SACCSIV – blog ortodox

Revolutia ÜBERMENSCH: Votantii lui Klaus Johannis sunt supraoameni. Ceilalti sunt suboameni… Ce mai pregatesc PAPUSARII pentru neamul romanesc?

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 20, 2019

Ei sunt Übermensch:

Colaj realizat de Paul Lozba

Si uniti, impreuna, se considera o legiune de revolutionari de neoprit…

Cu ideea asta de Übermensch v-ati intalnit daca l-ati studiat oleaca pe Friedrich Nietzsche, ala cu “God is dead” („Gott ist tot”). Ultima mega promovare directa si pe fata, la nivel mondial, a ticaloasei vorbe a naucului fiind:

BLACK SABBATH – ZEITGEIST si primul loc in topul britanic. Care e legatura dintre celebra formatie satanista si Peter Joseph, producatorul celebrului documentar anti crestin?

Cititi va rog si:

George Perju: ANTICRESTINISMUL lui FRIEDRICH NIETZSCHE

Despre Übermensch, iata si ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Omul_%C8%99i_supraomul

Raportul moral dintre om și supraom este o temă centrală în lucrările lui Friedrich Nietzsche, în special în Genealogia moralei. Filozoful german consideră existența a două tipare fundamentale în moralitate: moralitatea omului de turmă, a sclavului, și moralitatea supraomului, a stăpânului, a omului liber. Caracteristicile omului de turmă sunt bunătatea, smerenia și simpatia, mai precis elemente de bază ale creștinismului, în timp ce supraomul are trăsăturile mândriei, puterii și înnobilării. 

Habaucii ce se considera Über-ul lui peste prajit la tava se gasesc pe intreg Pamantul. Asadar si la noi, dovada fiind si mega mobilizarea prin internet ce a dus la recordul de participare la vot in turul doi al prezidentialelor din 2014, cu mesajul: votantii lui Klaus Johannis sunt supraoameni, ceilalti sunt suboameni, inclusiv cei ce au refuzat sa iasa la vot. Iar acesti supraoameni sunt foarte mandri ca participa la o noua revolutie…

Dar o revolutie nu-i asa de capul ei decat in mintile maselor de revolutionari ce-si inchipuie ca ei ar fi cu adevarat vreun miez. In fapt insa, orice revolutie are niste papusari ce gandesc intotdeauna in amanunt si pe termene lungi si foarte lungi ce trebuie facut, cum trebuie facut si de ce.

Sa ne amintim cateva dintre liniile directoare ce i-au fost trasate lui Klaus Johannis in 2014:

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii.

Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului.

Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. 

Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

Cititi va rog mai multe la:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS IOHANNIS

Cuvintele cheie Romanie Normala sunt folosite si in campania din 2019:

Cuvinte al caror mesaj ascuns este: revolutia continua.

Revenind insa la inceputuri, evreul Vladimir Tismaneanu prezenta in articolul sau Peisaj dupa batalie: Impotriva revenirii la status quo ante!, din 18 noiembrie 2014, “o replica usturatoare pentru echidistantii de serviciu din partea lui Dragos Paul Aligica pe FB.”. Cititi-l incet si cu mare atentie:

“Zic si eu o vorba ultima legata de alegerile astea si daca credeti ca gresesc, va rog sa ma corectati. Nu e in regula sa votezi sau sustii un Ponta. E o bataie de joc la adresa tarii, a compatriotilor, a vietii publice, a propriei tale persoane daca te respecti. Ce om esti tu ca sa accepti de lider pe acest neispravit dezaxat?! Pentru ceea ce au facut sunt de dispretuit. Public.

Nu va lasati intimidati de ei si de echidistantii de serviciu (niste canalii sinistre, i-am vazut la lucru pana cam pe la ora 3 pm duminica, apoi au amutit – asa e echidistanta, tace cateodata): Tot ceea ce s-a intamplat in acesti ani culminand cu duminica trecuta ni se datoreaza noua. E victoria unei minoritati, astia care mai bine sau mai rau, mai eficient sau mai ineficient am rezistat in picioare asaltului barbarilor, canaliilor si iresponsabilor. Punct. Asta e. Cui nu-i place sa-si caute alta realitate, eventual aia paralela si inversa la care construiau PSDul si Ponta de zor pana mai ieri.

Nu uitati ca suntem o minoritate si ca am invins un partid-stat si o majoritate populara alcatuita din iresponsabili prezenti sau absenti, in mod egal de periculosi social. Meritam sa fim mandri de noi. SI am castigat dreptul sa spunem lucrurilor pe nume. Sa nu ne mai furam singuri caciula.

NU suntem toti o apa si-n pamant, nu e victoria “poporului”, nu pupam piata endependentei toti in hora mare a fraternitatii in care canalia si omul corect, cei care au stat drept si au rezistat si oportunistii si iresponsabilii fara coloana vertebrala isi dau mana intr-o iertare si uitare generale, revenind cu totii la forma si starea intitiala, la cel mai mic numitor. Adica la ei, la standardele lor de pigmei si deformati moral si politic.

Asta e ceea ce ar vrea ei: sa ne santajeze la senitment, ca sa vezi ca sa nu crezi, democratie, solidaritate, impacare nationala. Sa faca apel ca de obicei la regulile elegantei sociale, sa pozeze pe vicimele etc etc. Ca sa spun: discriminam romanii daca spunem ca anumite grupuri, categorii sau entitati au probleme grave de disceramant, caracter si responsabilitate sociala. NU.

Am fixat impreuna niste standarde, prieteni.SI asta era adevarat indiferent de rezultatul alegerilor.Indiferent de numarul cu care ar fi castigat ei.Asa cum suntem noi, imperfecti, cu erorile si scaparile noaste. Dar uite asa cum suntem, am dat si mentinut un stadard public. Fiecare in felul sau, acasa, pe strada, pe facebook, la munca. Prin asta am castigat dreptul sa spunem canaliei canalie, imbecilului imbecil, iresponsabillului iresponsabil si pesedistului pesedist. Spuneti-le-o in fata.E dreptul vostru prieteni.

Tara asta si poporul asta au nevoie de asta. Avem in sfarsit ocazia sa tragem o linie. Ce au facut, ce reprezinta, ce sunt nu e in regula. Nu e bine pentru ei, ca oameni, ca cetateni sa se complaca la acest nivel. Nu e bine pentru noi toti caci suferim din cauza lor colectiv. Nu e in regula sa votezi sau sustii un Ponta. Pentru ceea ce au facut sunt de dispretuit. Public.

Sa fim mandri ca nu suntem ca ei si sa avem grija ca ei sa vada si sa simta asta. E un act necesar de medicina curativa si pedagogie nationala. Asa introducem un standard public, nu pupand piata endependentei de fiecare data dupa ce astia mai fac una lata. Acum erau sa ne omoare pe toti ca tara civilizata. Ce vreti: sa-i iertam si sa le mai dam o sansa?!”

Iar Vladimir Tismaneanu completeaza:

Revolutia civica, o revolutie pasnica, prefigurata in campania Monicai Macovei, nu poate fi pusa dupa zabrele. Cine nu vede acest lucru este fie orb, fie de rea-credinta. Ori ambele.

Se cuvine aici un scurt cuvant pentru cei mai incepatori care vor zice ceva de genul: “AHA, DECI ERAI CU PONTA”

Nu fratilor, caci de ani de zile tot indemn:

Alegeri: ABSENTEISM = NELEGITIMATEA clasei politice. Prezenta masiva la VOT cu ANULAREA VOTURILOR = LEGITIMITATE

Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintre SODOMA si GOMORA sau dintre MAGIA ALBA si MAGIA NEAGRA

Deci acesta nu este un material pro Ponta, pro Viorica Dancila sau pro PSD. Este un avertisment pentru cei ce inca dorm: o sa fie rau.

Ceva ni se pregateste fratilor si va fi teribil. Deja nu mai vorbim despre rotirea la putere a clasei politice cu care ne obisnuiseram de un sfert de veac. Vorbim de un next level…

Iar subiectul real al propozitiei nici macar nu este anti pontismul sau anti dancilismul. Doar pare a fi. Este doar astfel prezentat maselor, ca sa aiba un invelis, caci altfel masele nu l-ar fi inghitit.

