SACCSIV – blog ortodox

TEXT FUNDAMENTAL: Robert F. Kennedy, Jr. despre cum au ajuns celulele canceroase în vaccinuri

Posted in cancer, FDA, Food and Drug Administration, vaccin, vaccinare, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on februarie 2, 2021

CHILDREN’S HEALTH DEFENSE: Sausage Making at FDA: How Human Cancer Cells Got Into Vaccines

Escrocherie marca FDA sau Cum au ajuns celulele canceroase umane în vaccinuri

În cadrul unei reuniuni din 2012, FDA (Food and Drug Administration) (n.tr. în romană Autoritatea pentru supravegherea alimentelor și medicamentelor) a votat pentru permiterea utilizării de celulele fetale umane și de celule tumorale umane adulte în vaccinuri, deși luase act de numeroasele sale riscuri, inclusiv faptul că persoanele vaccinate ar putea dezvolta ulterior cancer.

Articol de: Robert F. Kennedy, Jr.

„Dacă poporul american ar ști unele dintre lucrurile care s-au întâmplat la FDA, nu ar lua niciodată altceva decât aspirina Bayer”. – Len Lutwalk, om de știință FDA

„Prin supunerea sa docilă la toate capriciile companiilor farmaceutice, FDA și-a distrus buna sa reputație și prin aceasta ne-a pierdut toată încrederea”. – Drummond Rennie, redactor adjunct la JAMA (Jurnalul Asociatiei Medicale Americane)

„[Angajatul] onest se teme de angajatul necinstit. De asemenea, există dovezi incontestabile că managerii de la CDER (Centrul pentru Evaluarea și Cercetarea Medicamentelor din FDA) au pus populația în pericol, falsificând evaluarea medicamentelor și interferând cu posibilitatea noastră de a asigura siguranța și eficacitatea medicamentelor. Când lucram la FDA, examinatorilor de medicamente li s-a spus în mod clar să nu pună la îndoială companiile farmaceutice și că treaba noastră era (doar) să omologăm medicamente… Dacă puneam întrebări care puteau întârzia sau împiedica aprobarea unui medicament – ceea ce, bineînteles, era treaba noastră în calitate de evaluatori de medicamente – managementul ne mustra, ne repartiza pe alt post, întrunea reuniuni secrete să discute despre noi sau și mai rău… Când aveai posibilitatea de a analiza în profunzime, dacă găseai probleme care te puteau determina să respingi un medicament, puteai fi presat să îți inversezi decizia, sau revizuirea urma sa fie predată cuiva care pur și simplu dădea copy – paste la orice afirmații făcute de compania farmaceutică în documentul de sinteză… Cred că am și documentație doveditoare pentru falsificare de documente, fraudă, mărturie mincinoasă și crimă organizată pe scară largă, inclusiv falsificarea mărturiilor și represalii contra martorilor”. – Ronald Kavanagh, Doctorand, farmacist care a examinat medicamente pentru FDA în perioada 1998-2008

Comitetul consultativ privind vaccinurile și produsele biologice conexe (VRBPAC) astăzi

Astăzi – joi, 10 decembrie – va avea loc o întrunire a Comitetului consultativ privind vaccinurile și produsele biologice conexe (sigla în engleză VRBPAC) cu scopul de a examina vaccinul COVID de la Pfizer. VRBPAC reprezintă comitetul intern al Autorității pentru supravegherea alimentelor și medicamentelor din Statele Unite (sigla în engleză FDA), care autorizează noile vaccinuri ca fiind „sigure și eficiente”. VRBAC se va întruni într-o săptămână, pe 17 decembrie, pentru a lua în considerare aprobarea vaccinului Moderna.

Studiile de siguranță incriminatorii dezvăluite în cele mai recente date clinice de la Pfizer și reacțiile alergice severe (potențial fatale) care au afectat lansarea vaccinului în Marea Britanie, au ridicat semnale de alertă și îngrijorare publică cu privire la siguranța vaccinurilor de tip mARN. Anthony Fauci a abordat scepticismul în creștere cu privire la vaccinurile COVID și programul Operation Warp Speed, asigurând publicul că „VRBPAC” este un „grup independent de experți de renume” în care publicul poate avea absolută încredere că asigură siguranța vaccinului.

Pentru a vă ajuta să vă faceți propria concluzie cu privire la cat de fiabil este modul în care VRBPAC vă va proteja sănătatea, am inclus mai jos un extras din transcrierile dezbaterilor nonșalante, ignorante și surprinzător de lipsite de etică din cadrul reuniunii VRBPAC din 2012, unde membrii comitetului au votat în unanimitate pentru a permite utilizarea celulelor tumorale umane în vaccinuri. Vă îndemn să citiți și să hotărâți singuri dacă doriți să vă puneți sănătatea – și poate chiar viața – în mâinile acestor șarlatani nesăbuiți și clovni iresponsabili.

Cum a aprobat inițial FDA utilizarea celulelor fetale în vaccinuri

FDA permite atât utilizarea de celulele fetale umane, cât și a celulelor tumorale umane adulte in vaccinuri. Ambele tipuri prezintă riscuri de cancer. Deși atât Pfizer cât și Moderna și-au testat vaccinurile mARN utilizând celule fetale, nu există celule fetale, resturi celulare sau de ADN în produsele lor finale.

Cu toate acestea, conform documentelor companiei, vaccinurile COVID de la Johnson și Johnson (Janssen) și de la Altimmune sunt fabricate pe linia celulară fetală umană PER-C6 și, astfel, produsele vaccinale finale vor conține resturi celulare și fragmente de ADN din aceste celule. Cercetătorii au recoltat aceste linii celulare din globul ocular al unui făt uman în vârstă de 18 săptămâni avortat în 1985, apoi le-au transformat în celule canceroase pentru a le face nemuritoare.

Vaccinurile AstraZeneca, Cansino, Gamayela, Vaxart, LongComm și Upitt sunt fabricate utilizând linia de celule fetale umane HEK-293 și prin urmare produsele vaccinale finale vor conține resturi celulare și fragmente de ADN din linia celulară fetală HEK-293. Oamenii de știință au recoltat această linie celulară din rinichiul unui făt de sex feminin din Olanda avortat legal în 1973 și apoi au imortalizat celulele făcându-le canceroase.

Celulele primare normale, care nu sunt capabile să se replice la infinit, mor în cele din urmă. Liniile celulare imortalizate sunt derivate din celule canceroase maligne cunoscute, cum ar fi cele obținute de la Henrietta Lacks (HeLa) sau create în laborator prin introducerea de oncogene virale sau expuneri chimice capabile să mute celulele primare normale în celule tumorale nemuritoare.

Conform documentului „The Pink Sheet” emis de FDA pe 29 noiembrie 1999, comisia este perfect conștientă, de mai bine de doua decenii, de riscurile inerente ale utilizării liniilor celulare imortalizate în dezvoltarea vaccinului. Directorul CBER de la FDA, Dr. Peter Patriarca, de profesie medic, a explicat că liniile celulare continue sunt folosite pentru capacitatea lor de auto-propagare, ceea ce le face un substrat ideal pe care să fie crescuți viruși. „cel mai rău lucru care ne preocupă este … caracterul lor malign, deoarece unele dintre aceste celule continue au potențialul de a dezvolta tumori la animalele de laborator.”

Mai mult, Patriarca a recunoscut și faptul că „tehnologia pentru fabricarea acestor vaccinuri depășește de fapt știința și tehnologia care permit înțelegerea modului de funcționare a acestor vaccinuri și prezicerea modului în care vor funcționa”. Această teribilă dilemă de „cutie neagră” pe care Patriarca a descris-o în 1999 este și mai acută astăzi cu presiunea urgentă de a dezvolta vaccinuri COVID înainte ca producătorii să le fi testat la animale sau să le fi supus unor studii de siguranță pe termen lung.

Noi numim vaccinurile “produse biologice”, deoarece producătorii de vaccinuri au cultivat în mod tradițional antigenele pe substraturi biologice – de obicei pe țesut animal. Companiile concurente cultivă vaccinuri COVID pe o varietate de specii animale. Vaccinurile COVID de la Merck și IAVA sunt fabricate în celule de maimuță verde africană și conțin astfel resturi celulare și fragmente de ADN de la maimuțe verzi africane în produsul final. „Ințepăturile” anti COVID de la Sanofi, GSK și Novavax sunt fabricate în celule de insecte și conțin așadar resturi celulare și fragmente de ADN de insecte în produsele finale.

Susținătorii sănătății publice critică utilizarea de țesuturi animale în vaccinuri din cauza riscurilor de a conține viruși endogeni, microbi, paraziți și din cauza lipsei testelor de siguranță. (sursa: Plague of corruption, Mikovits 2020). Prima utilizare a celulelor fetale umane în vaccinuri a avut loc în urmă cu aproximativ 60 de ani, dar practica este din ce în ce mai populară. A fost dintotdeauna un lucru controversat. Imunologii au considerat mult timp că utilizarea de celule de la fetuși umani avortați în vaccinuri este o strategie cu risc ridicat; resturile de ADN uman sunt mult mai predispuse să se infiltreze în celule la persoanele vaccinate decât ADN-ul insectelor sau al maimuțelor.

Cercetătorii și organismele de reglementare s-au preocupat timp de mai bine de 50 de ani cu privire la posibilitatea ca ADN-ul injectat să provoace cancer. Potrivit doamnei doctor Theresa Deisher, cercetătoare științifică, lanțurile de ADN primitive (nemetilate) de la fetușii umani au capacitatea de a 1) activa receptorii imuni care ar putea conduce la atacuri autoimune la indivizii susceptibili care au predispoziții genetice ce cauzează ca ADN-ul lor să fie sub-metilat sau 2) de a se insera în celule unde s-ar putea combina cu ADN-ul gazdei și provoca mutații.

În trecut, autoritățile de reglementare au prezis că șansele ca acest lucru să se întâmple erau mai mici de una la un trilion. Cu toate acestea, în cadrul primelor teste de terapie genică acest incident s-a petrecut de fapt la 4 din 9 băieți, dintre care unul a murit din cauza leucemiei cauzate de inserțiile vaccinale.

„Cercetătorii au observat de mult faptul că odată ce a fost introdus într-o celulă, ADN-ul alege o regiune a celulei care îi conferă un avantaj de supraviețuire. Acestea ar putea fi regiunile care sunt cele mai susceptibile de a produce celule canceroase de lungă durată”, mi-a spus doamna doctor Deisher. FDA nu a făcut niciodată niciun efort pentru a testa siguranța acestei practici sau pentru a stabili dacă epidemia de cancer de țesuturi moi la „generatia copiilor vaccinati” este legată de utilizarea celulelor fetale canceroase în vaccinuri. Ba mai rău, în 2002 FDA a dat undă verde companiilor producătoare de vaccin pentru a folosi celule tumorale canceroase de la adulți în vaccinuri.

FDA ca brat al marilor companii farmaceutice Big Pharma

Înainte de a revizui transcrierea șocantă a ședinței FDA care a aprobat această practică dubioasă, trebuie să înțelegem conflictele și corupția răspândite în această agenție ticăloasă. Dacă vrem să dezvoltăm vreodată vaccinuri anti COVID sigure și eficiente, mai întâi trebuie să încetăm a considera agenția FDA ca fiind un organism de reglementare; este un braț / o extensie a industriei farmaceutice bine știut corupte.

Potrivit unui studiu din 2017 al Universității Emory  intitulat „Prieteni la cataramă? Big Pharma își exercita puterea cu ajutorul reglementărilor guvernamentale”, birocrații FDA acționează ca „facilitatori, sau poate mai rău, [sunt] complici în activități discutabile sau dăunătoare din punct de vedere etic, ca urmare a faptului că sunt orientați spre interesele proprii…” O lege din 1992 care le permite producătorilor de medicamente să cumpere de la FDA aprobări rapide pentru produse noi a paralizat un proces de reglementare deja corupt prin toate mecanismele omniprezente de „capturare a agenției” (conceptul de “agency capture”).

Între 2000 și 2010, companiile farmaceutice au plătit către FDA 3,4 miliarde de dolari pentru a obține aprobări rapide ale noilor medicamente. În prezent, companiile farmaceutice acoperă trei sferturi din bugetul FDA pentru evaluările științifice de la „ProPublica” și finanțează aproape 50% din bugetul anual total al FDA prin intermediul taxelor PDUFA (Prescription Drug User Fee Act). La rândul său, agenția FDA urgentează autorizarea medicamentelor scumpe și vaccinurilor cu efecte secundare semnificative și beneficii nedovedite pentru sănătate .

Nimeni de la FDA nu se opune acestor fluxuri de bani. Dimpotrivă, după spusele propriilor angajați de la FDA, plățile efectuate de companiile farmaceutice influențează organele de reglementare pentru a avea „o înclinație spre aprobare”.

Potrivit dr. Michael Carome, fost funcționar al Serviciilor Sociale și de Sănătate (sigla in engleză HHS) și director al grupului de promovare „Public Citizen” (Cetățean public): „În loc de un organism de reglementare și de o industrie reglementată, avem acum un parteneriat… Această relație a deturnat [FDA] de la interesul in favoarea sănătății publice la o perspectivă prietenoasă industriei farma.”

