SACCSIV – blog ortodox

Video: Dr. Anca Nitulescu despre gravele leziuni provocate de bitisor in timpul testarii RT-PCR

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 23, 2020

Medic ATI, adevărul despre ”morții de coronavirus”. „Virusul nu mai este în stare, din fericire, să producă o boală gravă”

Posted in Italia, virus by Vali on iulie 23, 2020

China ordonă creştinilor să dea jos toate icoanele cu Iisus din case

Posted in CHINA, prigoana comunista by Vali on iulie 23, 2020

Sursa: http://epochtimes-romania.com/news/china-ordona-crestinilor-sa-dea-jos-toate-icoanele-cu-isus-din-case–303442

(China Photos/Getty Image)

Autorităţile comuniste chineze au ordonat sătenilor creştini săraci să înlăture imaginile creştine din casele lor şi să le înlocuiască cu portretele fostului preşedinte Mao şi al preşedintelui Xi Jinping, altfel riscă să îşi piardă beneficiile sociale.

Partidul Comunist Chinez îşi continuă programul de ruinare a religiei prin canalizarea fervorii religioase din ţară către Partid şi nu către Dumnezeu, a raportat Christian Post în acest weekend.

În luna mai, un oficial din estul provinciei Shandong a pătruns în casa unui creştin local şi a atârnat imagini cu Mao Zedong şi Xi Jinping pe perete, în locul icoanelor creştine.

„Aceştia sunt cei mai mari zei. Dacă vrei să te închini cuiva, închină-te lor”, le-a spus oficialul.

Anul acesta „sistemul de credite social” din China a fost programat să devină complet funcţional, alocând puncte fiecărui individ în funcţie de cât aprobă Partidul Comunist şi folosind ratingul social pentru a controla accesul la anumite beneficii precum cumpărarea biletelor de avion şi de tren etc.

„Există temeri că noul sistem de credit social al Chinei (…) va fi folosit pentru a discrimina creştinii”, a scris organizaţia de caritate catolică Aid to the Church in Need într-un raport din 2019.

Temerile sunt legate de „recompense în bani acordate celor care dau informaţii Securităţii chineze despre bisericile subterane şi alte lăcaşuri de cult „neoficiale”, ceea ce indică faptul că guvernul ar putea răsplăti creştinii persecutaţi cu scoruri „de credit social” ridicate.

Potrivit publicaţiei BitterWinter, Partidul foloseşte acum beneficiile sociale ale statului ca pârghie pentru a constrânge oamenii să se închine Partidului şi pentru a persecuta creştinii.

În aprilie, de exemplu, oficialii de Partid au vizitat casele creştinilor din Linfen, în provincia nordică Shanxi, ordonând celor care primesc beneficii sociale de la guvern să înlăture crucile, simbolurile creştine şi icoanele din casele lor şi să le înlocuiască cu portrete ale liderilor comunişti chinezi.

Funcţionarii i-au ameninţat pe creştini că nerespectarea ordinului va duce la suspendarea beneficiilor sociale.

„Tuturor locuitorilor săraci din oraş li s-a spus să afişeze tablouri cu Mao Zedong”, a afirmat un predicator al bisericii locale. „Guvernul încearcă să ne elimine credinţa şi vrea să devină Dumnezeu în locul lui Isus.”

Autorităţile comuniste au anulat subvenţiile guvernamentale ale unei femei creştine în vârstă din oraşul Shangqiu din Henan, după ce au găsit o fotografie cu o cruce postată pe uşa casei sale.

„Au rupt-o imediat”, a spus ea. „Ulterior, atât indemnizaţia mea minimă de viaţă, cât şi subvenţia pentru reducerea sărăciei au fost anulate. Sunt condusă către un punct mort. Am diabet şi am nevoie de injecţii”.

Incidente similare s-au petrecut în oraşul Xinyu din sud-estul provinciei Jiangxi, unde oficialii locali au anulat subvenţia minimă şi o indemnizaţie lunară pentru handicap de 100 RMB (aproximativ 14 USD) a unui creştin cu dizabilităţi care a încălcat ordinele guvernamentale şi a continuat să participe la slujbele unei biserici subterane.

O altă creştină care locuieşte în judeţul Poyang din Jiangxi – o femeie în jur de 80 de ani – a încetat să mai primească ajutor guvernamental după ce a spus „Mulţumesc Domnului” în momentul în care a primit subvenţia lunară de 200 RMB (aproximativ 28 USD) la jumătatea lunii ianuarie.

„Ei se aşteptau să laud bunătatea Partidului Comunist”, a spus aceasta.

Într-un alt caz, oficiali locali au intrat în casa unui membru al unei biserici a Sfintei Treimi, sponsorizată de stat, şi au dat jos toate icoanele creştine, inclusiv un calendar cu o imagine a lui Isus, şi au postat un portret al lui Mao Zedong în locul lor.

„Locuitorii religioşi săraci nu pot primi bani de la stat pentru nimic. Trebuie să se supună Partidului Comunist pentru banii primiţi”, a declarat oficialul.

A.P.

Marina Greciei, în stare de alertă, după activitățile Turciei de explorare a gazelor din Marea Egee

Posted in Grecia, Turcia by Vali on iulie 23, 2020

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-24188189-marina-greciei-stare-alerta-dupa-activitatile-turciei-explorare-gazelor-din-marea-egee.htm

Marea Egee (foto arhivă) Foto: USGS

Marina greacă a fost plasată în stare de alertă în urma recentelor activități de explorare a gazelor efectuate de Turcia în Marea Egee, a declarat miercuri o sursă din armata Greciei, citată de AFP.

„Unități ale Marinei au fost amplasate de ieri (marți) în sudul și sud-estul Mării Egee”, a afirmat această sursă.

Marina a cerut militarilor să ignore o restricție de navigație decretată de Turcia.

Premierul grec Kyriakos Mistotakis a organizat întâlniri separate cu liderii partidelor politice, joi și vineri, „despre subiecte naționale”, potrivit biroului său de presă.

În cadrul activităților de explorare a hidrocarburilor, Turcia a anunțat „public” amplasarea navei sale Oruç Reis în Mediterana estică, începând de marți.

Atena a protestat oficial în fața acestor activități în apropiere de insula greacă Kastellorizo.

Ankara afirmă că zona maritimă unde au loc explorările se află „în întregime pe platoul continental turc așa cum e el stabilit de Națiunile Unite.

Turcia contestă că doar insula grecească Kastellorizo, „de 10 km2, la 2 km doar de Anatolia (în Turcia) și la 580 km de continentul grec, poate genera un platou continental de 40.000 km2”.

Grecia și Turcia, ambele membre ale NATO, au relații tensionate de mult timp.

Atena denunță controversatul acord turco-libian semnat anul trecut privind împărțirea spațiilor maritime între Ankara și guvernul de la Tripoli.

Turcia a efectuate recent foraje de explorare în proximitatea Ciprului, stârnind protestele Greciei și Egiptului.

UE a denunțat de asemenea „foraje ilegale” și a amenințat Ankara cu sancțiuni.

de R.M.

Video: Dezbatere despre vaccinare Robert Kennedy Jr. VERSUS Alan Dershowitz

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on iulie 23, 2020

Video: Polemica vaccinarii obligatorii in Marea Britanie

Posted in Marea Britanie, VACCINARE OBLIGATORIE, virus by saccsiv on iulie 23, 2020

Video: Lungul betisor introdus foarte adanc in nas pentru testarea Covid-19 DISTRUGE fizic BARIERA HEMATOENCEFALICA (o foarte subtire membrana ce protejeaza creierul)

Posted in VIDEO, virus by saccsiv on iulie 23, 2020

Un sat din Prahova pe lista zonelor de carantina. A fost „indeplinit” criteriul „trei cazuri de COVID-19 la mia de locuitori”

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 23, 2020

Sursa: https://ziare.com/stiri/urgente/o-comuna-din-prahova-intra-in-totalitate-in-carantina-a-fost-indeplinit-criteriul-trei-cazuri-de-covid-19-la-mia-de-locuitori-1621032

„Imagine a comunei Gornet din judetul Prahova FOTO Primaria Gornet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a adoptat miercuri, 22 iulie, o hotarare prin care comuna Gornet (Cuib) va intra in carantina.

Masura a fost luata dupa ce DSP Prahova a raportat ca 15 dintre cei 2.800 de locuitori ai comunei au fost depistati pozitiv cu COVID-19, relateaza observatorulph.ro.

Decretul DSP Prahova a fost trimis spre aprobare catre secretarul de stat in MAI, Raed Arafat. Acesta ar urma sa emita un ordin in vederea intrarii in vigoare.

Potrivit Legii Carantinei intrate in vigoare la inceputul saptamanii, o localitate poate intra in carantina daca se inregistreaza trei cazuri COVID la mia de locuitori.

Primarul din Gornet contesta rezultatul, potrivit unei declaratii acordate reporterilor de la Observatorul Prahovean: „Cei de la DSP au transmis miercuri o lista cu 15 persoanele care au Covid. Din acest total, dupa confruntarea datelor, am constatat ca 8 persoane au testul negativ, iar o alta persoana are, intr-adevar, buletin de Gornet, dar locuieste in Ploiesti. Sunt de fapt manipulari. Va fi o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta pe aceasta tema, iar in aceasta seara am convocat consiliului local tot pe aceasta tema”, a declarat Nicolae Negoitescu, primarul localitatii Gornet.

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader (PSD), s-a opus masurii de plasare in carantina a respectivului sat. Toader a declarat pentru News.ro ca nu poate fi de acord cu masura si ca cei care au decis plasarea in carantina a localitatii nu au putut sa ii explice ce se va intampla cu localnicii care trebuie sa iasa din acest sat pentru a merge la serviciu.

„Daca este sa ne raportam ca cate teste se fac si cate ies pozitive, ar trebui sa inchidem Romania sau cel putin sa declare iarasi stare de urgenta. Cum sa inchizi Gornetul pentru sapte cazuri? Acum doua saptamani, pe 8 iulie, au iesit opt cazuri, intre timp s-au si vindecat. Zilele trecute au iesit inca sapte cazuri si au facut ei calculul ct sunt 15 cazuri, care inseamna mai mult de trei cazuri la mia de locuitori. Mai oameni buni, putem sa-i izolam, putem sa-i tinem in carantina, sa stea acasa, dar cum sa inchizi localitatea?” a afirmat Bogdan Toader.

Potrivit Hotararii CJSU Prahova, privind instituirea carantinei zonale in satul Gornet, „masura carantinarii nu este egala cu inchiderea unei localitati, ci vine in sprijinul cetatenilor care nu sunt infectati, si asigura o mai buna gestionare a combaterii raspandirii bolilor.”

Astfel, masura a fost luata avand in vedere urmatoarele criterii, potrivit unui comunicat de presa remis de Prefectura Prahova, Ziare.com:

– In comuna Gornet exista un trend crescator al cazurilor in ultimele 14 zile – au fost inregistrate 15 cazuri noi in perioada 08 -20.07.2020;
– Rata de infectare depaseste nivelul de 3 cazuri /1000 de locuitori;

– Cazurile sunt inregistrate in comunitate (nu exista comunitati inchise);
– Ponderea populatiei cu varsta de 65 de ani si peste este similar in comuna cu cea din restul judetului;
– Personalul de specialitate din cadrul Directiei de Sanatate Publica Prahova, care efectueaza anchetele epidemiologice, este depasit de numarul de cazuri noin zilnice;
– In comuna isi desfasoara activitatea doi medici de familie;
– Nevoile esentiale pot fi asigurate prin existenta la nivelul localitatii a mai multor magazine si a unei farmacii;
– la nivelul localitatii exista 3 politisti locali si 5 angajati la paza locala.

Ce inseamna carantina pentru satenii din Gornet

In localitatea carantinata sunt permise intrarea, respectiv iesirea pentru:
– a) transportul de marfa, indiferent de natura acestuia, al materiilor prime si resurselor necesare desfasurarii activitatilor economice in localitatea carantinata, precum si aprovizionarii populatiei;
– b) persoanele care nu locuiesc in zona carantinata, dar care desfasoara activitati economice sau in domeniul apararii, ordinii publice, securitatii nationale, sanitar, situatiilor de urgenta, administratiei publice locale, asistentei si protectiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publica, energetic, agriculturii, alimentatiei publice, alimentarii cu apa, comunicatiilor si transporturilor;
– c) persoanele care locuiesc in zona carantinata si desfasoara activitate profesionala in afara zonei carantinate cu prezentarea unei adeverinte de la angajator, legitimatie de serviciu sau oricare alt document care sa ateste activitatea profesionala;
– d) persoanele care realizeaza activitati agricole sau pentru comercializarea de produse agroalimentare;
– e) deplasarea din alte motive justificate, precum ingrijirea/insotirea copiilor/membrilor de familie, ingrijirea unei/unui rude/afin sau persoana aflata in intretinere, asistenta persoanelor varstnice, bolnave sau cu dizabilitati, decesul unui membru de familie;
– f) deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta;
– g) urgente medicale.

De asemenea, vor fi luate masuri pentru a asigura functionarea serviciilor de protectie si asistenta sociala, functionarea corespunzatoare a serviciilor de utilitati publice, precum si aprovizionarea cu alimente de baza pentru persoanele fara sustinatori sau alta forma de ajutor si care nu se pot deplasa de la locuinta/gospodarie, de catre autoritatile locale si judetene.
„Intrarea/iesirea in/din satul Gornet, judetul Prahova este permisa doar prin caile deschise circulatiei publice de pe drumurile europene, nationale, judetene si comunale”, se mai arata in comunicatul Prefecturii.

La ora publicarii acestui comunicat nu a fost emis Ordinul sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta sau al persoanei desemnate de acesta, pentru instituirea carantinei zonale