Victor Ponta si Klaus Johannis nu erau decat doi pioni ai acelorasi papusari. Ca stiu ei sau ca nu stiu ei ca au in fond aceiasi stapani, conteaza mai putin. Si au fost ei colorati unul alb si celalalt negru. Puteau fi ei colorati si viceversa, dar asta e scenariul. Si au inceput pionii a se lupta intre ei, poate chiar sincer, iar mai departe, dupa obicei, norodul ar fi trebuit sa se imparta si el in doua. Dar in momentul acestei impartiri a norodului in doua au intervenit extrem de dibaci inginerii iadului, pe un teren pregatit subtil din timp. Si astfel una din tabere a inceput a agita flamurile revolutionare.
Ceva ceva observa si George Damian in articolul sau Noul rasism anti-românesc din Adevarul, din 17 noiembrie 2014:

Campania pentru funcţia de preşedinte al României s-a desfăşurat în mare parte în jurul identităţii etnice româneşti. Până la urmă era inevitabil acest lucru de vreme ce unul dintre foştii candidaţi nu este etnic român – au mai existat candidaţi la preşedinţia României care nu erau etnici români, însă nici unul nu a ajuns în turul al doilea cu şanse de victorie.
Am rămas nelămurit după această campanie electorală. Atribuţiile preşedintelui României sunt destul de clar prevăzute în Constituţie – există bineînţeles o amplă dezbatere asupra rolului acestei funcţii, există ambiguităţi şi nelămuriri funcţionale, însă de principiu ştim cam cu ce se ocupă sau ar trebui să se ocupe preşedintele. Însă campania electorală nu s-a prea referit la aceste chestiuni, nici măcar la problemele reprezentate de ambiguităţile mai sus menţionate. Dezbaterea a avut două subiecte principale: identitatea etnică şi votul românilor stabiliţi în străinătate. Nu există nici o îndoială că orice cetăţean român major are dreptul să voteze, iar statul român este obligat să creeze condiţiile optime pentru ca acest lucru să se întâmple. În mod normal nu ar trebui să existe o discuţie asupra dreptului de vot, cu atât mai mult o dezbatere – iar faptul că dreptul de vot şi organizarea procesului electoral este o temă centrală de dezbatere ţine de domeniul absurdului din punctul meu de vedere. În plus, apare şi o discuţie la fel de absurdă: „Cutărescu” este preşedintele românilor din afara ţării, sau este preşedintele „judeţelor roşii”, apar hărţi în care România este sfârtecată cu o furie separatistă, apar exprimări încărcate de ură la adresa unor categorii sociale defavorizate. Senzaţia generală este de sfâşiere fără nici un fel de şansă de reconciliere, de bătălie finală care aruncă totul în aer.

Însă nici lipsa dezbaterii reale, nici deturnarea atenţiei către votul din străinătate nu mi se par atât de îngrijorătoare pe cât mă sperie de-a dreptul violenţa unui rasism anti-românesc ce transpare în toate discuţiile care au dominat această campanie electorală. Totul a pornit de la implicarea factorului etnic şi religios într-o dezbatere politică. Unii prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române s-au implicat în această campanie electorală şi ar trebui sancţionaţi de forurile bisericeşti pentru asta. În acelaşi timp nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva şi reprezentanţii altor culte au avut opinii politice pe care le-au transmis credincioşilor lor. Tratarea acestei chestiuni poate ar fi asigurat un minim de echilibru în dezlănţuirea mediatică împotriva Bisericii Ortodoxe Române.

Tonul general al mesajelor transmise a fost unul de damnare veşnică a etniei române. Pur şi simplu românii sunt incapabili de modernizare, românii nu fac parte din lumea occidentală, tot ce este românesc (dar există ceva cu adevărat românesc?!?!) are o importanţă marginală. Românii sunt destinaţi periferiei şi mocirlei. Creştinismul de rit ortodox poartă o mare vină pentru această înapoiere culturală a românilor, pentru lipsa modernizării. Revenind: lipsa modernizării este scuzabilă la alte popoare (care după eforturi susţinute se mai mişcă oarecum), dar românii pur şi simplu nu pot fi modernizaţi. Nu că nu ar vrea, mulţi dintre români îşi doresc „o ţară ca afară”, dar nu sunt capabili de aşa ceva. Farul călăuzitor vine de la românii emigraţi în Occident, care s-au modernizat şi îi privesc dispreţuitor pe „asistaţii social” din satele lipsite de curent electric, lipsite de canalizare, lipsite de orice. Cu superioritatea şi convingerea neofiţilor, unii dintre aceşti români buni din Occident se mândresc cu faptul că au depăşit stadiul de larvă şi acum s-au transformat în fluturi. Sfaturile curg şiroaie, sfaturi bune, care dacă ar fi urmate ar îndepărta influenţa Bisericii Ortodoxe Române – fără îndoială, principala instituţie vinovată pentru lipsa canalizării şi a curentului electric de la sate.

