SACCSIV – blog ortodox

Video: Invazia de soareci din Australia

Posted in Australia, VIDEO by saccsiv on martie 24, 2021
Tagged with: , , ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on martie 24, 2021 at 8:55 pm

    În statul australian New South Wales este ”epidemie” de șoareci

    Sunt săptămâni de când Vestul statului australian New South Wales este invadat de șoareci. Localnicii spun că e cea mai dură ”epidemie” de șoareci din ultimele decenii. În special fermierii au fost loviți greu. Supermarketurile depozitează produse în containere sigilate.Conform presei locale, o pereche de șoareci poate avea până la 500 de urmași pe an.

    notă: Statul New South Wales a legalizat avortul:

    https://saccsiv.wordpress.com/2019/09/28/australia-statul-new-south-wales-legalizeaza-avortul-pana-la-nastere/

    Cele mai dure inundații din New South Wales în ultima sută de ani:

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/21/video-cele-mai-grave-inundatii-din-ultimul-secol-din-australia/

    Analistul Dan Diaconu:
    ”Parcă natura însăși vrea să contracareze demența pozitivității induse de corectitudinea politică în societate. Nu fac parte dintre cei ușor impresionabili, dar știrile care sosesc sunt absolut îngrijorătoare.
    Anul trecut am avut o înfricoșătoare invazie de lăcuste în vestul Africii. Anul acesta teroarea lăcustelor a devenit chiar mai mare. Nori uriași cuprinzând între 40 și 80 de milioane de lăcuste pe kilometru pătrat invadează lanurile de cereale, devastându-le. Lupta este absolut inegală. Pur și simplu numărul lor e copleșitor. În ciuda faptului că roiuri întregi sunt distruse, există valuri care scapă, devastând tot ce întâlnesc în cale. Situația e atât de gravă încât mai multe țări africane încearcă să-și coordoneze eforturile pentru stoparea „valurilor foamei”.
    Dacă în Africa dezastrul vine prin aer, în Australia asistăm la o invazie de … șoareci. Ceea ce se întâmplă acolo e de neimaginat. Pur și simplu, covoare întregi de șoareci au luat în stăpânire peisajul. Efectiv n-ai cum să-i combați. Nici măcar nu-i poți ocoli. Numărul lor e atât de mare încât par a fi cucerit localitățile. Nu-i de mirare că cea mai comună problemă medicală din Australia a devenit mușcătura de șoarece. Problemele generate sunt multiple. Nu mușcă doar oameni care se tratează, dar și animale, transmițând o gamă largă de boli. Pe de altă parte, mulți dintre ei ajung în fântâni și puțuri, infestând apa. De asemenea, numărul extrem de mare impulsionează creșterea populației de șerpi. Dacă pe moment șerpii au hrană din belșug, după ce se va fi rărit populația de șoareci, e de așteptat o invazie de șerpi înfometați spre ferme. Iar asta face fenomenul mult mai înfiorător”.

    https://trenduri.blogspot.com/2021/03/vremuri-tulburi.html

    Apreciază

  2. neicaion said, on martie 25, 2021 at 2:31 pm

    …este răsplata faptelor lor, zic eu și este doar o constatare fără dram de bucurie sau ură.

    Apreciază

  3. gloria said, on martie 25, 2021 at 8:09 pm

    dragilor ! un job pentru „Cântărețul din Hamelin” cu al sau fluier fermecat !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.