SACCSIV – blog ortodox

O treime din armata americană nu vrea să se vaccineze anti Covid-19

Posted in ARMATA, Coronavirus, Pentagon, SUA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on februarie 22, 2021

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24614017-coronavirus-sua-treime-din-armata-americana-nu-vrea-vaccineze.htm

Generalul-maior Jeff Taliaferro a informat despre acest procentaj ridicat de refuzuri într-o audiere în cadrul Congresului american, în contextul în care Pentagonul continuă să considere vaccinurile anti-COVID-19 ca fiind opţionale pentru trupele sale.

„Rata de acceptare se situează la aproximativ două treimi”, a afirmat Taliaferro, care a insistat că această cifră se bazează pe „date foarte timpurii”.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat că nu există date detaliate pentru întreaga armată în ceea ce priveşte vaccinarea, dar a afirmat că până acum au fost administrate 916.500 de doze.

Nivelul refuzului este aproximativ similar cu cel prezent la nivelul populaţiei, a adăugat Kirby.

Pentagonul impune obligativitatea majorităţii vaccinurilor standard pentru militari, dar vaccinurile autorizate în prezent împotriva COVID-19 în Statele Unite au fost autorizate numai pe baza unei proceduri de urgenţă a Agenţiei pentru Medicamente. Prin urmare, a precizat Kirby, vaccinarea anti-Covid-19 nu poate fi impusă militarilor.

„Există o limită reală, legal, (…) în a face obligatorie (vaccinarea) militarilor şi a familiilor acestora”, a argumentat el.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tudor said, on februarie 22, 2021 at 2:25 pm

    Dacă recunosc o treime înseamnă că trebuie să fie pe puțin 2/3 ce nu vor injecția.
    Pe un forum, un soldat american spune că din cîți cunoaşte se vaccinează doar 3%.

    Apreciat de 2 persoane

  2. R said, on februarie 22, 2021 at 2:59 pm

    Cred că sunt cei care stau mai bine dpdv financiar, care au familii care să-i susțină, în cazul în care vaccinul va fi criteriul de a rămâne sau nu în armată.

    Apreciază

    • Dana said, on februarie 22, 2021 at 8:07 pm

      Adica daca esti sarac esti si prost?

      Apreciat de 1 persoană

      • R said, on februarie 22, 2021 at 10:11 pm

        Nu e vorba de prostie, ci de șantaj. Prin sărăcie și foamete mulți vor cădea. Noi vom rezista unor asemenea presiuni? Vai de capul nostru.

        Apreciat de 1 persoană

    • carla said, on februarie 22, 2021 at 8:27 pm

      Pandemonie…
      Coincidență sinistră: procentul de angajați de la noi care s-au trecut pe listă cu ”da” pentru a-i înscrie angajatorul pe platformă, pentru vaccin, este 66.66%. Ce-i drept, mulți din cei cu ”nu” nu și-au exprimat opțiunea, că nu avea rost. Deci procentul listei nu-i relevant, dar cifra mi-a dat fiori.

      Apreciază

    • Dana said, on februarie 22, 2021 at 11:17 pm

      @R „Sus să avem inimile”. Nădejdea noastră este Tatăl, scăparea noastră este Fiul, acoperământul nostru este Duhul Sfânt!

      Apreciază

      • Dana said, on februarie 22, 2021 at 11:42 pm

        Iata ce ne invata Sfântul Ioan Iacob de la Neamț:

        ” Obiceiul vrăjmaşului este să aducă în inimă frica cea dobitocească şi tulburare, ca prin asta să arunce pe om în deznădejde. Dar tu, frate creştine, chiar dacă L-ai vedea pe Însuşi Domnul că îşi întoarce faţa Sa de către tine şi nu te mai socoteşte între oile Sale, tu nici atunci să nu te împuţinezi, ci roagă-te cu stăruinţă de El, precum se ruga şi văduva cea necăjită către judecătorul nedreptăţii (cum spune la Sfânta Evanghelie) şi nu vei rămâne ruşinat. Strigă cu îndrăzneală la gândurile cele otrăvite, cum striga şi Sfântul Prooroc David, zicând: „Domnul este luminarea mea şi mântuitorul meu, de cine mă voi teme?” şi apoi zi: „Nădejdea mea este Tatăl, scăparea mea este Fiul, acoperământul meu este Duhul Sfânt!”.

        (Sfântul Ioan Iacob de la Neamț – Hozevitul, Pentru cei cu sufletul nevoiaș ca mine… Opere complete, Editura Doxologia, Iași, 2010, p. 386)

        Apreciat de 1 persoană

      • R said, on februarie 23, 2021 at 8:41 am

        @Dana, mulțumesc pentru aceste cuvinte de încurajare.

        Apreciat de 2 persoane

  3. stef said, on februarie 22, 2021 at 4:10 pm

    Asistenta medicala vorbeste despre FRAUDA „testelor” RT-PCR si demența colectiva a testarilor INUTILE !

    https://brandnewtube.com/watch/watch-this-nurse-say-s-how-it-is-bad-language-edition_VVaAcOSQENCtWzm.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.