SACCSIV – blog ortodox

Marea Britanie | Întâlnirile cu membri ai familiei care locuiesc în altă casă, interzise

Posted in Marea Britanie, virus by Vali on septembrie 13, 2020

Sursa: https://www.smartradio.ro/marea-britania-intalnirile-cu-membri-ai-familiei-care-locuiesc-in-alta-casa-interzise/

Întâlnirile cu prietenii sau familia vor fi interzise la Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, din cauza creșterii cazurilor de coronavirus, au declarat vineri autoritățile locale, din cauza epidemiei care se intensifică în toată țara.

„Începând de marți, 15 septembrie, locuitorii din Birmingham nu se vor mai putea reuni cu alte familii care trăiesc în alte locuințe, în interior sau în grădini private.”, a avertizat Consiliul Local într-un comunicat.

În acest oraș cu 1,1 milioane de locuitori din centrul Angliei, rata contaminării cu Covid-19 a crescut de la 30,1 la 75 de cazuri la 100.000 de locuitori în săptămâna 8-14 august.

„Știu că este dificil, mai ales când ne-am obișnuit să ne vedem prietenii și familia, dar este esențial să respectăm aceste reguli și să ne protejăm reciproc de creșterea bruscă a ratei de infectare”, a declarat Ian Ward, care conduce Consiliul Municipal din Birmingham.

Localnicii pot merge în continuare la pub-uri, restaurante sau magazine, dar nu pot întâlni alți oameni care nu locuiesc în aceeași casă cu ei.

„Înțeleg că este frustrant să poți merge la pub, dar fără să stai cu familia, dar dovezile pe care le avem arată că rata infectărilor a crescut din cauza interacțiunilor sociale, în special a adunărilor private.”, a explicat Ward.

Rata de reproducere în Anglia (cunoscută sub numele de „R”) este acum între 1 și 1,2, adică la un nivel care arată intensificarea epidemiei.

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marius L. said, on septembrie 13, 2020 at 10:55 pm

    Off topic

    Gadea a luat-o razna! In aceasta seara in emisiune, discutand cu unul dintre invitati, spune ca testarea in masa a cadrelor didactice si a copiilor este absolut necesara daca nu vrem sa avem o mare surpriza cu raspandirea virusului dupa inceperea anului scolar. Desigur, interlocutorul nu este de acord si incearca sa-i explice ca asa ceva nu este posibil tehnic, nu este normal, si ca ar fi potrivit ca testarea sa se faca voluntar. Discutia continua, dar fara rost, Gadea nu vrea sa inteleaga si o tine intr-una cu testarea.
    Nu am contientizat pana acum ca este asa de pornit pe testarea in masa, stiam ca sustine testarea, dar nu cu atata convingere si la o asemenea scara.

    Apreciază

    • astridcezara said, on septembrie 14, 2020 at 11:28 pm

      Scuze Marius,vrei sa spui ca din luna martie a lui 2020,de-abia acum iti dai seama ca Gadea si compania au luat-o razna????
      lasa testarea,dar vaccinul si cipurile??? si obsesia cu Arafat si Streinu Cercel,care apareau seara de seara sa ne anunte Apocalipsa??

      Apreciază

    • Marius L. said, on septembrie 15, 2020 at 10:14 am

      @astridcezara
      Trebuie sa-ti dau dreptate, este limpede (si nu de azi, de ieri) pentru cine si cum lucreaza antena 3 (nu doar ei, cam toata presa), dar mai ales Gadea, dar totusi, imi este greu sa accept ca astia incearca sa ne escrocheze in halul asta, si inca n-am vazut nimic, cum bine anticipezi! Oricat de previzibili ar fi, si sunt, ceva din mine nu poate sa inteleaga actiunile de propaganda murdara pe care le intreprind cu atata patos de multa vreme. Prin ceea ce promoveaza, sustinand idei si actiuni false si vatamatoare, fac intregii societati din Romania un grav deserviciu, in conditiile in care si ei (cei multi din presa care ne mint cu nerusinare de multa vreme) fac parte din aceeasi societate. Probabil asta ma surprinde pe mine, naivitatea lor de a crede ca doar avand bani, functii si relatii, vor fi salvati de tavalugul ce vine. Pe de alta parte, am convingerea ca multi formatori de opinii din media si unii oameni pusi in functii de decizie la varful statului, chiar nu inteleg ce se intampla, s-au inteleg doar o parte. Ma mira faptul ca unii par inteligenti, insa nu reusesc sa priceapa ca pun in aplicare un scenariu catastrofal (alcatuit de unii care stau in umbra), doar gandindu-se ca n-are cu sa fie o conspiratie.
      Daca se intampla in toata lumea, sub nici o forma, nu inseamna ca e pe bune, nu inseamna ca lumea chiar se lupta cu virusul prin masurile de lockdown si celelalte. Chiar asa, un asa zis virus, a spart toate barierele teritoriale si aproape toate guvernele lumii actioneaza la fel?! Am innebunit?

      Apreciază

  2. Clement said, on septembrie 14, 2020 at 12:15 am

    Birminghenezii aveau reputatie de a fi foarte nervosi, impulsivi din fire, mari consumatori de bauturi nerecomandabile.
    O masura ca aceasta s-ar putea sa ii indispuna peste masura si sa puna de o razmerita.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.