SACCSIV – blog ortodox

Document: Ministerul Sănătății nu a declarat niciodată epidemie pe teritoriul național

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 3, 2020

Sursa: https://www.cristoiublog.ro/document-ministerul-sanatatii-nu-a-declarat-niciodata-epidemie-pe-teritoriul-national/

Ministerul Sănătății a confirmat oficial că NU a declarat niciodată epidemie pe teritoriul național. Motivația: nu se întruneau condițiile epidemiologice pentru asta, adică nu s-a întrunit numărul de îmbolnăviri/decese care să justifice declararea epidemiei. Din punct de vedete epidemiologic, în România nu exista un pericol real.

Culmea sarcasmului este că se susține oficial că starea de urgență s-a instaurat pentru că OMS a declarat pandemie în 11 martie 2020. Dacă ne reamintim bine, România încă se pregătea de anticipate atunci, iar autoritățile încă bagatelizau boala (la fel și experții vieții). Iohannis desemnase în batjocură un premier, care a fugit rușinos din Parlament atunci când a auzit că s-ar putea să fie votat.

În plus, dacă ne luăm după recomandările OMS și le punem în practică, inclusiv în cazul în care nu sunt necesare, de ce mai avem nevoie de guvern? Și care recomandări ale OMS sunt „obligatorii”? Toate, inclusiv cele care se contrazic și cele care sunt deosebit de incoerente și ambigui? Sau numai alea care ne convin, ca să stăm la putere un secol și să facem cât mai mulți îmbogățiți de război? (Avocat Gheorghe Piperea)

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on iulie 3, 2020 at 8:06 pm

    Cu asta se poate ataca in instanta amenzile, sanctiunile, arestul asimptomaticilor.

    Apreciază

  2. Duhul Căpitanului said, on iulie 3, 2020 at 9:07 pm

    Cu adevărat sinistrul sănătății acest Lolek sau Bolek….

    Apreciază

  3. Suflet said, on iulie 3, 2020 at 11:20 pm

    Nu stiu de ce nu am încredere in Cristoiu ăsta, cred că se cuvine un pic mai multa prudență. Ma refer in general, nu la articolul acesta.

    Apreciază

    • Bianca said, on iulie 4, 2020 at 10:07 am

      Pentru ca nu este din Biserica. El este doar un foarte bun jurnalist. Atat. Este onest si are coloana vertebrala insa nu intelege intotdeauna corect sau de la inceput ce se intampla.

      Cei care nu au in vedere lucrarea tainei faradelegii in lume si nu inteleg razboiul duhovnicesc vor da cu siguranta rateuri.

      N-ai vazut ca este este conformist in respectarea legii chiar daca ea este aberanta si de esenta antihristica? O face pentru a fi in acord cu curentul de corectitudine politica si sa nu poata fi acuzat de instigare la nesupunere civica.

      Merita respect pentru ca e un adevarat profesionist care nu s-a vandut pe 2 arginti. Din pacate varsta si departarea de credinta isi vor spune cuvantul si o va lua si el pe aratura dupa cum a mai facut-o si altadata.

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.