SACCSIV – blog ortodox

Fratia Securitatii: tatii lui Rafila si Orban au avut acelasi sef

Posted in Romania, STIRI by Vali on octombrie 19, 2020

Sursa: https://inpolitics.ro/fratia-securitatii-tatii-lui-rafila-si-orban-au-avut-acelasi-sef_18446921.html

Încă o bombă în scandalul Alexandru Rafila: potrivit dezvăluirilor scriitorului și documentaristului Fabian Anton, care prezintă documente ale CNSAS, tatăl medicului care se vrea parlamentar și cel al premierului Ludovic Orban au avut același șef în Securitate, în anii 50.

”Astăzi m-au sunat cîțiva ziariști să mă întrebe ce știu despre povestea Rafila & fiul.Văzuseră documentarul meu cu torționarul Franț Țandără și doreau să știe dacă nu am mai multe amănunte despre plozii PNL-USR-PSD etc., cu tați torționari sau securisti…I-am trimis să verifice de pildă și biografia premierului Ludovic Orban sau a fratelui său, Leonard, cîndva Secretar de Stat în Ministerul Integrării Europene, care, după cum spun documentele CNSAS cercetate cu atenție, au „suferit“ în perioada comunistă, ca fii și nepoți ai unor securiști.

Așadar, Ludovic și Leonard Orban sunt fiii lui Ludovic Orban, cîndva (prin 1953 mai exact) sublocotenent și șef birou II la Ministerul Securității Statului, Regiunea Stalin.Șeful lui Ludovic Orban (tatăl) era pe atunci celebrul colonel Ambruș Coloman, un torționar vestit pentru brutalitatea sa, avansat ca director al Direcției Ministerul Securității Statului, Regiunea Stalin, ca mulțumire adusă pentru că, între 1948 – 1951, pe cînd era director al Direcției Regionale a Securității Timișoara, a coordonat, alături de maiorii Aurel Moiș și Zoltán Kling, represiunea împotriva grupurilor de partizani anticomuniști din Munții Banatului și Mehedințiului.Ludovic Orban (tatăl) a fost și unul din anchetatorii arhimandritului Teofil Părăian, de la mănăstirea Brâncoveanu – Sîmbăta de Sus, după cum mi-a mărturisit, pe vremuri, chiar marele duhovnic.

Una din dovezile despre implicarea lui Ludovic Orban (tatăl) în această poveste se găsește în volumul 61 din dosarul nr. 7358 DMRU.Reproduc mai jos pagina respectivă:

În ceea ce-l privește pe unchiul celebrilor frați Ludovic și Leonard Orban acesta este nimeni altul decît Imre Orban (zis si Emeric Orban), născut la 3 octombrie 1920, în Odorheiul Secuiesc, fiul lui Domokoș și Julianna.Imre Orban a fost angajat inițial între 1948 – 1950 la Direcția Regională Brașov/Stalin a Securității Statului unde, în 1951 va fi numit locotenent major, în 1954, căpitan și șef serviciu și în 1955 locțiitor șef birou.Imre Orban va fi trecut în rezervă la data de 29 februarie 1956” scrie documentaristul.

Or, despre Ambruș Coloman a ieșit deja la iveală în acest moment că era șeful Direcției Securității Regionale Timiș în 1948-49, care avea în subordinea Securitatea Arad, condusă de tatăl lui Alexandru Rafila și care primea rapoartele supervizate de acesta, mare parte dintre ele aflate în posesia CNSAS. (B.T.I.)

foto: huff.ro

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioana said, on octombrie 19, 2020 at 8:53 pm

    Apreciază

  2. gabriel said, on octombrie 19, 2020 at 9:33 pm

    traducere de pe situl l’echelle de jacob:
    Am primit acest lucru de la un membru ales al guvernului canadian, care este îngrozit de planurile primului ministru (PMO) pentru vecinii noștri din nord. Este un coșmar care se desfășoară!

