SACCSIV – blog ortodox

PNL, USR, PMP nu sunt de dreapta, ci apartin celei mai odioase stangi

Posted in alegeri, STANGA by saccsiv on august 27, 2020

O oribila minciuna se tot repeta in mass-media de limba romana, cum ca PNL, USR, PMP ar fi de dreapta. Fals. Am demonstrat pe larg la:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

 

Tagged with: , , , , ,

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on august 27, 2020 at 10:50 am

    Ma gandeam cum nenorocitul asta de virus omoara cu predilectie varstnicii. De peste tot, nu numai la noi. Majoritatea acestora au trait in alte vremuri si au inca valori morale si istorii de viata din care generatia tanara ar avea ce invata. Si fix ei sunt eliminati. Generatiile noi nu trebuie sa stie ce este acela comunism, si nicio societate in care sa traiesti liber cat de cat … Trebuie sa invete doar sa fie sclavi si sa se conformeze la orice li se va cere.

    Apreciat de 2 persoane

  2. LN said, on august 27, 2020 at 12:40 pm

    E foarte binevenită această precizare importantă, deși cred (sau sper) că cititorii acestui blog au suficient discernământ și au înțeles de mult că „dreapta” și „stânga” sunt concepte care în prezent nu mai au nici o relevanță, că nu există nici un partid „de dreapta” în România, că politica este o sinistră mascaradă și că de fapt lumea se împarte doar în 2 tabere: de o parte cei care cred în Dumnezeu și care își iubesc țara și valorile ei tradiționale, de cealaltă parte gloata atee (satanizată), vrăjită de cântecul de sirenă al globaliștilor.
    Îmi vine să vărs când văd uriașele panouri cu limbricul Nicușor Dan, „candidatul dreptei”.

    Apreciat de 4 persoane

  3. Un om said, on august 27, 2020 at 6:15 pm

    Nu există niciun partid de dreapta, fiindcă de dreapta înseamnă antisistem!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.