SACCSIV – blog ortodox

Cred ca in timp ce Romania va intra intr-un lockdown mai dur decat cel de anul trecut, bancile vor izbi naprasnic in firmele mici si populatie

Posted in BANCI, carantina, Coronavirus, CREDIT, datorie, Romania by saccsiv on martie 6, 2021

Daca Grecia deja este intr-un lockdown cumplit, cred ca nici Romania nu va scapa si va reintra si ea intr-unul cu mult mai dur decat cel de anul trecut. Iar conform legilor lui Murphy “doua rele sunt numai inceputul”, asa ca mai cred si ca anul acesta bancile vor izbi naprasnic in firmele mici si populatie.

In concluzia articolului Romanii se ineaca in valul de credite neperformante, dupa gura de aer data de amanarea ratelor de pe Ziare com, vad o confirmare a acestui lucru:

[…]

Firmele si populatia vor trece prin timpuri grele in 2021

Chiar daca numarul dosarelor de insolventa a fost mai mic, impactul economic a crescut semnificativ.
„Prelungirea pandemiei, cresterea inflatiei, scaderea consumului, accentuarea blocajului financiar, dinamica cursului valutar si, mai ales reducerea ajutorului oferit de stat creeaza, in 2021, conditiile unei furtuni perfecte din care prea putini vor iesi la liman”, arata analiza Sierra Quadrant.
Dincolo de efectele pandemiei, cum peste 90% dintre firme sunt slab capitalizate, marea problema o va reprezenta blocajul financiar, fapt care va afecta puternic cashflow-ul acestora.
Potrivit unui studiu realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, mai mult de jumatate din IMM-urile romanesti au intampinat probleme la incasarea facturilor in 2020.
Durata medie de plata a facturilor a crescut la 120 de zile, fata de 115 zile in 2019.
Luna martie va reprezenta, pentru multe companii, un moment important, in care patronii si/sau actionarii vor trebui sa decida daca mai continua afacerile sau inchid portile business-ului.
Pe 31 martie va expira termenul pana la care firmele vor putea accesa procedurile de esalonare sau amnistie fiscala a datoriilor catre stat.
„Va fi un moment semnificativ pentru ca vom vedea cate dintre firme isi vor asuma un plan de restructurare a afacerilor, altfel spus cate dintre ele sunt dispuse sa continue business-ul in 2021”, afirma analistii de la Sierra Quadrant.
Dincolo de datoriile la stat, patronii/actionarii vor trebui sa ia o decizie, pana pe 15 martie, si in privinta continuarii suspendarii ratelor si a leasingurilor, mai cu seama ca acestea au acumulat dobanzi in 2020.
„Pentru multi va fi aproape imposibil sa mai beneficieze de aceste facilitati, in conditiile in care perioada maxima de suspendare a ratelor de 9 luni include si perioada pentru care au fost suspendate creditele in 2020, astfel ca bancile vor avea o reala problema cu creditele neperformante”, explica expertii.
Potrivit datelor CSALB, 560.000 de debitori au beneficiat de moratorii legislative si private pana acum, adica 14,7% din totalul creditelor acordate de sectorul bancar.

Cititi va rog si:

STAPANII BANILOR: Datoria statelor este de peste 300 000 de miliarde dolari / In comparatie cu acesti papusari, Bill Gates este un pârț iar Big Pharma un mizilic

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Romania, medalie de bronz said, on martie 6, 2021 at 5:08 pm

    Inegalitatea de venituri in UE la nivelul anului 2016 https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/EDN-20180426-1

    Apreciază

  2. Apa trece, pietrele rămân said, on martie 6, 2021 at 7:45 pm

    Opriți satanizarea României!

    Se vor lua, probabil, tot felul de măsuri menite să înspăimânte populația pentru a accepta vaccinul. Trăim vremuri de cernere în care ni se pun la încercare credința, nădejdea, dragostea, răbdarea și toate virtuțile creștinești.

    Trebuie luată atitudine și împotriva pașaportului digital de vaccinare, întrucât lezează drepturile creștinilor. Cardurile de sănătate, pe care mulți dintre noi le-am refuzat din motive religioase, funcționează pe același principiu ca și pașaportul digital de vaccinare. Pentru Sistem, omul devine un NUMĂR AL CĂRUI SEMN ESTE 666!

    Vaccinul este un pretext pentru a ni se acorda o identitate digitală, un prilej pentru satanizarea omului și o modalitate de a permite Sistemului să fim controlați total! Are implicații pe plan politic, social și spiritual. Pe plan politic, deoarece se urmărește reducerea populației la nivel global și crearea unui guvern unic; pe plan social, deoarece se urmărește transformarea omului într-o marfă la dispoziția Sistemului sau într-un sclav; pe plan spiritual, deoarece îl desparte pe om de Dumnezeu. Prin Botez, am obținut un NUME de creștin care poate fi scris în Cartea Vieții Prin acceptarea unui NUMĂR în locul numelui de Botez, ne lepădăm de Hristos. De asemenea, ne lepădăm de Hristos și prin modificarea genetică urmărită prin vaccinuri, o modificare ireversibilă. Necuratul se atinge, prin vaccinuri, de creația lui Dumnezeu! Cum vom spune rugăciunea ,,Tatăl nostru” dacă ne lăsăm modificați genetic prin vaccinuri care conțin tot felul de ingrediente bizare venite de la necuratul?

    Noua Ordine Mondială este o desăvârșire a luptei împotriva lui Dumnezeu care va culmina cu impunerea închinării la fiara apocaliptică, adică la inteligența artificială și la Antihrist. (Apocalipsa, cap. 13-15) S-a început cu promovarea păcatului și cu negarea lui Dumnezeu. Prin vaccinare , se introduce în corpul omului nanotehnologie, adică nanoroboți cu hydrogel și enzima luciferaza. Acestea permit identificarea și controlul total al omului de la distanță, adică o sclavie pe care niciun tiran al istoriei n-a reușit s-o impună.

    Trebuie să ținem cu dinții de valorile creștine de acum încolo. Pentru păcatele acestui neam, există pocăință. Suntem cu toții vinovați că duhurile rele au luat amploare în așa hal. Dacă ne umplem ,,rezervoarele” cu Duh Sfânt, atunci lucrarea demonică va slăbi, iar noi vom fi din ce în ce mai eficienți. Acum se vede de ce este atacată Biserica Ortodoxă din interior și din exterior cu atâta cruzime prin ecumenismul nivelator! Pentru că sataniștii lucrează necinstit, apelând și la vrăjitorie! Biserica Ortodoxă, prin cele Șapte Taine, poate opri orice lucrare demonică dacă este lăsată să-și îndeplinească misiunea conform Sfintei Tradiții! Dacă se fac rugăciuni puternice și există mulți oameni plini de Duh Sfânt și virtuoși, lucrarea demonică nu poate spori.

    Să lăsăm moda controlată de sataniști deoparte și să ne întoarcem la pocăință, la rugăciune și la mărturisire.

    Doamne, Iisuse Hristoase, iartă-ne și ajută-ne cum știi și cum poți!

    Apreciază

  3. R said, on martie 6, 2021 at 10:27 pm

    E clar că tot circul ăsta se face pentru programarea mentală prin frică a populației proaste, pentru ca să-și dea acceptul. Dacă cei care nu vor să facă vaccinul sunt în jur de 20%, indiferent de existența amenzilor și a altor pedepse, asta fiind din câte am înțeles masa critică pentru a împiedica să se pună în aplicare orice măsură de forță, atunci nu vor putea să-l facă obligatoriu. Oricum nu se fac vaccinuri pentru alte boli infecțioase cu mortalitate mult mai mare, și se fac pentru o gripă cu mortalitate de 0.02-0.6%? Asta e noua normalitate.
    Întrebarea este cum vor face ca prin vaccin creștinii să se lepede de credință în mod conștient și explicit, pentru că până acum nu s-a cerut asta.

    Apreciază

  4. Nikos said, on martie 7, 2021 at 10:32 am

    Asta este, am ajuns un popor indracit, duplicitar, necredincios, dezbinat si ucigas. Tot ce se intampla, se intampla pentru ca meritam si pentru ca am ajuns mai rau decat paganii. Nu e nimeni altcineva de vina pt starea noastra. Singura scapare mai este la nivel individual sau familial, atat.

    Apreciat de 3 persoane

  5. Paul said, on martie 7, 2021 at 2:15 pm

    Guvernul SUA le spune americanilor sa se pregătească de o apocalipsa zombi

    https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/guvernul-sua-le-spune-americanilor-sa-se-pregateasca-de-o-apocalipsa-zombi-1462735

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.