SACCSIV – blog ortodox

Documentar: “Out of the Shadows”

Posted in DOCUMENTAR, DOCUMENTARE CELEBRE, Hollywood by saccsiv on aprilie 13, 2020

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mario said, on aprilie 13, 2020 at 11:34 pm

    https://www.cnbc.com/2020/03/20/fcc-approves-spacex-to-deploy-1-million-antennas-for-starlink-internet.html
    FCC a aprobat planul lui E Musk sa instaleze 1 milion de sateliti-antene (diametru 48cm) pt reteaua 5g Starlink.
    proiectul Blue Beam se pune in miscare cu pasi repezi.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Gigel said, on aprilie 14, 2020 at 2:16 am

    Off Topic
    Chiar daca foloseste un limbaj sa zicem „Colorat” am vizionat un film exceptional dupa parerea mea cu privire la ce se intampla in momentele astea . Voi atasa un mic transcript si link-ul filmului .Neasteptat pentru mine a fost persoana din film , care m-a lamurit pe delplin despre ceea ce se intampla acum intr-un mod logic care corespunde total tuturor evenimentelor recente . Scuze pentru limbajul folosit in acest film – poate nu este momentul potrivit pentru vizionat acest film dar totusi …..

    Mai sunt cateva filmulete ale aceleiasi autoare care oarecum completeaza informatiile de aici

    Asa cum semnalul l-ati avut din Decembrie ca vine .. ce a venit , si in Ianuarie nu ati facut nimic, nici in februarie nu ati facut nimic – ca nu ati inteles mesajul , nici astazi nu faceti nimic . Ce inseamna acest human
    traffiking ? – pronuntat de catre Ambasadorul Americii si intr-o alta forma de catre Bill Gates ? Inseamna doar , domnule Orban : MONITORIZARE . Adica : Aceasta pandemie , acest virus care conform declaratiilor lui Bill Gates nu este singurul care va fi , or sa mai apara si altele atata timp cat nu va INREGISTRATI mai repede , vor aparea si alti virusi , si sa te fereasca Dumnezeu si sa fie vreunul dinasta asa gen folosit ca arma biologica de teroristi.

    Apreciază

    • Cosmin said, on aprilie 14, 2020 at 10:21 am

      @ Gigel

      Dana Budeanu promoveaza pe fata NWO sau doar face caterinca ?

      Daca face caterinca e ok tipa, dar daca promoveaza pe bune NWO, tipa e smirgheluita bine pe creier, mai grav decat politicienii nostri aserviti.

      Sa ne fie clar: Bill Gates trebuie incarcerat in cel mai scurt timp si acuzat de bioterorism si genocid.

      Apreciază

  3. Trezirea said, on aprilie 14, 2020 at 5:18 am

    Off topic:
    Scrisoarea Inaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif către credincioșii din Arhiepiscopia Europei Occidentale
    http://www.mitropolia.eu/ro/stiri/2297/scrisoarea-inaltpreasfintitului-parinte-mitropolit-iosif-catre-credinciosii-din-arhiepiscopia-europei-occidentale.htm

    Sau PDF aici: http://www.mitropolia.eu/uploads/file/pastorale/2020/IPS%20Iosif_Scrisoare%20Saptamana%20Patimilor%20si%20Inviere.pdf

    Veti afla lucruri noi:
    – abia acum sunt indemnati credinciosii sa isi faca acasa „un loc special pentru rugăciune, un colț de rugăciune”. Pana acum nu era nevoie.
    – credinciosii sunt indemnati „să urmăriți slujbele transmise în direct, în picioare sau în genunchi, ca și cum ați fi în biserică”. N-a fost precizata pagina de internet de unde se poate download-a Harul. O fi in lucru.
    – Epitaful… no coment.
    Poate anul viitor, cand vor fi bisericile inchise din cauza COVID-20, credinciosii isi vor face acasa si Sfantul Antimis artizanal, si Sfinte Vase, si vor pune in ele putina paine si putin vin, iar la Epicleza din video-conferinta, vor inclina putin ecranul telefonului peste ele, sa curga binecuvantarea preotului, impreuna cu Duhul Sfant, si sa le transforme. Atentie, trebuie conexiune de internet rapida, caci altfel binecuvantarea nu ajunge toata odata si n-are efect.
    Doamne, iarta-ma!
    – Acest virus pare sa fie o adevara binecuvantare – „Este chiar o ocazie unică. Niciodată nu am avut ocazia în Săptămâna Mare să ne transformăm casa într-o biserică și să trăim în casa noastră cea mai mare Taină a lumii acesteia”… In loc sa deplanga starea deplorabila in care suntem, ca nu avem Slujbe, lauda „ocazia unica” si promoveaza rugaciunea online, ca si cum ar fi acelasi lucru.

    Domnul sa ne lumineze si sa ne ajute.

    Apreciază

  4. ovidiu said, on aprilie 14, 2020 at 6:46 am

    Apreciază

  5. ovidiu said, on aprilie 14, 2020 at 7:15 am

    Apreciază

  6. mario said, on aprilie 14, 2020 at 9:50 am

    Frate Vasile, postam aseara un comm aici in care faceam legatura dintre epstein si clinton, trump cu mai multe link-uri dovezi si nu apare…
    Azi am gasit si un tabel (scris de epstein) unde nota cand il vizitau diferiti conducatori pe insula. bill gates era unul dintre acestia. Probabil isi nota pt ca stia ca si el era o uneala sinistra din tot angrenajul acesta de santaj al cia/mossad si se gandea ca poate fii scos vreodata ca tap ispasitor.

    De asemenea interesanta noua reclama microsoft cu satanista maria abramovici, deja multi o desconspira pe twitter (scroll in jos pe pg pt a vedea toate postarile)

    Consider important de dat de gol acesti conducatori luciferici cu toate detaliile posibile oricat de macabre sunt deoarece multi doar asa vor realiza ca exista aceste elite si de ce sunt capabile.

    Apreciază

  7. vali said, on aprilie 14, 2020 at 1:34 pm

    L-am vizionat eu pe jumatate. Pana acum merita vazut.
    Practic, demonstreaza implicarea CIA si nu numai in industria de entertainment, mai ales in cinematografie.
    Ironia e ca de vorbit vorbeste un fost cascador care nu are retineri in a spune ca realitatea bate filmul, mai ales la capitolul manipulare

    Apreciază

  8. […] Documentar: “Out of the Shadows” […]

    Apreciază

  9. […] Documentar: “Out of the Shadows” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.