SACCSIV – blog ortodox

“JUSTITIE”: Cel ce a filmat cum Planned Parenthood vinde parti din copiii avortati este obligat sa plateasca aproape 1 milion de dolari pentru ca prin acele filmulete a adus daune … organizatiei Planned Parenthood

Posted in avort, Planned Parenthood by saccsiv on noiembrie 23, 2019

 

FOX NEWS: Jury awards Planned Parenthood nearly $1M over secret videos by pro-life group

Juraţii acordă o plată de aproape 1 milion de dolari organizaţiei Planned Parenthood pe seama filmuleţelor secrete cu un grup pro-viaţă

Un juriu din San Francisco a hotărât că un jurnalist cetăţenesc şi activist pro-viaţă a adus daune substanţiale organizaţiei Planned Parenthood înregistrând în secret conversaţiile dintre doctorii care fac avorturi şi personal, în încercarea de a demonstra că aceştia recoltau şi vindeau organe şi părţi ale fetuşilor.

Juriul a acordat organizaţiei Planned Parenthood daune de 870 000 de dolari.

David Daleiden, directorul Centrului pentru Progres Medical, şi colega lui, inculpată şi ea, Sandra Merritt, s-au dat drept  procuratori de ţesuturi umane pentru o companie falsă numită BioMax şi au înregistrat în secret conversaţia lor cu personalul de la Planned Parenthood, potrivit Courthouse News.

Studenţii din FLORIDA resping clubul pro-viaţă pentru vederi “controversate” 

Juriul a hotărât că Daleiden a pătruns prin efracţie în proprietăţi private şi a comis o serie de alte infracţiuni când a inregistrat filmele din 2015.

David Daleiden (AP Photo/Bob Levey, File)

Avocatul lui Daleiden a spus că el şi cu Merritt investigau “infracţiuni violente”, în timp ce credeau că pruncii erau născuţi vii în clinicile Planned Parenthood şi că organizaţia profita de pe urma vânzării de ţesuturi fetale pentru cercetări medicale. Ei au replicat că munca lui Daleiden ca jurnalist cetăţenesc ar trebui să fie protejată.

În timpul procesului de şase săptămâni, judecătorul U.S. District William Orrick III a hotărât că juraţii nu pot lua în calcul nicio informaţie desoperită de Daleiden de pe urma filmuleţului. Cel puţin trei comitete ale congresului şi oficiali legali din 13 state au lansat investigaţii privind Planned Parenthood după ce grupul lui Daleiden a dat publicităţii filmul din 2015. Niciuna dintre probe nu a confirmat vreo contravenţie făcută de Planned Parenthood.

Judecătorul răstoarnă “regula conştiinţei” susţinută de Trump pentru protecţia libertăţilor religioase şi morale ale lucrătorilor din sistemul de sănătate 

În 2018, Planned Parenthood a anunţat că niciuna dintre clinicile proprii nu va accepta niciun fel de plăţi pentru programul lor de ţesuturi fetale.

Filmuleţul publicat îi arată pe directorii de la Planned Parenthood discutând despre taxe pentru ţesuturi fetale şi organe. Daleiden îi acuză pe Planned Parenthood că au profitat de pe urma acestor vânzări, ceea ce este ilegal conform legilor federale.

„Astăzi nu s-a făcut dreptate în San Francisco”, a spus Daleiden în cadrul declaraţiei de după verdict. “În timp ce mai mulţi martori de rang înalt de la Planned Parenthood au petrecut şase săptămâni depunând mărturie sub jurământ că filmuleţele făcute cu camera ascunsă sunt adevărate şi că Planned Parenthood a vândut organe fetale pe sistem ”quid pro quo”, un  judecător părtinitor cu legături strânse cu Planned Parenthood a petrecut şase sătămâni încercând să influenţeze juraţii prin hotărâri luate anterior şi respingând probele video, toate pentru a minimiza procesul de atac celor de la Planned Parenthood asupra Primului Amendament”.

Avocaţii Planned Parenthood au spus curţii că misiunea lui Daleiden nu a fost “să găsească înfracţiuni, şi nu a avut nicio legătură cu jurnalismul. A fost despre a folosi orice mijloace, incluzând mijloacele ilegale, pentru a distruge organizaţia Planned Parenthood.”

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood, a fost fondata de evreica Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), importanta activista a avorturilor, eugenista si amica cu o alta celebra evreica, Emma Goldman.

John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei):

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Cititi va rog si:

Video: PLANNED PARENTHOOD foloseste metoda AVORTULUI prin NASTERE PARTIALA pentru a putea apoi VINDE partile nedistruse ale pruncilor…

VIDEO: Planned Parenthood, adolescentii si … BDSM

VIDEO (Trailer – subtitrare in limba romana): „BOOD MONEY”, un documentar despre PLANNED PARENTHOOD, uzina de ucis prunci nenascuti

 

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Astazi este comemorat Holdomorului ucrainean, 10 milioane de victime ale infometari impuse (1932-1933) said, on noiembrie 23, 2019 at 2:38 pm

    In luna Noiembrie a fiecarui an, in fiecare a patra Sambata este comemorat Holdomurul ucrainean

    https://germany.mfa.gov.ua/de/ukraine-de/holodomor

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.