SACCSIV – blog ortodox

Avocatul Gheorghe Piperea, acuzații grave la adresa autorităților: ”S-a creat un cadru legislativ favorabil faptelor de corupție”

Posted in Romania, virus by Vali on mai 7, 2020

Sursa: https://www.fanatik.ro/avocatul-gheorghe-piperea-acuzatii-grave-la-adresa-autoritatilor-19194800

Avocatul Gheorghe Piperea, acuzații grave la adresa autorităților: ”S-a creat un cadru legislativ favorabil faptelor de corupție”. Sursa foto: Facebook

Avocatul Gheorghe Piperea face o serie de acuzații grave la adresa autorităților, după emiterea Ordonanțelor militare din perioada stării de urgență. Acesta spune că, prin acestea, s-a creat un cadru legislativ extrem de periculos.

Fost consilier onorific în Guvernul Tudose, avocatul Gheorghe Piperea a avut o ieșire virulentă pe pagina personală în care avertizează asupra faptului că libertățile oamenilor nu pot fi restrânse decât prin lege și doar temporar.

Piperea acuză Guvernul Orban și pe președintele Klaus Iohannis că au transformat o simplă răceală în război și că ordonanțele militare au dat undă verde multor fapte de corupție.

“Exercițiul drepturilor si libertăților cetățenești nu poate fi restrâns decât temporar, justificat și prin lege, ca act juridic al Parlamentului – scrie în Constituție, la art.53.

Guvernul NU poate restrânge aceste drepturi și libertăți si, mai ales, nu o poate face fără justificare și pe termen indefinit.

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. R said, on mai 7, 2020 at 10:28 pm

    Don Quijote.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.