SACCSIV – blog ortodox

Propunere din SUA: Cei ce nu-si vaccineaza copiii sa fie dusi in lagare de reeducare, sa li se confiste imediat averea si fie decazuti din drepturile parintesti

Posted in BIG PHARMA, lagare de concentrare, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on decembrie 10, 2019

NATURAL NEWS: New calls emerge for “anti-vaxxers” to be thrown in re-education camps while their children are kidnapped and their homes seized

Apar noi apeluri pentru ca „parintii anti-vaccinare” să fie aruncati în lagăre de reeducare în timp ce copiii lor sunt răpiți și casele lor confiscate

Luni, 09 decembrie 2019 de: Mike Adams

Dacă nu sunteți de acord cu minciunile instituțiilor medicale cu privire la vaccinuri, nu aveți nici un drept să existați în societate, sustin tiranii autoritari pro-vaccin. În cazul în care v-ați întrebat care sunt planurile reale pentru persoanele care se opun dogmei științifice de vrac a industriei vaccinurilor și a avocaților săi care ucid prin vaccinare, raspunsul il gasiti in postarea de astăzi a neoconului anti-Trump Rick Wilson.

„Anti-vaccinarea este un flagel și un argument puternic pentru lagărele de reeducare, confiscarea imediată a proprietățiilor și punerea copiilor în custodie de protecție”, a scris pe Tweeter Rick Wilson (@TheRickWilson), un strateg republican neo-con și atât numit „niciodată pro Trump”.

Această cerere rezumă tirania statului polițienesc medical și autoritarismul anti-uman care îi caracterizează pe sustinatorii vaccinarii, aproape toți cei care “molesteaza medical copii”, care pot rani sau leza sanatatea copiilor pentru profit.  Aceștia încearcă literalmente să arunce părinții în lagărele de concentrare dacă refuză să-și injecteze copiii cu aproape o sută de vaccinuri toxice care conțin substanțe neurotoxice precum aluminiu, squalen, mercur, țesut fetal uman, formaldehidă și chiar secvențe complete de ADN ale fetusilor avortati ale căror gene au fost modificate genetic pentru a cauza cancer.

Iată o imagine ce captureaza tweet-ul, deoarece este probabil ca Rick Wilson să îl șteargă în curând:

Și aici este un tweet live, dacă doriți să-i răspundeți:

Un neocon (persoana cu vederi neoconservative) anti-Trump al deep state (statul paralel, statul profund) / al administrației Bush

Rick Wilson face parte din administrația Bush si are o minte criminală, similara cu cea care a conceputat acurile din 11 septembrie pentru a pune în aplicare extinderi ale supravegherii statului, Patriot Act, pentru a spiona poporul american în numele „securității naționale”. Așa cum a explicat Pulpitandpen.org:

Wilson este cunoscut cel mai mult ca fiind unul din strategii republicani care au servit ca șef al campaniei din Florida al lui George W. Bush, în timpul recuperării campaniei prezidențiale din Florida, în 2000, contestată. Wilson a fost desemnat la Departamentul Apărării de către secretarul apărării de atunci, Dick Cheney. El a servit, de asemenea, campaniilor primare ale lui Rudy Giuliani și a scris recent cartea „Tot ce Trump atinge, moare”. A fost journalist pentru The New York Times, The Federalist și Daily Beast.

Dorința lui Rick Wilson de a face ca statul să preia casele „antivaccinistilor – parintilor ce nu isi vaccineaza copii”, să le răpească copiii și să-i arunce pe părinți în lagărele de concentrare este un indiciu al violenței și tiraniei medicale care caracterizează întreaga industrie a vaccinurilor. Wilson nu este o aberație; el este un „centrist” (persoana cu pareri politice moderate) în rândul persoanelor care împiedică vaccinurile care împărtășesc aproape universal sprijinul pentru pedofilie, traficul de frontiere deschise pentru copii și abuzul medical, apropo.  Aceleași persoane care promoveaza vaccinurile promoveaza și LGBTP – pedofilia – inclusive perversiunile „Drag Queen Story Hour”.

Am avertizat despre acesta anul trecut, afirmând într-un videoclip pe Brighteon.com că starea profundă a vaccinului făcea măsuri pentru „criminalizarea tuturor scepticilor vaccinului”. Vedeți videoclipul complet de avertizare aici:

https://www.brighteon.com/5991683887001

Rick Wilson aparent a promovat convingerile senatorului de California Richard Pan, cunoscut și sub numele de „Vaccine Joker”, care acceptă mită de campanie de la Big Pharma pentru a forța violența medicală asupra copiilor din California, prin diverse mandate de vaccin, precum SB 277. Richard Pan are toate caracteristicile unui infractor medical și un violator chimic, insistând asupra faptului că părinții nu au drepturi pentru a-si proteja proprii copii împotriva încălcărilor sale medicale asupra copiilor.

Industria vaccinurilor crede că deține corpul tău și îți poate pătrunde și invada corpul in orice fel

Nu faceți aceasta greșeala industria de vaccinuri este un cartel medical autoritar impotriva cetatenilor. „Ministerul Adevărului” pentru drepturile omului care crede că deține corpul dvs. și vă poate oblige să vi se injecteze literalmente orice „ei” numesc „vaccin”, indiferent de ceea ce conține.

Aceste credințe sunt ireconciliabile cu libertatea fundamentală a omului și drepturile civile, însă sunt împinse agresiv de tiranii delirante si adevărați sociopati care reflectă aceleași filozofii expuse de Adolf Hitler, Stalin și alți ucigași în masă. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, ei pretend dreptul de a vă arunca într-un lagăr de concentrare și de a vă răpi copiii. Rick Wilson adaugă chiar că guvernul ar trebui să-ți fure proprietatea privată, care include casa ta, conturile tale bancare și toate activele tale.

Aceasta este literalmente ceea ce cred acești oameni. Nu glumesc.  Aceasta este ceea ce cer.

Și din moment ce industria vaccinurilor are acum imunitate totală în instanțe, în presă și, de asemenea, protecție completă din partea gigantilor tehnologici care interzic și dezagreghează toate punctele de vedere alternative, nu există nimic din care industria vaccinurilor nu va încerca să reducă disensiunea și forța otrăvurilor care afectează creierul tuturor copiilor din America și din întreaga lume.

Asistăm la adevăratele dorințe ale industriei vaccinurilor acum expuse, așa că vă mulțumim, domnule Wilson, pentru că ați admis în cele din urmă ceea ce toți ceilalți împuterniciți ai vaccinului au cerut în spatele ușilor închise.

Urmăriți Vaxxed 2 și pregătiți-vă pentru lansarea noului nostru motor de căutare „despre adevărul despre vaccinuri” pe Webseed.com

Ce puteți face pentru a afla adevărul – și a împărtăși adevărul – despre vaccinurile și violența medicală sistematică comisă împotriva copiilor de către lunatici autorizați, precum Rick Wilson? În primul rând, puteți susține filmul Vaxxed 2, care se găsește la Vaxxed2.com. Întregul documentar va fi în curând de vânzare pe Brighteon.com.

În al doilea rând, pregătește-te pentru lansarea noului motor de căutare Webseed.com înainte de sfârșitul acestui an, întrucât indexăm toate cele mai bune site-uri cu privire la adevărul despre vaccinuri, alături de site-uri holistice de sănătate, wellness, nutriție și științe pentru sănătatea reală, care sunt cenzurate sistematic de către giganții de tehnologie malefică precum Google și Facebook.

Puteți citi, de asemenea, Vaccines.news sau consultați Censored.news zilnic pentru titluri agregate din zeci de site-uri web cele mai cenzurate de pe „net.

Adevărul va predomina, iar lunaticii precum Rick Wilson, chiar atât cât vor să comită acte de violență extremă împotriva părinților informați și a copiilor nevinovați, vor fi în cele din urmă învinși.

De asemenea, consultați MedicalTyranny.com pentru mai multe raportări despre tirania brută a unităților medicale.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Duhul Căpitanului said, on decembrie 10, 2019 at 10:41 pm

    A început Harmaghedonul(spiritual)!

    Apreciază

  2. […] De asemenea, consultați MedicalTyranny.com pentru mai multe raportări despre tirania brută a unităților medicale. – sursa: saccsiv […]

    Apreciază

  3. clar said, on decembrie 11, 2019 at 12:35 am

    Mai clar de atât nu se poate. Ca să înțeleagă în sfârșit și proștii funcționali (utili).

    Apreciază

  4. Saftoiu Ilie said, on decembrie 12, 2019 at 8:17 pm

    Lagarele le au facute cum au si 30.000 de ghilotine Iti ingheta sangele in vine doar cand te gandesti ca psihopatii astia vor sa realizeze Planeta rezidentiala (citat din CEO AMAZON)

    Apreciază

    • Tell said, on aprilie 26, 2020 at 9:20 am

      NU le iau apararea neoconilor dar pe vremea lui Ceausescu , vaccinarea era OBLIGATORIE in Romania dar nu, faceai puscarie daca o refuzai , doar ca se facea CU FORTA, policlinica anunta Militia refuzul tau , te luau cu copil cu tot si te duceau la vaccinat copilul FORTAT .NU exista discutie ca vrei sau nu !

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 26, 2020 at 9:54 am

        Tell

        Ai spus o mare minciuna.

        Apreciază

      • Andrei said, on mai 2, 2020 at 4:44 am

        Bai numai încuraja vaccinul ca nu îl vrea nimeni. Dute și te vaccinează dar numai scrie niște prosti care sa le faci curaj la nemernici istia. Dar speri oameni.

        Apreciază

  5. Lavi said, on aprilie 21, 2020 at 10:49 pm

    Acuma vreți averile oamenilor criminali nenorociți nu va mai saturați escrocilor osa ne omorâți cu mâinile voastre rușine

    Apreciază

  6. Marcela said, on aprilie 22, 2020 at 10:26 am

    Acum iei termina ce a început Hitler!!

    Apreciază

  7. MI said, on aprilie 22, 2020 at 12:12 pm

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  8. Smecicas said, on aprilie 23, 2020 at 2:31 pm

    Sa va ia dracu de handicapați asta i manipulare pe fata sa va ia dracu pe toți pe iohanis și restul de gunoaie penale sa va ia dracu pe toți sa va duceți dracu toți de sugaci ce santeti

    Apreciază

  9. Maria Padurariu said, on mai 3, 2020 at 10:53 am

    Sa intelegem ca de asta a fost impuscat Ceausescu , el nu era deacord cu CRIMINALI SI MASONERIA .
    Poporul Roman are o Constitutie si o LIBERTATE prin lege !
    Drepturile omului trebuie sa fie respectate si aplicate ,nu OBLIGATIVITATEA CUM NE COMANDA NISTE INCULTI SI CRIMINALI !🆘️🆘️

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.