Toată această linie de argumentare este una profunda rasistă. Nu poţi băga în aceeaşi oală milioane de oameni şi să îi treci în clasa unor fiinţe inferioare doar din cauza etniei sau a religiei. Problema principală este reprezentată de faptul că acest gen de discurs doar şi-a atins apogeul în decursul campaniei electorale, însă el exista mai dinainte şi va continua să persiste în spaţiul public indiferent de rezultatul alegerilor prezidenţiale. Iar cel mai grav lucru este că mulţi români chiar au început să creadă că a aparţine acestui popor reprezintă un dezavantaj, îţi impune o stare de inferioritate fără de scăpare. Românii au reuşit cumva să scape de delirurile propagandei comuniste, însă această formă de rasism a început să fie însuşită de un număr din ce în ce mai mare de oameni, care chiar încep să se simtă scârbiţi de ghinionul de a se fi născut români.

Din 2014, lucrurile au avansat spre din ce in ce mai rau. Dupa incendiul de la Colectiv din 30 octombrie 2015 am asistat efectiv la o explozie de satanism pe internet, mass-media si piete publice. Multimi infuriate zbierau pe strazi ca vor spitale nu biserici, aruncand cu pietre in lacasurile de cult ortodoxe pe langa care treceau iar presa le tinea isonul. Valuri de postaci inundau orice cont ortodox de pe retelele de socializare. O turbare draceasca parea ca a cuprins gloatele in intreaga Romanie iar linistea s-a asternut de abia cand Ponta a plecat si fost inlocuit de Guvernul Ciolos:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

Dacian Ciolos a fost insa premier doar pana la 4 ianuarie 2017, fiind inlocuit de un guvern psd-ist, asa ca instant tulburarile au si reinceput. Iata ce se putea citi la Credeai ca va fi simplu Dragnea? Romania IESE IN STRADA! SE ANUNTA PROTESTE MASIVE! din 10 ianuarie 2017, de pe Nationalisti:

ROMANIA IESE IN STRADA CONTRA LUI LIVIU DRAGNEA SI A MAFIOTILOR DIN PSD!

Asaltul asupra justitiei a inceput. O mare parte din romani nu s-au deranjat la vot. Daca nu s-au deranjat la vot se vor deranja de acum in strada pentru ca vor trebui sa apere democratia si justitia in strada.

Din pacate Liviu Dragnea & Co sunt atat de rupti de realitate incat nu inteleg ca Romania ii uraste. Cele doua milioane de pensionari senili, asistati sociali si bugetari a/i/morali nu vor misca un deget sa ii salveze de avalansa pe care sunt pe cale sa o provoace.

CLUJUL IESE PRIMUL IN STRADA

Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ,,discutam” despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.

Evenimenul a fost organizat pe Facebook – detalii aici. / Sursa: Reportaje.live

Subiectul propozitiei parea a fi Liviu Dragnea. Nu era insa decat o fatada. Cuvintele cheie pensionari senili, asistati sociali si bugetari dovedeau ca reincepea, de fapt, lupta ce fusese pentru scurta vreme intrerupta de Guvernarea Ciolos, o guvernare a oamenilor lui George Soros.

Edificator, pe acelasi site se putea citi si articolul:

Cine a VOTAT cu PSD? Tiganii, pensionarii, șomerii, penalii și persoanele casnice

In toamna lui 2018, aceleasi legiuni de revolutionari cu mintea imbacsita de “valorile” Noii Ordini Mondiale (deci si pro gay) au invadat retelele de socializare si mass-media pentru a boicota Referendumul pentru Familie. Si le-a iesit, multi romani ortodocsi lasandu-se prostiti precum niste analfabeti functionali cum ca, de fapt, n-ar vota impotriva casatoriilor intre homosexuali, ci nu stiu ce lege ascunsa care l-ar avantaja pe Liviu Dragnea. Un soi de bezna mintii dintr-o casa de nebuni. Iata un exemplu de clip propagandistic din acea vreme:

Cititi va rog si:

Video: #BOICOT nu are limite. HULE si RUGURI intr-o furibunda campanie impotriva Referendumului

Si tot asa, pana s-a ajuns ca pe 30 aprilie 2019 sa fie postat pe youtube:

Transcript:

„Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică și mai puțină corupție, nu vă rugați la Mine pentru asta, Eu nu vă pot salva. Doar voi vă puteți salva țara. Ieșiți la vot pe 26 mai

#m..ePSD.” 

Conform vice din 10 mai 2019, in timpul mitingului PSD de la Iasi a avut loc o contramanifestatie #rezist:

Pe măsură ce trece timpul, furia celor care stau proptiți de garduri și strigă împotriva PSD crește și scandările, trolleala și glumițele se transformă într-un soi de violență, care-mi amintește de minutele de ură din 1984. O femeie dă cu piciorul prin gard în altă femeie care merge la miting și protestatarii încep să-i scuipe pe cei care trec prin culoar și să arunce cu monede de 10 și 50 de bani în ei. Mulți dintre ei sunt bătrâni speriați, și se vede pe chipurile lor că nu prea înțeleg ce se întâmplă și de ce sunt huliți.

„Mortule!”, strigă un bătrân către unul și mai în vârstă. Altă bătrână se oprește și își face cruce în fața câtorva tineri care o înjură.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. adrenallin said, on noiembrie 20, 2019 at 2:26 pm

    Poate nu ar fi rau sa ne mobilizam si sa votam cu cine trebuie.
    Daca iasa K.I. din nou va fi vai de noi…
    Intre K.I. si V.D. ar trebui clar ales V.D.
    Oare romanii nu mai au ochi? Asa rau i-a si ne-a intunecat pacatele si patimile?
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • GHEORGHE said, on noiembrie 20, 2019 at 2:54 pm

      Pina nu se alege PRAFUL de ROMANIA si poporul roman, nu ne vom reveni.
      Aceasta politica IMBECILA promovata de 30 de ani, raul „cel mai mic” ne-a dristus.
      Nu trebuie sa mai votam din RAZBUNATE. Sa se aleaga PRAFUL, si apoi ne vom trezi. Cu siguranta. AJUNGE CU IMBECILITATEA.
      ORI LA BAL, ORI LA SPITAL, singura solutie.

      Apreciat de 1 persoană

  2. ciprian p. said, on noiembrie 20, 2019 at 6:19 pm

    Pentru aceasta e nevoie de următoarea rugăciune , cinei-i preot sa citească :

    Dumnezeiasca şi sfânta, marea şi înfricoşătoarea şi nesuferita numire şi chemare facem spre izgonirea ta, potrivnice; aşijderea şi certare facem spre pierderea ta, diavole. Dumnezeul cel sfânt, Cel fără de început, Cel înfricoşător, Cel nevăzut în fiinţă, Cel neasemănat în putere şi necuprins ca Dumnezeire, Împăratul slavei şi Stăpânul atotţiitorul, Care cu cuvântul bine a întocmit toate din nefiinţă în fiinţă şi Care umblă pe aripile vânturilor, Acela te ceartă pe tine, diavole. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care cheamă apa mării şi o varsă peste faţa întregului pământ; Domnul Puterilor este numele Lui. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul cel cu frică slujit şi lăudat de nenumăratele cete cereşti de foc, şi cu cutremur închinat şi slăvit de mulţimea cetelor de îngeri şi de arhangheli. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul cel cinstit de puterile ce‑i stau împrejur, de preaînfricoşaţii heruvimi cei cu ochi mulţi şi de serafimii cei cu câte şase aripi, care cu două aripi îşi acopăr feţele lor din pricina Dumnezeirii Lui cea nevăzută şi nepătrunsă de minte, şi cu două aripi îşi acopăr picioarele lor, ca să nu se ardă de slava cea negrăită şi de măreţia Lui cea necuprinsă cu mintea, şi cu două aripi zboară şi umplu cerul de strigarea lor: Sfânt, Sfânt, Sfânt Domnul Savaot, plin este cerul şi pământul de slava Lui.

    Te ceartă pe tine, diavole, Domnul Dumnezeu Cuvântul, Care S‑a pogorât din cer, din sânul Tatălui şi prin întruparea cea mai presus de fire şi curată din Sfânta Fecioară, în chip de negrăit S‑a arătat în lume ca să o mântuiască şi cu puterea Sa cea singură stăpânitoare te‑a aruncat din cer şi cu totul lepădat te‑a arătat. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care a zis mării: taci, linişteşte‑te; şi prin poruncă îndată s‑a liniştit. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care a făcut tină şi lumină a dăruit orbului. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care pe fiica mai‑marelui sinagogii cu cuvântul a înviat‑o şi pe fiul văduvei din gura morţii l‑a răpit şi mamei lui întreg şi sănătos l‑a dăruit. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Cel ce pe Lazăr din morţi a patra zi, neputred, ca şi cum n‑ar fi fost mort şi nestricat l‑a înviat, spre mirarea multora. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Cel ce, lovit fiind cu palma, a stricat blestemul, şi prin împungerea preacuratei Sale coaste a depărtat sabia cea de foc care păzea raiul. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care, prin scuiparea preacuratului Său obraz, a şters toată lacrima de la toată faţa. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care a înfipt crucea spre întărirea şi mântuirea lumii şi spre căderea ta şi a tuturor îngerilor de sub stăpânirea ta. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul la al Cărui glas pe Cruce, catapeteasma Bisericii s‑a rupt, pietrele s‑au despicat, mormintele s‑au deschis şi morţii cei din veac s‑au sculat. Te ceartă pe tine, diavole, Domnul, Care cu moartea pe moarte a omorât şi cu învierea Sa a dăruit viaţă oamenilor.

    Să te certe pe tine, diavole, Domnul, Care S‑a pogorât în iad şi mormintele le‑a scuturat şi pe toţi cei legaţi, care erau ţinuţi într‑însul, i‑a slobozit şi la Sine i‑a chemat; pe Care portarii văzându‑L s‑au spăimântat şi cu oastea iadului ascunzându‑se au pierit. Să te certe pe tine, diavole, Domnul, Care a înviat din morţi, Hristos Dumnezeul nostru, şi tuturor a dăruit învierea Sa. Să te certe pe tine, diavole, Domnul, Care cu slavă S‑a înălţat la ceruri, la Părintele Său, şi a şezut de‑a dreapta pe scaunul slavei. Să te certe pe tine, diavole, Domnul, care iarăşi va să vină cu slavă pe norii cerului, cu sfinţii Săi îngeri, ca să judece viii şi morţii. Să te certe pe tine, diavole, Domnul, Care ţi‑a gătit ţie spre chinul veşnic focul cel nestins şi viermele cel neadormit şi întunericul cel mai adânc. Să te certe pe tine, diavole, Domnul, de Care toate se tem şi se cutremură de faţa puterii Lui, că de neîndurat şi grozavă este mânia Lui asupra ta. Să te certe pe tine, diavole, Însuşi Domnul cu numele Său cel înfricoşător.

    Înfricoşează‑te, cutremură‑te, teme‑te, depărtează‑te, pieri, fugi, tu care ai căzut din cer şi împreună cu tine toate duhurile cele viclene: duhul necurăţiei, duhul vicleşugului, duhul cel de noapte, cel de zi, cel de la amiaza zilei şi cel de seară; duhul cel de la miezul nopţii, duhul nălucirii, duhul cel ce iese în întâmpinare sau de pe uscat, sau din apă, sau din păduri, sau din trestie, sau din prăpastie, sau din răspântii, sau din trei căi, din bălţi şi din râuri; care cutreieri prin case, prin curţi şi prin băi, şi vatămi şi schimbi mintea omenească; degrab plecaţi de la făptura Ziditorului Hristos, Dumnezeul nostru, şi vă depărtaţi de la robul lui Dumnezeu (N), din minte, din suflet, din inimă, din rărunchi, din simţiri şi din toate mădularele lui, ca să fie el sănătos şi cu totul întreg şi slobod, cunoscând pe Stăpânul său şi Ziditorul tuturor, Dumnezeu, Care adună pe cei rătăciţi şi le dă lor pecetea mântuirii prin naşterea şi înnoirea dumnezeiescului Botez. Ca acesta să se învrednicească de preacuratele, cereştile şi înfricoşătoarele Lui Taine, şi să se unească cu turma Lui cea adevărată, sălăşluindu‑se în loc cu verdeaţă şi hrănindu‑se la apa odihnei, şi fiind păstorit neîncetat cu toiagul crucii spre iertarea păcatelor şi viaţa de veci. Că Aceluia se cuvine toată slava, cinstea, închinăciunea şi marea cuviinţă, împreună cu Cel fără de început al Său Părinte, şi cu Preasfântul şi Bunul şi de viaţă Făcătorul Său Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

    Apreciază

  3. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 20, 2019 at 9:00 pm

    Joianis =sfârșitul României…

    Apreciază

  4. Omul nu chiar atat de nou said, on noiembrie 20, 2019 at 9:05 pm

    Apreciază

  5. vlad tepes said, on noiembrie 20, 2019 at 10:22 pm

    Iohannis iese in Piata Universitatii cu un papagal pe umar. Uimit, un trecator il intreaba: vorbeste??
    NU, raspunde… papagalul!

    Apreciază

  6. […] Revolutia ÜBERMENSCH: Votantii lui Klaus Johannis sunt supraoameni. Ceilalti sunt suboameni… Ce m… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.