SACCSIV – blog ortodox

Joe Biden considera ca este o ”gândire de tip Neanderthal” decizia guvernatorilor din Texas si Mississippi de a ridica obligativitatea purtării măștii

Posted in Coronavirus, JOE BIDEN, masca de protectie, TEXAS by saccsiv on martie 4, 2021

Hot News: VIDEO Biden critică decizia unor guvernatori de a ridica obligativitatea purtării măștii: Ultimul lucru de care avem nevoie este o ”gândire de tip Neanderthal”

Președintele american Joe Biden a spus miercuri că deciziile de a pune capăt cerinței de a purta măști – precum cele luate de guvernatorii statelor Texas și Mississippi – constituie o ”gândire de tip Neanderthal”, având în vedere creșterea bilanțului deceselor din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Întrebat dacă are un mesaj pentru guvernatorii statelor Texas și Mississippi, Biden le-a răspuns reporterilor: ”Cred că este o mare greșeală. Uitați, sper că toat lumea a realizat până acum, aceste măști chiar fac diferența”.

”Ultimul lucru de care avem nevoie este gândirea de tip Neanderthal că, ”între timp, toată lumea este bine, dați-vă jos masca, uitați despre asta”. Contează, încă”, a spus Biden.

Numărul cazurilor zilnice de Covid-19 rămâne în continuare crescut, cu peste 50.000, chiar și după ce guvernul american a distribuit peste 100 milioane de doze de vaccin și peste 50 de milioane au fost vaccinate, potrivit datelor federale.

”Este esențial, critic, critic, critic ca ei să respecte știința: spală-te pe mâini, apă caldă, fă-o des. Poartă o mască și menține distanța fizică”, a spus el.

 

Comentariu saccsiv:

In ianuarie, primul ordin executiv dat de Joe Biden a fost MASCA OBLIGATORIE in spatii si zone dependente de statul federal, precum si in calatoriile intre state.

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. haribo said, on martie 4, 2021 at 3:46 pm

  Ce a vazut bateristul trupei Death Angel s cat a fost in coma in urma covid.
  https://www.loudersound.com/news/death-angels-will-carroll-relives-hell-of-coronavirus-coma

  Apreciază

  • Clement said, on martie 5, 2021 at 9:20 am

   Se afla in coma indusa si mai mult decat sigur, in sevraj.
   Creerul lui nu putea prelucra decat imagini care ii populeaza mintea si cand nu are o viroza.
   Un membru al formatiei Ingerul Mortii a visat draci….Foarte original.

   Apreciază

 2. John said, on martie 4, 2021 at 5:43 pm

  „Frați” cu toții pe câmpia din Ur.Papa se roagă cu musulmanii la zigurat,peste puțin timp,live

  Apreciază

 3. Clement said, on martie 4, 2021 at 6:05 pm

  A vorbit gura fara el,adica a insultat descendentii omului de Neanderthal .
  Daca se consulta cu niscai eruditi savanti ai inconturnabilei comunitati evreiesti din Statele Unite afla ca in pestera Kebara din muntele Carmel la 10 km de Cezareea, a fost descoperit in 1983 sublimisimul schelet al unui om de Neanderthal si dovada ca acesta, vorbea.
  Intr-un alt context, presedintele Robinette Biden risca un proces, dar pentru ca a fost inspirat si si-a inceput mandatul bombardandu-i pe sirieni,
  I-au trecut cu vederea gafa.

  Apreciază

 4. Mihai T said, on martie 4, 2021 at 6:38 pm

  Vaccinarea anti-covid în Israel: Numărul deceselor post-vaccin o ia la vale

  https://healthimpactnews.com/2021/death-rates-skyrocket-in-israel-following-pfizer-experimental-covid-vaccines/

  Articol de Brian Shilhavy, din 1 martie 2021

  „Acesta este un nou Holocaust” – Haim Yativ și Dr. Seligmann

  Noi am mai scris despre faptul că Israelul a vaccinat rapid cel mai mare procent din populația lor cu vaccinuri covid experimentale, după ce guvernul israelian a încheiat o înțelegere cu Pfizer pentru a-și asigura milioane de doze din vaccinurile lor covid cu ARN-mesager. Vera Sharav a scris: ”Este uimitor faptul că guvernul Israelului a încredințat sănătatea oamenilor către Pfizer, prin încheierea unui contract secret care a transformat populația israeliană în subiecți de cercetare, fără știrea sau consimțământul acestora”. Până în prezent, Israelul a vaccinat peste 53% din populația lor, de două ori mai mult decât următoarea țară în clasament (Marea Britanie, cu 26,9%).
  „Știrile oficiale” publicate de mass-media corporativă, care susțineau că vaccinurile au fost eficiente în reducerea ratelor de infectare cu covid în Israel, au fost examinate de Dr. Hervé Seligmann și de inginerul Haim Yativ. Dr. Herve Seligman lucrează la Unitatea de Boli Infecțioase și Tropicale Emergente din cadrul Facultății de Medicină a Universității Aix-Marseille, din Marsillia (Franța). Cei doi au publicat rezultatele investigației lor pe un forum de discuții denumit „Nakim”.
  Informațiile au devenit rapid virale. Au fost traduse până acum în mai multe limbi, și abordate pe diverse site-uri de știri din întreaga lume – inclusiv Arutz Sheva 7, IsraelNationalNews.com. Mordechai Sones scrie: ”Pe prima pagină a ziarului FranceSoir a apărut un articol despre descoperirile de pe site-ul web Nakim, cu privire la ceea ce unii experți denumesc „mortalitatea ridicată cauzată de vaccin”. Lucrarea intervievează pe dr. Hervé Seligmann și inginerul Haim Yativ despre cercetarea lor și analiza datelor. Aceștia susțin că vaccinul Pfizer provoacă „mortalitate de sute de ori mai mare la tineri în comparație cu mortalitatea de la coronavirus a celor nevaccinați, și de zeci de ori mai mare la vârstnici”.
  Dr. Hervé Seligmann lucrează la Unitatea de cercetare a bolilor infecțioase și tropicale emergente, Facultatea de Medicină, Universitatea Aix-Marseille din Marsilia, Franța. Este de naționalitate israeliano-luxemburgheză. Are un doctorat în biologie obținut la Universitatea Ebraică din Ierusalim, și a scris peste 100 de publicații științifice.
  FranceSoir scrie că ei urmăresc materialele publicate, analizele de date și feedback-ul din diferite țări cu privire la vaccinare; și că, prin urmare, s-au interesat de articolul din Nakim, cerându-le să le ia un interviu pentru a înțelege analiza făcută de ei și limitele acesteia.
  Autorii articolului declară că nu au conflicte sau interese, decât că au copii care stau în Israel.
  După o prezentare, autorii au discutat analiza lor asupra datelor, validările efectuate, limitările și, mai presus de acestea, concluziile lor, pe care le compară cu datele primite de la Ministerul Sănătății, în urma cererilor făcute pe baza legii privind accesului la informațiile de interes public. Constatările lor sunt:
  – există o nepotrivire între datele publicate de autorități și realitatea de pe teren;
  – au trei surse de informații, pe lângă e-mailurile și raportările privind efectele adverse, pe care le primesc prin internet. Aceste trei surse sunt site-ul de știri israeliene Ynet, baza de date a Ministerului Israelian al Sănătății, și baza de date federală a ”Sistemului de raportare a evenimentele adverse privind vaccinarea” (VAERS) din SUA;
  – în ianuarie 2021, au existat în baza de date 3000 de evenimente adverse în urma vaccinului, inclusiv 2.900 pentru vaccinurile ARNm;
  – comparativ cu alți ani, mortalitatea este de 40 de ori mai mare;
  – pe 11 februarie, un articol Ynet a prezentat informații cu privire la vaccinare. Autorii articolului Nakim susțin că au descoperit falsitatea acestei analize, pe baza datelor publicate chiar de Ynet: „Am extras informațiile uitându-ne la mortalitatea în perioada de vaccinare, care se întinde pe 5 săptămâni. Analizând aceste date, am ajuns la cifre uimitoare, care arată că vaccinul are o mortalitate semnificativă”.
  – autorii spun că ”vaccinările au cauzat mai multe decese decât ar fi provocat coronavirusul în aceeași perioadă”.
  – Haim Yativ și dr. Seligmann declară că, pentru ei, „acesta este un nou Holocaust”, având în vedere presiunea autorităților israeliene asupra cetățenilor privind vaccinarea;
  De asemenea, au invitat alți specialiști să-și finalizeze analizele, și intenționează să declașeze proceduri în instanță pe baza acestor descoperiri. Ministerul Sănătății nu a putut fi contactat de către France Soir pentru a comenta aceste informații.
  Autorii s-au plâns, de asemenea, de faptul că ”nu pot transmite aceste informații vitale” către concetățenii lor
  ”. Articol complet aici.
  Mordechai Sones are, de asemenea, propria sa emisiune radio în Israel, iar în urmă cu câteva săptămâni și-a început emisiunea citind numele a 28 de persoane care au murit în urma injecțiilor experimentale Pfizer mARN. Lista începe cu câțiva rabini în vârstă, dar include și tineri care nu ar fi avut probleme de sănătate preexistente și care au murit brusc, inclusiv o femeie de 25 de ani. După ce a citit aceste 28 de nume, Mordechai afirmă: ”Lista continuă, dar nu poate fi expusă în totalitate din cauza constrângerilor de timp”.
  Un israelian, care a postat acest clip pe YouTube, a declarat: ”Am făcut acest scurt videoclip cu o transmisie audio a lui Mordechai Sones, astfel încât să pot transmite informația că mulți oameni din Israel au murit după ce au primit vaccinul Covid-19 Pfizer. Dar se pare că niciuna dintre aceste informații nu ajunge în mass-media principală. Îi îndemn pe toți să se roage și să-L caute pe Domnul, pentru ca acest lucru malefic (vaccinarea) să fie oprit imediat”. Iată videoclipul de pe canalul nostru Rumble, și se poate găsi și pe contul nostru Bitchute.

  (https://rumble.com/vdml5h-many-dying-in-israel-following-the-experimental-pfizer-covid-mrna-injection.html)

  Cred că putem concluziona că ce se întâmplă acum în Israel, prin vaccinarea pe scară largă a oamenilor cu vaccinul ARNm de la Pfizer, este o mostră a ceva ce globaliștii doresc să desfășoare în întreaga lume. Așa că toată lumea ar trebui să fie cu ochii pe ce se întâmplă acum în Israel, pentru a vedea ce va veni peste SUA și peste alte țări din lume.

  ”Pașaportul verde”

  (Explicație poză: ”Rezervat pentru persoane vaccinate”. De pe pagina de Facebook a lui Mordechai Sones).

  Israelul a început acum un program „Pașaportul verde”, care cere oamenilor să facă dovada vaccinării covid pentru a putea intra în locații „înregistrate”. Iată ce a fost publicat ieri (28.02.2021) în Jerusalem Post: ”Se așteaptă ca țara să revină duminică la activitățile obișnuite, iar pentru a facilita acest lucru, Ministerul Sănătății va da drumul programului său „Pașaportul verde”. Un pașaport verde va fi necesar pentru a intra în anumite locuri și pentru a participa la anumite activități. Numai persoanele care au fost vaccinate ori s-au recuperat de la coronavirus vor fi eligibile pentru unul. Ca parte a programului, sălile de sport înregistrate, teatrele, hotelurile, sălile de concert și sinagogile vor putea funcționa începând de săptămâna viitoare. „Le oferim vaccinatorilor o coadă uriașă de oameni”, a declarat joi ministrul sănătății, Yuli Edelstein, în cadrul unei conferințe de presă extinse. „Acesta este primul pas pentru a reveni la o viață aproape normală”.
  Bine ați venit la noul „aproape normal”. Oare vor accepta israelienii și alte popoare din lume aceste măsuri ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 4, 2021 at 10:27 pm

   Mihai T

   Frate, tu ai tradus sau ai preluat traducerea? Trebuie sa stiu ca sa-l postez.

   Apreciază

  • Mihai T said, on martie 5, 2021 at 8:54 am

   Asta nu e traducerea de pe activenews. Acolo au preluat și articolul respectiv, dar nu complet (n-au mai pus paragrafele despre acel clip de pe youtube, care acum e șters dar se găsește pe rumble și bitchute). Însă ei au mai pus și alte lucruri din alte surse.

   Apreciază

  • Clement said, on martie 5, 2021 at 9:05 am

   Se vede treaba ca au fost tulburati doar de decesul persoanelor de etnie evreiasca.
   Toti muncitorii sezonieri si personalul „domestic” manat de saracie din Asia si Europa de est a fost vaccinat dar nu vor exista rapoarte publice privitoare la starea lor de sanatate.
   Si ce sa mai vorbim de miile de palestinieni din ” teritorii” care trebuie sa treaca zilnic prin punctele de control pentru a le cara gunoaiele colonilor instalati pe propriul lor pamant..
   Ma intreb daca organizatorii pelerinajelor in Tara Sfanta isi fac probleme de constiinta la gandul ca pelerinii romani nu vor putea redresa situatia financiara a complexelor structuri de turism religios, decat daca vor respecta conditiile sanitare impuse de Israel.

   Apreciază

  • BO Lori said, on martie 31, 2021 at 6:23 am

   INFORMAȚII UTILE ȘI DE URMĂRIT.
   MULȚUMESC!
   CONTINUĂ SĂ INFORMEZI CÂT MAI MULȚI INTERESAȚI. TRĂIM VREMURI DE ELIMINARE A LIBERTĂȚII….

   Apreciază

 5. Dana said, on martie 4, 2021 at 6:40 pm

  Cata fatarnicie! A ajutat persoanele cu nivelul de trai scazut? „respecte știința: spală-te pe mâini, apă caldă, fă-o des. Poartă o mască”. Dar poate ca acei oameneni defavorizati nu-si permit financiar sa plateasca energia, apa calda, sapun, masca etc. Si apoi daca doua state au votat fara masca nu se poate abtine de a le critica decizia?

  Apreciază

 6. carla said, on martie 4, 2021 at 7:16 pm

  off topic:
  ”Marea Resetare: Fără proprietate, fără intimitate, fără bani…Cum va arăta Iadul pe Pământ”, până în 2030.
  https://evz.ro/marea-resetare-fara-proprietate-fara-intimitate-fara-bani-cum-va-arata-iadul-pe-pamant.html

  Apreciază

  • Clement said, on martie 5, 2021 at 12:47 pm

   Dramatic.
   In toata nenorocirea am satisfactia
   ca se va aleģe praful de ticalosul ordin al notarilor, izvorul principalilor vinovati in tranzactiile imobiliare cu acte false.
   Suntem singura tara din Europa in care sunt inca in vigoare articole de lege din 1957 si care accepta vanzarea prin procura, fara solicitarea si atasarea la dosar a actului de identitate al imputernicitului.
   Si ce sa mai vorbim de patrimoniul cultural care a intrat pe mana lui Patapievici.
   Cautati lista bunurilor culturale ( obiecte de arta, case memoriale ) instrainate prin licitatie de cand a fost instalat fizicianul filozof la carma negotului cu bunuri de patrimoniu.
   Nu suntem doar victime ale apocalipsei ci si coautori ai evenimenului.
   Nici in al 12lea ceas nu am inteles ca pentru a fi iertati trebuie sa cerem iertare.

   Apreciază

 7. De ce UE a planificat inca din 2018 ca in 2022 sa avem cu totii pasapoarte de vaccinare? said, on martie 4, 2021 at 9:59 pm

  De ce UE a planificat inca din 2018 ca in 2022 sa avem cu totii pasapoarte de vaccinare?

  Dă clic pentru a accesa 2019-2022_roadmap_en.pdf

  Raspunsul e de nota 10!

  Apreciază

  • Ionel said, on martie 31, 2021 at 1:30 am

   Nu ma mira deloc dar dovada este tulburatoare. Acest act ar trebui sa arunce in aer toata mascarada asta si toti naivii sa se trezeasca

   Apreciază

 8. […] Joe Biden considera ca este o ”gândire de tip Neanderthal” decizia guvernatorilor din Texas si … […]

  Apreciază

 9. […] Joe Biden considera ca este o ”gândire de tip Neanderthal” decizia guvernatorilor din Texas si … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: