SACCSIV – blog ortodox

Video – Medicul Mircea Frentiu: „Este un vaccin nou, cu ARN, care actioneaza din pacate asupra codului genetic… Contine o cultura celulara luata din tesutul pulmonar de la fetusi masculini albi avortati de 14 saptamani”

Incepand cu minutul 5:37:

Transcriptul la:

https://www.luju.ro/vaccinarea-nu-trebuie-sa-fie-obligatorie-medicul-mircea-frentiu-dezvaluie-detalii-despre-viitorul-vaccin-anti-covid-nu-s-de-acord-cu-vaccinarea-obligatorie-fiecare-trebuie-sa-decida-asupra-corpului-lui-acest-vaccin-este-diferit-fata-de-altele-de-pana-acum

Cititi va rog si:

Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE mARN, tehnologie neaplicata niciodata in alte vaccinuri / IPOTEZA TERIBILA: Acum nu avem un val de infectari, ci un gigantic val de teste fals pozitive. Raspandirea unei ucigatoare boli va urma de abia prin vaccinarea in masa

Pentru vaccinul anti Covid-19 se utilizeaza CELULE CANCEROASE!

Ce bagă în vaccinul pentru Covid-19? Cultura celulara luata din tesutul pulmonar de la fetusi!

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on noiembrie 26, 2020 at 3:53 pm

    Pe 5 decembrie vor fi putine infectari:

    https://brighteon.com/1b34f1a5-61bb-483e-bd25-e3ae1ddde67c

    Apreciază

  2. Mihai T said, on noiembrie 26, 2020 at 3:54 pm

    Anunț privind vaccinurile (Iohannis):

    https://brighteon.com/fba4de04-5f88-4ab7-abc4-6bc7ddbfaa31

    Apreciază

  3. Phyxius said, on noiembrie 26, 2020 at 4:01 pm

    Are dreptate domnul doctor Frentiu. Este un marturisitor. Vedeți aici lista vaccinurilor COVID produse cu ajutorul unor celule copii avortați:

    Dă clic pentru a accesa CovidCompareMoralImmoral.pdf

    Alte dovezi găsiți aici:

    Apreciază

  4. Mihai T said, on noiembrie 26, 2020 at 4:09 pm

    ”Berta Popescu: Este oare vorba si despre rapiditatea cu care a fost facut acest vaccin? Pentru ca am auzit destul de multe voci: ‘Nu poate sa fie bun un vaccin care a fost facut in doar cateva luni’.

    Radu Tincu: Inca o data, este esential sa intelegem ca vaccinuri se produc de decenii intregi. Exista o tehnica de productie a acestor vacinuri. Nu este nimic in plus. Faptul ca s-a schimbat o particula virala… Noi trebuie sa fim capabili, in aceste vaccinuri, pe baza cunostintelor pe care anterior le aveam, sa obtinem acele antigene care sa produca raspunsul imunitar. Deci din acest punct de vedere nu reprezinta o noutate absoluta. Tehnica ramane aceeasi. Ceea ce s-a schimbat este doar particula virala, doar microorganismul pentru care vrem sa dezvoltam vaccinul.”

    Andrew Kaufmann, Carrie Madej, Christinne Northrop (și alți mulți doctori) spun că e făcut după o tehnologie complet nouă (modificator ARN). Dacă oamenii de mai sus au dreptate, înseamnă că acest medic minte.

    Apreciază

  5. M. Uriel said, on noiembrie 26, 2020 at 4:38 pm

    Report: Israel’s Army Preparing in Case Trump Strikes Iran

    https://www.breitbart.com/middle-east/2020/11/25/report-israel-army-preparing-in-case-trump-strikes-iran/

    Apreciază

  6. VioletaB said, on noiembrie 26, 2020 at 6:13 pm

    Reiau comentariul postat aici: https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/19/ce-nu-ni-se-spune-despre-vaccinul-anti-covid-19-al-companiei-pfizer-se-foloseste-editarea-de-gene-marn-tehnologie-neaplicata-niciodata-in-alte-vaccinuri-ipoteza-teribila-acum-nu-avem-un-val-de-in/

    Am găsit o postare pe Facebook din 12 nov 2020, cu câteva poze ale ambalajului AstraZeneca folosit in clip.
    Aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3502054439881347&id=100002304765144
    unde se spune: Buna, dragilor, am primit ieri informații de la un angajat care lucrează într-o companie de ambalare a medicamentelor din Marea Britanie. Încă de acum câteva săptămâni erau pregătiti pentru a livra către client. Aproape un milion de pachete cu 80 de doze per pachet. Să citez: „și nu e ca si cum le-au comandat ieri. După cum știți, procesul de producție plus selectarea culorilor (de pe ambalaj) durează cel puțin câteva luni, ei știau cu cel puțin 4 luni in urma”. Așadar, producția ambalajului cu compoziția vaccinului a început înaintea anunțului că vaccinul a fost inventat. Să vă reamintim că pana si testele au fost suspendate după ce s-a administrat vaccinul unor voluntari, pentru că mai mulți oameni au murit…

    Traducerea videoclipului (va rog iertați-mi greșelile de exprimare acolo unde există)

    In regula, suntem live, ne-am intors. Am revenit pe Instagram. Oameni buni, avem câteva informații, vreau sa ascultați și să auziti asta cat mai bine. Este un fapt, o realitate (nu o afirmație). Vreau sa-l distribuiți, să faceți capturi de ecran, să-l copiați, orice este necesar, pentru că vor șterge acest videoclip. Acesta este un fapt real. Distribuiți-l pe grupurile voastre religioase sau cu oricine nu dorește să îi fie introduse în corp fragmente de țesut de fetuși avortați, sau ca ADN-ul său să fie modificat. Iată cutia (ambalajul) vaccinului anticovid19 produs de AstraZeneca, este chiar în fața dvs, uitati-va la ingrediente. Nu ne interesează asta acum, ci la ce scrie dedesubt. Vreau sa faceți zoom pe ce este scris în paranteze, pe acest număr: ChAdOx1-S (recombinant) și apoi să mergeți pe site-ul http://www.researchsquare.com. E foarte important, oameni buni, motivul pentru care facem aceste clipuri este pentru că dorim sa învățați să vă faceți singuri munca de cercetare (să verificați singuri). Nu va bazați pe noi sau pe altcineva, faceți acest lucru pe cont propriu. Așadar, căutăm pe site acest număr ChAdOx1-S. Și găsim următoarele:
    (Notă: am căutat personal și am găsit acest link unde apare informația din captura de ecran prezentată în clip: https://www.researchsquare.com/article/rs-94837/v1 )
    Și primul lucru care îmi sare în ochi, înainte să mergem la ceea ce am încercuit cu roșu, este cuvântul: recombinant. Ce este recombinant, ce înseamnă de fapt acest cuvânt ? Am întrebat pe cineva (nota: nu se intelege pe cine) și a spus că nu știe. Așadar, iată ce trebuie sa faceți: trebuie să căutați pe google fiecare cuvânt în parte, fiecare din cuvintele care apar aici (în clip scrie in engleză: ChAdOx1 nCov-19 is a recombinant adenovirus vaccine candidate against SARS-CoV-2).
    Nu treceți cu vederea considerând că e prea științific pentru a putea înțelege. Haideți să căutăm acest cuvânt pe Wikipedia, iată ce găsim: recombinant ADN
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Recombinant_DNA

    Moleculele de ADN recombinat (ADNr) sunt molecule formate prin metode de laborator de recombinare genetică (cum e de exemplu clonarea moleculară), pentru a aduce la un loc material genetic din surse multiple, creând astfel secvențe care nu s-ar găsi în mod natural în genom.

    Bine, faceti-va singuri verificarea, dar ceea ce vreau sa subliniez este că toate informațiile se află chiar în fața dvs. și că toate lucrurile astea sunt în acest vaccin. Pot zice că suntem nebuni si ca e o farsă, sau alte denumiri groaznice, dar ne pun toate aceste informații în fața ochilor. Haideți să ne întoarcem puțin înapoi. Deci ceea ce vă cerem este sa verificați singuri ceea ce am inceput noi pentru dvs. Să ne întoarcem la acest număr ChAdOx1-S. Asta înseamnă că e vorba de vaccinul AstraZeneca, al cărui ambalaj vi l-am arătat mai devreme. Pe măsură ce citim mai jos (la paragraful Metode), putem vedea: am folosit secvențiere directă de ARN pentru a analiza expresia de transcriere din genomul ChAdOx1 nCov-19 in liniile celulare umane de tip MRC-5 și A549, care sunt nepermisive pentru replicarea vectorilor, împreună cu linii celulare permisive replicării, HEK293.

    MRC-5… poate va gândiți, hai să sărim peste asta, suna puțin cam științific. Nu! Cautati acest cuvânt. Și ce găsim, Claire (este a doua voce de pe fundal), când căutăm acest cuvânt?

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/MRC-5

    MRC-5 (abreviere de la Medical Research Council sușe celulare 5) este o linie de cultura de celule umane somatice, compusă din fibroblaste (celule de țesut conjunctiv), și dezvoltată inițial din țesutul pulmonar al unui fetus avortat de gen masculin tip caucazian cu vârsta de 14 luni, folosit pentru cercetare.

    Iată, oameni buni, acest vaccin anticovid19 despre care toți spun că va salva lumea are o groază de nenorociri (literal „căcaturi”) în el, și un lucru pe care îl conține cu siguranță este țesutul pulmonar al unui făt avortat caucazian de gen masculin, în vârstă de 14 luni.

    O altă voce, cu accent american, completează… care a fost replicat de nenumărate ori pentru o perioadă foarte lungă de timp. Asadar, trimiteți acest clip oricărui creștin pro-viață pe care îl cunoașteți . Uitați de treaba cu vaccinul. E toată lumea de acord sa le fie injectat așa ceva în corp lor sau copiiilor lor? E pur și simplu dezgustător. Deci distribuiți-l. O să vă mai arat ceva înainte să închidem. Acest paragraf. O să îl postez și pe rețelele de socializare, ca sa îl găsiți.

    MHRA caută MHRA caută urgent un instrument software de AI (inteligență artificială) pentru a procesa volumul mare preconizat de reacții adverse ale vaccinului covid-19 și pentru a se asigura că nu se pierde niciun detaliu din textul referitor la aceste reacții adverse. Ei știu că acest vaccin va răni sau va ucide oamenii atât de rău. Oameni buni, e in fața voastră. Cercetați singuri. In loc să dați share acestui clip, incercati sa înregistrați propriul vostru clip, nu știu cum, nu sunt o persoana tehnica.. faceți-o căci îl vor șterge. Vă iubim, oameni buni, sunteți cu siguranță mult iubiți. Rugați-vă mult. Distribuiți.

    Apreciază

  7. Alin said, on noiembrie 26, 2020 at 6:22 pm

    Mai mult de 80 % din vaccinuri sunt cu celule umane,din fetuși avortati,dar pana acum nu a zis nimeni,acum ca primii vaccinati sunt medicii incepe sa se afle adevarul..

    Apreciat de 1 persoană

  8. […] Video – Medicul Mircea Frentiu: „Este un vaccin nou, cu ARN, care actioneaza din pacate asupra c… […]

    Apreciază

  9. […] Video – Medicul Mircea Frentiu: „Este un vaccin nou, cu ARN, care actioneaza din pacate asupra c… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.