SACCSIV – blog ortodox

Dosar penal pentru omor în cazul dezvăluirilor șocante despre moartea pacienților Covid din secția ATI a Spitalului Județean Sibiu

Posted in Coronavirus, morti by saccsiv on martie 8, 2021

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24650809-dosar-penal-pentru-omor-cazul-dezvaluirilor-socante-despre-moartea-pacientilor-covid-din-sectia-ati-spitalului-judetean-sibiu.htm

Mărturia șocantă a unui cadru medical despre modul în care sunt tratați pacienții Covid din secția ATI a Spitalului Județean Sibiu, publicată de Turnul Sfatului, va duce la deschiderea unui dosar penal, procurorii urmând a se autosesiza în urma articolului din presa locală.

Prim-procurorul Ion Veștemean a anunțat că Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu se va autosesiza în cazul dezvăluirilor făcute la Turnul Sfatului de un fost asistent medical din Spitalul Județean, cu privire la nereguli identificate în secția ATI COVID.

În acest caz va fi deschis un dosar penal de cercetare pentru omor. „Acum am ieșit din biroul procurorului, l-am pus în temă cu informațiile și va face sesizarea din oficiu. Suntem în faza incipientă, însă este cert că ne vom sesiza din oficiu în acest caz. Decizia a fost luată în urma apariției articolului din Turnul Sfatului”, a precizat Ion Veștemean, pentru Turnul Sfatului.

 

Comentariu saccsiv:

In cazul in care n-ati citit inca despre ce este vorba:

“La ATI oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni. Acești oameni trebuie răzbunați”

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dd_2d said, on martie 8, 2021 at 4:23 pm

    Mi se rupe inima cand ii vad cum sunt omorati. Nu degeaba plang icoanele.
    Realizati ce constiinta incarcata are acel ‘doctor’ !!!! Riscul de a face puscarie e mare dar consttinta nu a mai rezistat.

    Mai mult ca niciodata imi rasuna cuvintele:”Vrem spitale nu catedrale.” !! Iata, nici inmormatare normala nu o sa aiba aceeia.
    Nu zic ca merita, nu stiu ,poate eu merit mai mult ca unii de acolo. Dar Dumnezeu nu doarme.

    Sa ne fereasca Dumenzeu. Si fiti cu bagare de seama, vaccinarea (fortata) are acelasi rezultate. Numai ca nu se vede.

    Apreciază

  2. X said, on martie 8, 2021 at 5:04 pm

    Suna important, autoritatile se autosesizeaza, se deschide „dosar penal”… Sa vedem acum impotriva cui! Doar nu or sa deschida dosar penal impotriva lui Arafat sau impotriva lui Iohannis!! Observ ca deja au gasit ca autorul ANONIM al dezvaluirilor este UN FOST ASISTENT. Sper sa nu-l condamne pe cel care a facut dezvaluirile, ca de ce i-a dat de gol (asa cum… se face in „Romania normala”, noua dictatura).

    Apreciază

  3. Logigan said, on martie 8, 2021 at 6:03 pm

    La deschis dosare penale suntem campioni, nu se va cerceta nimic, nu va mai agitati atat

    Apreciat de 1 persoană

  4. Eu said, on martie 8, 2021 at 8:52 pm

    Mă întreb dacă relatările sunt doar din Spitalul din Sibiu sau au fost cumulate grozăvii și din alte spitale. Poate doctorul e o asistenta sau vreo alta persoana care a întrat temporar în spital.
    Astfel de lucruri s-au întâmplat în toate spitalele.
    Chiar și parțial fictive dacă ar fi relatările, tot este de apreciat curajul de a dezvălui crimele cu premeditare (eu așa le vad) care au loc de un an în spitalele din toată tara.

    Apreciază

    • Cosmin said, on martie 9, 2021 at 9:36 pm

      Confirm: la spitalul pentru afectiuni pulmonare Baia Mare, numit popular TBC, reteta mortii se aplica de mai bine de 4 luni de zile.

      Am o gramada de relatari de acolo.

      Treaba e generalizata.

      Apreciază

  5. Snake said, on martie 8, 2021 at 10:47 pm

    Nu cred că se va soluționa un astfel de dosar deoarece ar crea un precedent și crimele au loc în toate spitalele. Dacă s-ar cerceta serios un spital și s-ar dispune condamnări, ar mai ieși câțiva de orin spitale să facă declarații despre crimele de acolo. Precedentul e periculos iar criminali în halate albe sunt sute 😢

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.