SACCSIV – blog ortodox

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copiii cum e cu sexul anal)

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 22, 2015

In timp ce norodul e zapacit de cap de televiziunile ce ne prezinta zilnic catusele aiuritilor autohtoni ce se visau candva stapani, realii stapani isi vad linistiti de treaba.

Iata unul dintre ei, George Rohr, cel fara palariuta:

s_nf_0979_57200

Foto: http://www.collive.com/show_news.rtx?id=823

Acum 4 ani scriam eu articolul:

Adminsitratorul site-ului „CRESTIN ORTODOX” este … o importanta societate economica

Si semnalam ca nu-i in regula ca un holding sa detina un site ortodox. N-am sapat insa si pentru a descoperi cine e stapanul acestui New Century Holdings. Si rau am facut.

Zilele trecute multa valva a facut stirea:

Active News: Un site accesat de mii de minori români îi învață pe copii să se masturbeze, că „sexul anal este un joc” și că homosexualitatea este normală. Siteul este patronat de americanii care dețin și ziare.com

Ortodoxia Tinerilor: Pornografia online sub masca educației sexuale. „Clopotel.ro – portalul copiilor din România” – pionerul imoralității

   Evident, a facut multa valva printre noi, caci la tv nimic …

Ei bine, citim acolo despre acelasi … New Century Holdings. Foarte interesant. Dar si mai interesant dar deloc surprinzator e faptul ca stapanul colosului nu e nici pe departe american, ci evreu, dupa cum vom constata mai incolo.

Deocamdata sa vedem ce-a descoperit Colectionarul in articolul sau Sa vorbim despre New Century Holdings despre uriasul holding:

New Century Holdingseste un grup american de investitii care este prezent in Romania cu investiti de peste 300 milioane euro inca din 1994. Pentru multi va ramane grupul din spatele Netbridge care detine okazii.ro una dintre cele mai mai platforme de comert online din Romania. Ca sa nu existe confuzii ii vom prescurta astfel NCH (New Century Holdings). Pe site-ul lor oficial  www.nchcapital.com, NCH afirma ca s-au infiintat in 1993 si ca administreaza active de peste 3,5 miliarde dolari in Federatia Rusa si alte tari din fostul bloc comunist printre care si Romania. Noi ne vom concentra pe Romania dar vom trece in revista si principale active ale NCH din alte tari, doar pentru a ne face o idee.

New Century Holdings in Federatia Rusa

North West Telecom o companie care furnizeaza servicii de telecomunicatii in nord vestul Rusiei, este parte din Rostelecom si a avut in 2008 afaceri de peste 820 milioane dolari.Mostotrest cel mai mare jucator din industria grea rusa, cu venituri de peste 2 miliarde de dolari in 2010 si peste 15 000 de angajati.

Irkut Corporation  compania ruseasca care produce avionul de lupta Sukhoi. Compania a avut venituri de 1,25 miliarde dolari in 2008 si are peste 14 000 de angajati. Irkut este implicata intr-un joint venture cu indienii de la HAL pentru producerea modelului UAC/HALL IL-214.

Uralsvyazinform companie de telecomunicatii care deserveste zona muntilor Urali, parte din Rostelecom ,a avut afaceri de 1,3 miliarde de dolari in 2008 la peste 26 000 de angajati.

Magadanenergo unul dintre principalii jucatori ai pietei de energie din Rusia.

UAZ  una dintre principalele fabrici constructoare de masini,cunoscuta pentru masinile GAZ.

Ne oprim aici, desi lista mai putea continua. In concluzie NCH are afaceri de sute de milioane in companii privatizate sau in parteneriate privat-stat si asta intr-o tara in care succesul in afaceri se masoara in cat de bine te intelegi cu partidul de la putere.

New Century Holdings in Romania

Este prezenta in Romania prin entitatile NCH Advisors ,Lindsell Enterprises siBroadhurst.
Sfere de interes : imobiliare,banci,IT/internet,industria alimentara,productie,servicii industriale.

Broadhurst Investment LTD si activele sale

Broadhurst Investment LTD este un fond de investiti din Romania administrat de NCH in care NCH detine pachetul majoritar. Prin intermediul Broadhurst , NCH controleaza companii ca Vel Pitar ,Romarta,Winmarkt ,Valmetex ,Elpreco ,Electroaparataj si pachetele minoritare pe care le detine in Unirea Shopping Center ,Cocor Bucuresti , Antibiotice SA, Asirom, Otelinox Tragoviste , Turbomecanica , Rafinaria Astra Romana Ploiesti.

Vel Pitar –www.velpitar.ro :formata in 2001, prin achizita de catre Broadhurst a patru fabrici de morarit  Mopariv Vâlcea, Berceni București, Granpan Tecuci și Panegrano Cluj. In prezente detine 13 fabrici in 10 judete din tara si peste 170 de magazine. In 2007 Vel Pitar s-a divizat in 3 firme si anume Vel Pitar (panificație), Șapte Spice (morărit) și VP Magassin (retail). La nivel national Vel pitar detine 15% din piata de morarit si 9% din cea de panificatie, insa in zonele unde are unitati de productie Vel Pitar sustine ca detine chiar si 30-35% din piata locala. Pe anul 2008 Vel Pitar a raportat o cifra de afaceri de 150 milioane euro la 4600 angajati.

Winmarkt – www.winmarkt.ro afacere pe care NCH a vandut-o in 2008 pentru 182,5 milioane de euro. Mai multe detalii aici.

Romportmet Galați : un operator portuar pe care NCH l-a achizitionat in 1999 si a vandut pachetul majoritar in 2005 pentru 47 miliaone dolari. Cifra de afaceri pe 2007 a fost de 17,5 milioane euro.

Romarta – magazinele de tip consignatie de arta infiintate de Krikor H. Zambaccian, cumparate de NCH si scoase la vanzare in 2007 pentru portofoliul imobiliar evaluat la 200-250 milioane de euro.

Electroaparataj – www.electroaparataj.ro ,companie infiintara in 1948,vreme de decenii liderul pietei interne de electrocasnice si de instalatii. Privatizata complet in 1997, in prezent produce sisteme de climatizare, grupuri de răcire și accesorii auto si este unul dintre furnizorii principali ai uzinei auto Dacia. In 2008 a avut o cifra de afaceri de 18,7 milioane de euro.

Elpreco –www.elpreco.ro , companie producatoare de materiale de constructii cumparata de NCH prin Broadhurst in 2007 pentru 70 milioane euro. In 2008 a avut o cifra de afaceri de 43,7 milioane euro la peste 800 angajati si doua fabrici, una in Craiova si una din Titu judetul Dambovita

NCH Advisors si activele sale

NCH Advisors este una dintre entitatile NCH, prin NCH Advisors sunt controlate Broadhurst Investment LTD si Lindsell Enterprises dar si alte afaceri ca Libra Bank , Netbridge, Active Soft, RealMedia , iMedia. Directorul general al NCH Advisors este Andrei Siminel.

Libra Bank – www.librabank.ro – infiintata in 1996 de Viorel Catarama si Victor Babiuc a devenit operationala in 1997. Din aprilie 2000 un grup de investitori turci si ciprioti preiau banca pentru a o vinde in 2003 celor de la NCH. Libra Bank s-a specializat pe oferirea de servicii IMM-urilor avand peste 5000 de clienti din randul lor dar si 9000 de clienti din randul clinicilor, cabinetelor medicale, cabinetelor de avocatura, cabinetelor de contabilitate, birourilor notariale precum si altor meserii liberare. Libra Bank are in acest moment active de peste 200 milioane de euro.

Active Soft -una dintre cele mai importante firme de publicitate online din Romania, administreaza www.220.ro ,www.ele.ro ,www.copilul.ro ,www.studentie.ro ,www.sfatulmedicului.ro www.ziare.com si multe altele. Pe site-ul lor www.activesoft.ro le puteti vedea tot portofoliul.

Netbridge – despre ei am discutat detaliat in articolul din 30.05.2012 intitulatDespre Netbridge patronii Okazii.ro.

RealMedia – administreaza www.imobiliare.ro , cel mai important portal de imobiliare din online-ul romanesc.

iMedia – www.imedia.ro una dintre cele mai importante companii de publicitate online din tara, administreaza mai multe site-uri de succes din online-ul autohton www.eva.ro
www.cinemagia.ro  www.automarket.ro  www.topsanatate.ro   www.bizcity.ro .

Lindsell Enterprises – unul dintre cei mai importanti investitori de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB). A fost implicata ca si actionar minoritar la Oltchim SA unde a detinut aproape 1% din actiuni vandute ulterior pentru 6,4 milioane euro. Compania este inregistrata in Nicosia, Cipru. A fost implicata impreuna cuBroadhurst Investment LTD in afacera Tutunul Romanesc. Este actionara alaturi de Broadhurrst Investment LTD si in Armatura Cluj Napoca. Cele doua companii sunt actionare impreuna si la Electroaparataj dar si laAntibiotice Iasi ,Turbomecanica Bucuresti ,Azomures Targu Mures,Aurora Targu Frumos si Electroputere Craiova.
Broadhurst Investment LTD – in afara de afacerile mentionate mai sus in care este partenera cu Lindsell Enterprises, mai este actionara la Ciprom SA Ploiesti,Otel Inox Targoviste , Ema Piatra Neamt si Abrom Barlad.

Ca si concluzie

New Century Holdings are interese multiple in Romania si detine prin intermediul entitatilor sale Lindsell Enterprises ,Broadhurst Investment LTD ambele controlate prin NCH Advisors foste active ala statului si aici amintim Electroaparataj, Antibiotice Iasi ca fiind cele mai importante, dar afaceri ridicate de la zero sau cumparate pe parcurs si dezvoltate in companii consacrate pe piata ca Libra Bank, Vel Pitar, Elpreco. In acelasi timp NCHdetine o cota semnificativa in tot ceea ce inseamna publishing si advertisment online prin Netbrindge, iMedia, RealMedia si ActiveSoft controland o buna parte din online-ul romanesc :220.ro ,okazii.ro,ele.ro ,eva.ro,auto.ro,myjob.ro,trafic.ro,curs-valutar.ro ,cinemagia.ro,ziare.com etc.

Pentru o mai buna intelegere cititi si :

Despre Netbridge patronii Okazii.ro

Comentariu saccsiv:

Iata si ce putem citi la http://www.nchcapital.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=2&id=2&Itemid=81

George Rohr began actively investing across asset classes in Russia and Eastern Europe shortly after the collapse of the Soviet Union.  He and Moris Tabacinic were among the earliest Western participants in the privatization opportunities offered by several of the region’s markets.  They founded NCH Capital in 1993.  Mr. Rohr’s interest in the region began as the result of a media-related opportunity he pursued in Russia in 1991.  He began his career at Newsweek, Inc. in 1978 as Director of Special Projects.  He subsequently founded a medical publishing company that he sold in 1986, and then acquired two other information services companies, both of which he subsequently sold to major North American information services companies.  Mr. Rohr received an AB in Economics from Harvard College and an MBA from Harvard Business School.

Moris Tabacinic has been an active investor in Russia and Eastern Europe for over sixteen years.  From 1976 to 1991, he led a series of successful emerging market real estate developments, and was responsible for the management of a family-owned apparel manufacturing business.  Following the collapse of the Soviet Union in 1991, Mr. Tabacinic began actively investing across asset classes in the region; he and Mr. Rohr were among the earliest Western participants in the privatization opportunities offered by several of the region’s markets.  They founded NCH in 1993.  Mr. Tabacinic received a BS in Industrial Engineering from the Worcester Polytechnic Institute.  Messrs. Tabacinic and Rohr are brothers-in-law.

Cred ca inteleg destul si cei ce nu stiu bine engleza. Ideea e ca cei doi sunt cumnati si ca au fondat si stapanesc colosul.

Iar George Rohr este evreu. Sa vedem cu ce se mai ocupa, conform https://en.wikipedia.org/wiki/George_Rohr#cite_note-nchcapital-1

Rohr Jewish Learning Institute

Chabad [10]

Renasterea vietii evreiesti in Europa de Est si fosta Uniune Sovietica in parteneriat cu Chabad

In 2006 a infiintat impreuna cu surorile lui Sami Rohr Prize for Jewish Literature. Sami Rohr fiind tatal lor.

Membru in Board of Trustees Avi Chai Foundation.[5]

Iata-l dansand de bucurie:

   Iata-l si pe tatal sau Sami Rohr, al patrulea din stanga:

rohr1-725x478

Rabbi Zalmen Wishedski, Gabriel Feldinger, Rabbi Moshe Kotlarsky, philanthropist Sami Rohr, and interim Israeli Ambassador Shalom Cohen cut the ceremonial ribbon. Chabad.org / Meir Dahan

Foto: http://www.vosizneias.com/104919/2012/04/19/switzerland-basel-gets-first-new-synagogue-in-80-years/

Activitatile acestei familii seamana foarte mult cu cele ale:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. energein7 said, on octombrie 22, 2015 at 8:21 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 2. Gabriel M. said, on octombrie 22, 2015 at 9:25 am

  Sa inteleg ca siteul crestinortodox.ro e un fel de cal troian?

  Apreciază

 3. o oarecare said, on octombrie 22, 2015 at 9:36 am

  Cred ca trebuie sa intre crestinii pe aceste site-uri si sa contracareze decent, fara vulgaritati, ideile impuse. Daca nu exista nicio reactie din partea crestinilor, e normal ca acestia vor reusi sa-si impuna anumite idei. Dar, daca se intevine prompt, atunci nimeni nu reuseste nimic. E bine sa stie cat mai multi aceste dedesubturi si sa nu se mire daca vor banati sau ridiculizati atunci cand vor avea o opinie care nu convine. Pur si simplu, Crestinii trebuie sa caute sa reziste acolo.

  Nu putem lasa necrestinii sa ne impuna regulile crestine. Pe crstinortodox.ro,, de exemplu, exista multe subiecte utile. Altele sunt corecte politic. Iar cand cineva sare calul, de obicei se gaseste cate o persoana care sa o contrazica. Astfel, exista multe dezbateri pe teme diverse. Totusi, am constatat ca in ultima vreme, numarul postarilor s-a diminuat.

  Apreciază

  • Ecaterina said, on octombrie 22, 2015 at 2:51 pm

   „o oarecare”, de ce îndemni tu creștinii să intre pe site-le sataniștilor? Ești și tu cumva una de-a lor?. Creștinii nu au ce căuta acolo. În acest caz, cea mai bună luptă este tocmai informația, și nu pierderea timpului la discuții cu sataniștii. Ori de câte ori aveți ocazia, prin viu grai sau prin mesaje, informați-i pe toți. Creștinii și-au dat seama de site-ul acesta și acesta este și motivul pentru care a scăzut numărul postărilor (a se citi aici că și numărul cititorilor – ceea ce este de fapt cel mai important lucru). Lupta se dă informativ. Duminica, după slujbă vorbiți-le fraților! Spuneți-le ce mai este nou. Nu țineți doar pentru voi informația. Dumnezeu ne-a dat CUVÂNTUL, ADEVĂRUL. Folosiți-vă de aceste arme, fraților!. Dumnezeu este cu noi!

   Apreciază

   • o oarecare said, on octombrie 22, 2015 at 9:35 pm

    Doamna/domnisoara ultrainduhovnicita, crede ce vrei despre mine. Cred ca te-ai pripit. Mi-am exprimat o parere si, daca esti mai crestina ca mine, trebuia sa ai mai multa blandete si rabdare. Nu-ti cer sa fii de acord cu mine nici tie, nici altora. Nu tanjesc dupa laude. Asa consider ca e bine si asa scriu.

    Randurile tale izvorasc dintr-o inima mandra si provoaca tulburare, iar mandria si tulburarea aceasta stii de unde sunt. Inainte de a spune despre altii ca sunt satanisti, cauta-ti oglinda duhovniceasca si priveste-te cu atentie.

    Da, e o tehnica sa lupti cu cineva cu armele lui. De aceea se pot face comentarii ca sa intervina crestinii, nu sa stea deoparte. Nu intram pe forumuri ortodoxe ca sa ne facem prieteni ori publicitate, ci ca sa-L slujim prin cuvant, cu smerenie, pe Dumnezeu. Atat cat ne ajuta Dumnezeu pe fiecare. Daca unul vine cu o idee smintitoare si tu vezi, ce recomanzi de la inaltimea ta duhovniceasca? Sa stai deoparte pe motiv ca X sau Y este satanist? Mai sa fie!

    Corect este sa-l tragi de maneca, sa iei atitudine si sa nu lasi pe nimeni sa spurce credinta noastra indiferent cine este si indiferent pe cine are in spate. Cei care inteleg ce se intampla nu trebuie sa se gandeasca doar la ei, ci si la tinerii neexperimentati care citesc. Haide sa stam stramb si sa judecam drept. Ce e bine sa facem pentru a diminua sminteala?

    Apreciază

 4. Spaceman said, on octombrie 22, 2015 at 10:55 am

  Niște evrei fac afaceri.Şi ce !? Parcă noi nu știm cui și-a vândut România în ultimii 25 de ani interesele politice, economice, militare,pentru și de ce.

  Apreciază

  • Mălin said, on octombrie 22, 2015 at 12:47 pm

   Niște evrei fac afaceri. Şi ce!? Nu e chiar aşa. Nu e puţin lucru că patronul unui portal creştinortodox este un evreu. Creştin ortodox nu este = evreu. Nu ai cum să fii în acelaş timp şi evreu şi creştinortodox. Sunt doi termeni incompatibili.
   Cei mai mulţi oameni nu cunosc informaţiile postate aici.
   Aşadar, aceste informaţii sunt foarte utile. Oamenii maturi vor fi mult mai prudenţi faţă de aceste canale prin care sunt răspândite mizeria şi manipulările, aflând aceste informaţii.

   Apreciază

 5. ecaterina said, on octombrie 22, 2015 at 11:13 am

  Doamne ajuta! Multumim pt informare, ca sa stim de ce sa ne mai ferim si cui sa nu mai facem vanzare!
  off topic am gasit un articol interesant care merita citit.
  http://ghidulvegetarianului.ro/index.php/articole/lifestyle/545-plombele-cu-amalgam-un-real-pericol

  Apreciază

 6. Evelina said, on octombrie 22, 2015 at 11:40 am

  Admin, esti un rasist nesimtit si pentru asta vei fi dat in judecata si vei plati cu puscaria ,vei fi judecat in Israel precum a fost si Adolf Eichmann . Pentru ca instigi la ura impotriva evreilor. Sunt o gramada de oameni care n-au fost evrei si-au facut rau omenirii.Antihrist e diavolul care poate intra atat in evrei cat si in ortodocsi. De ce mereu evreii sunt de vina pentru toate?

  Personal am sa le scriu celor de la wordpress pentru ca deja s-a umplut paharul. Daca te trezesti cu blogul sters sa nu te mire. Atat am vrut sa zic, imi e indiferent daca aprobi sau nu comentariul.

  Apreciază

 7. Cristian said, on octombrie 22, 2015 at 12:26 pm

  E drept ca televiziunile ofera lucruri imorale si le prezinta intr-o lumina buna. Ba chiar si multe site-uri de pe internet fac la fel, observ ca inclusiv site-uri „ortodoxe” (nu cred ca reflecta chiar spiritul ortodoxiei acele site-uri, de aceea pun ghilimele). Dar de ce oare omul credincios SE UITA LA ELE? M-as astepta ca omul credincios sa inchida televizorul (oricum nu vede decat mizerii), sa inchida internetul (poate doar cateva site-uri care inca nu bombardeaza cu mizerii dar si alea cu mare atentie si grija pentru ca mizeriile sunt prezentate mascat de multe ori; sub pretextul de „stiri” de exemplu (de exemplu Mediafax.ro) ) si sa deschida Biblia! Dar… surpriza mare este ca a aparut un nou soi de „cresin”, chipurile „modern”, care INCHIDE BIBLIA, care LA BISERICA NU SE DUCE dar sta toata ziua pe internet sau se uita la televizor SI NU VREA sa inteleaga ca astfel isi murdareste sufletul cu tot felul de mizerii care vin peste el prin aceste mijloace media!! Am vazut ca multi din cei ce se adapa cu „voma” de la televizor sau internet, daca sunt intrebati, se „justifica” spunand: „Nu este pacat!” (adica sa te uiti la televizor sau sa stai pe net) DAR INTINAREA SUFLETULUI? Dar faptul ca ti se intiparesc in minte imagini si idei (dupa planul masonilor)? Dar faptul ca ti se impun tipare de gandire?…

  Un sfat, pentru acest blog: este foarte bine si chiar necesar sa criticam ceea ce este rau! Dar ar trebui sa promovam cel putin in egala masura ce este bun, in fiecare postare! De exemplu aici se spune despre sexul anal si se presupune ca toata lumea stie ca este ceva rau. Nu cred ca toata lumea stie… Biblia afirma ca homosexualii vor ajunge in iad!! Scrie si in Vechiul Testament si in Noul Testament! O fi sexul anal doar „o joaca”? Daca sfarseste in iad… e cam grav! La fel si masturbarea/onania sau malahia: tot in iad sfarseste!! Sunt ritualuri satanice, de inchinare la diavol!! Ne sunt prezentate ca jocuri sau mici chestii „nevinovate” dar de fapt sunt extrem de grave! Trebuie conturat si explicat pentru ca cei care citesc nu se stie niciodata cat de mult cunosc despre lucrurile astea sau cat de PUTIN!…

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 22, 2015 at 12:35 pm

   Cristian

   Adica sa-l fi completat cu ceva de genul?

   Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

   https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/03/text-doar-pentru-cei-cu-stomacul-tare-homosexualitatea-si-scatofilia-%E2%80%A6/

   Apreciază

   • Cristian said, on octombrie 22, 2015 at 3:08 pm

    Da, ceva de genul… doar ca mai degraba dintr-o perspectiva spirituala, nu neaparat cu multe detalii …hai sa zicem anatomice. Ideea e ca lucrurile astea (sodomia si masturbarea) sunt RITUALURI SATANICE, nu doar lucruri scarboase si atat! Sunt mult mai grave decat niste lucruri scarboase pentru ca ne fac vrajmasi cu Dumnezeu! (asemeni lui Lucifer) Cred ca trebuie spus intreg adevarul, ca omul care poate nu stie, sa afle! Si nu o spun ca si critica ci mai degraba ca sugestie, care as vrea sa fie constructiva (si sper ca este)…

    Apreciază

   • Cristian said, on octombrie 22, 2015 at 3:21 pm

    Ideea e ca nu e doar un principiu ce am scris… ci un lucru care a devenit mult prea necesar! Traim vremuri foarte ciudate, cand oamenii nu mai au discernamant si nu mai deosebesc binele de rau (pentru ca s-au indepartat de Biblie si de Dumnezeu!). Daca pe vremea cand noi eram copii nu era nevoie sa ni se spuna de exemplu sa nu bagam degetele in priza, pentru ca era evident pentru noi ca daca bagam degetele in priza, ne curentam, ei bine, in ziua de azi oamenii nu stiu DE CE este rau sa bagi degetele in priza si unii se gandesc ca e amuzant, ca e cool, ca te simti bine (cu degetele in priza), ca e o distractie nevinovata etc. Adica sunt deja indobitociti de mass media, de televizor si site-urile de pe internet (gen eva.ro sau altele, care ne invata ce e „cool” si ce nu e „cool”). Pentru astia indobitocitii trebuie explicat, ca atunci… cand bagam degetele in priza… evident, curentul electric trece prin degete si ne curentam si exista riscul sa si murim (pentru ca muschii se contracta la trecerea curentului electric si avem tendinta sa strangem tocmai obiectul care ne curenteaza, sursa de curent). Culmea e ca dupa ce le explicam (lucruri care ar trebui sa fie evidente), oamenii indoctrinati se revolta foarte tare, refuza orice argument si merg inainte cum stiu ei, bodoganindu-ne ca ii judecam sau alte lucruri de genul asta. Cam la fel este si cu „teoria conspiratiei”, pe care eu nu o consider simpla teorie ci ceva destul de evident: multi nu vor sa accepte realitatea si prefera iluzia – iluzia corectitudinii absolute a legii, iluzia ca orice corporatie se supune orbeste legilor (ca si cum nu ar exista deloc-deloc coruptie sau alte interese ascunse) si alte iluzii similare.

    Constat cu mare tristete ca omul de rand URASTE sa-si puna mintea la contributie si sa gandeasca! Macar sa incercam sa ridicam semne de intrebare, acolo unde putem… (spunand si lucruri care in mod normal ar trebui sa fie evidente)

    O completare la celalalt mesaj, pe care l-am scris mai devreme: evident ca sexul anal/homosexual este o mare prostie si din punct de vedere medical, ca se ajunge la fisuri sau la mancat… propriile mizerii… dar nu e doar atat! In Geneza, pacatul care a fortat pe Dumnezeu sa aduca PEDEAPSA si JUDECATA peste Sodoma si Gomora a fost tocmai homosexualitatea! In Levitic, cap. 18, Dumnezeu spune ca „lucrul acesta ESTE SCARBOS!” (adica homosexualitatea) De-asta spuneam: ne facem singuri VRAJMASI cu Dumnezeu daca facem lucruri de genul asta!!

    De notat ca Biblia spuna una, dar televizorul si internetul spun INVERS! Biblia spune ca homosexualii ajung in iad, televizorul si internetul spun ca „se joaca si ei acolo”, ca nu e nimic rau, ca e ceva „normal” etc. Curios, nu? Adica televizorul spune exact INVERS, ca si cum ar fi vocea satanei!!

    Apreciază

 8. gabi said, on octombrie 22, 2015 at 12:37 pm

  Evelina,
  nu stiu cum si de unde ai aterizat aici, dar e clar ca esti varza.
  Scuteste-ne de aerele tale indignate!

  Apreciază

 9. Mălin said, on octombrie 22, 2015 at 2:35 pm

  Citare din DEX – https://dexonline.ro/. Observaţi cu foarte mare atenţie în ce fel au fost şlefuite definiţiile ca să fie politically correct:

  EVRÉU, evrei, s. m. (La pl.) Populație de religie iudaică (mozaică), descendentă din vechii locuitori ai Palestinei și din alte populații care au adoptat iudaismul; (și la sg.) persoană care face parte din această populație; izraelit. ♦ Populația actualului stat Israel; (și la sg.) persoană care face parte din această populație. – Din sl. evreinŭ.

  ISRAELÍT, -Ă, israeliți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană de religie mozaică, care a trăit în Israelul antic, pe vremea regilor; adept al mozaismului; p. ext. evreu. 2. Adj. Referitor la religia mozaică (iudaică); evreiesc. [Pr.: -ra-e- – Scris și: izraelit] – Din fr. israélite.

  IUDÉU, iudei, s. m. Persoană care făcea parte din populația Iudeii antice sau era originară de acolo. ♦ (Înv.) Evreu. – Din sl. Ijudeĭ.

  ISRAELIÁN, -Ă, israelieni, -e, s. m., adj. 1. S. m. Persoană care locuiește în statul Israel. 2. Adj. Care aparține statului Israel sau israelienilor (1), privitor la Israel ori la israelieni. [Pr.: -li-an] – Israel (n. pr.) + suf. -ian.

  ELÉN, -Ă, eleni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Greciei antice sau populației ei, privitor la Grecia antică sau la populația ei; elinesc. ♦ (Substantivat, f.; în forma elină) Limba greacă veche. 2. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația Greciei antice. [Var.: elín, -ă adj.] – Din ngr. Éllin, lat. Hellenes.

  GREC, GREÁCĂ, greci, s. m., adj. 1. S. m. Persoană care face parte din populația Greciei sau este originară de acolo. 2. Adj. Grecesc. ♦ (Substantivat, f.) Limba greacă. – Lat. graecus.

  PERSÁN, -Ă, persani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care facea parte din populația Persiei sau era originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Persiei sau persanilor (1), privitor la Persia ori la persani; persienesc. ◊ Covor persan (și substantivat, n.) = covor de calitate superioară (la origine confecționat în Persia), cu bătătura alcătuită din fire înnodate și tăiate la o anumită lungime pe toată suprafața covorului. ♦ (Substantivat, f.) Limbă vorbită de persani (1). [Var.: persián, -ă s. m. și f. adj.] – Din fr. persan.

  IRANIÁN, -Ă, iranieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația Iranului sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Iranului sau iranienilor (1), referitor la Iran ori la iranieni. ♦ (Substantivat, f.) Limba iraniană. ◊ Limbi iraniene = grup de limbi indo-europene vorbite în Iran și în regiunile Mării Caspice. [Pr.: -ni-an] – Din fr. iranien.

  TRAC, -Ă, traci, -ce, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte dintr-o veche populație indo-europeană din Tracia. 2. Adj. Tracic. ♦ (Substantivat, f.) Limba vorbită de traci3 (1). – Din lat. Thracus.

  DAC, -Ă, daci, -ce, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care făcea parte din populația Daciei. 2. Adj. Care aparține Daciei sau dacilor (1), privitor la Dacia ori la daci; dacic. ♦ (Substantivat, f.) Limbă vorbită de daci (1). – Din lat. Dacus.

  GET, -Ă, geți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. (La pl.) Nume dat de greci dacilor; (și la sg.) persoană care făcea parte din populația băștinașă a Daciei. 2. Adj. Care aparține geților, care se referă la geți. Triburi gete. – Din fr. gétes, lat. Getae, -arum.

  ROMẤN, -Ă, români, -e, s. m., adj. I. S. m. 1. Persoană care aparține populației României sau este originară de acolo. 2. (Pop.) Țăran. ♦ Bărbat, soț. ♦ Om (în general), bărbat. 3. (În forma rumân) Denumire dată, în Evul Mediu, în Țara Românească, țăranilor dependenți de stăpânii feudali; iobag, vecin. II. 1. Adj. Care aparține României sau românilor (I 1), referitor la România ori la români; românesc. ♦ (Substantivat, f.) Limba vorbită de români. Româna comună (sau primitivă) = stadiu în evoluția limbii române anterior diferențierii dialectale; străromâna. [Var.: rumấn s. m.] – Lat. romanus.

  RUS, -Ă, ruși, -se, s. m., adj. 1. S. m. Persoană care face parte din populația Rusiei sau este originară de acolo; 2. Adj. Care aparține Rusiei sau rușilor (1), privitor la Rusia ori la ruși. ♦ (Substantivat, f.) Limba rusă. – Din rus. rus’.

  SIRIÁN, -Ă, sirieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația Siriei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Siriei sau sirienilor (1), privitor la Siria ori la sirieni. ♦ (Substantivat, f.) Limba vorbită de sirieni (1). [Pr.: -ri-an] – Siria (n. pr.) + suf. -ean. Cf. fr. syrien.

  Apreciază

 10. Ecaterina said, on octombrie 22, 2015 at 3:05 pm

  „Evelina” fato, de unde ai mai aterizat și tu? Te crezi în issrael?

  A spune adevărul nu este egal cu a instiga la ură. De-acum, dacă nu te duce mintea să înțelegi Limba română este problema ta. Dar românii vor ADEVĂRUL. Stă în firea noastră. Ce ai de gând să faci? Ne duci pe toți în issrael?

  Apreciază

 11. mircea.v said, on octombrie 22, 2015 at 6:38 pm

  Evelina,

  „Spitalul, Coranul, Talmudul, Kahalul si Francmasoneria” – Dr. Nicolae Paulescu

  „Infruntarea jidovilor” – Neofit Cavsocalviţiu (rabin crestinat si apoi devenit calugar), anul 1803

  Apreciat de 1 persoană

  • NIMENI said, on octombrie 23, 2015 at 11:43 am

   inclusiv:
   CELE PATRU PATIMI SI REMEDIILE LOR – N. C. Paulescu,
   THE CONTROVERSY OF ZION – Douglas Reed,
   THE ZIONIST FACTOR – Ivor Benson
   AUTOPSIA HOLOCAUSTULUI – Jurgen Graf
   Industria HOLOCAUSTULUI – Norman Finkelstein
   more…?

   Apreciază

 12. Cristian said, on octombrie 22, 2015 at 10:59 pm

  Spuneti-mi si mie, va rog, un motor de cautare in afara de google. Au mai fost scrise pe acest site dar nu mi le-am notat. Multumesc!

  Apreciază

 13. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si… […]

  Apreciază

 14. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 15. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 16. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 17. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 18. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 19. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si… […]

  Apreciază

 20. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si… […]

  Apreciază

 21. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si… […]

  Apreciază

 22. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 23. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 24. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 25. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si… […]

  Apreciază

 26. […] acelaşi timp, New Century Holdings deţine şi o mare felie din piaţa de anunţuri online românească, publishing şi advertisment, […]

  Apreciază

 27. […] Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: