SACCSIV – blog ortodox

Video – Adriana Vitan Balint reuseste in 16 minute sa faca un excelent rezumat al schemei isterie – imbogatire, folosita de cioclii pandemiei din Romania

Posted in Adrian Streinu-Cercel, Coronavirus by saccsiv on octombrie 23, 2020

Despre planurile papusarilor cu aceste masuri anti Covid-19 am tot discutat noi pe aici. Dar cei din varful piramidei au nevoie la nivel de tari si de unelte pentru a implementa ceea ce ei planuiesc. Doar ca in cazul Romaniei, aceste unelte nu presteaza de amorul artei, ci pe bani, asa ca sunt lasati sa faca averi profitand de isteria pandemiei pe care tot ei o intretin. Despre acestia vorbeste Adriana Vitan Balint in episodul de astazi. Si oleaca despre misiunea lui Marcel Ciolacu…

Iata si ce scrie Gheorghe Piperea pe facebook:

Un doctor, șef de secție de boli infecțioase la un spital din Timișoara, aproape că plânge de focul pacienților și de starea psihologică a colegilor din “linia întâi” a luptei cu covidul. E coleg de “suferință” cu managerul acelui spital (Oancea), care spunea că îi așteaptă cu lumânări în spital pe negaționiști. Se numește Virgil Musta și e un vector important al ideologizării covidului și al răspândirii panicii menite a subjuga sufletele și a bloca rațiunea.
Același doctor este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta. Probabil că respectiva clinică e proprietatea familiei.
Această clinică efectuează teste covid pe care le prelucrează la spitalul Victor Babeș din Timișoara, unde dl dr Musta este șef de secție de infecțioase și plânge artistic pe umerii familiilor de bolnavi covid și ai colegilor “din linia întâi”.
Testul covid se face pentru “modesta” sumă de 300 de lei.
Înmulțiți cu 30 de mii de teste (cu siguranță sunt mai multe, de când cu deschiderea robinetului testărilor), și o să vedeți cât de “modestă” e suma totală obținută numai din testare – 9 mil lei.
Mă întreb dacă respectiva clinică are certificare Renar pentru test pcr…
Nu-i așa că, dacă nu exista o criză, merita măcar inventată?
Pentru că încă nu a trecut în barca psd, cum au făcut Rafila și Streinu-Cercel, dl Musta încă nu e considerat în conflict de interese și nici nu e dat afară din funcția exercitată în instituția publică.

PS Nu e în regulă să ai mize personale și familiale în exercițiul unei funcții intr-o instituție publică, mai ales când miza este de afaceri. Nu e în regulă ca, în calitate de formator de opinie și cadru sanitar de top într-un spital public, care exacerbează ideologic riscurile unei boli incecțioase, să faci afaceri de pe urma acestei propagande.

PPS În mod normal, toți acești influenceri, inclusiv cel de la Babeș din București și cea de la Iași, ar trebui verificați de presă ori de scriitorii pe feisbuc sub raportul acestor conflicte de interese. Că ANI, ministerele implicate și parchetele nu o fac – dimpotrivă, păstrează cu sfințenie distanța socială față de acești viruși reali ai banului public și ai sănătății plătite de noi prin CASS, dar din ce în ce mai rar și mai prost livrate de spitalele publice.

Cititi va rog si:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Inca o ancheta jurnalistica RISE PROJECT despre Adrian Streinu Cercel: SPITALUL MEU DE STAT

Cazul TONI TECUCEANU: 1) In 2009 Adrian Streinu Cercel declara ca gripa porcina va ucide cel putin 20 000 de romani 2) Romanii refuza sa se vaccineze 3) In 2010 Adrian Streinu Cercel declara ca actorul Toni Tecuceanu moare de gripa porcina 4) Romanii fac cozi la vaccin 5) In 2014 se stabileste definitiv ca Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina, ci de o bacterie din aparatele de ventilatie de la Institutul Matei Bals, condus de … Adrian Streinu Cercel

Fratia Securitatii: tatii lui Rafila si Orban au avut acelasi sef

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on octombrie 23, 2020 at 11:52 am

    Coreenii MOR pe capete imediat dupa vaccinul „antigripal” !

    https://www.stiripesurse.ro/scandal-medical-de-amploare-premierul-cere-ancheta-dupa-ce-zeci-de-persoane-vaccinate-antigripal-au-murit-in-ultimele-saptamani-in-coreea-de-sud_1519911.html

    Prim-ministrul sud-coreean Chung Sye-kyun a cerut vineri o anchetă aprofundată în legătură cu decesul unor persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei sezoniere, relatează agenţiile Yonhap, dpa şi Reuters, potrivit Agerpres.

    Până la miezul nopţii de joi, 32 de oameni au decedat după ce fuseseră imunizaţi antigripal în ultimele săptămâni (…)

    Apreciază

  2. abc said, on octombrie 23, 2020 at 12:14 pm

    Antenele mobile 5G vor utiliza, eventual, 3 benzi de frecvență.
    Banda de 700 MHz, utilizată deja de unii operatori pentru tehnologia 4G,
    are avantajul de a permite o penetrare bună în clădiri, o acoperire bună și
    o viteză comparabilă cu cea a tehnologiei 4G monobandă.
    Banda de 3,6 GHz (3,4-3,8 GHz) permite o creștere semnificativă a
    vitezei, în ciuda unei penetrări mai slabe în clădiri și o distanță mai mică
    decât banda de 700 MHz.
    Banda de 26 GHz (24,25 – 27,5 GHz) Frecvența cea mai ridicată, care
    nu a mai fost utilizată vreodată în tehnologia celulară, poate asigura o
    viteză foarte mare, comparabilă cu cea a FTTH. În schimb, capacitatea
    de penetrare în clădiri este foarte slabă (nu trece de obstacole), la fel
    precum și distanța pe care o acoperă (câteva sute de metri).
    https://radio-waves.orange.com/ro/retele-si-antene/5g/implementarea-tehnologiei-5g/

    Există, totuși, un pericol cu 5G
    Există însă un pericol: sistemul de prognoză meteo ar putea fi dat peste cap. Dar aici ține de modul în care sunt alocate frecvențele. Sateliții care monitorizează fenomenele meteo folosesc frecvența 23,8 GHz la care vaporii de apă emit un semnal recepționat de instrumentele de analiză. Grija e că rețelele 5G ar putea ajunge să emite pe această frecvență și, implicit, să dea peste cap senzorii.
    https://science.hotnews.ro/stiri-tehnologie-23474260-adevarul-despre-conspiratiile-despre-tehnologia-5g.htm

    Uite aici am o intrebare: Ce se intampla la aceasta frecventa, 23,8 GHz ?
    Cum adica ” Sateliții care monitorizează fenomenele meteo folosesc frecvența 23,8 GHz la care vaporii de apă emit un semnal recepționat de instrumentele de analiză” ?

    Apreciază

  3. GABI said, on octombrie 23, 2020 at 2:13 pm

    film si transcript – destul de lung, dar MERITA parcurs !!! citez o singura fraza (din multele ), suficient de edificatoare:

    „…Testul (PCR) nu poate face deosebirea între secvențele virale inactive și cele active. Asta înseamnă că un rezultat pozitiv poate apărea cînd testul depistează o bucată de deșeu organic, un fragment de moleculă care nu arată altceva decît că sistemul imunitar al persoanei testate a cîștigat în trecut o bătălie cu răceala obișnuită. Drosten însuși, într-un interviu din 2014 (….) a spus că aceste teste PCR sînt atît de sensibile încît și oameni foarte sănătoși și neinfectați pot avea rezultat pozitiv la test.” – inchei citatul.
    accesati si distribuiti (ps nu fac reclama blogului, personal nu-l cunosc, dar articolul mi-a atras atentia )
    https://mariusmioc.wordpress.com/2020/10/19/proces-colectiv-international-pentru-pagubitii-de-masurile-covid-video/

    Apreciază

  4. s.d. said, on octombrie 23, 2020 at 2:43 pm

    De unde reiese că insistența d-lui Colacu, ăăă… Ciolacu, de a-i vedea pe toți că umblă cu ”covrigi” în coadă derivă dintr-o nostalgie de… brutar.
    (Cam la fel stau lucrurile și în Grecia. Numai că acolo avem de-a face cu o ”dinastie”, cu pedigree și ”remote control”, care nici să pună de mămăligă nu știe!)

    Apreciază

  5. Spaceman said, on octombrie 23, 2020 at 7:18 pm

    Guvernul României a aprobat, în ședința de joi, o hotărâre privind alocarea de sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății.

    https://stirileprotv.ro/stiri/politic/guvernul-aloca-bani-pentru-cumpararea-de-remdesivir-necesar-tratarii-pacientilor-cu-covid.html

    Este vorba despre 570 milioane de lei, dintre care 65 milioane lei vor fi folosiţi pentru achiziţionarea medicamentului Remdesivir, necesar pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19, a anunţat vineri şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

    Dancă a precizat că sumele suplimentare vor fi din Fondul de rezervă al Guvernului şi vor fi utilizate inclusiv pentru asigurarea testării de laborator prin metoda PCR a persoanelor suspecte de infectare cu virusul SARS-CoV-2, pentru activităţile de limitare a răspândirii infecţiei la nivelul direcţiilor de sănătate publică, continuarea vaccinării antigripale.

    Apreciază

  6. Clement said, on octombrie 24, 2020 at 10:06 am

    https://www.la-croix.com/France/A-Sorbonne-fabrique-dune-figure-modeste-grand-homme-2020-10-21-1201120575
    Dovada ca portul mastii este obligatoriu doar pentru gloata.
    Imagine care ne invita sa reflectam, publicata in La Croix.
    Studentii de la Sorbona aducand omagiu profesorului executat de un tanar cecen, asezati riguros organizat umar la umar , nas langa nas si gura langa gura.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.