SACCSIV – blog ortodox

Au prezis Bill Gates si Formul Economic Mondial pandemia de coronavirus? Se va produce o oprire totală a internetului pentru a controla informațiile?

Posted in Bill Gates, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL, internet, vaccin, virus by saccsiv on martie 24, 2020

De Brian Shilhavy

HEALTH IMPACT NEWS: Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? Will There be an Internet Blackout to Control Information?

Au prezis Bill Gates si Formul Economic Mondial pandemia de coronavirus? Se va produce o oprire totală a internetului pentru a controla informațiile?

Spiro Skouras a lansat un videoclip pe 25 ianuarie 2020 în care relatează despre o simulare de 5 ore care a avut loc in octombrie 2019: Event 201.

Simularea a avut loc la John Hopkins Center for Health Security, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și cu Fundația Bill și Melinda Gates.

Simularea este izbitor de asemănătoare cu ceea ce se întâmplă acum cu epidemia de coronavirus. Oare autoritățile mondiale în domeniul sănătății vor acționa așa cum s-a prezis în simulare și vor încerca să preia controlul relatărilor despre epidemie prin tăierea accesului la internet sau prin forțarea rețelelor de socializare de a permite accesul publicului numai la informațiile pe care le permit autoritățile?

Health Impact News este parte a presei independente alternative iar site-uri ca acesta – în cazul în care simularea prezice cu acuratețe cum se vor desfășura evenimentele – ar putea fi curând blocate să mai relateze despre evoluția pandemiei.

Cerberii din main-stream media au catalogat Health Impact News drept un site de „fake news”, chiar dacă dacă vorbim despre vătămările cauzate de vaccinuri folosindu-ne de datele furnizate de autorități. Citiți, în acest sens, și alte articole de pe Health Impact News (lb. engleză):

Auto-intitulata Poliție a Internetului declară site-ul MedicalKidnap.com și rapoartele Tribunalului Vaccinărilor din Departamentul de Justiție drept „fake news”.

Facebook cenzurează articolele despre vitamina D pentru a proteja vaccinurile antigripale folosindu-se de un fost reporter CNN.

Au prezis Bill Gates și Forumul Economic Mondial epidemia de coronavirus? O privire din interior vă va șoca!

de Spiro Skouras

În acest reportaj aruncăm o privire din interior asupra simulării Event 201, care a avut loc în New York în octombrie 2019. Event 201 este un exercițiu privind o pandemie de nivel înalt organizat de Centrul pentru Siguranța în Sănătate John Hopkins, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates.

Este un lucru fascinant întrucât această simulare privind coronavirusul a avut loc cu cca 6 săptămâni înainte ca prima îmbolnăvire cu acest virus să fie în realitate raportată în Wuhan, China!

A naibii coincidență, pentru cine crede în așa ceva! O altă legătură fascinantă este faptul că Fundația Bill și Melinda Gates nu numai că au participat și au sprijinit această simulare de epidemie cu coronavirus dar, din pură întâmplare, ei finanțează și grupul care deține patentul pentru coronavirusul mortal și care deja lucrează la un vaccin pentru a rezolva criză. Din nou, ce coincidență incredibilă…

În acest documentar veți putea urmări filmări din timpul evenimentului ca și pe membrii comitetului de urgență din acest exercițiu, și care constă din reprezentanți ai unor bănci majore, reprezentați ONU, ai Fundației Bill și Melinda Gates, Johnson & Johnson, case mari de logistică, mass media precum și oficiali ai Centrelor pentru Prevenirea Epidemiilor din SUA și China, asta pentru a numi doar pe câțiva.

Simularea include și știri fabricate doar pentru acest exercițiu și, de ținut minte, ele seamănă izbitor cu ceea ce vedem astăzi la televizor despre adevărata epidemie provocată de coronavirus.

Link-uri:

Event 201

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/players/index.html

Centrul pentru Siguranță în Sănătate (videoclipuri):

https://www.youtube.com/user/biosecuritycntr/videos

Experți de frunte din domeniul sănătății din SUA au prezis – într-un avertisment înfiorător făcut cu trei luni ÎNAINTE de epidemia din China – că un coronavirus ar putea ucide 65 milioane de oameni într-un an:

https://www.dailymail.co.uk/health/article-7925475/US-health-experts-hosted-fictional-coronavirus-simulation-THREE-months-ago.html

Adevărata Umbrella Corp: Ultra-laboratorul biologic din Wuhan studia „cei mai periculoși agenți patogeni din lume”.

https://www.zerohedge.com/economics/real-umbrella-corp-wuhan-ultra-biohazard-lab-was-studying-worlds-most-dangerous-pathogens

56 milioane chinezi sunt izolați iar virusul se răspândește în Australia și Malaezia

https://www.zerohedge.com/political/56-million-chinese-lockdown-virus-spreads-australia-malaysia

Având codul genetic al virusului din Wuhan, oamenii de știință lucrează la un vaccin

https://www.reuters.com/article/us-china-health-vaccines/with-wuhan-virus-genetic-code-in-hand-scientists-begin-work-on-a-vaccine-idUSKBN1ZN2J8

China a contruit un laborator pentru a studia SARS și Ebola în Wuhan – experții americani în biosecuritate avertizau încă din 2017 că un virus ar putea „evada” din incinta care va deveni cheia în lupta contra epidemiei

https://www.dailymail.co.uk/health/article-7922379/Chinas-lab-studying-SARS-Ebola-Wuhan-outbreaks-center.html

FUNDAȚIA BILL ȘI MELINDA GATES DAR ȘI ALȚII PREVĂD UN NUMĂR DE 65 MILIOANE DE MORȚI DIN CAUZA UNUI CORONAVIRUS – ÎNTR-O SIMULARE CE A AVUT LOC CU TREI LUNI ÎN URMĂ!

https://www.infowars.com/bill-and-melinda-gates-foundation-others-predicted-up-to-65-million-deaths-via-coronavirus-in-simulation-ran-3-months-ago/

 

Comentariul traducatorului:

Acum două luni publicam și noi aici știrea despre Bill Gates:

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Este de remarcat metoda „coincidenței” prin care exercițiile de tot felul privind dezastrele, atacurile sau catastrofele se întâmplă chiar înainte sau, în unele cazuri, în același timp cu dezastrul propriu-zis. Măcar un caz similar mai cunoaștem: atacurile din metroul londonez din 7 iulie 2005. Atunci, fix în aceeași zi, o companie expertă în securitate desfășura un exercițiu care presupunea… atacuri cu bombe în metrou. Pentru cei care înțeleg limba engleză, puteți urmări un documentar foarte interesant despre același gen de „coincidențe” privind bombele din metroul londonez aici:

7/7 Ripple Effect – The Truth

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on martie 24, 2020 at 2:44 pm

  Dacă Internetul va pica la nivel mondial mai mult de câteva zile, practic un nou război mondial va fi început!
  Cred că mai degrabă se va apela la cenzură în masă! Sperăm să nu fie probleme! Să nu fim spălați pe creier!

  Apreciază

  • Ion Nimenea said, on martie 24, 2020 at 4:59 pm

   Nu va vaccinati deloc! Daca sunteti credinciosi, Dumnezeu vā va apāra! Nu e bine ca masonul patriarh Daniel a interzis Sf.Maslu. Se poate face afara in aer liber si preotii sa iasa de la caldurica si sa oficieze toate slujbele AFARĀ , cu oamenii mireni aflati in grupe de 3, cei care locuiesc impreuna, sau izolati câte unul la 1 m distanta. S-ar impaca si Capra si varza si credinciosii. Sfânta Evanghelie fara credinciosi nu are sens. Ne va salva lumea monahii si monahiile din manastirile ortodoxe care se roagā in fiecare zi si zi si noapte pentru salvarea lumii. Iatā cā stāpânii planetei , satanisti si masoni su trimis antemergatorii lui anticrist, un virus de 10 nm…Ce va urma?! Doamne ajutā! Sa luptam pentru libertate si pentru copiii nostri!

   Apreciază

 2. Cosmin said, on martie 24, 2020 at 4:14 pm

  Oprirea internetului, tradeaza intentia clara de sabotare a economiei mondiale.

  La ora la care scriu acest mesaj, marturisesc ca, afacerile online functioneaza total nederanjate de coronavirus.

  Cine are minte, sa priceapa.

  Apreciază

  • mariusga said, on martie 24, 2020 at 5:10 pm

   Dar din moment ce primariile nu functioneaza, la fel pt regionalele de drumuri, proiecte de constructii deja nu se mai fac de 3 sapt si nici nu iese cineva sa spuna altceva cum de credeti voi ca puteti manca din internet? Chiar ma rog si eu pacatosul asa cum ne a invatat monahul Teodot sa vina razboiul ca altfel e pericol sa ne pierdem toti sufletele. Doamne miluieste ne!

   Apreciază

 3. infiniteladder said, on martie 24, 2020 at 5:51 pm

  Este de remarcat ca nu exista nimeni sa ii traga de maneca pe acesti „profeti”, cel putin la noi in mass media nici nu se face referire la aceste evenimente dubioase,sunt prea ocupati sa induca stare de panica la tv.Ar trebui inchise toate televiziunile care incita la panica si nu relateaza adevarul.

  Apreciază

 4. Adigo said, on martie 24, 2020 at 10:31 pm

  Am semnalat toate astea din 26 februarie. E un plan de introducere a banului electronic cu microchip si blockchian, doar o criza majora putea face asta. Astae Charagma – o injectie cu vaccin si chip. Totul e orhestrat perfect pana la nivel de guverne, armata etc. Vaccinul poate insera codul ID si in DNA…

  Apreciat de 1 persoană

 5. […] Au prezis Bill Gates si Formul Economic Mondial pandemia de coronavirus? Se va produce o oprire tota… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: