SACCSIV – blog ortodox

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste VEL PITAR, ce se afla in spatele campaniei impotriva painii neambalate

Posted in Coronavirus, EVREI by saccsiv on ianuarie 23, 2021

George Rohr, cel fara palariuta. Foto: http://www.collive.com/show_news.rtx?id=823

La inceputul anului, ANPC sesiza CNA in urma folosirii numelui institutiei intr-un spot publicitar in care se afirma ca „peste 500 de oameni se pot imbolnavi zilnic de Covid-19 de la painea neambalata”

Sa vedem insa si cine se afla in spatele campaniei impotriva painii neambalate, conform articolului De ce a plecat Ioana Dogioiu de la Ziare.com: „Ni s-a cerut să publicam stiri si comentarii din care sa rezulte ca painea neambalata imbolnaveste de Covid” de pe Pagina de media:

„Reprezentantul proprietarului site-ului (n.red – ziare.com) ne-a cerut verbal si in scris sa publicam stiri si comentarii din care sa rezulte ca painea neambalata imbolnaveste de Covid”, scrie Ioana Dogioiu – fostă jurnalistă ziare.com, unul dintre oamenii care au părăsit în vară publicația.

Postarea sa vine ca reacție la un text Pagiademedia.ro, în care este relatat cazul unui spot TV controversat.

SCURT CONTEXT. „Zilnic apar aproximativ 500 de cazuri noi de Covid-19 din cauza consumului de pâine neambalată”, spune spotul, care a rulat, de la sfârșitul lunii decembrie, pe toate posturile de știri din România.

Spotul nu este asumat de niciun producător. Din informațiile Paginademedia.ro, clientul este Asociația Prețuiește Calitatea.

FAKE-NEWS printr-un spot aparent de interes public! 500 de români s-ar îmbolnăvi zilnic din cauza pâinii neambalate. Cine e în spate?

Asociația Prețuiește Calitatea, care a plătit spotul, are sediul pe Bulevardul Constructorilor, într-o clădire deținută de Broadhurst Investments Limited. Același fond de investiții este acționar și la producătorul de pâine Vel Pitar. Președintele Asociației spune că Vel Pitar nu este membru.

Dogioiu: Am refuzat să publicăm. Documentarea a infirmat existența vreunui pericol

În postarea de aseară, Dogioiu explică, pe scurt, cum fosta echipă ziare.com (actuală spotmedia.ro) a luat decizia de a nu publica materiale despre „pericolul” adus de pâinea neambalată.

– „Am refuzat pentru ca documentarea, facuta intern si international, a infirmat existenta vreunui pericol”

– „Am considerat ca interesul era legat de faptul ca in portofoliul fondului de investitii care detine si Ziare.com se afla si VelPitar, care vinde numeroase sortimente de paine ambalata, iar dl Siminel Andrei (n. red – reprezentatul patronatului ziare.com) a considerat ca pandemia este o buna ocazie de a prospera prin specularea spaimelor oamenilor”

– „Nu stiu daca banii lui Siminel Andrei sunt in spatele spotului ticalos cu romanii imbolnaviti de covidul de pe paine. Dar stiu asa:”

– „Primul studiu „stiintific” folosit ca argument este realizat de un cunoscut al dlui Siminel Andrei si este complet lipsit de metoda stiintifica”

– „Gratiela Iordache, fosta presedinta a Asociatiei care a comandat clipul, este o apropiata a dlui Siminel Andrei.”

„Noul ziare.com a satisfăcut dorința refuzată de noi”

Totodată, Ioana Dogioiu acuză noua redacție ziare.com că a publicat materiale despre pâinea neambalată:

„Am observat ca noul ziare.com a satisfacut dorinta refuzata de noi dlui Siminel Andrei”, spune aceasta.

O monitorizare făcută de Paginademedia.ro arată că site-ul Ziare.com (cu noua echipă, condusă de Ramona Ursu) este plin de articole cu binefacerile pâinii ambalate.

Monitorizarea Paginademedia.ro, aici

Istorie: O firmă penalizată că făcea reclamă la pâine ambalată

În urmă cu câteva luni, o companie ajungea în atenția CNA pentru un spot în care vorbea de avantajele pâinii ambalate.

Paginademedia.ro vă prezintă cazul de atunci:

Vel Pitar a difuzat un spot TV în care spune că „gripa, dar și alte boli, se pot transmite de la persoanele care tușesc sau strănută peste pâinea dumneavoastră, nu doar în magazine, ci și în depozite sau când pâinea este transportată” (…) Cumpără pâinea ambalată de la Vel Pitar! Alege siguranța alimentară! Garantat, fără virusul gripal!”, spunea reclama.

Consiliul Național al Audivoizualului a decis interzicerea de la difuzare a reclamei la pâinea Vel Pitar care „garanta” pâine fără „virusul gripal”, întrucât „instigă să renunţe la alte produse sau servicii similare ori asemănătoare identificabile”.

Citește și: CNA a interzis reclama Vel Pitar cu pâinea „fără virusul gripal” și face apel la publicitari să nu mai exploateze această situație

Ziare.com a rămas fără redacție în vară

Publicația online Ziare.com a rămas, în vară, fără întreaga echipă care se ocupa de site. A plecat toată redacția condusă de Serinela Spătărelu, dar și departamentele de suport, de tehnic și de vânzări. În total, a fost vorba despre câteva zeci de persoane (aproximativ 30).

La vremea plecarii, jurnaliștii acuzau neînțelegeri cu patronatul, mai precis vorbeau despre „intenția patronatului de a schimba politica editorială”, dar și de a „controla conținul”.

Singurul care a continuat ziare.com, din vechia redacție, a fost Ionel Stoica (jurnalist specializat pe justiție).

Nou redactor-șef a fost numită jurnalista Ramona Ursu.

Citește și: EXCLUSIV. Plecare în masă de la Ziare.com. Toată echipa: redacția, tehnicul și vânzările

Citește și: Jurnaliștii: Proprietarul Ziare.com a vrut să schimbe politica editorială. Cum se numește și când se lansează site-ul echipei care pleacă în masă

MONITORIZARE. Titlul cu 500 de români bolnavi zilnic din cauza pâinii, și pe Ziare.com, site deținut de acționarii Vel Pitar. Multe articole despre binefacerile pâinii ambalate

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, Vel Pitar se afla in spatele campaniei impotriva painii neambalate. Cine stapaneste insa Vel Pitar si Ziare com? In articol ni se spune despre Broadhurst Investments Limited. Super. Dar cine stapaneste Broadhurst Investments Limited? In articol este amintit doar Siminel Andrei, reprezentatul patronatului ziare.com. Mai departe, Pagina de media n-a mai sapat.

Nu-i nimic, am sapat eu in 2015.

New Century Holdings este prezenta in Romania prin entitatile NCH Advisors, Lindsell Enterprises si Broadhurst.
Sfere de interes: imobiliare, banci, IT/internet, industria alimentara, productie, servicii industriale.

Broadhurst Investment LTD este un fond de investiti din Romania administrat de NCH in care NCH detine pachetul majoritar. Prin intermediul Broadhurst, NCH controleaza companii ca Vel Pitar, Romarta, Winmarkt, Valmetex, Elpreco, Electroaparataj si pachetele minoritare pe care le detine in Unirea Shopping Center, Cocor Bucuresti, Antibiotice SA, Asirom, Otelinox Tragoviste, Turbomecanica, Rafinaria Astra Romana Ploiesti.

Vel Pitar a fost formata in 2001, prin achizita de catre Broadhurst a patru fabrici de morarit Mopariv Vâlcea, Berceni București, Granpan Tecuci și Panegrano Cluj. In prezente detine 13 fabrici in 10 judete din tara si peste 170 de magazine. In 2007 Vel Pitar s-a divizat in 3 firme si anume Vel Pitar (panificație), Șapte Spice (morărit) și VP Magassin (retail). La nivel national Vel pitar detine 15% din piata de morarit si 9% din cea de panificatie, insa in zonele unde are unitati de productie Vel Pitar sustine ca detine chiar si 30-35% din piata locala. Pe anul 2008 Vel Pitar a raportat o cifra de afaceri de 150 milioane euro la 4600 angajati.

Iar cel care a fondat NCH este evreul George Rohr. Un evreu foarte greu, dupa cum puteti citi la:

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copiii cum e cu sexul anal)

Evident, cifrele sunt de atunci, n-am mai sapat sa le actualizez. Dar cred ca nu gresesc presupunand ca au crescut. De asemenea, n-am mai sapat pentru a afla daca a mai achizitionat ceva intre timp.

Pe George Rohr il puteti vedea si la:

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on ianuarie 23, 2021 at 9:22 pm

    America ,este departe de a fi vindecată și unită și în pace,și cum ma vreți! America este un butoi cu pulbere,nu cum încearcă Bideu și globaliștii să insinueze.Informație confirmată de români care au habar în ce situație își trăiesc viața în USA.

    Apreciat de 1 persoană

  2. carla said, on ianuarie 23, 2021 at 10:19 pm

    RaTG13 este corona virusul aproape identic cu carcalac19, la lilieci și probabil la șoareci, care este pomenit încă din 2013, într-o revistă de specialitate (zice Wikipedia). Cred că veterinarii știu mai multe despre problemă decât știu medicii umani.

    Apreciază

    • Clement said, on ianuarie 24, 2021 at 2:56 pm

      Multumim pentru informatie.Deducem deci ca Ivermectinul functioneaza , dupa cum sustin medicii epidemiologi americani, in preventia si tratarea gripei Covid19.
      In Elvetia, Ivermectinul folosit initial in medicina veterinara, se numeste Stromectol si poate fi achizitionat fara ordonanta, via.net.

      Apreciază

  3. Clement said, on ianuarie 24, 2021 at 12:16 am

    Problema nu este Rohr ci Siminel care in 22 Mai 2020 afirma:”Vremea nationalismelor cred ca a trecut”.
    https://www.gandul.ro/dezvaluiri/adevarul-despre-patronul-libra-bank-miliardarul-siminel-cristian-andrei-scheletul-din-trecutul-omului-de-afaceri-document-exclusiv-19482602
    Iar Siminel nu este singurul roman care s-a vandut cui a dat mai mult, vanzand din mana in mana ceea ce nu i-a apartinut.
    Referitor la „Painea noastra cea de toate zilele”, va dau o veste buna.Din ce in ce mai multi romani cumpara faina de la morari si isi fac paine in casa. Chiar daca nu o framanta ei personal, fac semnul Crucii deasupra aluatului inainte de a il pune in cuptor si sunt mai sanatosi sufleteste si trupeste.
    Si la o adica si mamaliga-i gustoasa si sanatoasa, mai ales pentru ca nu contine gluten.
    A propos de afacerile cu evreii. Cati romani crestini cunoasteti care sa fie proprietari imobiliari in Israel sau care sa aiba conturi in shekeli in tara profetilor Vechiului Testament?

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on ianuarie 24, 2021 at 11:31 am

      Clement

      De ce zici ca „Problema nu este Rohr ci Siminel”?
      Fiecare e cu problema lui.

      Apreciază

      • Clement said, on ianuarie 24, 2021 at 12:52 pm

        Zic pentru ca fata de tradatorii de tara am mari resentimente. Stiu ca ar trebui crestineste, sa ii iubesc ,dar cu toata stradania, nu pot.
        Rohr este ceea ce este, nu poate functiona altfel, este fidel intereselor sale, nu ii putem cere sa vada in Romania altceva decat o oportunitate pentru a face un gheseft.

        Apreciat de 1 persoană

  4. Paul said, on ianuarie 24, 2021 at 3:15 am

    Legenda baseball-ului american Hank Aaron moare și el după vaccin. Robert Kennedy-Tot coincidenta?

    https://m.activenews.ro/stiri/Legenda-baseball-ului-american-Hank-Aaron-moare-si-el-dupa-vaccin.-Robert-Kennedy-Tot-coincidenta-164856

    Apreciază

  5. isa said, on ianuarie 24, 2021 at 9:09 am

    Cumparati-va faina, drojdie si coaceti-va singuri painea. Nu e deloc greu de facut.
    Cautati faina sa fie din grau romanesc.

    Apreciat de 3 persoane

  6. VioletaB said, on ianuarie 25, 2021 at 11:14 am

    Și chiar îmi plăcea painea de la Velpitar, părea singura mai naturala, nefăcută din aluat congelat cum sunt 99 la sută de pe piața.
    E cazul sa incercam rețeta de pâine a fratelui Mircea. V:

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/13/reteta-de-paine-de-casa-a-lui-mircea/comment-page-1/

    Apreciază

  7. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste VEL PITAR, ce se afla in spatele campaniei impotriva painii neam… […]

    Apreciază

  8. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste VEL PITAR, ce se afla in spatele campaniei impotriva painii neam… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.