SACCSIV – blog ortodox

Avocatul Gheorghe Piperea despre mass-media, bani si coronavirus

Posted in ANTENA 3, BANI, HOTNEWS, MASS-MEDIA, PRO TV, Realitatea, virus by saccsiv on mai 17, 2020

Digi 24 este un post de televiziune detinut de trustul rcs&rds, o entitate juridica detinuta, la randul sau, de un offshore olandez, digi comunication, listat la bursa, chestie in care au investit zeci de milioane de euro berd si fondurile “private” de pensii – Pilonul II (din banii nostri, fara acordul nostru). Nu ai spune ca o asttel de televiziune ar avea nevoie de ajutor de stat, nu? Mai ales ca rcs&rds a fost condamnata, alaturi de sefii sai, pentru coruptie, intr-un dosar instrumentat de dna. Dar respectiva televiziune este numarul unu in supusenie globalist-corporatista si neo-sekurista, o adevarata unitate militara care nu iese din marsul in cadență niciodata. De aceea eu ii zic si um 0024.
Antena 3 si Romania tv sunt televiziuni care au lucrat in foc continuu in pandemie. Nu s-ar zice ca, dat fiind ratingul ridicat de care au beneficiat, ar putea avea nevoie de ajutor de stat.
Pro tv este dintotdeauna campionul absolut si perpetuu la stiri-spectacol, care exploateaza la maxim emotia spectatorului, mai ales cea gregara, asa cum este frica, fara o preocupare serioasa pentru realitatea informatiei. In afara de faptul ca e detinuta de un miliardar ceh si, deci, nu ar putea avea nevoie de ajutor de stat, Protv a beneficiat in trecut, mai ales pe vremea lui Nastase, de imense facilitati fiscale si stergeri de datorii care au salvat-o de la faliment, pretul fiind spalarea imaginii guvernelor in functie illo tempore.
Prima tv este falimentara, fiind cam singura care ar justifica o cerere de ajutor de stat. Dar cine se mai uita la Prima tv…
Apropo de falimentari : realitatea plus este o excrescenta cancerigena si penala a falimentarei realitatea tv, o entitate care nu ar trebui sa existe intrucat este produsul unui concurs de infractiuni si neaga orice idee de capitalism si concurenta pe piata. Pe “modelul” ei, toti intreprinzatorii ar trebui sa isi asume riscuri nebunesti, sa delapideze, sa insele, sa ia mita, sa falimenteze afaceri proprii si sa lase sute de oameni fara salarii si asigurari de sanatate, dupa care sa isi treaca afacerea si “brandul” pe alt vehicul si sa traiasca bine-mersi, ca si cand nimic nu s-ar fi intampat.

Nu vreau sa va mai bateti capul cu situatia radiourilor de stiri. Sunt si acolo explicatii de dat.

In legatura cu presa scrisa, as vrea sa atrag atentia asupra stirifierbinti (hotnews) si ziarepunctcom, vehicule ale neo-sekuritatii.

Tuturor celor care au primit bani alocati de guvern pentru “sprijin”, le pun aceste intrebari, pentru transparenta si onestitate : cati bani publici au primit cu titlu de ajutor de stat, ce justificare au furnizat autoritatii competente si ce planuri de restructurare sau salvare a biznisului propriu au?
Spre comparatie, IMM-urile si simpli particulari trebuie sa prezinte un milion de explicatii si de hartii si sa se umileasca in toate halurile posibile pentru a obtine indemnizatia pentru somaj tehnic, credite cu garantii de stat, amanari sau scutiri de datorii fiscale sau amanari ale ratelor bancare.
Daca NU exista aceste date si explicatii, atunci nu suntem in economia de piata, ci in economia centralizata comunista, dublata de monopolul detinerii butonului de panica.

Oricum, populatia ar trebui sa fie interesata sa stie care e pretul acestei farse sinistre pe care o traim cu capul la cutie de frica unei epidemii care nu a fost declarata/recunoscuta inca, oficial, prin ordin al ministrului sanatatii.
Nu de alta, dar cei 40 milioane de euro – ajutor de stat pentru presa sunt bani colectati de la noi, din impozite, taxe si contributii.

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioanichie said, on mai 17, 2020 at 3:31 pm

    Atentie !!!!!!Brosura informativa impotriva actelor biometrice !!!
    Descarca de aici
    https://archive.org/details/brosura-informativa-impotriva-actelor-biometrice/mode/2up

    Apreciază

  2. Elena said, on mai 17, 2020 at 5:41 pm

    Tudor Chirilă lovește direct în biserică!

    Apreciază

    • gigimutu said, on iunie 17, 2020 at 9:28 pm

      uitati-va numa un pic ce moaca are individul,

      si asta cred ca spune totul despre el!!!

      Apreciază

  3. […] Avocatul Gheorghe Piperea despre mass-media, bani si coronavirus […]

    Apreciază

  4. […] In al doilea rand pentru ca o duc bine. Televiziunile si publicatiile unde lucreaza au primit roabe de bani, deci nici ei nu au saracit de la instaurarea primei stari de urgenta incoace. Apoi, ei nu sunt […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.