Comitetele de autorizare a vaccinurilor sunt corupte

Oricât de coruptă este FDA, comitetele sale interne, cum ar fi VRBAC – care aprobă vaccinurile noi, fac ca restul agenției să pară mic copil.

Când Dr. Fauci, Paul Offit, Peter Hotez și Bill Gates vă spun că nu trebuie să vă faceți griji, deoarece FDA este „standardul de aur” în ceea ce privește siguranța vaccinurilor și că decizia finală de acordare a licenței va fi luată de un „grup independent de experți”, ei se referă la VRBPAC. Dar VRBPAC este departe de a fi „independent”. Nici măcar nu este format exclusiv din funcționari publici. Ci este alcătuit în majoritate de „experți” externi, care sunt aproape toți „insider-i” (infiltrați) din industria farmaceutică.

În 2003, după o anchetă de 3 ani, Comisia de Supraveghere a Camerei Congresului din Statele Unite a constatat că VRBAC era complet dominat de industria vaccinurilor.

Conform concluziilor din ancheta Congresului, membrii așa-ziși „independenți” ai comisiei de autorizarea vaccinurilor din VRBAC au adesea cotă-parte din brevetele de vaccin alături de companiile farmaceutice ale căror produse le evaluează. Ei „dețin acțiuni în acele companii producătoare de vaccinuri, sunt remunerați de acele companii pentru munca de cercetare și pentru conferințele pe care le țin. Pe de altă parte, ocupă înalte si influente funcții (onorifice și bine retribuite) în domeniul consultanței și acceptă să fie plătiți pentru a monitoriza testările făcute vaccinurilor, precum și pentru a-și finanța catedrele universitare.”

Ancheta din 2000-2003 a Comisiei pentru Reformă Guvernamentală a Camerei Statelor Unite cu privire la VRBPAC a constatat că: (1) „Majoritatea covârșitoare a membrilor, atât membrii cu drept de vot, cât și consultanți, au legături strânse cu industria farmaceutică”. (2) „Regulile folosite de FDA cu privire la conflictele de interese… au fost deficitare, aplicarea lor a fost laxă și membrii comitetului care au avut legături strânse cu companiile farmaceutice au primit derogări pentru a participa la lucrările comitetului… În multe cazuri, conflictele de interese semnificative nu sunt considerate a fi conflicte.”

Anchetatorii din Congres au oferit un exemplu standard al tipului de încâlceli financiare care plasează VRBPAC sub controlul servil al Big Pharma, și anume: reuniunea comitetului VRBPAC din 12 decembrie 1997, în care a aprobat Rotashield, vaccinul rotavirus al companiei Wyeth (acum Pfizer).

Anchetatorii Congresului au detaliat nepotismul flagrant al comitetului cu producătorii de vaccinuri.

„Exemple de conflicte de interese:

 1. De exemplu, 3 din 5 membri ai comitetului consultativ al FDA (VRBPAC) care au votat pentru aprobarea vaccinului împotriva rotavirusului în decembrie 1997 aveau legături financiare cu companiile farmaceutice care dezvoltau diferite versiuni ale vaccinului.
 2. „Angajatorul unuia din cinci membri votanți avea un contract de 9.586.000 dolari pentru un vaccin împotriva rotavirusului.
 3. Unul din cinci membri cu drept de vot era investigatorul principal al unei subvenții din partea companiei Merck pentru a dezvolta un vaccin contra rotavirusului.
 4. Unul din cinci membri cu drept de vot a primit aproximativ 1 milion de dolari de la producătorii de vaccinuri cu scopul dezvoltării vaccinului.

Anchetatorii Congresului au concluzionat că, „în total, patru din cei cinci membri ai comitetului au avut conflict de interese care au necesitat derogări, iar recomandarea lor pentru aprobarea vaccinului a fost unanimă”.

Iată ce s-a întâmplat la reuniunea FDA din 2012 cu privire la celulele fetale

HHS recunoaște că FDA și comitetele Centrului pentru Controlul Bolilor (sigla în engleză CDC), care semnează contractele și analizează noile vaccinuri, nu au folosit niciodată medicină bazată pe dovezi (evidence-based medicine). Pentru a ilustra ceea ce înseamnă acest lucru, trebuie doar să citiți (mai jos) transcrierea uluitoare a reuniunii din 2012 a grupului de experți care a aprobat pentru prima dată utilizarea de celulele tumorale canceroase adulte în vaccinuri.

Această transcriere arată ceea ce publicul general nu ar trebui să vadă niciodată: escrocheria din culise cu privire la aprobările vaccinurilor la nivel federal. Aici, veți putea citi singuri cum membrii „independenți”, de elită, „standardul de aur”, încredințați cu protejarea copiilor voștri, au luat decizii cu urmări colosale, nu în baza unor dovezi științifice, ci la întâmplare aruncând zarurile și alegând ceea ce știau că este un pariu groaznic de riscant pentru sănătatea publică.

În orice alt context, această transcriere ar fi o dovadă de ucidere din culpă. Această dezgustătoare vedere laterală a deliberărilor reuniunilor VRBAC demonstrează adevărata față a acestor „experți de încredere” ai FDA-ului; băieți sadici îmbrăcați în halate de laborator discutând cu entuziasm despre cum au smuls aripile la muște. Suntem cu toții șobolani de laborator în experimentul lor de mare risc extins la nivelul întregii populații. Această formă imprudentă de luare a deciziilor este ceva de rutină în cadrul diviziei pentru vaccinuri de la FDA.

În 2012, majoritatea vaccinurilor cu virusuri vii proveneau din țesuturi animale și ideea de a introduce celule tumorale potențial canceroase de la „donatori” adulți în vaccinuri era încă un pariu îndrăzneț și riscant. În luna septembrie a acelui an, comitetul VRBPAC de la FDA s-a reunit pentru a discuta despre această inovație riscantă. Transcrierea acelei întâlniri este o dovadă de comportament infracțional nesăbuit. Ea arată cum funcționarii FDA sunt captivi propriilor interese atunci când analizează propunerea făcută de cabala farmaceutică vizând permisiunea de a utilizare celulele canceroase umane (HeLa) pentru a înlocui țesutul animal la fabricarea vaccinurilor.

Este bine știut că celulele HeLa cauzează cancer la animale, dar companiile Big Pharma doreau să reducă costurile de producție ale vaccinurilor și această metodă este mai ieftină și mai rapidă decât utilizarea țesutului animal pe mediile cultivate. Întrebarea evidentă dacă astfel de vaccinuri ar putea induce cancerul la cei vaccinați a fost la ordinea zilei pe agenda de lucru a VRBPAC. Autoritățile din domeniul sănătății și producătorii de vaccinuri și-au recunoscut fără ocolișuri incertitudinea cu privire la siguranța vaccinurilor obținute din tumorile canceroase HeLa, și în același timp au votat în favoarea unui pariu periculos cu mize mari, dar care avea să reducă costurile pentru producătorii de vaccinuri

În mod surprinzător, FDA a votat pentru a permite companiilor farmaceutice să producă vaccinuri folosind celule umane fără a examina un singur studiu științific prin care să stabilească dacă rezultatul ar fi sigur.

Anterior am citat direct câteva dintre declarațiile criminale nesăbuite de la ședință. O explicație mai detaliată apare în acest articol. (hyperlink către: https://wayback.archive-it.org/7993/20170113080339/http://www.fda.gov/downloads/AdvisoryCommittees/CommitteesMeetingMaterials/BloodVaccinesandOtherBiologics/VaccinesandRelatedBiologicalProductsAdvisoryCommittee/UCM326830.pdf)

Aceasta a fost întâlnirea completă a comitetului VRBPAC de la FDA în 2012 pentru a decide cu privire la utilizarea liniilor de celule tumorale umane la producerea de vaccinuri. Îi enumăr mai jos pe acești vorbitori și titulaturile lor la acel moment:

 • Dr. Philip Krause, director adjunct în funcție al OVRR (Office of Vaccine Research and Review – Biroul de Cercetare și Analiză asupra Vaccinului) și al centrului CBER (Center for Biologics Evaluation and Research – Centrul de Evaluare si Cercetare Biologică) în cadrul FDA. De asemenea, investigator principal pentru siguranța vaccinurilor: detectarea și latența virușilor.
 • Dr. Doug Lowy, director al Institutului Oncologic Național în cadrul NIH (National Institute of Health – Institutul Național de Sănătate).
 • Dr. Robert Daum, președinte al comitetului VRBPAC.
 • Donald W. Jehn, Masterat în știință (M.S.)., agent federal desemnat pentru VRBPAC.
 • Keith Peden, doctorand (Ph. D.), Șef al LDNAV, DVP / OVRR / CBER.
 • Dr. Marion Gruber, Directoare a Biroului de Vaccinuri al FDA.
 • Dr. Nathanial Brady, care se auto-descrie drept medic clinician.
 • Dr. Pamela McInnes, expertă în dezvoltarea vaccinurilor și Directoare a Diviziei de Cercetare Extra-muros la Institutul Național de Cercetare Dentară și Craniofacială al NIH și fostă directoare adjunctă sub conducerea lui Anthony Fauci la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase.

Companiile Big Pharma știau că vaccinurile lor tumorigene ar putea cauza tumori cancerigene la cei vaccinați.

Dr. Philip Krause a recunoscut riscurile atunci când a spus: „Am identificat intr-adevăr trei factori majori care ar putea transmite riscul de la celulele derivate din tumori. Și aceștia includ celulele în sine… și dacă ar fi celule derivate din tumori, atunci poate ele însele ar putea forma tumori la un destinatar al vaccinului.”

Autoritățile de reglementare guvernamentale au recunoscut că liniile celulare tumorale pot provoca tumori.

Dr. Doug Lowy a recunoscut acest lucru atunci când a spus: „Ceea ce cred că este diferit din punct de vedere calitativ în ceea ce privește liniile celulare tumorale este faptul că acestea pot provoca tumori”.

Funcționarii FDA știau că tumorile ar putea apărea la zeci de ani după vaccinare.

Dr. James Cook a recunoscut acest lucru atunci când a comentat: „Va fi nevoie de o perioadă de zece ani pentru a răspunde la întrebarea privind riscul apariției de tumori de la vaccinurile produse pe linii celulare tumorale.”

FDA a recunoscut pe față că obiectivul său principal nu era să asigure siguranța publică, ci să ajute producătorii de vaccinuri.

Dr. Robert Daum, cel care a prezidat ședința, a comentat: „… dar suntem aici pentru a evalua aspectele pe care am dori ca agenția să le ia în considerare pentru a ajuta companiile să continue procesul de fabricație, și lucrurile care ar trebui să o preocupe, ce anume ar trebui să fie atentă.”

Funcționarii FDA știau că nu pot dovedi siguranța vaccinului prin folosirea de teste pe animale pentru a evalua cancerogenitatea.

Dr. Keith Peden a recunoscut acest fapt atunci când a spus: „Nu sunt optimist că vom găsi modele animale pentru a evalua cancerogenitatea ADN-ului. Tocmai de aceea am impresia că în ceea ce privește ADN-ul aspectul de care trebuie să ne ocupăm este poate cel de autorizare. ”

În mod deliberat  funcționarii FDA au încheiat mai devreme testele de siguranță pe animale pentru a putea ascunde rezultatele.

Dr. Robert Daum a recunoscut acest fapt când a spus: „Sunt aceste animale urmărite postvaccinal suficient de mult timp? Ar trebui oare perioada de observație să fie mai lungă? ”

Dr. Keith Peden a recunoscut acest fapt când a spus: „Este relevant pentru siguranța vaccinurilor faptul că o celulă formează o tumoare după un an, sau după un an și jumătate?”

FDA a decis să țină secret informația despre liniile celulare tumorale, deoarece medicii și publicul general ar fi alarmat și ar exclama „O, Doamne!” dacă ar ști adevărul.

Dr. Nathanael Brady a recunoscut acest lucru când a spus: „Cum va putea acest grup (de vaccinuri) să fie acceptat de către consumatori … Cum să explici termeni precum „o linie celulară derivată dintr-o tumoare ”, cum să liniștești publicul de îndată ce va auzi aceasta? ”

În continuare, Dr. Robert Daum a recunoscut și următoarele: „… comunitatea medicală practicantă și, de asemenea, publicul larg vor auzi că noi recomandăm sau că producătorii fac vaccinuri pe linii celulare tumorigene și vor spune: „O, Doamne”, chiar dacă nu există o bază științifică pentru a spune „O, Doamne”. ”

Funcționarii FDA au decis să folosească un limbaj înșelător pentru a convinge medicii și publicul că vaccinurile sunt sigure deși nici ei înșiși nu erau convinși de siguranța vaccinurilor.

Dr. Philip Krause a recunoscut acest lucru când a spus: „… pentru că este o discuție despre modul în care se comunică aceste chestiuni și modul în care publicul le va percepe. Dar nu sunt sută la sută sigur că avem un răspuns complet cu privire la întrebarea științifică fundamentală. Deci, cum puteți comunica un consens științific că produsul este sigur dacă nu suntem siguri că dvs., experții de care cerem sfaturi, sunteți convinși că este sigur? ”

FDA a decis să ascundă informații despre utilizarea de celule tumorale și să le elimine de pe prospectele din ambalajul vaccinurilor.

Dr. Marion Gruber a sugerat această înșelătorie prin cuvintele: „În momentul în care descrii ceva în prospect în termeni de posibile probleme de siguranță clinică, cred că asta chiar exclude utilizarea acestor substraturi celulare.”

Dr. James Cook a fost de acord cu această escrocherie când a spus: „Când se va ajunge la ceea ce se află în flacon și la întrebarea pacientului dacă conținutul este sigur, nu voi spune: ei bine, știi, celulele HeLa ucid șoareci de laborator. ”

Dr. Robert Daum a recunoscut înșelătoria când a spus: „Nu știu dacă datoria noastră astăzi este de a gestiona detaliile prospectului. Cred că aceasta este o discuție nouă, cu o mulțime de chestiuni pe care nu le-am scos de fapt la iveală în totalitate”.

Autoritățile sanitare s-au arătat sceptice în ceea ce privește siguranța liniilor tumorale, dar au decis să supună publicul riscului, astfel încât să poată efectua un experiment uman la nivelul întregii populații.

Dr. Robert Daum a fost de acord să desfășoare experimentul uman în masă cu următoarea afirmație: „Deci nu sunt sigur că putem oferi certitudinea că nu există niciun risc, dar nu vă faceți griji… Este un fel de curajoasă lume nouă. O construim cu toții împreună. Și cred că faceți o treabă frumoasă. ”

Funcționarii FDA au ales să dea cu zarul, să efectueze experimentul uman la nivelul întregii populații și să cunoască riscurile odată cu trecerea timpului.

Funcționarii FDA au lansat chiar ideea că acest experiment este o inițiativă nobilă în căutarea de cunoștințe științifice. Dr. Pamela McInnes a făcut acest apel surprinzător colegilor săi: „… chiar dacă există provocări [riscuri pentru oameni] la utilizarea de noi tehnologii, trebuie să le acceptăm și să continuăm să încercăm să învățăm din ele și să ne străduim în această etapă de învățare.”

În cele din urmă, FDA a decis să își asume riscurile. Liderul comitetului spune: „Eu sunt pro vaccin”, apoi și-a îndemnat tovarășii să își dea acordul.

Dr. Robert Daum a spus: „Sunt pro vaccin. Vaccinurile sunt extraordinare în prevenirea bolilor infecțioase … Sper că vorbesc în numele tuturor când spun că acesta este răspunsul la întrebarea dvs. Dacă nu, vă rog interveniți acum in discuție.”

Comitetul aprobă oficial metoda de fabricare a vaccinurilor din tumori umane canceroase.

Dr. Robert Daum a spus: „Revenind la întrebarea agenției dacă acest comitet consideră că este corect din punct de vedere științific să continuăm cu dezvoltarea acestor vaccinuri, răspunsul nostru este da.”

Înainte de a vota pentru a merge mai departe, comitetul a tras următoarele concluzii:

 • Efectuarea vaccinurilor cu celule care sunt derivate direct din tumori umane canceroase este mai rapidă și mai ieftină decât creșterea animalelor pentru mediile de cultură.
 • Se vor produce milioane de vaccinuri potențial cauzatoare de cancer.
 • Vaccinurile pot provoca mutații genetice.
 • Milioane de dolari vor fi câștigate de suporterii vaccinurilor.
 • Sănătatea a milioane de consumatori poate fi pusă în pericol.
 • Informațiile despre modul de fabricare a vaccinurilor vor fi ascunse medicilor și consumatorilor.

Această reuniune a VRBPAC din 2012 ilustrează perfect spiritul vremurilor (zeitgeist) nesăbuit, răuvoitor și ucigaș care stă la baza parteneriatului dintre industria Big Pharma și HHS (Health and Human Services – Servicii Sociale și de Sănătate). Nonșalanța cu care VRBPAC a luat decizii a permis astfel companiilor farmaceutice să utilizeze celule fetale potențial canceroase pentru a produce milioane de vaccinuri.

De la acea reuniune, vaccinurile care conțin celule canceroase și structuri ADN de la fetuși avortați au devenit omniprezente printre cele 72 de doze de vaccinuri pe care FDA le-a aprobat, iar CDC le-a „recomandat” copiilor americani. Astăzi, vaccinurile pentru varicela, MMR, hepatita A și zona zoster conțin ADN de fetuși avortați.

Probabilitatea unor consecințe negative pentru producătorii de vaccinuri care au făcut această alegere nesăbuită este mica, în schimb ei au multe potențiale beneficii. Legea națională privind vătămarea prin vaccinuri din 1986 acordă imunitate companiile farmaceutice la cererile de despăgubire și la procesele înaintate pentru defecte de produs (product defect) de către reclamanții vătămați de vaccinuri. Deoarece durează ani de zile pentru dezvoltarea cancerului în organism, cauzalitatea este practic imposibil de demonstrat de către reclamanții vătămați care se prezintă la Curtea Federală a Vaccinurilor unde HHS este inculpatul.

În plus, până la apariția unei tumori, expiră cu mult termenul de prescripție de trei ani al prejudiciului cauzat de vaccin. Prin urmare, Big Pharma are un tupeu arogant și patologic în ceea ce privește introducerea de agenților cancerigeni în vaccinuri.

Si nu în ultimul rând, merită luat în considerare faptul că medicamentele pentru tratarea cancerului, cum ar fi Keytruda, se numără printre cele mai mari surse de profit ale companiilor farmaceutice. Concluzia finală e aceea că accelerarea unei epidemii de cancer la nivelul populației aduce beneficii doar producătorilor de vaccinuri.

Amintiți-vă, acestea sunt aceleași companii și aceleași autorități de reglementare din cadrul FDA care ne-au adus epidemia de opioide (medicamente pe bază de opiu).

Robert F. Kennedy, Jr.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihaela said, on februarie 2, 2021 at 4:06 pm

  VACCINUL ANTICOVID – UN RITUAL SATANIC?

  http://romanortodox.info/vaccinul-anticovid-un-ritual-satanic/

  Apreciază

 2. Un creștin said, on februarie 2, 2021 at 6:19 pm

  Cu adevărat aceste lucruri nu sunt povesti și afectează și copilașii români. Verificați prospectele vaccinurilor ROR Priorix și MMR-Vaxpro folosite în România din 2004 și veți vedea ca se produc cu ajutorul unor celule derivate de la copii avortați, de tip MRC-5 și WI-38. Este un mare păcat care întinează sufletul copilașului, părintelui, dar și al doctorului care administrează acest tip de vaccin. Mai sunt și alte vaccinuri care folosesc celule de copii avortați pe situl Agenției Naționale a Medicamentului: Avaxim, Twinrix, Havrix și Varilrix, dar pentru acestea exista și variante etice, pe când pentru ROR nu exista.
  Dumnezeu sa ne ocrotească!
  https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/nomenclatorul-medicamentelor-de-uz-uman/

  Apreciază

  • Clement said, on februarie 3, 2021 at 5:22 pm

   Nici sufletul parintelui cara nu stie ce contine vaccinul si nici sufletul copilului nu este intinat.
   Vai si amar insa de sufletele doctorilor vaccinatori, cercetatorilor care creaza satanicele vaccinuri, ginecologilor care sunt partasi la uciderea pruncilor si sunt platiti si pentru colectarea „materialului biologic fetal”, indivizilor care promoveaza vaccinarea, politicienilor care accepta astfel de practici.

   Apreciază

   • VioletaB said, on februarie 4, 2021 at 10:34 pm

    @Clement cred că greșiți in această privință. Neștiința este păcat. Și cel care nu știe se va bate. Chiar și cu neștiință, cei care își fac vaccinul, de orice fel ar fi, dar mai ales demonicul anticovrig, își întinează și sufletul și trupul.

    Apreciază

 3. ORTHODOX said, on februarie 2, 2021 at 7:42 pm

  offtopic
  Televiziunea antihristica romaniatv minte despre numarul de teste efectuate azi 2 februarie:
  ei anunta 2676 de cazuri din 23287 de teste

  cand de fapt numarul de teste realizate este 30467 conform raportarilor oficiale
  https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-2-februarie-2021-ora-13-00

  E nevoie de mare atentie la propaganda antihristica care minte despre tot ce misca in ziua de astazi.

  Apreciază

 4. […] La 6 iunie 1968 era asasinat Robert F. Kennedy, fratele celebrului presedinte si tatal lui Robert Francis Kennedy Jr. […]

  Apreciază

 5. […] La 6 iunie 1968 era asasinat Robert F. Kennedy, fratele celebrului presedinte si tatal lui Robert Francis Kennedy Jr. […]

  Apreciază

 6. […] TEXT FUNDAMENTAL: Robert F. Kennedy, Jr. despre cum au ajuns celulele canceroase în vaccinuri […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: