SACCSIV – blog ortodox

Video: Mircea Badea il ataca dur pe Raed Arafat pe tema INTERNARILOR FORTATE

Posted in MIRCEA BADEA, virus by saccsiv on iunie 17, 2020

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. astridcezara said, on iunie 18, 2020 at 12:12 am

    drumul bun??Gidea vireaza,pentru ca sondajele zic ca s-au trezit( cu greu) niste cetateni…a venit si Carmen Tanase si l-a acuzat ca a luat banii de la guvern…acum trebuie virat nitel
    e o chestie de strategie.atit
    Badea trebuie sa stea pe linia lui Gadea,ca acolo e banu’…si braveaza,dar tot acolo sta

    Apreciază

  2. bedo4756 said, on iunie 18, 2020 at 3:37 am

    Să nu vorbim despre Mircea Badea dacă este pe drum bun sau nu, ci despre starea de surescitare, tot mai puternică a doctorului Arafat, care arată că portretul psihologic făcut lui, în urmă cu puține zile,este adevărat.
    Știți ce specialitate are doctorul Arafat ? Anestezie-terapie intensivă. De ce oare, nu are lângă el un specialist epidemiolog, care să îi mai tempereze elanul inchizitor, nu știm, dar cert este că din pornirea sa de a face ordine în medicina de urgență, a ajuns la derapaje, ordinele și strategia sa, începând să provoace mai multă suferință și iritare.
    . Ce este mai rău, este că s-a ajuns la decesele unor pacienți, cu probleme foarte grave, exact pe zona medicinei de urgență, și pe care, bulibășeala din secțiile de terapie intensivă, subordonate direct programelor gândite de Arafat , i-a trimis, pe acei oameni recuperabili, direct în sicriu ! În schimb se aglomerează secții spitalicești cu persoane asimptomatice, despre care mulți specialiști spun că nu au SARS-COV 2, ci guturai sezonier, dar care fiind din marea grupă covid, testele reacționează pozitiv !
    . Ori aici Badea, a reacționat ca orice om revoltat : Păi de ce doctore, îmi ocupi spitalul, cu oameni pe care îi poți trimite acasă, iar pe cei care au nevoie de spital, îi ții acasă fiindcă la spital ții ușile închise, pentru că îi ții blocați în interior pe unii care stau degeaba ?! Asta nu sună, a balamuc ?!

    Apreciază

    • Marius L. said, on iunie 18, 2020 at 10:09 am

      „…despre care mulți specialiști spun că nu au SARS-COV 2, ci guturai sezonier, dar care fiind din marea grupă covid, testele reacționează pozitiv !”

      Poti sa imi spui, te rog, despre ce specialisti e vorba? Unde spun asta?

      Apreciază

  3. topazturcoaz said, on iunie 18, 2020 at 7:27 am

    Măi fraților!
    Până nu va începe să MIȘTE presa la care se uită majoritate românilor DEJA spălați pe creier, NU vom mai ieși niciodată din stările-astea impuse, în care dau tonul unul ca ARAHAT, WUHANIS, LUCOVID, TĂTARU, VELA-MANIVELĂ, etc…

    Deci, pentru prelungirea la nesfârșit a stărilor de tot felul în care vor conduce FĂRĂ JENĂ sau REMUȘCARE nemaifiind nevoie de nicio alegere prin vot, pentru că știu că nu-i va mai vota nimeni…măturând natural dintre ei ivirea celui de-al 3-lea război mondial și venirea lui Antihrist…cei 5 siniștrii, pentru moartea celor de acum câteva luni, pentru moartea celor din prezent și din viitor….NU sunt atât de vină ei, CÂT PRESA CUMPĂRATĂ!

    Deci, dacă NU vor să pățească ceva RĂU cei din familiile celor din presă, din pricina blestemelor văduvelor, familiilor cărora le-a murit cineva din familie la ușile spitalelor sau au fost muceniciți pe bază de asimptomatism, ventilați forțat pentru a mări nr.de covid…pe baza hotărârilor celor 5 antihristi….PRESA, ca să înceapă să se curețe de sângele vărsat datorită manipulării la care au încuviințat să se facă parte-n parte, mituiți de cei 5 SINIȘTRII, pe banii noștri, să spună Adevărul, să redea filme și interviuri cu adevărați profesioniști , să pună întrebări incomode pentru cei 5, iar prin asta să demaște mascarada și pușcăria la care au fost și sunt supuși românii…DOAR atunci sângele vărsat NU va mai striga la Dumnezeu cerând dreptate…

    LA FEL ȘI MEDICII…SĂ IASĂ ÎN FAȚĂ!

    Apreciază

  4. Ionut Anghel said, on iunie 18, 2020 at 9:17 am

    Diversiune. Teatru de păpuși. Vrăjeală pe banda rulantă.

    Apreciază

  5. Andrei said, on iunie 18, 2020 at 11:39 am

    BINGO! Iata ca accesul in magazin se poate face si prin scanarea mainii, nu numai a fruntii: https://www.dcnews.ro/mutare-neasteptata-cu-termoscanarea-dupa-scandal–ce-se-intampla-in-bucuresti_754390.html

    CLAR. Nu poti cumpara fara informatiile medicale luate de pe mana sau frunte. E un pas inainte, sa recunoastem.

    Apreciază

    • iulia20m said, on iunie 18, 2020 at 5:41 pm

      Mai ales pe mana dreapta la incheietura pe partea interioara, asa cum se termoscaneaza la banca bcr – sucursala de pe 15 Noiembrie, si nu stim ce fel de aparat au si daca este cu laser sau nu si altele. Personal mi s-a comunicat (dupa ce era sa ma dea portarul afara) caci este pentru ultima data cand imi dau drepturile salariale daca nu ma….termoscanez, deoarece am refuzat sub motiv ca nu vreau sa ma cipez si le-am zis in fata acest lucru, cu termometrul personal in mana, dupa ce mi-am luat singura temperatura si le-am aratat ca era 36.1.

      Apreciază

  6. Bianca said, on iunie 18, 2020 at 12:10 pm

    M Badea este un om de varsta mijlocie (trecut bine de 40) care, in felul lui, incearca sa fie sincer. A trait intr-o lume mai normala si are termen de comparatie. Cu toate ca n-avea nici o legatura emotionala cu Referendumul, s-a dus si a votat „pentru”. Din fronda. A inteles manipularea si a votat impotriva ei. Atunci a fost singurul din tot postul care a fost vocal pe tema asta. Conducerea ii tolereaza derapajele cu scopul clar de a manipula si de a da impresia libertatii cuvantului stiind ca MB ramane un om fidel postului si decat sa vorbeasca altii mai bine sa fie un om de casa.

    Cam acelasi lucru se petrece si acum. Orice om care foloseste propria minte isi da seama ca lucrurile nu se leaga. Este inacceptabil ca dupa mai bine de jumatate de an de covideala sa nu stim nici macar ce-i cu virusul asta si sa n-avem niste reguli minime, clare si uniforme, de abordare a lui. Dubla masura este peste tot. Cu masca si fara masca, cu distanta si fara distanta, cu internare si fara internare, cu clorochinina sau fara (de parca 70 de ani de cand se utilizeaza n-ar fi fost suficienti ca sa fie cunoscute efectele sale) etc etc etc de nimeni nu intelege nimic.

    Incoerenta masurilor este cireasa de pe tort. Daca vrem sa fim consecventi si coerenti si daca s-a stabilit „stiintific” ca distanta in spatii inchise trebuie sa fie de 2 m iar afara de 1,5 m, iese din calcul transportul cu mijloacele de transport in comun. Simplu. Nici taxiuri, nici nimic. Mersul pe jos face piciorul frumos. Inchidem lumea pe care o cunoastem acum si facem alta care sa corespunda noilor norme. Dar sa stim ce facem. Culmea culmilor in dubla masura mi s-a parut in Elvetia unde s-au deschis bordelurile dar au ramas interzise sporturile de contact gen judo.

    Iar pe deasupra o intreaga exagerare a nr de morti (se incalca cu nerusinare si obraznicie legea care spune ca in cazul incertitudinii cauzei decesului este obligatorie autopsia – astfel puteam cunoaste mai bine efectele virusului pentru un tratament mai eficace si cu siguranta aveam o evidenta mai buna nr de morti).

    Si, sa nu uitam, regulile sunt doar pentru catei. Dulaii nu le respecta (nici n-ar putea de altfel pentru ca sunt complet aberante) iar asta da rau de tot la populatie.

    E clar ca toata situatia nu poate fi inteleasa cu o minte axata pe coordonate logice. Totul este insa extrem de simplu daca avem in vedere ca ce se intampla este inca un pas in lucrarea tainei faradelegii care ne mai apropie un pic de venirea Antihristului. Da, cu o minte draceasca in spate totul apare extrem de limpede.

    Apreciază

  7. Cosmin said, on iunie 18, 2020 at 3:31 pm

    Arafat e un pic cam nesimtit: el care e angajatul nostru, trebuie sa stea calm, sa asculte intrebarile si sa dea raspunsuri edificatoare. Adica sa dea seama.

    Nu prea e in masura el sa inchida si sa plece din fata darii de seama. Din punct de vedere psihologic, gestul sau tradeaza faptul ca se simte cu musca pe caciula. Sau, ne trateaza ca pe niste viermi care nu putem sa emitem pretentia la explicatii datorita statutului nostru social.

    Caci daca ar avea dreptate, ar sta calm si ar explica frumos, argumentat si cu rabdare, interlocutorilor, cum sta treaba, oridecate ori e cazul, indiferent cat de imbecil ar fi interlocutorul sau, astfel ca, pana la urma acesta sa se simta ori clarificat, ori penibil.

    Dar el, pleaca.

    Apreciază

  8. […] Video: Mircea Badea il ataca dur pe Raed Arafat pe tema INTERNARILOR FORTATE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.