    „Vreau să vă ofer câteva informații foarte importante. Sunt membru al comitetului Partidului Liberal din Canada. Sunt în mai multe grupuri de comisii, dar informațiile pe care le furnizez provin de la Comitetul de planificare strategică (care este prezidat de biroul primului ministru).

    Trebuie să încep prin a spune că nu mă bucur să fac asta, dar trebuie, ca canadian și cel mai important, ca părinte care își dorește un viitor mai bun nu numai pentru copiii mei, ci și pentru ceilalți copii.

    Celălalt motiv pentru care fac acest lucru este pentru că aproximativ 30% dintre membrii comitetului nu sunt mulțumiți de direcția pe care aceasta o va lua în Canada, dar opiniile noastre au fost ignorate și intenționează să meargă mai departe. ‘înainte spre obiectivele lor.

    De asemenea, au arătat foarte clar că nimic nu va opri rezultatele scontate.

    Foaia de parcurs și obiectivul au fost definite de PMO și sunt după cum urmează:
    Trecerea în mod continuu a doua restricție de blocare, începând cu zonele metropolitane mari mai întâi, apoi extinzându-se spre exterior.
    Așteptat până în noiembrie 2020.
    Accelerați achiziția (sau construcția) de facilități de izolare în fiecare provincie și teritoriu.
    Așteptat până în decembrie 2020.
    Noile cazuri zilnice de COVID-19 vor crește dincolo de capacitatea de testare, inclusiv o creștere a deceselor legate de COVID în urma acelorași diagrame de creștere.
    Programat pentru sfârșitul lunii noiembrie 2020.
    Blocare secundară completă și totală (mult mai strictă decât restricțiile actuale în prima și a doua fază).
    Programat până la sfârșitul lunii decembrie 2020 – începutul lunii ianuarie 2021
    Reforma și extinderea programului de șomaj în vederea tranziției la programul de venit universal de bază.
    Așteptat până în primul trimestru al anului 2021.
    Mutația proiectată a COVID-19 și / sau a co-infecției cu virusul secundar (numită COVID-21) ducând la un al treilea val cu o rată de deces mult mai mare și o rată mai mare de infecție.
    Așteptat până în februarie 2021.
    Noile cazuri zilnice de spitalizări COVID-21 și decese legate de COVID-19 și COVID-21 vor depăși capacitatea unităților de îngrijire a sănătății.
    Planificat Q1 – Q2 2021. [Primul și al doilea trimestru 2021]
    Vor fi implementate restricții îmbunătățite de blocare (numită a treia blocare). De restricțiile de călătorie vor fi plasate complet (inclusiv provincii și orașe).
    Planificat Q2 2021.
    Tranziția persoanelor fizice la programul de venit universal de bază.
    Așteptat la jumătatea Q2 2021.
    Prognoză a întreruperilor lanțului de aprovizionare , stocuri, mare instabilitate economică.

    Programat pentru sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2021.
    Desfășurarea personalului militar în marile zone metropolitane, precum și pe toate drumurile majore pentru stabilirea punctelor de control al mișcării.
    Limitați călătoriile și călătoriile. Oferiți sprijin logistic regiunii.
    Așteptat pentru al treilea trimestru al anului 2021.
    Împreună cu această foaie de parcurs furnizată, Comitetului de planificare strategică i s-a cerut să proiecteze un mod eficient de pregătire a canadienilor să facă față unui efort economic [mobilizare, efort] fără precedent. O soluție care ar schimba fața Canadei și ar schimba viața canadienilor pentru totdeauna.
    Ni s-a spus că, pentru a compensa ceea ce era în esență un colaps economic internațional, guvernul federal avea să ofere canadienilor o scutire totală a datoriilor.
    Iată cum funcționează: Guvernul federal va propune eliminarea tuturor datoriilor personale (ipoteci, împrumuturi, carduri de credit etc.), toate acestea fiind finanțate în Canada de FMI, ca parte a ceea ce va deveni Global resetarea datoriilor.

    În schimbul acceptării acestei scutiri totale a datoriilor, individul ar pierde pentru totdeauna proprietatea asupra tuturor bunurilor și activelor.

    Individul ar trebui, de asemenea, să fie de acord să participe la programul de vaccinare COVID-19 și COVID-21 , care i-ar permite să călătorească fără restricții și să trăiască fără restricții, chiar și în condiții de închidere completă (prin utilizarea unei camere. carte de identitate cu fotografie numită Canada Health Pass ).

    Membrii comitetului au întrebat cine va deveni proprietarul bunurilor și activelor confiscate în acest scenariu și ce se va întâmpla cu creditorii sau instituțiile financiare, ni s-a spus pur și simplu că „programul global de resetare a datoriilor se va ocupa de toate Detalii”.

    Mai mulți membri ai comitetului s-au întrebat, de asemenea, ce s-ar întâmpla cu persoanele fizice dacă ar refuza să participe la programul de resetare a datoriei mondiale, sau la HealthPass sau la programul de imunizare și răspunsul că am primit a fost foarte deranjant. Practic, ni s-a spus că este treaba noastră să ne asigurăm că am făcut un plan, astfel încât să nu se întâmple niciodată. Ni s-a spus că este în interesul superior al participării.

    Când mai mulți membri ai comitetului au presat neobosit pentru un răspuns, ni s-a spus celor care au refuzat să trăiască să înceapă la nesfârșit sub restricțiile de blocare.

    Și că într-o perioadă scurtă de timp, pe măsură ce mai mulți canadieni s-au mutat în programul de anulare a datoriilor, cei care au refuzat să participe vor fi considerați un risc pentru siguranța publică și vor fi mutați în facilități de izolare. [NdNM: lagăre de concentrare]. Odată ajunși acolo, ar avea două opțiuni: fie ar participa la programul de anulare a datoriilor și vor fi eliberați, fie ar rămâne în unitatea de segregare pe termen nelimitat sub clasificarea unui risc grav pentru sănătatea publică. și le-ar fi confiscat toate bunurile.

    Așa cum vă puteți imagina, după ce ați auzit toate acestea, sa transformat într-o discuție aprinsă și sa intensificat dincolo de orice am văzut până acum.

    În cele din urmă, PMO a sugerat că întreaga agendă va merge mai departe indiferent cine este de acord sau nu.

    Că nu va fi doar Canada, ci că toate națiunile vor avea de fapt foi de parcurs și programe similare . Că trebuie să profităm de situațiile care urmează pentru a promova schimbarea pe o scară mai mare pentru îmbunătățirea tuturor. Membrii care s-au opus și cei care au ridicat întrebări cheie care ar apărea dintr-un astfel de lucru au fost complet ignorați. Opiniile și preocupările noastre au fost ignorate . Ni s-a spus doar să o facem.

    Tot ce știu este că nu-mi place și cred că va pune canadienii într-un viitor sumbru. ”

    CAMPURI DE INTERNARE?

    Comunicarea prin e-mail care mi-a fost trimisă de la un membru VERIFICAT al Parlamentului canadian este pe deplin compatibilă cu ceva care a fost difuzat pe 8 octombrie în dezbaterile televizate din Parlament. Aici, un membru întreabă dacă oamenii din Ontario ar trebui să se pregătească pentru lagărele de internare? I s-a spus „da”, dar într-o manieră vagă și ambiguă:

    De fapt, guvernul canadian a emis cereri de oferte către industrie, pentru construirea de tabere în fiecare provincie și teritoriu al țării! Iată licitația oficială a guvernului:

    Notă de la Hal Turner: Aceasta este tiranie de-a dreptul. Canadienii ar face bine să ARMeze ȘI să se pregătească să respingă toți tiranii care încearcă acest lucru. Concentrați-vă mai întâi pe tiranii LOCALI. Odată ce libertatea ta a dispărut, ea a dispărut pentru totdeauna.

    [NdNM: armarea nu este o soluție. Pe de o parte, violența atrage violența. Și, pe de altă parte, armata și poliția beneficiază de mult mai multe arme și antrenamente de luptă. O astfel de dictatură pare să fi fost prevăzută de 2000 de ani în Apocalipsa lui Ioan.]

    Apreciază

  3. M. Uriel said, on octombrie 20, 2020 at 12:01 am

    Canadian politician leaks new COVID lockdown plan and ‘Great Reset’ dictatorship

    https://www.f4joz.com/news/newspage.php?yr=20&id=499

    Apreciază

  4. Elena said, on octombrie 20, 2020 at 12:41 pm

    Noi monede introduse în circulație de BNR, dedicate domnitorului Alexandru Ioan Cuza

    20.10.2020 11:22

    monede bnr
    Banca Națională a României a lansat în circulație două noi monede Foto: bnr.ro
    DIN ARTICOL
    1.000 de monede din aur și 5.000 din argint vor fi lansate în circulație
    Banca Naţională a României a lansat în circuitul numismatic o monedă din aur şi o monedă din argint cu tema 200 de ani de la naşterea lui Alexandru Ioan Cuza, conform unui comunicat al instituţiei, notează Agerpres.

    Aversul monedei din aur redă imaginea Palatului „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa, inscripţia în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „500 LEI”, stema României şi anul de emisiune „2020”. Aversul monedei din argint redă imaginea Palatului „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa, inscripţia în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „10 LEI”, stema României şi anul de emisiune „2020”. Pe reversul comun al monedelor din aur şi din argint este redat portretul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, inscripţiile în arc de cerc „ALEXANDRU IOAN CUZA” şi anii între care a trăit „1820-1873”.

    Monedele din aur şi monedele din argint vor fi ambalate separat, în capsule de metacrilat transparent şi vor fi însoţite de broşuri de prezentare redactate în limbile română, engleză şi franceză. Broşurile includ certificatul de autenticitate al emisiunii, pe care se găsesc semnăturile guvernatorului BNR şi casierului central.

    1.000 de monede din aur și 5.000 din argint vor fi lansate în circulație

    Tirajul maxim pentru moneda din aur este de 1.000 piese, iar tirajul maxim pentru moneda din argint este de 5.000 piese. Preţurile de vânzare sunt: 10.400,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv broşura de prezentare; 365,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din argint, inclusiv broşura de prezentare.

    Monedele din aur şi monedele din argint cu tema 200 de ani de la naşterea lui Alexandru Ioan Cuza au putere circulatorie pe teritoriul României.

    Lansarea în circuitul numismatic a monedelor din aur şi a monedelor din argint cu tema 200 de ani de la naşterea lui Alexandru Ioan Cuza a avut loc în data de 19 octombrie 2020 şi s-a realizat prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanţa, Dolj, Iaşi şi Timiş ale Băncii Naţionale a României.

    Apreciază

  5. Elena said, on octombrie 20, 2020 at 12:49 pm

    Referitor la proorocirea Pr.Justin, despre un ales al neamului, născut în anul când omul a păşit pe lună, ce au răspuns maicile de la Paltin ? Mi se pare că nu-i aparţine Părintelui?

    Apreciază

  6. Zidari din toate colturile lumii uniti-va said, on octombrie 20, 2020 at 1:36 pm

    uniti in faradelege, asa cum spune Sfanta Scriptura, care mai spune ca drumurile nelegiuitilor duc catre pierzanie.

    Apreciază

  7. Elena said, on octombrie 20, 2020 at 3:45 pm

    Referitor la monedele de aur şi argint cu chipul lui Alexandru Ioan Cuza

    Mihai Viteazul – domnitorul care a reuşit să stăpânească pentru scurt timp, la 1599-1600, cele trei ţări reunite

    Alexandru Ioan Cuza a înfăptuit Mica Unire rezultând Principatele Unite ale Moldovei şi Ţării Româneşti

    Secularizarea averilor mănăstireşti a fost, una dintre reformele fundamentale adoptate de Alexandru Ioan Cuza pentru modernizarea României,

    Apreciază

  8. […] Fratia Securitatii: tatii lui Rafila si Orban au avut acelasi sef […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.