SACCSIV – blog ortodox

Video: Vizita Papei Francisc in Irak

Posted in IRAK, papa Francisc I, VIDEO by saccsiv on martie 7, 2021
Tagged with: , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on martie 7, 2021 at 7:37 pm

    Atentie putin si la ce se intampla in Siria – Atac Ruso-Sirian Vineri seara impotriva unor rafinarii si rezervoare de petrol controlate de Castile Albe NATO – aka SUA/ Israel/ Turcia in zona controlata de Turcia al-Bab si Jarablus :

    https://www.veteranstoday.com/2021/03/06/russian-missiles-obliterate-trump-sponsored-oil-theft-facilities-run-by-white-helmets-and-al-qaeda-in-syria/
    https://robinwestenra.blogspot.com/2021/03/huge-russia-and-syria-bomb-oil-storage.html
    https://www.jpost.com/middle-east/in-rare-attack-ballistic-missiles-target-oil-facilities-in-n-syria-661130

    APOI, sambata mai multe bombardiere B52 au fost trimise in zona , unele din baze britanice , iar altele direct din SUA.

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/emergency-action-message-by-us-military-b-52-s-airborne-toward-middle-east

    „It is now appearing more and more likely the Americans are sending B-52’s to strike back for the Ballistic Missile attacks upon oil storage tank farms in Syria, yesterday. Those tank farms were hit and destroyed last night by Russian Ballistic Missiles, likely because the Americans, Turks, and Israelis have been using those storage tanks to STEAL upwards of $100 Million a month in Syrian oil.

    With its clandestine money pit from oil smuggling now destroyed, the US „Deep State” is out for blood and it is now looking as though some type of massive strike upon Syria, and maybe even upon Russian bases inside Syria, is now in-play.

    Why else would Russia put a Kilo Class attack sub to stalk the only US Aircraft Carrier strike group anywhere near Syria?

    This situation is very fluid, and at this point, only the most high level people know what’s truly being planned. Whatever it is, it has the very real potential to start a very major war, very fast.”

    Apreciat de 2 persoane

  2. John said, on martie 7, 2021 at 8:16 pm

    Dar, de ce papa face o vizită în Irak, în ciuda unei noi creșteri a infecțiilor cu COVID-19 în această ţară și a îngrijorărilor legate de securitatea sa? Conform express.co.uk, există unii adepţi ai Bibliei care spun că astfel, prin această vizită, are loc o “renaştere a Babilonului”, conform Cărţii Sfinte. Capitolele 17 şi 18 din Apocalipsa lui Ioan spun că pentru ca profeţia să fie împlinită, Babilonul trebuie să fie reconstruit din temelii.
    https://www.express.co.uk/news/weird/1405893/pope-francis-iraq-trip-security-concern-isis-al-qaeda-bible-babylon-rebirth-abraham-spt

    Apreciază

  3. Saudi arabia under attack said, on martie 7, 2021 at 11:25 pm

    Apreciază

  4. Moro said, on martie 8, 2021 at 8:31 am

    Un Marduk,o Istar,un Ahura Mazda sa le aduca un omagiu–o inchinare– acest antemergator al lui AH,nimik nimik?! Pai se poa,$$anktitate neagra inferno?!!!

    Apreciază

  5. Dezvăluiri din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu said, on martie 8, 2021 at 11:30 am

    Dezvăluiri din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu, făcute de un cadru medical: „Și eu am omorât oameni!”
    Citeşte întreaga ştire: Dezvăluiri din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu, făcute de un cadru medical: „Și eu am omorât oameni!”

    „Pe un om cu insuficiență respiratorie, dacă îl sedezi, moare”, a spus un cadru medical care a lucrat în secția ATI dedicată bolnavilor de COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu, potrivit publicației sibiene Turnul Sfatului.
    Citeşte întreaga ştire: Dezvăluiri din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu, făcute de un cadru medical: „Și eu am omorât oameni!”

    „În insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Se face terapie. Se face oxigeno-terapie. Cum îți explici că vine din spital un caz. O doamnă operată, «deschisă, închisă» de un chirurg anume. O ciroză hepatică. S-a gândit să o ducă în modular să mai moară unul de COVID. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare”, spune cadrul medical, care nu își divulgă identitatea, conform turnulsfatului.ro.
    Citeşte întreaga ştire: Dezvăluiri din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu, făcute de un cadru medical: „Și eu am omorât oameni!”

    Bărbatul susține că încă din prima zi în care a văzut ce se petrece în spital i s-a făcut rău și că a văzut „oameni care mor de vii”. „Mă închinam, nu-mi venea să cred. Am mers acasă, nu se poate. Salvatorul nu poate fi criminal, el trebuie să salveze vieți. Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Am văzut oameni care efectiv mor de vii. Nu am văzut pe nimeni intubat care să fie apoi detubat la ATI Sibiu”, a mai spus cadrul medical. Acesta a relatat cazul unei femei care era intubată, cu sedare în venă, dar „a deschis ochii”. „M-am gândit, Doamne, Dumnezeule, nu e un doctor să o supraveghem, poate reîncepe să respire singură. Nu. Mi s-a spus să mărim sedarea la maximum și să-i mai băgăm și Midazolam, pe lângă Propofol și Fentanyl. Sunt convins că acea femeie a murit de vie. Și altă femeie, și alți bărbați. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, a mai spus bărbatul. Pacienți cu COVID, legați de paturi Pacienții sunt efectiv legați de pat, de mâini și de picioare, în momentul în care nu mai pot respira și încep să se agite, susține cadrul medical. Un tratament inuman este probat cu fotografii făcute în ATI, în care se văd mâinile cu pielea ruptă din cauza feșei cu care au fost legați, conform publicației sibiene Turnul Sfatului. Urme lăsate de fașe după ce pacienții au fost legați de paturi, înainte de sedare (Foto: Turnul Sfatului) „Se întâmplă. Din cauza CPAP-ului, inspirul și expirul omului nu se activează, nu mai are aer și omul se asfixiază și devine agitat. Când devine agitat, îl sedează. Au fost cazuri când din disperare că rămân fără aer, au devenit agitați și și-au rupt branulele, legăturile. Dar de aici, să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi e cale lungă”, mai spune cadrul medical, potrivit sursei citate. „În plus, pe toți îi pun pe poziția pe spate, care poziție pe insuficiență respiratorie poate fi letală”, a încheiat cadrul medical. Subiectul, dezbătut astăzi în Comitetul Director al spitalului Libertatea a contactat Spitalul Județean Sibiu pentru un punct de vedere cu privire la acest caz. Purtătorul de cuvânt al instituției a transmis că „în cursul zilei de astăzi va avea loc o ședință a Comitetului Director al spitalului, unde va fi discutat acest subiect”.
    Citeşte întreaga ştire: Dezvăluiri din secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu, făcute de un cadru medical: „Și eu am omorât oameni!”

    https://www.libertatea.ro/stiri/dezvaluiri-sectia-ati-covid-spital-judetean-sibiu-pacientii-nu-mor-de-covid-mor-asfixiati-mor-sedati-3440288#ziarecom

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.