SACCSIV – blog ortodox

Cum explica Klaus Iohannis si Raed Arafat motivul pentru care NU s-au testat PCR nici macar o data

Posted in Coronavirus, KLAUS JOHANNIS, masca de protectie by saccsiv on septembrie 30, 2020

În timpul conferinței de presă de azi de la Palatul Cotroceni, șeful statului a fost întrebat, printre altele, de câte ori s-a testat pentru noul coronavirus. Răspunsul său este surprinzător:

„Nu m-am testat, fiindcă nu am fost în contact cu nicio persoană bolnavă. Testările se fac atunci când există o bănuială că ar fi o posibilă contaminare. Eu port masca la toate întâlnirile. După cum vedeți, păstrez distanța și nu numai în cadrul conferințelor de presă, ci și la oricare alte întâlniri, și evit participarea la evenimente aglomerate.

Evit total participarea la evenimente aglomerate. Recomand tuturor românilor să fie precauți. E mai bine, e mai sănătos.”

Cu cateva zile in urma, la DIGI 24, Raed Arafat a fost intrebat si el de câte ori s-a testat de la începutul pandemiei. Si a raspuns:

“N-am avut simptome sau probleme sau febră sau ceva care să mă pună să fac un test PCR.”

Cititi va rog si:

https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-de-ce-arafat-tine-cu-dintii-sa-i-interneze-pe-asimptomatici-cu-pretul-unui-fake-news-monumental-19460424

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Isaia - Capitolul 10 said, on septembrie 30, 2020 at 10:07 pm

    https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43&cap=10

    Apreciază

  2. Nicolae Fetelea said, on septembrie 30, 2020 at 10:13 pm

    Falsilor, stiti va daca il faceti, IESITI POZITIVI.

    Obțineți Outlook pentru Android

    ________________________________

    Apreciază

  3. marian said, on septembrie 30, 2020 at 11:23 pm

    Ministerul Apărării din Armenia a anunțat că Azerbaidjanul a predat controlul operațiunii aeriene din Karabah către Forțele Aeriene Turcești.

    Acum 19 minute
    MAE din Rusia își exprimă profunda îngrijorare cu privire la desfășurarea rebelilor Siriei și Libiei în Azerbaidjan, ceea ce creează o amenințare pentru întreaga regiune

    Nu CONFIRMAT După luptele de pe axa Matagiz-Martakert, Batalionul 193 Armean a pierdut zona contestată.

    Acțiune provocatoare a Ankarei Două avioane de vânătoare F-16 ale Forțelor Aeriene Turcești care zboară din Kurdamir, precum și avioanele de vânătoare SU-25 Azerbaiajan’i, UAV de recunoaștere Bayraktar au lansat rachete în așezările Martuni și Hadru încă de la ora 10 dimineața

    Trupele pakistaneze luptă în Azerbaidjan împotriva Armeniei, deoarece prezența lor a fost raportată în Azerbaidjan, potrivit rapoartelor.

    Doi pakistanezi, în vârstă de 34 și 45 de ani, au fost arestați marți după-amiază în centrul orașului Salonic după ce ar fi rapit și violat o fată greacă de 20 de ani.

    Avionul militar azer a bombardat orașul Martakert, Artsakh. Trei civili au fost uciși.
    Macron: Spun Armeniei și armenilor, Franța își va juca rolul

    Israel își trădează aliații, inclusiv Cipru și Grecia

    Pentru prima dată după mult timp, Israel și Turcia sunt de aceeași parte. Avioane de încărcare azeriene care aterizează la bazele aeriene israeliene din Negev Armenia: Baku a cedat spațiul său aerian Turciei

    Două sisteme de apărare aeriană armeană Osa distruse în greve azere Armenia: Baku și-a cedat spațiul aerian Turciei

    Mai multe fotografii la suprafață ale presupușilor luptători SNA din Siria în uniforme proaspete azere (H / T osmanjoker7) care se potrivesc cu cea din imaginea din press_jesr fotografia ultimelor momente ale unui luptător pe moarte

    Președintele Nagorno-Karabakh a cerut oamenilor să se pregătească pentru un război prelungit

    Ministerul Afacerilor Unite din Armenia va publica dovezi care susțin cererea de implicare a F-16 în curând în această seară. Înțeleg că vor fi date de la radare care indică viteza și altitudinea F-16.

    Numărul de morți al armatei Artsakh urcă la 103 în atacul azer în curs

    Rusia spune că Turcia i-a mutat pe luptătorii sirieni din Libia în Rusia denunță utilizarea „teroriștilor străini” în conflictul din Karabah

    După o ședință de urgență a Consiliului de Securitate din Armenia, șeful Securității Naționale Argishti Kyaramyan a plecat în Karabakh. Reuniunea urma să discute acțiuni suplimentare pentru trupele de pe front. Kyaramyan a venit pentru aprobare pentru o sarcină specifică.

    Cavusolu a spus: „Vom fi alături de Azerbaidjan în cazul în care are nevoie de sprijin militar, dacă Azerbaidjanul ne solicită asistență, vom face tot ce putem, dar vedem că puterea Azerbaidjanului este suficientă acum”.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Cristian Daniel said, on octombrie 1, 2020 at 11:58 am

    …daca pana si cei din diaspora spun chestia asta, atunci e clar cu primarul de la Timisoara, herr Fritz

    https://www.stiripesurse.ro/mesaj-din-diaspora-dragi-timisoreni-imi-pare-r-u-dar-nu-pot-s-v-felicit-pt-alegerea-voastr_1510898.html

    Apreciază

  5. Isa said, on octombrie 1, 2020 at 5:15 pm

    Nu s-a testat niciodata Iohannis, desi vorbim de seful de stat! Incredibil la ce nivel este administratia prezidentiala, oamenii din jurul lui pana la urma.

    Apreciază

  6. georgeta said, on octombrie 1, 2020 at 7:45 pm

    Pozitia degetelor mainii lui Arafat spune totul!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.