SACCSIV – blog ortodox

Ţările africane rezistă presiunilor internaţionale de a legaliza avorturile

Posted in STIRI by Vali on octombrie 5, 2020

Sursa: https://www.stiricrestine.ro/2020/10/01/tarile-africane-rezista-presiunilor-internationale-de-a-legaliza-avorturile/

În timpul celei de 45-a sesiuni ai Consiliului pentru Drepturile Omului de la Geneva, organizaţia ADF International a prezentat o declaraţie către Consiliul pentru Drepturile Omului ale Naţiunilor Unite în care laudă eforturile făcute de către Kenya pentru a proteja dreptul la viaţă. Declaraţia subliniază capacitatea autorităţilor din această ţară de a înjumătăţi mortalitatea infantilă în ultimii douăzeci de ani, fără a ceda presiunilor internaţionale de a legaliza avortul. Constituţia din Kenya protejează dreptul la viaţă atât a mamei cât şi a copilului.

„Drepturile omului se aplică tuturor membrilor unei familii, indiferent de vârsta lor. Nu există un drept la avort sub legea internaţională. Aplaudăm decizia Kenyei de „a reafirma că dreptul la viaţă există de la concepţie şi până la moartea naturală şi de a-şi dubla eforturile pentru a-l proteja.” În acest demers, Kenya a reiterat, în acord cu propria constituţie, poziţia sa în a proteja femeile şi copiii de la avort, cu excepţia situaţiilor unde viaţa mamei este în pericol.

„Îndemnăm Guvernul kenyan să reziste presiunilor externe de a abandona poziţia sa de principiu şi de a face toate eforturile pentru a asigura faptul că fiecare mamă primeşte ajutorul de care are nevoie pe timpul sarcinii şi a maternităţii. Măsurile luate de Kenya în aceste domeniu sunt inovative şi susţin viaţa inclusiv prin asigurarea gratuităţii îngrijirii maternale. Le dorim succes în acţiunile lor de a salva şi mai multe vieţi în viitor, fiind încredinţaţi pe deplin că în sarcină ambele vieţi contează,” a declarat Lois McLatchie, consilier la ADF International la Geneva.

Un studiu recent a arătat faptul că 85% dintre kenyeni se opun legalizării avortului în ţara lor şi susţin actuala legislaţie pro-viață. Organizaţiile internaţionale şi furnizorii de servicii de avort au făcut presiuni asupra Kenyei pentru a-şi schimba legislaţia şi să legalizeze avortul, în ciuda opiniei publice care se opune. În acest moment Constituţia Kenyei protejează dreptul la viaţă începând de la concepţie.

Sursa: ADF International

Tagged with: , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. M. Uriel said, on octombrie 5, 2020 at 7:30 pm

    Borris Johnson confirmă că vaccinurile vor fi cu nanotehnologie

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 5, 2020 at 7:45 pm

      M. Uriel

      Cineva a postat la rubrica de comentarii a respectivului video urmatoarele:

      Sa vedem ce zice Boris Johnson (Traducere ) :

      „Astazi oamenii care sunt anti science (impotriva stiintei),un grup anti-movement (impotriva dezvoltarii stiintei) care neaga ca vaccinul a eliminat small-pox (o boala ft molipsitoare care a ucis milioane de oameni ,dar a fost anihilata prin vaccinare ).Acest grup de oameni are prejudicii care vor afecta copiii pe care ei vor sa-i protejeze. Eu resping complet acest stiintific pesimism.Sant profund optimist in privinta abilitatii noii tehnologii spre a servi ca liberator si spre refacerea unei lumi minunate si fara boli.Desigur ,in nenumarate randuri tehnologia deja face aceasta.Am mentionat nanotehnologia mai devreme . Schimbarea medicinei ( se refera la modul de tratare a bolilor) prin modelarea unor roboti care au ca marime o fractiune din celula rosie de sange care au capabilitatea de a innota in corpul nostru ca sa transporte tratamentul si sa atace celulele canceroase maligne ca si niste Stele de Razboi Armanda (Star Wars Armanda). Tehnologia asociata cu systemul nervos produce un nou cohlear (parte responsabila pentru auz din ureche) implant care faciliteaza darul de a auzi pentru oamenii care altfel nu pot auzi vocile copiilor lor .Cand ma gandesc la marea revolutie (schimbare) a stiintei din trecut , imprim (cu sensul „reculeg ” scrierile despre) motorul cu aburi din aviatie – atomul varstei .Ma gandesc la noile scule(tehnologii) care au fost achizionate peste timp dar peste care umanitatea are avantajul de a le controla .

      Dar aceasta nu mai este cazul in lumea digitala .Poti sa-ti pastrezi secretele fata de prieteni ,fata de parinti,fata de copiii tai ,fata de doctorul tau sau chiar fata de antrenorul tau personal ,dar e nevoie de effort mare ca sa ascunzi gandurile tale de GOOGLE.

      Si daca aceasta este adevarat acum,poate in viitor nu vom avea unde sa ne ascundem . Orasele dezvoltate vor fi pline de senzori toate conectate de internet prin stalpi conectate invizibil cu stalpii de lumina. Salteaua ta va inregistra cosmarurile tale ,frigiderul tau va batea (suna) pentru mai multa branza ,dar in acelasi timp aceasta tehnologie poate fi utilizata sa tina fiecare cetatean sub supraveghere ora de ora.

      O viitoare „Alexa” va pretinde ca primeste comezi caci aceasta „Alexa” te va urmari sa o chemi pe limba ei si sa calci pe pasii ei.” Pana aici a vorbit Boris Johnson .

      Mai departe sunt bucati de pasaje dintr-un raport care il mentioneaza pe Boris Johnson in limba franceza (n-as putea sa mentionez sursa acestui articol – poate fi un ziar sau internet ).

      Si pe scurt este mai mult vorba despre tehnologia de urmarire prin internet care foloseste sensori intstalati in stalpii de lumina .Sau chiar Google va sti secretele tale prin cautarile pe care le faci ….

      In concluzie nu am gasit nicaieri mentionat despre vaccinuri care vor fi facute pe baza nanotehnologiei.Aceasta procedura tehnica medicala „nanotehnologia” este folosita in prezent sa trateze cancerul dupa cum si mentioneaza Boris Johnson.

      Tot videou-ul se refera la securitatea personala , securitatea nationala deoarece acestea pot fi calcate de aceasta ” Alexa” care va pretinde ca primeste comenzi de la tine dar in schimb te va urmari .

      In final mai multa atentie la ce fel de camere de inregistrare cumparati de pe internet caci multe sunt conectate cu sursa de fabricatie (cele din China sant faimoase) si stiu ce faci in casa ta ,stiu ce vorbesti ,cu cine vorbesti … pot sa vorbeasca cu copii tai cei mici sub 4-5 ani, pot sa imite timbrul vocii tale ,sunt example cu acestea pe internet . Acesta este un exemplu de „Alexa” .

      Daca pasajele in franceza pot fi traduse cuvant cu cuvant veti afla mai multe detalii despre aceasta operatiune de calcare a securitatii umanitatii.

      Doamne ajuta!

      Apreciat de 1 persoană

  2. corona hoax said, on octombrie 5, 2020 at 9:37 pm

    https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

    Dacă vă uitați la datele oficiale furnizate chiar de CDC – Centers for Disease Control and Prevention din SUA, rata mortalității (Fatality Ratio) de coronavirus în funcție de categoria de vârstă este estimată la (datele se găsesc în tabelul din partea de jos a paginii):

    0-19 years: 0.00003
    20-49 years: 0.0002
    50-69 years: 0.005
    70+ years: 0.054

    Pentru asta e pusă pe jar întreaga planetă? Incredibil, nu-i așa? Suntem tâmpiți.

    Apreciază

  3. M. Uriel said, on octombrie 5, 2020 at 10:40 pm

    Turkish President Recep Tayyip Erdogan Issues Fiery Warning To Global Community Saying ‘Jerusalem Belongs To Turkey” And We Will Take It

    https://www.breitbart.com/middle-east/2020/10/04/turkeys-erdogan-tells-the-world-jerusalem-is-our-city/

    Apreciază

  4. Cristian Daniel said, on octombrie 5, 2020 at 10:40 pm

    Satanistii care ne conduc vor sa interzica pelerinajul la Sf. Cuvioasa Parascheva de la Iasi ca niste nemernici si jigodii ce sunt:

    https://www.stiripesurse.ro/video-raed-arafat-interzice-pelerinajul-la-iasi-de-sfanta-cuvioasa-parascheva-sper-ca-populatia-sa-ne-inteleaga_1513222.html.

    Apreciază

  5. isa said, on octombrie 5, 2020 at 11:16 pm

    Copiii jucau baschet – fara distantare!- si se pare ca au deranjat ceva locatari din jur. Iar cineva „binevoitor” a chemat politia:
    https://www.impact.ro/cum-au-saltat-politistii-din-constanta-opt-elevi-olimpici-n-au-vrut-sa-auda-de-nimic-i-au-bagat-direct-la-duba-92995.html

    Apreciază

  6. Spaceman said, on octombrie 5, 2020 at 11:19 pm

    Raed Arafat: Noi măsuri de combatere a pandemiei

    http://www.romania-actualitati.ro/raed-arafat-noi-masuri-de-combatere-a-pandemiei-145853

    „Mai este o decizie luată, şi anume, referitor la organizarea sărbătorilor religioase şi care este permisă numai cu participarea persoanelor care au domiciliul sau reşedinţa în localitatea unde se desfăşoară activitatea, fără participarea persoanelor sau pelerinilor din alte localităţi. Acest lucru este extrem de necesar, pentru că riscul major nu este numai participarea la faţa locului, riscul major este pe durata transportului în autocare. Dacă se stă într-un autocar, într-o maşină sau mijloc de transport ore, este suficient să fie o singură persoană infectată ca să se întoarcă toţi cei care au călătorit cu mijlocul de transport infectaţi acasă. Acest lucru trebuie să fie limitat. Sărbătorile se fac, doar că participanţii vor fi doar cei care au domiciliul sau reşedinţa în localitatea unde se desfăşoară activitatea respectivă”, a afirmat Arafat.

    De asemenea, el a subliniat că vor fi intensificate controalele.

    Apreciază

  7. Un om said, on octombrie 5, 2020 at 11:53 pm

    Oamenii săraci nu vor să fie criminali!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.