute de ani … de 1200 ani … din preistorie …

    Ex: https://www.g4media.ro/video-japonia-a-inregistrat-cel-mai-timpuriu-varf-al-sezonului-florilor-de-ciresi-din-ultimii-1200-de-ani.html

    Nu vi se pare curios ca schimbarea climatica … defapt este o racire .. climatica … este vorba de experienta de viata si logica … ei zic de incalzire si in realitate soarele este mai … stins …

    Mai zos ceva mai tehnic … cu ce mah confrut de luni de zile …

    „Cum activitatea radioamatorilor pasionați de DX-uri în unde scurte depinde în mod esențial de activitatea solară, vă propun în cele ce urmează o evaluare a actualului ciclu solar, precum și a implicațiilor viitoare asupra propagării.

    În principiu, ”nimic nou sub soare”, activitatea solară trece prin minime si maxime, cu o periodicitate de cca. 11 ani. Cum activitatea solară afectează în mod considerabil propagarea la mare distanță în benzile de unde scurte, efectele acesteia se observă cu fidelitate în numărul de DX-uri lucrate, în special către zonele mai dificile, aflate la antipod sau pe circuite transpolare.

    Pentru radioamatorii care au în spate experiența unei activități desfășurate pe durata câtorva cicluri solare, schimbările care se produc în propagare pe parcursul unui ciclu solar nu mai reprezintă o surpriză. Pentru cei care se află la început însă, schimbările ce se produc sunt uneori mai dificil de înțeles și rezultatele din trafic sunt greu de corelat cu numeroșii parametri solari ce sunt disponibili astăzi pe numeroase saituri. ”
    […]

    ” Încă înainte de începerea ciclului solar 24, cei mai mulți cercetători au prezis un ciclu solar cu o activitate mai redusă decât cea din ciclul solar precedent. Odată început un nou ciclu solar, predicțiile referitoare la modul de desfășurare cresc substanțial în acuratețe. După parcurgerea unui minim prelungit la sfârșitul ciclului solar 23, și ciclul 24 s-a înscris în mare pe prognoza inițială.

    Actualmente ne aflăm deja pe PANTA DESCENDENTA A CICLULUI SOLAR CU NUMARUL 24, al cărui minim este așteptat cândva între ANII 2020 – 2021. Vezi Fig.2.

    Sursa:

    https://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=1114

    Completare:
    In Romania sunt circa 4,5 mii de radioamatori si in lume circa 4,5 milioane in total … deci c-am dublu cat acestia stiu de aceste lucruri … adica milioane din miliarde de oameni … procent de cativa la mie …

    Intrebare:
    „Unde este … coana … incalzire … ???

    Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on martie 31, 2021 at 11:02 am

      Nu exista si nu a existat. Incalzirea globala e o falsitate. Cercetatori de la University of East Anglia au fost chiar prinsi cu falsificari de date si manarii de genul. Totul e parte din agenda globalista. Multe pretexte de a „ne unii”. Pentru cei ce au mai tinut pasul cu toate agendele, au vazut ca la inceputul pandemiei (sub pretextul careia „ne unim pentru sanatate si binele comun”) toate celelalte agende au fost aruncate nebun in fata: disparitia banilor lichizi, disparitia proprietatii private (masina personala care polueaza prea mult cica), ingradirea libertatii de miscare si bineinteles laude ca vezi ce bine a facut lockdown pentru ca se vad deja efectele in stoparea incazirii globale. De faptul ca „apogeurile” pandemiei au fost tot timpul in Postul Mare iar ar trebui sa sune semnal de alarma.

      Realitatea e ca racirea se intampla oricum, cutremurele si uraganele se intamplau oricum – sunt semnele vremurilor de pe urma pe care le acopera necuratu si slugile lui cu minciuni cu care sa ne inrobeasca si mai tare. Plandemia trebuia sa se intample, era planificata demult, si planuiesc sa o duca pana in 2025.

      Apreciat de 1 persoană

  11. Mike said, on martie 31, 2021 at 9:00 am

    poate ca fiind si mai destupati la minte iau hidroxiclorochina sau ivermectina

    Apreciat de 2 persoane

  12. […] De ce numarul noilor cazuri de Covid-19 S-A PRABUSIT in TEXAS dupa ce guvernatorul a hotarat ca MASC… […]

    Apreciază

  13. […] De ce numarul noilor cazuri de Covid-19 S-A PRABUSIT in TEXAS dupa ce guvernatorul a hotarat ca MASC… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.