SACCSIV – blog ortodox

Presedintele Belarusului: „Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi”. “Coronavirusul este doar o nouă psihoză, de care vor profita unii oameni şi care le va face rău altora. Lumea civilizată înnebuneşte.”

Posted in panica, virus by saccsiv on aprilie 1, 2020

Dupa cum probabil ca deja stiti, in Belarus se joaca fotbal:

Fanii fotbalului din Romania se pot uita de acasa la Campionatul de fotbal din Belarus, ce se desfasoara in continuare

Si nu doar fotbal. Iata-l pe presedintele Alexander Lukashenko (in mijloc) jucand hochei:

De fapt, in Belarus orice activitate se desfasoara aproape normal.

Iar presedintele tarii are niste pareri mai altfel despre coronavirusul Covid-19. De exemplu, conform articolului Preşedintele ţării care sfidează coronavirusul: „Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi!” Bilanţul anunţat de pe DIGI SPORT, Alexander Lukashenko a declarat ca:

„Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi.”

Si:

“Coronavirusul este doar o nouă psihoză, de care vor profita unii oameni şi care le va face rău altora. Lumea civilizată înnebuneşte.

Este o stupiditate totală să închizi graniţele. Panica poate fi mai dăunătoare decât virusul în sine”

Iata si ce declara la o intalnire cu muncitorii:

Cititorul Exacustodian a facut si o traducere a unui fragment din inregistrarea de mai sus:

Am făcut traducerea.

Iată ce a spus la o întâlnire cu muncitorii unei fabrici de ghips, preşedintele Bielorusei Aleksandr Lukaşenko:

„Iată când se va termina coronavirusu’ ăsta…nu virusu’ ci psihoza, eu vă voi povesti muuulte chestii interesante, FOARTE multe. Dar voi gândiți-vă pentru început la două întrebări. Prima întrebare: Coronavirusul este o infecţie fabricată? Sau a apărut întâmplător din aer? Cine avea nevoie de ea? A doua întrebare…nu vom răspunde deocamdată la această întrebare dar spune-ţi: în lume, începând cu colegii mei şi terminând cu cei mai de jos şi alţii, au încercat să folosească pentru scopurile lor, acestă boală provocată de virus sau această psihoză? Iată gânditi-vă la aceste două întrebări: cui îi trebuie şi cine cum s-a folosit. Cineva a anunţat că acesta este un război! Trebuie să retragă din stradă vestele galbene, a le da undeva deoparte. La alţii sunt alegeri. La alţii este altceva şi fiecare începe să învărtă să răsucească … se joacă cu focul!… Numai că noi vom vorbi despre asta după…”.

Dacă vreţi să urmăriţi gestica celui care a spus cele traduse de mine mai sus urmăriţi de la minutul 10:10 la 11:24.

Rog cunoascatorii limbii ruse sa confirme sau sa infirme aceasta traducere a spuselor presedintelui Belarusiei despre coronavirus.

Cititi va rog si:

Biserica Ortodoxă din Belarus nu anulează procesiunile cu Sfânta Cruce de Sfintele Paști

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on aprilie 1, 2020 at 11:46 pm

    Din profetia Parintelui Elpidie referitoare la vremurile ce vor veni:

    „[…] Copii, vine o asemenea distrugere economica in zona euro, incat Uniunea Economica isi traieste ultimele zile…; nici nu trebuie sa fii profet ca sa intelegi asta. Si totusi, va spun ca este si o profetie: Europa va fi distrusa. Planul conducatorilor luciferici a fost urmatorul: mai intai sa stranga toate statele intr-unul singur, apoi sa le dea bani ca sa faca o multime de lucruri, sa construiasca case, sa cumpere masini, de toate. Apoi, cand toti au fost indatorati, au declansat o asa zisa criza economica si au inceput sa ceara banii inapoi. Oamenii au inteles atunci ca nu au de unde sa plateasca, tot asa s-a intamplat si la nivelul statelor: nu au de unde sa plateasca. Cine are atate miliarde ca sa poata sa imprumute Italia, Franta, Spania, Portugalia, Grecia, Cipru pana si Germania, veti vedea in curand cum se va intoarce ca un bumerang aceasta criza si impotriva Germaniei, …cine are atatea miliarde ca sa imprumute statele lumii si acum le cere inapoi? Adica azi toate statele sunt indatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multa indemanare ascund acest adevar. De ce?

    Aceasta elita luciferica care a strans multi bani, multa bogatie, ia acum toate resursele naturale ale popoarelor; acestia, care sunt foarte putini ca numar, ii putem numara pe degetele de la o mana, in curand vor aduce toata lumea intr-o prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Care este aceasta faza? Aceasta prima faza este decadere morala totala a oamenilor si distrugere economica generala. Vor face ca in aceasta Europa “unita” un stat sa se razboiasca cu altul. Acum pare sa fie unita, dar aceasta nu este realitatea… cati cunosc, inteleg aceste lucruri: unul se afla in conflict cu celalalt. Se va crea o stare generala de conflict in interiorul Europei astfel incat un stat va spune altuia: “tu traiesti pe spatele meu”; un stat va acuza pe altul si aceasta asa zisa Europa unita va avea de suferit prima lovitura (razboi): distrugere, disperare, foamete. Acest razboi economic va fi prima faza a celui de al treilea razboi mondial. Este ciudat acest razboi mondial. Nu va fi asa cum a fost primul si cel de-al doilea razboi mondial.
    In acest moment la conducerea tarilor se afla dictatori care directioneaza soarta popoarelor lor asa cum le dicteaza elita luciferica formata din acesti 5 oameni. Acestia vor folosi si credinta oamenilor ca sa faca un joc foarte murdar. Vor infilitra oameni in Biserica (in aparenta ai Bisericii) in roluri cheie, pe care mai intai i-au pregatit ca sa ingenuncheze Biserica. Si ii vor obliga mai apoi, chipurile in numele iubirii, sa uneasca toate religiile intr-o pan-religie ecumenista. Vor construi temple pentru aceasta pan-religie, unde vor sluji “dumnezeului universal”, asa cum fiecare il va intelege. Nu va fi Dumnezeul cel Atotputernic asa cum Il stim noi si in Care credem noi, ci va fi “dumnezeul a toate”, al oamenilor murdari, diavolul insusi.
    Veti vedea cum se vor construi altare peste tot, chiar si in Roma. De acolo va incepe raul cel mare, acolo biserica catolica va avea multe prigoane de suferit. […]. Dar acest papa care va juca rolul inaintemergatorului si al profetului mincinos, la inceput va face atatea lucruri bune incat lumea il va aplauda si se va bucura ca au ales un Papa perfect. Mai apoi isi va da arama pe fata. Isi va da arama pe fata punand in aplicare anumite ordine, care vor parea la prima vedere bune si corecte, astfel incat lumea le va accepta.
    Aceste masuri vor fi pregatirile pentru religia universala. Cine nu va fi de acord cu aceste masuri va fi excomunicat. Orice cardinal sau preot care va vorbi impotriva acestor masuri va fi prigonit. Veti vedea o prigoana continua in interiorul bisericii. […]
    Nu va puteti imagina ce rau va veni in interiorul bisericii. Ii vor obliga pe conducatorii Bisericii sa faca ce li se va impune, le vor pune cutitul la gat, ii vor oblige sa participe la reuniuni ecumeniste si va parea ca toti sunt uniti … dar sa stiti ca multi vor fi obligati sa participe, nu vor vrea.
    Cineva pregateste acest eveniment important al crearii religiei universale. Acest eveniment va fi o alta faza din cel de-al treilea razboi mondial.

    Sa stiti ca cel de-al treilea razboi mondial va avea trei forme: prima va fi distrugerea economica, care va face ca oamenii sa se supuna si sa faca ce li se va impune de catre dusmanii lor, a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei, si a treia forma va fi cea sangeroasa. Acest razboi sangeros va avea doua-trei faze: mai intai se vor isca razboaie locale intre state invecinate cum ar fi Coreea de Nord si Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o multime de razboaie locale in toata lumea. Si ce s-a intamplat in Orientul Apropiat, in Libia, Egipt si acum in Siria, ce credeti ca este? Toti sunt amestecati. Acestia le-au declansat. Si in Coreea de Nord tot acestia sunt implicati.
    Dupa ce se vor intampla aceste lucruri, toate aceste razboaie intre state, prabusirea economica, imposibilitatea supravieturii, apoi va avea loc si izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia si America. Atunci raul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trai disperarea. Ce stat va mai reusi sa mai faca importuri – ca astazi tot ce mancam este din import – , ce stat va mai da hrana altei tari, din moment ce el insusi va avea dificultati? Atunci va veni o mare foamete. Aceasta situatie va dura mult. Noi, aici in Grecia, avem un avantaj si un dezavantaj. Avantajul este ca, datorita saraciei nu vom putea lupta, vi se pare voua ca am putea noi sa stam impotriva Turciei, care a devenit o super putere militara? Dar noi vom avea binecuvantarea lui Dumnezeu. Si va ingadui Dumnezeu sa se intample astfel lucrurile incat, desi pe noi ne vor ataca, turcii se vor afla in conflict cu alte puteri care au interes in zona noastra si care, chipurile ca sa ne ajute, vor intra in lupta de partea noastra si impotriva lor. Acest moment va insemna distrugerea Turciei.
    Dar nu se va intampla doar distrugerea Turciei. In acelasi timp in America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice in razboi, iar Grecia va lua inapoi Constantinopolul si teritoriile pierdute din Asia Mica. Grecia va creste astfel (…) Marele rau se va intampla in Egnatia Odos (un drum national la nordul Greciei) pentru ca pe acolo vor trece armatele NATO ca sa ajunga in Constantinopol […]”

    Apreciază

  2. marian said, on aprilie 2, 2020 at 12:26 am

    Doamne ajută tuturor!
    Rusia a ajutat America.
    Avionul, care a decolat pentru o călătorie de peste 8.000 de kilometri devreme peste noapte, a aterizat în cel mai rău oraș afectat de coronavirus. Marfa conține măști de protecție pentru față, precum și alte echipamente medicale.
    Livrarea a fost convenită de președinții ruși și americani în timpul unui apel telefonic. Vladimir Putin și Donald Trump au discutat despre pandemia Covid-19 cu răspândire rapidă, precum și deficiențele majore de echipament de protecție în SUA, potrivit serviciului de presă Kremlin.
    Moscova a spus că a decis să ajute, deoarece pandemia coronavirusului „afectează pe toată lumea fără excepții și are un caracter global”. Trump, la rândul său, a descris ajutorul ca fiind „frumos” și un „plan foarte mare” de ajutor din partea Rusiei.
    Chiar înainte ca decolarea avionului de marfă, livrarea trimisese deja o serie de pasionați de „coluziune rusă” printre punditurile americane într-o frenezie. Mulțimea anti-rusească a încercat să găsească motive sinistre în spatele gestului și a identificat ajutorul „o trupă de propagandă”, susținând că este inutil sau chiar dăunător.

    Apreciază

  3. dante said, on aprilie 2, 2020 at 8:49 am

    Acest rus, Lukasenko, cu toata votka bauta la viata lui tot e mai presus fata de toata clasa politica europeana adunata si inmultita la patrat la unloc. Cind se vor trezi europenii din aceasta isterie din cauza foamei, vor intelege in ce mare minciuna au fost dusi de nas. Cred ca este cea mai mare minciuna din cele doua secole, XX si XXI, iar tatal minciunii, diavolul, nu putea sa vina decit calare pe o mega minciuna ambalata stiintific. Totul este intors pe dos fata de crestinism, tot, tot, tot. Televizorul l-am inchis de 2 saptamini, caci nu mai suprt isteria si minciuna furibunda ce este aruncata acolo. Am mai incercat sa-l repornesc de citeva ori insa dupa aceea mirosea ARahat in toata casa asa ca m-am lasat pagubas. La Biserica nu te poti duce pentru ca sint toti popii in …silenzio stampa, mergindu-se pina acolo incit unii preoti de minastiri refuza sa spovedeasca proprii enoriasi. Aceasta este marturia ecumenista marca ” Daniel Ciobotea et comp.”
    Cum sa te mai duci sa-l asculti pe acest Iuda care va vorbi mieros de crestinism si de iubire dupa acest examen greu, cind acum cind e timpul marturisirii sta pitit dupa perdele?
    Se rasuceste in mormint Brincoveanu.

    Apreciază

    • ovidiu said, on aprilie 2, 2020 at 1:09 pm

      Asa este frate ,dar ce sa facem ,cand marea majoritate traim de la o pensie la alta ,si o amenda ne-ar deregla financiar .Daca pastorii sunt lasi si accepta astfel de mizeriii ,noi ,prostimea …..

      Apreciază

  4. Staicu Ion said, on aprilie 2, 2020 at 10:29 am

    S-ar putea sa fi scris despre subiectul asta însă tocmai am găsit ceva interesant „event 201”

    Apreciază

  5. vlad tepes said, on aprilie 2, 2020 at 1:21 pm

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/sperante-slujba-invierii-ceremonia-pogorarii-sfintei-lumini-ierusalim-biserica-sfantului-mormant-bulgaria-aparata-coronavirus-sfantul-nichifor-leprosul-impartasania-leac-cimbrul-biserica-boyko-borisov/

    La noi, in schimb, presedintele si premierul sunt straini de credinta neamului, iar foarte multi romani(mai ales tineri, din generatia cu telefoane inteligente, mai putin ei)), desi au fost botezati crestin-ortodox, scuipa practic pe ortodoxie, prin actiunile si necredinta lor! Si atunci, oare de ce ne mai miram, ca nu ne ajuta Dumnezeu?

    Apreciază

  6. safimvigilenti said, on aprilie 2, 2020 at 6:14 pm

    el spune : „Iată când se va termina coronavirusu’ ăsta…nu virusu’ ci psihoza, eu vă voi povesti muuulte chestii interesante, FOARTE multe
    dar ma intreb, daca stie si anunta ca vrea sa zica candva, de ce nu zice acum ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 2, 2020 at 6:57 pm

      safimvigilenti

      De ce nu spune lumii? Ai incercat sa vorbesti cu un terorizat de coronavirus?

      Apreciază

      • Cosmin said, on aprilie 2, 2020 at 8:53 pm

        Frate Vasile,

        Am incercat eu.

        DOAMNE!!!

        Ce mi-a fost dat sa aud: „Orice masuri acceptam, la orice drepturi renuntam, numai sa treaca pandemia!!!”

        Mai poti sa spui ceva?

        ATENTIE!!! Vorbesc de oameni cu un coeficient de inteligenta peste medie. Sunt speriati maxim.

        Daca-i intrebi daca cunosc pe cineva care s-a imbolnavit de coronavirus, o ruda, un prieten, un prieten al unei rude… Nimic. Dar lor, tot nu li se aprind beculete.

        In spitalul judetean de care apartin, nu este semnalat nici un caz de coronavirus, dar au corturi militare in curte si in statistici apar infectati si in judetul nostru.

        Am pe cineva in interor, de acolo stiu.

        Si atunci unde sunt tratati???

        Apreciază

  7. Duhul Căpitanului said, on aprilie 3, 2020 at 11:38 am

    Eu am deschis biserica și le-am spus sa vina (Duminica trecuta) și n-a venit nimeni, spre smerenia mea… De ani de zile îmi bat gura… Asta e credința în caz de prigoană.,zero!M-am hotărât ca pe cei care, de frica „autorităților”, au fugit de Biserica, să-i canonisesc cu amânarea Sfintei Împărtășanii, pana la trezirea lor..

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.