SACCSIV – blog ortodox

Primul partid nationalist iesit oficial din mare: FORTA NATIONALA / Presedinte: LAURENTIU REBEGA / Nas: Marine Le Pen / Umbrela: Miscarea pentru o Europa a Natiunilor si a Libertatilor (MENL)

Posted in Uncategorized by saccsiv on Aprilie 20, 2016

Va amintiti cand va intrebam?

Ce parere aveti despre noile mari partide nationaliste ce vor iesi din mare?

Iata-l oficial pe primul:

Europarlamentarul Constantin Laurenţiu Rebega, urmărit penal pentru instigare la spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals

Foto: http://jurnalul.ro/stiri/observator/europarlamentarul-constantin-laurentiu-rebega-urmarit-penal-pentru-instigare-la-spalare-de-bani-fals-in-inscrisuri-sub-semnatura-privata-si-uz-de-fals-683329.html

MARINE LE PEN a ”botezat” partidul extremiştilor din ROMÂNIA susţinut de Grupul lui MARIAN MUNTEANU, site Can Can, 17 aprilie:

O nouă formaţiune politică cu discurs radical extremist, anti-occidental a fost lansată în România! Şefa extremiştilor europeni, Marine Le Pen, a ţinut să participe personal, la Sinaia, acolo unde s-a anunţat sâmbătă înfiinţarea Forţei Naţionale, partid care va fi condus de europarlamentarul Laurenţiu Rebega.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi lideri europeni ai partidelor naţionaliste, dar şi Grupul pentru România (asociaţia candidatului PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu), reprezentat de actorul Florin Zamfirescu. Pe această cale, invitata de onoare, Marine Le Pen, a cerut românilor să se alăture curentului care cere desfiinţarea Uniunii EuropeneEste nevoie de o altă formă de cooperare între popoare. Trebuie respectate istoria, suveranitatea şi libertatea fiecărui stat membru. Ea a susţinut, totodată, că Uniunea Europeană nu rezolvă „nicio criză”, dând exemplul migranţilor care „se aglomerează la frontiere”. Atunci când islamismul pare să avanseze spre România, şeful serviciilor de informaţii germane vine şi recunoaşte că a subestimat riscul infiltrării teroriştilor aşa-zisului stat islamic în rândul refugiaţilor. Această orbire este rezultatul unei decizii politice, a declarat Le Pen.

De altfel, preşedintele Frontului Naţional din FranţaMarine Le Pen, a ţinut să nege încă o dată că partidul ei ar beneficia de finanţarea RusieiEra o anchetă americană lansată pentru a descoperi sursele de finanţare ale diverselor mişcări politice, dar nu sunt finanţată de Rusia. (…) Vă asigur că nu suntem finanţaţi de ruşi, suntem un partid liber.

Altfel, europarlamentarul Laurenţiu Rebega, cel care va conduce noul partid extremist, a ţinut să mulţumească, în mod special, Serviciului Român de InformaţiiVreau să mulţumesc autoritătilor Ministerului de Interne, SRI şi Primăriei Sinaia. Le mulţumesc şi prietenilor de la Grupul pentru România şi celorlalte mişcari patriotice care au susţinut acest demers.

Marine Le Pen, la Sinaia, cu un mesaj de legitimare a unui nou partid politic naţionalist în România, site MISCAREA DE REISTENTA, 17 aprilie:

O conferinţă internaţională, cu participarea unor lideri politici europeni din zona naţionalist-populistă de dreapta are loc la Sinaia în acest weekend, în ciuda contestării ei, inclusiv de către europarlamentari români.

Punctul de atracţie a fost, sâmbătă, de departe, lidera partidului de extremă-dreapta francez Frontul Naţional, Marine Le Pen, invitată ca principal speaker la conferinţa organizată, în numele Mişcării pentru o Europă a Naţiunilor şi a Libertăţilor (MENL), de europarlamentarul român Laurenţiu Rebega.

În afara liderului politic francez, atât de controversata, dar şi puternica figură politică Marine Le Pen, la conferinţa de la Sinaia au mai participat şi Marcel De Graaf, copreşedintele grupului Europa Naţiunilor şi a Libertăţii (Olanda), Ludovic de Danne, secretar general al Grupului MENL, Franţa, Tomio Okamura, preşedintele Mişcării Libertăţii şi a Democraţiei Directe (Cehia), Riccardo Molinari, vicepreşedinte al Ligii Nordului în Piemont, Italia, Johannes Hubner, Partidul Libertăţilor din Austria, Zbigniew Jarzabek, Partidul Noua Dreaptă din Polonia, toţi cu un puternic discurs împotriva Uniunii Europene, în forma sa actuală.

Printre vorbitorii români i-am remarcat, în afara lui Laurenţiu Rebega, pe actorul Florin Zamfirescu, pe generalul Mircea Chelaru şi economistul Constantin Cojocaru.

Tocmai nota puternic anti-UE a acestor discursuri a fost şi motivul pentru care trei eurodeputaţi români au adresat autorităţilor române şi societăţii civile un mesaj cu privire la această conferinţă internaţională.

Eurodeputații PSD Victor Boștinaru și Ioan Mircea Pașcu au atras atenția că MENL adună împreună partide de extremă dreaptă din Europa, precum FPO din Austria, Vlaams Belang din Belgia, Frontul Național din Franța, Lega Nord din Italia, dar și că își găsește simpatizanți și adepți în mai multe partide de extremă-dreaptă, naționaliste și populiste de pe întreg teritoriul Europei.

Prim-vicepreşedintele PNL şi europarlamentarul Cristian Buşoi a cerut chiar Ministerului de Externe şi autorităţilor să dea semnal că nu primesc bine în România mesajul extremist al lui Marine le Pen şi pe toţi extremiştii europeni care îi numeau pe români „ţigani”.

„Prezența lui Marine Le Pen în România va cultiva neîncrederea românilor în Uniunea Europeană și va susține, tacit sau mai pe față, interesul rusesc de a dezbina și a stăpâni Europa. Mă aștept ca autoritățile abilitate ale statului să monitorizeze cu atenția adunarea radicalilor care sapă constant la temelia încrederii în Uniune, contribuind la situații de tip Brexit pe care le vom deconta cu toții, noi europenii, dacă se ajunge la implozia Europei”, a spus Buşoi.

[…]

Printre invitaţi i-am remarcat pe deja celebrul Stegar Dac, precum şi pe colonelul Mircea Dogaru.

[…]

Cine este „Forţa Naţională”

Discursul doamnei Le Pen, în care s-a repetat faptul că Uniunea Europeană este o idee depăşită, din anii 50, deloc adaptată la provocările secolului XXI şi incapabilă să rezolve vreo criză, a conţinut şi un element-cheie, şi anume denumirea de „Forţa Naţională”, care, în transcrierea oficială a discursului, care a rulat pe un ecran, în spatele doamnei Le Pen, a fost marcat cu majuscule. Nefiind vorba, prin urmare, despre un mesaj la modul general, adresat forţelor naţionaliste. Abia la conferinţa de presă organizată după evenimentul propriu-zis Forţa Naţională a căpătat şi o explicaţie. Este vorba despre un nou partid naţionalist.

„Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI. Este nevoie de o altă formă de cooperare între popoare. Trebuie respectate istoria, suveranitatea și libertatea fiecărui stat membru. Un Consiliu al Europei îmbunătățit de la Atlantic până la Urali. Noi suntem avangardiștii acestui nou mod patriotic de cooperare. Acesta este motivul prezenței mele aici: pentru a susține coaliția patriotică care se reunește în jurul proiectului din Parlamentul European și din România a lui Laurențiu Rebega, al cărui curaj țin să îl salut. Îi chem solemn pe toți românii să se unească în jurul Forței Naționale!”, a clamat Le Pen, de pe scena sălii de teatru a Casionului Sinaia.

Întrebat, în cadrul conferiţei de presă, dacă mai este membru al Partidului Conservator, din partea căruia a ajuns în Parlamentul European, Laurenţiu Rebega a precizat că de mai bine de un an nu mai este membru, dar că este în discuţii cu mai multe persoane din partidul Forţa Naţională, pentru a strânge rândurile.

Acum patru luni, paginile de mică publicitate ale cotidianului România liberă publicau un anunţ privind cererea de înregistrarea a unui nou partid politic în România. Întâmplător, Forţa Naţională. Membri fondatori, potrivit anunţului: Rebega Constantin Laurenţiu – preşedinte interimar, Molnar Ştefan Silviu –vicepreşedinte interimar, Găinuşă Mircea – secretar general interimar, şi alţii. Redăm aici conţinutul anunţului:

“La Tribunalul Bucureşti, secţia a IV-a civilă, dosar nr.41853/3/2015, s-a depus cererea de înregistrare pentru partidul FORŢA NAŢIONALĂ. Membri fondatori ai partidului sunt: REBEGA CONSTANTIN LAURENTIU- preşedinte interimar, MOLNAR ŞTEFAN SILVIU- vicepreşedinte interimar, GĂINUŞĂ MIRCEA- secretar general interimar, TRENTEA LAURENŢIU FLORIN, SERGHEI ADRIAN, BĂLĂNEAN RADOMIR GABRIEL, POPESCU VIOREL. Cererea de înregistrare a partidului FORŢA NAŢIONALĂ se va judeca de catre Tribunalul Bucureşti la data de 01.02.2016. Partidul va milita pentru apărarea suveranităţii naţionale, renaşterea României, fidelitatea faţă de ţară şi ataşamentul la valorile sale, apărarea memoriei naţionale, precum şi pentru recunoaşterea contribuţiei Bisericii Ortodoxe, la dezvoltarea şi modernizarea societăţii româneşti”.

Întrebat de o jurnalistă care este situaţia dosarului său penal şi dacă i s-a cerut ridicarea imunităţii, europarlamentarul Laurenţiu Rebega a refuzat să răspundă, mulţumindu-se cu un „nu comentez”, repetat, apoi precizând că nu i s-a cerut ridicarea imunităţii.
Europarlamentarul Laurenţiu Constantin Rebega este urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, în dosarul mitei de 40.000 de euro din contracte fictive la un eveniment organizat de Ministerul Agriculturii, acesta primind, printr-un intermediar, 23.000 de lei, potrivit procurorilor anticorupţie.

Legături cu scena politică din România

Marine Le Pen a declarat, la o întrebare adresată de www.mariustuca.ro, în cadrul conferinţei de presă, că, în afara lui Laurenţiu Rebega, la acest moment Frontul Naţional nu are relaţii de colaborare au alţi lideri politici din România. În trecut, când tatăl doamnei Le Pen, Jean Marie Le Pen, era liderul Frontului Naţional, această formaţiune politică a avut bune relaţii cu Partidul România Mare şi în special cu fostul lider al acestuia, Corneliu Vadim Tudor, între timp decedat. Marine Le Pen a precizat că în prezent Frontul Naţional nu are nicio colaborare cu Partidul România Mare, neexcluzând posibilitatea ca unii membri ai Frontului să păstreze relaţii de prietenie cu membri ai PRM.

Despre controversele provocate de organizarea în România a acestei conferinţe internaţionale şi prezenţa sa aici, în special mesajul colegilor români din Parlamentul European, Marine Le Pen a comentat, printr-un atac la esenţa democratică a acestui demers. La întrebarea adresată de jurnalistul de la www.mariustuca.ro, doamna Le Pen a comentat că într-o democraţie oamenii trebuie să fie liberi să îşi exprime ideile, iar cei care contestă acest drept demonstrează tocmai intoleranţă faţă de cei cu opinii diferite.

Marine Le Pen şi Frexit-ul

Lidera Frontului Naţional a pledat la Sinaia pentru ca fiecare ţară să poată, după modelul Marii Britanii, să decidă dacă vrea sau nu să rămână în Uniunea Europeană, rostind, în contextul referendumului britanic privind părăsirea UE, botezat „Brexit”, un „Frexit” (ieşirea Franţei din UE –n.r), scăpat atenţiei jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

„Britanicii vor vota peste două luni, este un moment-cheie pentru istoria europeană. Sper că francezii nu vor avea nici ei prea mult de aşteptat o ocazie similară. Sper ca fiecare popor să se poată exprima în legătură cu acest subiect”, a spus Marine Le Pen.

Când naşul îşi trădează finul. Eurodeputatul Laurenţiu Rebega a dezertat de la socialişti şi a trecut la extremiştii lui Marine Le Pen şi Gianluca Buonanno, site-ul Ziarul de investigatii, 15 iulie 2015:

Anunţ bombă al eurodeputatului Laurenţiu Rebega, finul ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Laurenţiu Rebega, care până acum a făcut parte din Grupul S&D, s-a alăturat Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii (ENF), în rândurile căruia se regăsesc extremişti ca Marine Le Pen sau Gianluca Bounanno.
„Miercuri 15 iulie 2015 europarlamentarul român Laurențiu Rebega a aderat la Grupul politic Europa Națiunilor și a Libertății din Parlamentul European. Este primul europarlamentar român din actuala legislatură care aderă la noul grup politic european, ce se dorește o structură ce înglobează politicieni și formațiuni politice europene cu orientare patriotică. Principalul scop politic al ENF este recâștigarea suveranității statelor naționale, membre ale Uniunii Europene, în relația cu Bruxelles-ul”, a anunţat un comunicat de presă al eurodeputatului român.
Prin aderarea europarlamentarului român, ENF are în componența sa membri din opt state, din totalul de 751 de deputaţi aleşi în cele 28 de state ale Uniunii Europene, precizează Laurenţiu Rebega.

Premiu pentru dezertare. Laurenţiu Rebega a fost numit vicepreşedinte al ENF

Ca „premiu” pentru dezertarea de la socialişti, Laurenţiu Rebega a fost numit vicepreşedinte al Grupului Europa Națiunilor și a Libertății.
„Prin intrarea în grupul politic ENL îmi propun să susțin la aceiași masă, care va fi una a dialogului, în fața celor mai sceptici oameni politici europeni, precum reprezentanții Olandei, Marii Britanii și Italiei, faptul că națiunea română este o forță importantă a Uniunii și în această calitate, cetățenii săi trebuie să se bucure de un tratament egal cu al cetățenilor din țările de adopție, fără a fi permanent stigmatizați”, spune europarlamentarul român.
Ceea ce uită însă eurodeputatul este că noii săi colegi s-au remarcat nu de puţine ori prin declaraţii rasiste şi xenofobe, inclusiv la adresa românilor. Din grupul format în toamna anului trecut fac parte figuri extrem de controversate, cum ar fi Marine Le Pen, şefa Frontului Naţional din Franţa, sau italianul Gianluca Buonanno.

Tăriceanu şi naşul Constantin au rămas cu buzele umflate

Prin anunţul făcut miercuri de Laurenţiu Rebega, partidul ALDE, fondat de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, nu va avea niciun reprezentant în Parlamentul European.

Celălalt eurodeputat PC, Maria Grapini, a anunţat deja că nu va migra spre Grupul ALDE, ci va activa în continuare în Grupul S&D. Nu mai devreme de luna trecută însă, Laurenţiu Rebega înclina să se alăture Grupului ALDE.

Comentariu saccsiv:

   Vor urma si altele: Alianta Noastra, Grupul pentru Romania, miscarea din spatele campaniei de strangere de semnaturi pentru schimbarea Constitutiei, nucleul ce l-a sustinut pe Iulian Capsali la europarlamentare, etc. Sau se vor grupa cate doi trei. Sau poate chiar vor inchega de un singur mare partid.

Eu nu cred in coincidente. Asa ca sa ne amintim evenimentele din 2012 incoace:

La sfarsitul lui 2012, USL castiga alegerile iar Crin Antonescu ne era prezentat candidat la presedintie din partea acestei aliante. Pe partea ailalta era PDL si Traian Basescu, adica nimeni, tinand cont ca era inca proaspata in memoria romanilor dezastroasa lor guvernare. Adica in 2012 Crin Antonescu devenea un soi de sigur viitor presedinte al Romaniei. La fel in 2013.

La inceputul lui 2014 Crin Antonescu se sinucide politic: sparge USL si se retrage.

Apoi PNL face alianta cu … PDL si impreuna il sustin candidat la presedintie pe … Klaus Johannis, o constructie cu sanse infime de a reusi ceva. Teoretic. Practic insa intra puternic in scena papusarii ingineriilor sociale si societatea civila marca George Soros si primarul Sibiului castiga alegerile.

Deci PNL s-a dovedit a nu fi altceva decat un partid marioneta disciplinata pentru ca marioneta Klaus Johannis sa ajunga presedinte.

La finalul lui 2015 are loc incendiul de la Colectiv, dupa care intra din nou in scena papusarii ingineriilor sociale si societatea civila marca George Soros rezultand formarea guvernul de tehnocrati. Din nou PNL sustine miscare.

Deci, in slujba cui e PNL? Raspunsul e evident.

Incepand de anul asta Marian Munteanu apare din ce in ce mai des in mass-media. Anunta constructii: Grupul pentru Romania, Alianta Noastra.

Ludovic Orban e desemnat candidat din partea PNL la alegerile pentru primaria Capitalei.

DNA il cheama pe Ludovic Orban si-l anunta ca-i deschide dosar penal.

Ludovic Orban se retrage.

Marian Munteanu devine candidatul PNL la Primaria Capitalei …

Azi s-a hotarat ca Marian Munteanu sa nu mai fie candidatul PNL la Primaria Capitalei.

Ceea ce trebuia sa se realizeze insa s-a realizat. Marian Munteanu a avut parte de cea mai mare promovare posibila. Si evident, o data cu el si toate respectivele constructiile nationaliste. Intre timp la Sinaia s-a petrecut ceea ati citit mai sus. Si cum v-am spus, eu nu cred in coincidente.

Asadar, e vremea partidelor si asociatilor nationaliste. Cate din ele sunt de fapt doar “nationaliste”?

Cititi va rog si:

NU SUSTIN Platforma Civica Nationala ALIANTA NOASTRA. Si nici pe MARIAN MUNTEANU. Pentru ca nu sustin partidele politice sau miscarile sau aliantele nationaliste ce NU DUC O LUPTA REALA ANTI CIP si ANTI ECUMENISM

Video: MARIAN MUNTEANU – ECUMENIST

URIASA SINISTRA MASINATIUNE: Iata cum MARIAN MUNTEANU e promovat ca fiind ortodox nationalist anti sistem tocmai prin atacarea sa de catre mass-media in articole anti ortodoxe, anti nationaliste si pro sistem

 

Reclame

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ion hodor said, on Aprilie 20, 2016 at 10:25 pm

  Un lucru e clar,nimeni nu va fi ca CZC si Legiunea.

  Apreciază

  • Cristi An said, on Aprilie 21, 2016 at 12:45 am

   Corect. Sau ca Stalin si Ceausescu, singurii politicieni care s-au opus cu adevarat Ocultei.

   Apreciază

   • saccsiv said, on Aprilie 21, 2016 at 7:40 am

    Cristi An

    Stalin s-a opus ocultei?

    Apreciază

   • Ionut said, on Aprilie 21, 2016 at 10:12 am

    Foarte tare 🙂 Mi-a placut gluma cu „Stalin s-a opus ocultei”. \
    Dar gluma asta mi-a reamintit o intamplare despre care am citit, si de unde vedem ca si monstrii pot avea momente de luciditate. Am gasit-o din nou pe net.

    „Stalin n-a vrut sa darame Catedrala Sfantului Vasile

    In anul 1918, autoritatile bolsevice au inchis-o, clericii ce slujeau au fost arestati, clopotele i-au fost luate si obiectele de cult confiscate. Mai tarziu, in anul 1930, Lazar Kananovici, arhitectul celebrei Piete Rosii, a propus sa fie daramata. El a creat special o macheta a zonei pentru a face evidenta necesitatea demolarii ei, pe care i-a dus-o lui Stalin pentru a-i arata ca este un obstacol in calea traficului si paradelor militare.

    In timpul explicatiei, a spus la un moment dat: „Dar daca noi am demola asta, uite asa!” si cu aceste cuvinte a aruncat dintr-o smucitura catedrala de pe macheta. Se spune ca Stalin a privit, a ramas ingandurat un moment, si apoi a rostit faimoasele cuvinte, devenite azi proverbiale pentru moscoviti: „Lazar! Pune-o la loc!” „

    Apreciază

   • Nicoleta said, on Aprilie 21, 2016 at 2:00 pm

    Ionuț, exact cum bănuiam, acest Lazar Kananovici, care și-a schimbat numele de cel puțin 3 ori, este „egiptean” la origine și fost „cizmar”!!. Nicidecum arhitect. „Soția” era arhitectă, cea care îi pregătea toate proiectele și care îi mai dădea și ordinele. Mă rog, diplomă de cercetător” avea și sărmana Ceaușescu.

    https://ru.wikipedia.org/wiki/каганович,_Лазарь_Моисеевич

    Apoi, Ionuț, oculta este chiar neamul lui. Cum crezi că ar putea cineva să lupte împotriva propriului neam? Și asta după ce declari război împotriva întregii lumi?

    Apreciază

   • NIMENI said, on Aprilie 21, 2016 at 7:12 pm


    Celălalt război al lui Stalin: documentar (2011): subtitrat română

    Apreciază

   • Cristi An said, on Aprilie 21, 2016 at 10:16 pm

    saccsiv

    Da. Cel putin pe partea financiara chiar s-a opus. A eliminat prin epurarile politice evreii care luptau impotriva rusilor prin saracire si a creat un sistem socialist-nationalist mult mai performant decat al lui Ceausescu. Adevarul e ca avea si cu ce, fiindca una e sa ai resursele URSS-ului si alte e sa ai resursele Romaniei.

    Uite aici cateva texte ale lui Luci Lucescu Londra(de pe facebook) despre Stalin:

    Fiindcă vine weekendul m-am gândit să vă mai provoc la gândire! Proces invers celui indus de TV si de tot ceea ce face INVADATORUL GLOBALISTO-SIONIST acum cu românii!
    Tot ceea ce știți despre STALIN este negativ! Că a omorât milioane de oameni, etc, etc!
    Defăimătorii lui STALIN care încearcă să transforme un EROU AL UMANITĂȚII într-un personaj-monstruos cred că pot ascunde adevărul!
    ADEVĂRUL este întotdeauna IMPOSIBIL DE ASCUNS!
    STALIN nu este absolut deloc menționat în vreun manual de economie sau finanțe! Cum ar putea să fie menționat când el și cu SILVIO GESELL(http://www.thinkagain.ro/experimentul-worgl/) (fără a se cunoaște unul cu celălalt sau a trăi în perioade comune) au dat UMANITĂȚII SOLUȚIILE PERFECTE DE ELIBERARE de sub jugul OCULTEI FINANCIARE GLOBALE?
    Am scris mereu că STALIN nu a murit ci el s-a pierdut în viitor! De ce? Pentru că a fost singurul om de pe planetă căruia ROTHSCHILD i-a plătit taxe de protecție pentru a-și putea desfășura afacerile mizerabile prin GEORGIA!
    Pentru că a învins caracatița GLOBALISTĂ și acasă și în deplasare!
    Acasă a curățat RUSIA de trădători (și acum ar fi nevoie de un STALIN în Rusia) făcând posibilă victoria CATEGORICĂ împotriva fascismului (alt cuvânt pentru capitalism, globalism, imperialism,etc).
    Planul lui STALIN s-a desfășurat pe o perioadă lungă de timp și s-a terminat cu asasinarea sa pentru care CHURCHILL a fost decorat de Regina Șerpoaică a Imperiului Angloido-SIONIST!
    În 1950 STALIN și Partidul Comunist al URSS afirmă SUVERANITATEA COMPLETĂ a spațiului RUS: se emite RUBLA DE AUR care era egală cu valoarea a 0.222 de grame de aur PUR!
    O monedă suverană, fără camătă, emisă de chiar guvernul unei națiuni este BAZA construcției unei economii sănătoase și prospere!
    Mai mult STALIN și echipa sa de patrioți au implementat un model economic AVANSAT care, țineți minte pentru viitor, va apărea cu siguranță și va fi reeditat întrucât este singurul MODEL prin care oamenii pot trăi DECENT și PROSPER!
    Acest model economic a avut la bază un principiu simplu de înțeles: NAȚIUNEA este o FAMILIE iar tot ceea ce se întâmplă în sânul națiunii este pentru binele tuturor!
    Într-o familie părinții muncesc, bunicii ajută la educația și creșterea copiilor iar mai târziu aceștia vor prelua locul părinților și vor avea grijă de bătrâni! Când fiica își ajută mama abia venită de la serviciu să pună masa sau să spele vasele nu o face pentru profit sau contra cost! Ci o face în numele unui principiu simplu și corect: pentru binele FAMILIEI! Tatăl și băiatul în cazul în care sunt munci grele se sprijină și se ajută reciproc!
    STALIN, bunicul nostru drag, a gândit economia CA UN SISTEM COMPLET! De aceea fiecare ramură economică și fiecare întreprindere aveau un rol bine stabilit exact cum în organismul uman inima îndeplinește un rol, ficatul la fel, rinichii, pancreasul , creierul, etc.
    Sângele acestui sistem era RUBLA DE AUR și dacă nu ar fi fost acest sistem sabotat astăzi salariul minim pe economie în RUSIA ar fi fost echivalentul a 48 de mii de dolari FED.
    Acest GRUP INFRACȚIONAL GLOBAL a acționat cu o deosebită tenacitate și a reușit asasinarea lui STALIN.După moartea sa, un tâmpit pe nume HRUSCIOV a renunțat la folosirea acestei ruble și a schimbat „sangele” din URSS cu unul infectat.Adică s-a emis o nouă rublă care era legată de dolar.
    Ce e important de menționat este că în economia post STALIN o mare lovitură s-a executat în 1965, când s-a trecut la reforma lui KOSÎGIN! Acest politruc era un khazar infiltrat și „scăpat” de epurările din 1937-1945 care a anulat imediat MODELUL LUI STALIN bazat pe SCĂDEREA CONTINUĂ A PREȚURILOR și a trecut la modelul SIONIST de MAXIMIZARE CONTINUĂ A PROFITURILOR!
    Numele real al acestui „REFORMIST” a fost EUSEBIUS G.LIEBERMAN!
    Pe scurt, economia URSS a fost sabotată din interior de trădători vorbitori de limba rusă pentru a se ajunge la rezultatele dezastruoase din 1999: în cea mai bogată țară de pe planetă populația murea de foame!
    Așadar asta a fost succesiunea de lovituri aplicate URSS și RUSIEI: asasinarea lui STALIN, renunțarea la RUBLA de AUR, „reformele” lui KOSÎGIN și HRUSCIOV, apoi PERESTROIKA lui Gorbaciov și demolarea din interior a URSS. Bețivul de ELTSÎN și cu NEMTOV aproape a dus poporul rus la abator!
    Cu modelul economico-financiar implementat de STALIN doar 3 ani le-a luat 46 de ani REPTILOIZILOR să distrugă URSS!
    Cu acest model economic ORICE NAȚIUNE DE PE PLANETĂ, indiferent de resursele materiale subsolice sau de populație POATE PROSPERA și AVANSA economic!
    NAȚIONALIZARE, REPUBLICĂ SOCIALISTĂ și ORTODOXIE!

    Unicul și singurul motiv pentru care cel de-al doilea război mondial a avut loc, a fost pentru demolarea economică și militară a EUROPEI. EUROPA, a fost, este și va fi mereu, un continent ce se întinde de la ATLANTIC la Munții URALI. Adică inclusiv cu RUSIA.
    Hitler a fost încurajat și sprijinit să ajungă la putere iar apoi discret manevrat împotriva RUSIEI.
    Cele două forțe economice imense: GERMANIA și RUSIA aflându-se în război astfel IMPERIUL BRITANO-AMERICANO-SIONIST putea lejer să ajungă la rezultatul cel mai dorit de ei: CONTROLUL GLOBAL prin intermediul DOLARULUI.
    Iar DOLARUL din 1913 era tipărit și emis cu camătă de un cartel PRIVAT.
    În 1945 se întâmplă 3 momente importante: rușii pun steagul Victoriei pe mândria nazismului din BERLIN, se lansează bomba atomică pe 6 august absolut într-un mod criminal asupra unei puteri NENUCLEARE și în decembrie 1945 tăticul nostru STALIN (singurul om căruia familia Rothschild i-a plătit taxe de protecție pentru afacerile cu petrol din orașul natal georgian) REFUZĂ SĂ SEMNEZE ACORDUL DE LA BRETTON WOODS.
    Pentru cei care nu știu (nici eu nu am știut că lucrurile acestea nu ni s-au spus la școală) acordul BRETTON WOODS fusese semnat între 44 de țări pe 22 iulie 1944 (cu un an înainte ca războiul să se termine) și definea MECANISMUL FINANCIAR MONETAR GLOBAL în care DOLARUL FED devenea MONEDĂ DE REFERINȚĂ.
    Adică? Dolarul era acoperit de AUR și 31.1 de dolari erau egali ca valoare cu o uncie (31.1 grame de aur). Astfel toate națiunile aderente puteau să aibă rezervele valutare atât în AUR (în EUROPA toate țările fuseseră deja jefuite de aurul propriu) cât și în DOLARI.
    Mai mult, TOATE MONEDELE ȚĂRILOR PARTICIPANTE ERAU LEGATE DE DOLAR (la niște rate de schimb stabilite de Washington) în virtutea faptului că acesta era echivalat de aur (era de fapt o chitanță care se putea schimba pe aur). Fiecare țară semnatară SE OBLIGA să schimbe imediat moneda proprie în dolari.Practic s-a dolarizat 60% din planetă.
    STALIN refuză să semneze acest acord și dă o lovitură mare de tot OCULTEI GLOBALE prin creerea RUBLEI DE AUR. O monedă alternativă acoperită de aur DAR EMISĂ FĂRĂ CAMĂTĂ.
    Din momentul în care anglo-saxonii au înțeles că URSS nu va fi niciodată a lor CHURCHILL dă semnalul, printr-o conferință de presă în 1946, pornirii Războiului RECE consfințind drept principal dușman al IMPERIULUI GLOBALIST ANGLO-SAXON pe URSS.
    Aceeași gargară pe care o auzim și azi cu valorile democratice și libertatea.(https://www.youtube.com/watch?v=jvax5VUvjWQ)
    STALIN a așteptat până în 1949 când URSS obține arma atomică și o testează cu succes.Din acel moment URSS era securizat și nimeni nu putea detona arme atomice (americanii au făcut un plan încă din 1945 să detoneze 20 de focoase nucleare în URSS ).
    PE 1 martie 1950 prin Decret de STAT se EMITEA RUBLA de AUR: o rublă era echivalentă cu 0.222 grame de aur pur și 4 ruble și încă 45 de copeici valorau UN GRAM DE AUR.Adică cu un dolar BRETTON WOODS.
    Paritatea RUBLĂ DOLAR era FIXĂ 4 ruble pentru 1 DOLAR. Asta din cauza faptului că 1 dolar era o chitanță pentru 1 gram de aur.
    După moartea lui STALIN, executată prin otrăvire și motiv pentru care Churchill a fost înnobilat SIR, s-a renunțat la rubla de aur și s-a trecut la legarea rublei de dolar.
    În 1971 USA renunță la STANDARDUL AUR și lasă dolarul „LIBER”.Din cauza faptului că cantitatea de dolari tipărită era de 400-500 de ori mai mare decât rezervele de aur. La fel toate monedele la nivel internațional.
    Astăzi PREȚURILE și PARITĂȚILE (cursurile de schimb) sunt stabilite de „PIAȚĂ” care înseamnă un GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT LA NIVEL PLANETAR.
    Poate acum aveți explicația de ce prețurile cresc întotdeauna și în detrimentul omului obișnuit!
    SINGURA modalitate de a termina acest CANCER care ne extermină pe toți prin BANI și CREDITUL CU CAMĂTĂ este revenirea la SUVERANITATE! A tuturor țărilor!
    Recăpătarea SUVERANITĂȚII STATALE se face prin 3 pași SIMULTAN:
    NAȚIONALIZAREA EMITERII și DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ,
    NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR și instaurarea REPUBLICII SOCIALISTE verificată drept cel mai democratic și mai avansat sistem de orânduire socială!
    PS În 1950 după ce URSS trecuse prin două confruntări mondiale și pierderile omenești și materiale fuseseră incomensurabile, avea 4 ruble pentru un dolar. Azi, când RUSIA este oficial cel mai mare producător de petrol și gaze de pe planetă și cu o economie extrem de dezvoltată paritatea stabilită de Washington este de 80 de ruble pentru un dolar.Între timp dolarul și-a pierdut valoarea cu 99% față de cel din 1950.Judecați singuri dacă orice patriot ar vrea să schimbe și să repare această nedreptate VA FI ÎNTEMEIAT sau NU!

    Si uite ca sa nu zici ca is postac, o sa iti arat cum am ramas si eu socat de propaganda stalinista, insa, daca stam sa judecam mai la rece si mai calm lucrurile, ne putem da seama prin discutiile purtate cu persoanele care au viziuni total diferite de ale noastre, ca zic si lucruri care nu par chiar atat de incredibil de a fi bune, adica, tocmai eu i-am intrebat care au fost acele merite ale lui si intr-adevar, lasand la o parte relele mai mult sau mai putin constiente pe care le-a facut fata de ortodoxie are niste merite pe plan economic si militar care ar trebui sa ne dea de gandit atata timp cat nu sunt recunoscute tocmai de acest sistem SATANIST care scrie cartile de azi laudatibe la adresa imperiului atlantist care tocmai el a distrus si URSS-ul dar si ortodoxia in Romania… :

    cristin: Mie oricum nu imi place Stalin. Si urmasii armatei rosii ar trebui sa isi ceara iertare ca au venit peste noi sa ne ia teritoriile bine-cunoscute si sa faca ravagii peste barbatii si femeile civile. Scuza asta cu zone tampon nu prea tine pentru ca si dupa ce ne-au luat Hotinul, Bugeacul, Pocutia, nordul Maramuresului, nordul Bucovinei, Herta si Basarabia, URSS-ul tot cu Romania se invecina(stat aliat nazistilor). Eu prin zone tampon inteleg regiuni autonome care apartin statului de care te feresti, dar iti sunt fidele tie, gen Transnistria, Donbass, Osetia de sud si Abhazia, iar state tampon inseamna state independente care iti sunt fidele si care nu se afla intr-o organizatie cu care esti in razboi(fie si unul rece) precum Belarus si poate si Ucraina si Republica Moldova intr-o mica masura… Ce sa mai spun ca le-a daramat bisericile ortodoxe rusilor pe care ii conducea… Dupa parerea mea e un fel de blasfemie sa il compari pe Stalin cu Putin! Putin e mult mai credincios si nici nu isi trimite armata peste alte tari ca sa violeze femeile asa cum s-a intamplat in WWII dupa marturiile unor oameni saraci, obisnuiti si sinceri… Si da, si Antonescu a fost o scarba, dar as vrea sa vad si eu mesajul pe care i l-a trimis Stalin lui Antonescu legat de garantarea integritatii teritoriale a Romaniei dintr-o sursa CREDIBILA…
    6 months ago

    cristin: De altfel, nu am nicio problema sa laud Rusia sau URSS-ul, insa as vrea sa stiu si de ce sa o fac(adica daca are merite pentru care sa o fac), dar pentru asta trebuie sa aflu care ii sunt meritele din surse CREDIBILE(nu doar din opiniile voastre) si a zis si CITADELA ca trebuie sa intrebam acolo unde nu stim ca sa intelegem TOT. Dar trebuie sa fim corecti pana la capat spunand si partile rele in caz ca acestea au existat, fara sa ne fie rusine sa o facem daca vrem sa avem o imagine 100% corecta si sa nu (mai) repetam greselile predecesorilor nostri!
    6 months ago

    cristin: Voiam sa spun, de fapt, ca scuza cu zone/state tampon, nu merge chiar si in cazul in care ar fi real acel mesaj al lui Stalin catre Antonescu si cu toate ca i-am atacat la Stalingrad. Razbunarea nu face altceva decat sa inrautateasca relatiile dintre doua state si acest lucru s-a dovedit perfect atata timp cat si dupa 70 de ani romanii nu au putut sa uite aceasta razbunare a rusilor…
    6 months ago

    aandrei: Toti nationalistii ar trebui sa vada ca o tara mica este „frunza-n vant” si cu „pantalonii rupti in fund”, cum suntem si noi astazi. Imperiul nu este un rau in sine asa cum statul nu este un rau in sine. Nu exista motiv ca un imperiu sa tina cont de interesele unei tari mici si neinsemnate. NIMIC valoros nu se face fara sacrificiu deci nu are rost sa incerci sa ocolesti sacrificiile. Ce poti sa faci este sa eviti sacrificiile INUTILE. Acelasi Putin pe care il admirati atat ar fi fost impotent ca presedinte al tuturor romanilor. In alta ordine de idei, nu exista scuza pentru faptul ca ne-am dus peste rusi in razboi de cotropire. Despre Stalin cred ca daca nu ar fi existat sau daca ar fi fost mai „democratic” Rusia si Rusii nu ar mai fi existat.
    6 months ago

    aandrei: Bineinteles ca nimeni nu stie viitorul dar deocamdata Rusia prezinta un model in care un copil normal, cu tatal militar si mama muncitoare ajunge in varful verticalei puterii – lucru care este clar de admirat fata de circul dinastiilor in America „democratica”. Am mai spus-o si o repet: deocamdata visul American poate deveni realitate numai in Federatia Rusa.
    6 months ago

    aandrei: Mai am un lucru de adaugat: printre povestirile pe care mi le-a spus cineva de la IMU Medgidia filiala ytractorul Brasov, care confirma ca dupa lovitura de stat am dat la fier vechi linii tehnologice ultramoderne, noi de 6 luni sau chiar inca neinstalate, inca in cutiile de transport a povestit lucruri aflate de la generatia adulta in Raboiul II Mondial precum ca niste romani puneau pariu pe sexul copiilor rusi din burta mamelor dupa care le deschideau cu baioneta ca sa stabileasca castigatorul. Nu as zice ca a fost un fenomen generalizat dar nici nu as zice ca noi i-am atacat pe Rusi intr-un mod „moderat” astfel incat cand ei au reusit sa evite exterminarea sa ne dea numai un avertisment. Spun chiar ca marea majoritate a copiilor de tarani – includ aici si parintii mei si inerent pe mine- au ajuns intelectuali DATORITA URSS.
    6 months ago

    aandrei: Cine ii da cu „binele” din perioada interbelica trebuie sa se intereseze cum traiau taranii romani atunci- iar nu boierii.
    6 months ago

    matrioshka m: Noi nu aveam ce cauta la Stalingrad.Armata romana a luptat impotriva rusilor…la ei acasa.De fapt aici sunt raspunsurile…de ce am ajuns noi acolo?Pentru ca am fost carne de tun…am fost folositi de aliati..si bietele suflete romanesti care au pierit acolo…nu au luptat pt tara lor ci au facut parte dintr o masinarie de razboi,de cucerire! Bunicul meu a luptat acolo si ceea ce au trait…faptul ca li s a promis armament german si nu au primit nimic…faptul ca erau flamanzi,inghetati,tratati ca niste salbatici analfabeti de catre aliatii lor germani…si totusi au luptat cu vitejie cu demnitate!Nu udecati stramb istoria .Si ca sa fac o paralela…aveti impresia ca situatia actuala este cu mult diferita?Daca vom fi din nou carne de tun…razbunarea rusa va fi crunta. Rusia nu a dus campanii de cucerire teritoriala.Ei au distrus ciuma hitlerista…da…in stil rusesc! Dar daca studiati arhivele,cititi un pic istoria…realizati ca nemtii au distrus totul in cale cand au intrat pe teritoriul rus.Au violat,au macelarit copii ,AU DISTRUS TOTUL..Femeile erau torturate si li se omorau copiii in fata ochilor apoi erau violate si ucise…de catre nazisti! Nu judecati bumerangul rus…chiar daca nu sunt de acord cu atrocitatile armatei rosii.E o vorba…nu trezi ursul din barlog! El nu vine peste tine,nu te deranjeaza…dar daca il trezesti….
    6 months ago

    Luci Lucescu: Ancuta acesta te sensul postarilor noastre legate de STALIN! Astazi noi avem acces la mai multe informatii decat aveau bunicii nostri acum 70 de ani!
    6 months ago

    matrioshka m: Era un comentariu pentru cristin.Da,s a facut mult rau,foarte mult au suferit cei care au intrat sub ocupatia rusa..nu neg.Dar noi ca natie am fost mereu in tabara pierzatoare.Ne am aliat cu cine nu trebuia doar pentru ca eram invitati la masa motanilor grasi….dar nu ca oaspeti ci ca servitori si in schimbul promisiunilor ca vom primi resturi…noi nu facem parte din clubul bogatilor,nu suntem decat niste sclavi pe plantatia lor….oricare ar fi…istoria se repeta.Asta vroiam sa spun.
    6 months ago

    cristin: Ai dreptate Ancuta si multumesc pentru raspuns. Cand cunoastem doar istoria pe care ne-o livreaza sistemul in mod inevitabil mai vorbim si in clisee si avem prejudecati, insa, cand aflam si partea ei ascunsa incepemsa ne punem intrebari si sa gandim mai rational. Nu stie nimeni pana la urma dintr-o tara mica si manipulata dintr-o tabara in cealalta de-a lungul istoriei ce gandesc cei care trag sforile si nici ce gandesc pilonii lor care sunt presedinti doar de fatada ale marilor imperii… Oricum, nu spun acuma ca nu are dreptate si aandrei ca sistemul comunist sovietic ne-a adus si mari beneficii, dar sovieticii puteau sa ni-l impuna si fara violenta fara ca Stalin sa fie (mai)democratic…

    Am doua intrebari pentru Luci Lucescu, dar, daca stie si altcineva cel putin la fel de bine, poate sa raspunda :

    1)Care este diferenta intre o moneda CU ACOPERIRE IN AUR si o moneda LEGATA DE AUR?

    2)Luci a spus ca FED-ul tipareste dolarii, dar intr-un alt comentariu ca Banca Reglementarilor Internationale tipareste, de fapt, toti banii de pe planeta. Care este adevarul, de fapt? Eu aveam impresia ca BIS-ul doar stabileste cat are voie sa tipareasca fiecare guvern, nu ca ea tipareste banii, ci, doar FED-ul de exemplu tipareste dolarii improriu denumiti americani si ca tot BIS-ul incaseaza seniorajul din masa monetara mondiala si dobanzile de referinta… Sunt in ceata…

    Si mai am o intrebare suplimentara, dar, mult mai putin importanta: Ar fi util sa emiti o moneda paralela cu acoperire in aur sau nu e nevoie pentru ca oricum aduce suficienta prosperitate nefiind purtatoare de camata care sa hraneasca Rotschildzii…?
    Îmi place – Comentează – Distribuie 0

    Luci Lucescu: FEDul este o sucursala mai speciala a BIS…fiindca din 196 de monede planetare doar una singura este DOLARUL care face preturile la toate materiile prime… apoi o moneda LEGATA de aur este o moneda care are o paritate FIXA fata de aur……a fost dolarul intre 1944 si 1971…….de exemplu francul are acoperire in AUR dar nu e legat de aur….RUBLA LUI STALIN avea si acoperire si era si legata de AUR cu un pret FIX
    3 months ago

    Luci Lucescu: Este bine ca o moneda sa aiba acoperire in AUR! Insa daca acest aur nu este disponibil (vezi anul 1933 cand Hitler vine la putere in GERMANIA si tara era ruinata) MONEDA VA FI UN CERTIFICAT de schimb al muncii si materiei prime.
    3 months ago

    aandrei: Aici ma despart eu de Luci: intre aur si evolutie nu exista nici o legatura; intre economie si aur nu exista nici o legatura deci etalonul aur este pur arbitrar si fara valoare reala. mai mult, astazi o mare cantitate de aur este proprietate privata si legarea lui de bani da putere artificiala proprietarilor privati.
    3 months ago

    Roberta Ilie: Da,si eu cred ca cel mai corect etalon universal ar trebui sa fie ora de munca,sau pur si simplu ora ,ca timp. Aceste notiuni nu ar putea deveni monopolul unei minoritati si nici nu ar putea fi acumulate fizic si depozitate undeva,deci s-ar crea posibilitati de schimb mult mai echitabile,deoarece ziua oricarui muritor ar trebui in teorie sa valoreze 24 de unitati/ore ,fiecare fiind liber sa munceasca cat crede de cuviinta .
    3 months ago

    cristin: Nu doar ora, ci si calitatea muncii. Nu inseamna neaparat ca daca doi oameni lucrează intr-o zi 8 ore pentru a face un produs, acesta va fi facut la fel de bun de catre amândoi… @Luci Si ce inseamna ca francul are acoperire în aur? Adica poti sa te duci la banca si sa dai aur ca sa iei franci si invers?
    3 months ago

    Roberta Ilie: Nu-i corect deloc ce spui Cristin,asa cum viata unui om are aceeasi valoare cu viata altui am,asa si o ora de munca din viata unuia trebuie sa fie egala ca valoare ,cu o ora de munca din viata oricarui om.Valoarea unui produs,da,poate fi diferita,in functie de calitatile acestuia,dar nu valoarea muncii.Iti dau exemplu albinelor si al mierii lor.Albinele depun exact aceeasi munca pt producerea diferitelor tipuri de miere,insa mierea este diferita ca pret si calitate,unele tipuri de miere fiind mai scumpe,mai apreciate de consumatori,mai parfumate sau cu proprietati curative mai mari.Cu toate astea ,ar fi nedrept sa „rasplatesti albinele ” diferit ,in functie de mierea produsa,pt ca ele ,la urma urmei,au depus acelasi efort si timp pt producerea diferitelor tipuri de miere.Cuantificarea valorii unui produs nu trebuie sa altereze costul muncii producatorului,acest cost ar trebui sa fie fix pt toate produsele. Valoarea unui produs insa nu se limiteaza doar la pretul efortului depus pt obtinerea acelui produs,ci are mai multe compunente(calitatea,cererea pt acel produs,utilitatea lui,etc.),de aceea cred eu ca valoarea muncii ar trebui sa fie fixa si egala pt toti,valoarea unui produs poate ,chiar trebuie sa fie variabila.
    3 months ago

    cristin: „asa cum viata unui om are aceeasi valoare cu viata altui am” corect. Presupun ca esti de acord ca viata unui om are aceeasi valoare si daca nu traiesc amandoi la fel de mult. „asa si o ora de munca din viata unuia trebuie sa fie egala ca valoare” pai si daca unul termina acelasi produs intr-un timp mai scurt decat celalalt sau il face mai bun decat celalalt? Nu merita sa fie rasplatit mai bine decat celalalt care l-a terminat mai greu/mai prost? Tot tu spuneai ca viata valoreaza la fel de mult si daca e mai scurta. Pai, daca intr-un timp mai scurt faci un lucru la fel de valoros decat cel care l-a facut mai greu, inseamna ca si tu esti mai valoros si astfel trebuie sa fii rasplatit mai… valoros. „Cu toate astea ,ar fi nedrept sa „rasplatesti albinele ” diferit ,in functie de mierea produsa,pt ca ele ,la urma urmei,au depus acelasi efort si timp pt producerea diferitelor tipuri de miere.” Pai, eu ma refeream doar in cazul in care cineva depunde mai mult efort pentru a face acelasi produs/il termina intr-un timp mai scurt si il obtine la aceeasi calitate sau chiar mai buna decat concurentul sau, ca ar merita sa primeasca mai mult… Asa cum e la scoala cu notele:primul care vine are 10… / cel care a invatat cel mai mult are 10… doar daca invata toti la fel de bine si de repede au 10 la aceeasi ora… cei care invata mai greu… sa mai astepte… Asa e si la munca/ar trebuie sa fie, dupa parerea mea… „Cuantificarea valorii unui produs nu trebuie sa altereze costul muncii producatorului,acest cost ar trebui sa fie fix pt toate produsele.” Pai costul muncii unui produs depinde tocmai de cuantificarea valorii unui produs… Cine are nevoie de mai putin timp si mai ales MATERIALE(care trebuie cheltuite de care care-l rasplateste pe producator) pentru a face un produs, merita sa fie mai bine rasplatit decat cel aflat in opozitie, sa-i spunem asa, d.p.d.v. al modului in care a realizat acel produs… Na… Fiecare cu parerea lui… Eu cred ca e prea socialist modul in care gandesti tu… Si e de inteles sa fie asa/sa mi se para asa avand in vedere diferenta de varsta… Dar… nu putem fi CHIAR TOTI tratati egal daca nu ne si comporam/respectam si producem in mod egal… Concurenta trebuie limitata doar pana la o limita… Adica doar atunci cand devine incorecta/lipsita de fair-play, dar, cand este loiala este cat se poate de bine-venita… Caci… Concurenta te ambitioneaza, iar din ambitie ies marile progrese…
    3 months ago

    cristin: de catre cel care-l rasplateste*
    3 months ago

    Roberta Ilie: Cristin,felul in care pui tu problema este unul foarte capitalist.Rentabilitatea si eficienta muncii sunt factori foarte importanti,insa depinde la ce ii corelezi.Daca ii corelezi unui sistem ce are in centrul sau OMUL,acesti factori nu vor mai fi primordiali,pt ca ,stim cu totii ca oamenii nu se nasc egali din punct de vedere al capacitatilor fizice,spirituale si intelectuale,asa ca trebuie cumva gandit per ansamble sau per comunitate,nu individual.E cumva ca intr-o echipa,unde importanta cea mai mare o are castigarea meciului/rezultatul ,si nu activitatea individuala a unui jucator.Rezultatul poate fi unul prost si in conditiile in care 2-3 din echipa au jucat foarte bine,dar si ei trebuie sa-si asume pierderea meciului,in egala masura cu cei mai putin eficienti.Daca insa toti jucatorii ar fi platiti la fel ,sportul ar avea de castigat ,spre exemplu,pt ca eu nu pot concepe pentru care motiv pe aceasta lue,un jucator de fotbal sau tenis,sau baschet ,trebuie sa castige un salariu de sute de milioane de euro/dolari.Inteleg ca o performanta deosebita sa fie rasplatita cu faima,cu onoruri deosebite,cu recunoasterea publica a performantei,dar nu pot sa concep de ce trebuiesc inrobiti milioane de oameni pt a se plati salariul unui sportiv.Cat despre albine,e bine sa stii ca nu toate produc efectiv miere,unele au rolul de santinela,altele de orientare,altele de fecundat matca,asa ca ele sunt tratate cu egala importanta ,si nu li se da mancare/cazare mai multa/mai putina in functie de cat produc,fiecare avand rolul ei important in economia stupului.
    3 months ago

    Roberta Ilie: Adica ,daca e sa gandim la nivel de comunitate si nu de individ,atunci nu o sa consideram un handicap din start daca un om produce x produse in comparatie cu un altul care produce x+ 7 produse,ci vom lua drept etalon media unui numar suficient de mare de oameni care produc acelasi produs,astfel incat sa avem o medie echitabila si reprezentativa .Daca ai vazut documentare despre triburile antice,ai intelege ca ei nu aveau o ierarhie bazata pe productie,ci pe respect,iar oamenii varstnici,care produceau prea putine lucruri materiale,hrana,etc ,erau cei mai respectati pt experienta lor de viata,si nu erau mai prost evaluati decat cei ce vanau,decat razboinicii sau oamenii tineri,in putere.In afara de asta ,in economia tribala,hrana,casa,micile unelte si avutii ,apartineau comunitatii si nu celor mai productivi sau eficienti in munca.E foarte important sa incepem sa gandim in termeni de Noi si nu numai in termeni de EU.Atunci individualismul va pierde teren iar puterea va veni din unirea fortelor si nu din performanta individuala ,dand practic fiecarui om o sansa reala de trai ,asa cum este normal.

    Luci Lucescu
    a month ago

    Îmi place – Comentează – Distribuie Luci Lucescu liked this 1

    degetumaro: Hmmm…se cam tot imprumuta de la jidanii din Elvetia, nu cred ca a luptat cu sistemul bancar, mai de graba a beneficiat din plin de el…
    a month ago

    Cita Dela: Cea mai evidenta dovada si simpla de inteles este ca daca se lupta cu BANCILE ar fi ocupat Elvetia. Staricov in cartea lui povesteste cum Hit ler, cind avea nevoie de bani pentru una alta, intra la ministrul lui de finante( un Isarescu al acelor timpuri pus in post de bancheri) cu „caciula -n mina si cu saru’mina sefu'”…greu de crezut..dar EXACT asa era! Fara ajutorul Ocultei bancare tiranul ar fi fost un ZERO BARAT!
    a month ago

    Luci Lucescu: inca din 1926 in jurul lui HITLER era plin de agenti khazari……HITLER a fost un instrument de la inceput si pina la sfarsit …totusi este de remarcat MIRACOLUL ECONOMIC ce a rezultat din nationalizarea bancii centrale…este corect ca a nationalizat banca dar a păsatrat pe omul OCULTEI
    a month ago

    cristin: Aveti dreptate… Profesorul Efimov chiar a spus ca in Elvetia sunt alte forte care apara tara, mai presus de cele militare, din moment ce Hitler, la 5 minute de mers cu tancul putea ajunge in Basel. E clar ca i-a fost frica si lui sa atace Oculta, sau, mai bine zis, nici n-a indraznit, caci, altfel s-ar fi dus finantarea nazistilor… Zic eu, cu lumea intreaga, caci, cine indrazneste sa se ia de cei mai tari, adica de oculti, va vedea ce inseamna razbunare adevarata…
    a month ago

    cristin: Plus ca, Hitler a facut jocul Ocultei atacand URSS-ul…
    a month ago

    Cita Dela: INFUZIA URIASA de capital care a si dus la MIRACOLUL GERMAN ( mascat, dupa mine, prin chipurile nationalizare) a fost conditionata de ATACUL ASUPRA URSS, altfel nu pupa el nici un ban si le-ar fi ramas doar trotinete cu care sa ii viziteze pe rusi. NATIONALIZAREA monedei o poti face dar miracol economic IOC daca nu ai resurse ca rusii, sau alte tari cu resurse mari

    odinioară, regii, când nu se puteau înţelege asupra prăzii, obişnuiau să dea teritoriile disputate vasalilor celor mai neputincioşi, în aşa fel încât să le poată smulge din mâinile lor la momentul potrivit”), Stalin

    O parte din voi cred că nu putem da o vacă membrilor colhozului, alţii că nu le putem da o scroafă. Pe scurt, văd că vreţi să aveţi o viaţă grea.

    Stalin în discurs la Congresul Colhozurilor (februarie 1935)

    Din capitolul….STALIN….inca una cat se poate de valabila…”Dacă un ministru de externe susţine până în pânzele albe o conferinţă de pace, poţi fi sigur că guvernul lui deja a pregătit avioane şi nave de război.

    citat clasic din Stalin

    Scaderea preturilor in timpul lui Stalin.
    ” Incepind cu 1 Aprilie 1953, toate preturile produselor vor scadea” – Rezultatele politicii fiscale a lui Stalin de dupa razboi care a facut posibila iesirea din lipsurile si criza provocata de devastarea de dupa razboi. Rusia a renuntat la cartele de mincare INAINTEA ANGLIEI si, multumita resurselor abundente de care dispunea si dispune urma sa aibe o crestere substantiala IMEDIATA!!!! a nivelului de trai, CU MULT INAINTEA ORICAREI TARI OCCIDENTALE. Acest lucru insa a fost SABOTAT, ODATA CU ASASINAREA TATUCULUI si evident deraierea directiei, odata cu imprumuturile de pe pozitia NOUA adoptata DE SCLAV LA FMI initiate de debilul de Hrusciov, si care inerent au dus la saracirea POPULATIEI si introducerea AUSTERITATII ECONOMICE.
    NOUA initiativa lui N Starikov:

    „LINGA FIECARE HIPERMARKET SA AVEM SI UN MAGAZIN DE STAT!”

    La inceputul anilor 50, inca inaintea lui Hrusciov, URSSulRusia detinea PROPRIA RUBLA DE AUR, instalata ferm de taica Stalin, ceea ce a dus INSTANTANEU la o abundenta de marfuri si bunuri. Rusii practic aveau de toate, si urma catre anii 60, cu usurinta IN TOT SI IN TOATE sa intreaca fara mari eforturi imperiul american( in afara cantitatii de arme conventionale si atomice). Din pacate insa tatucu a fost asasinat si imediat RUBLA DE AUR DESFIINTATA ( tradata). CHIAR SI IN CONDITIILE ASTEA LICHIDAREA URSS-ului a durat 40 de ani!!!, asa de mare, puternica , CURATATA DE DUSMANII PATRIEI si consolidata a fost tara lasata de conducerea lui Stalin.

    O sa va invit zilele astea la o cafea sa vorbim si despre ce pericol de moarte este nationalismul si conducatorul de tip nationalist, alta arma capcana intinsa natiunilor cotropite de angloizi capcana ingrozitoare de care deasemenea a vorbit Stalin inainte de a fi ucis. Caracteristicile necesare pt un conducator cred ca este SA FIE ORIENTAT PE NATIONAL sau NATIONAL-ORIENTAT, (mare diferenta) INFINITA dragoste de tara, de patrie, si de poporul din care face parte, dorinta de suveranitate de dreptate…lasati insa nationalismul departe! Ceausescu NU a fost nationalist ci mai degraba un Internationalist…in primul rind doctrina socialista nu i-ar fi permis sa fie asa.
    Îmi place – Comentează – Distribuie Luci Lucescu liked this Think AgainRO liked this 2

    aandrei: Imi place ce ai scris. Asa este. Nationalismul te face frunza-n vant…. si pe drept: „omul” inferior se apropie de animal prin aceea ca se percepe doar pe el in razboi cu Lumea. Pe masura ce mintea i se mai lumineaza, incepe sa se perceapa in contextul familiei, etniei, tarii dar NU exista un motiv rational pentru care limita contextului sa fie TARA (sau natiunea). In functie de „iluminare” chiar si Omenirea este un context prea limitat. Asta ma atrage pe mine spre voi, cei de stanga, faptul ca puteti percepe existenta si utilitatea societatii in timp ce retardatii de dreapta vad societatea doar ca pe un teren de vanatoare.
    6 months ago

    Cita Dela: Exemplul cel mai CLAR, recent si aproape de Ro este DISTRUGEREA Iugoslaviei prin atitarea din afara PRIN FINANTARE DIRECTA a spiritelor na-tion-aliste. …ca sa vezi ca toti cei ~40 de ani cit a fost Iosif Broz Tito la putere NU A AJUTAT cu NIMIC in fata asaltului BRUTAL CARE A URMAT. Sirbii nu au ascultat de taticul lor si si-au distrus tara cazind in capcana intinsa de angloizi si aliatii lor. Tito ca un mare iubitor de tara si urmind INDEAPROAPE strategiile lasate de Stalin pentru evitarea tensiunilor religioase si de etnie a tinut tara in pace si prosperitate nepermitind colonialistilor sa-si bage coada. este ff IMPORTANT DE OBSERVAT ca dupa cum vedeti mizeria asta ORDINARA de INCITARE AL URA INTER-ETNICA fabricata SI EXPORTATA 100% de angloizi in TARILE VIZATE apare si se intinde ca o balega in tarile astea de doi lei pentru ei. Este interesant cum pe Stalin vestul il critica pentru transmutarea a zeci sute de mii de locuitori dintr-o regiune in alta REFUZIND SA INTELEAGA ca el o facea tocmai CA O ULTMA INCERCARE DE PREVENIRE A CONFLICTELOR ETNICE…si astfel evitind varsari de singe si astfel SALVIND SUTE DE MII DE OAMENI DE LA MOARTE, de la a ajunge refugiati, disperati si distrusi. Oare ce este de preferat, o transmutare in alta regiune sau razboi intre etnii? Insa evident vestul care turbeaza in fata unor CONTRA-masuri care le dau lor planurile peste cap fac spume si transforma pe conducatorul abil care le-a dat la bot intr-un monstru dictator, iar regimul lui un regim INUMAN-SINGEROS(metoda folosita cu mare succes si acum cu toti cei care nu se conformeaza cu TAVALUGUL)…cam asa stau lucrurile Cristi. Trebuie sa-ti rescrii in minte toate informatiile legate de perioada -Stalin- care ti s-au transmis de zeci de ani.
    6 months ago

    Cita Dela: Ceea ce trebuie inteles deasemenea este ca mai nou in razboiul hibrid nu se intra cu un singur plan ci cu N planuri…nat-io nalis-mul fiind doar unul dintre ele. Daca cu Putin…n-a mers maidanul Moskovit de aum doi ani initiem planul B, activizind elitele. Daca alea fac pe ele, nu se misca eficient si sunt arestate, trecem la planul C, samd. pina la Z….dupa care o luam de la capat.. Intrebari?
    6 months ago

    cristin: Mie mi se pare ca (,) confunzi nationalismul cu xenofobia… In mod pervers, predictorul global ne-a insuflat ideea, pana si pe dex, cum ca nationalismul este un fel de iubire de tara atat de exagerata incat de cele mai multe ori duce la ura impotriva altor natii in scopul de a „salva” propria tara pentru care esti nationalist. Nimic mai fals. Nationalismul inseamna doar o iubire neconditionata pentru popor in intreg ansamblul sau fara discriminare fata de vreun cetatean, fie el si component al unei minoritati sau chiar fata de straini… Tu vorbesti despre nationalismul extremist care inseamna xenofobie si da, asta este intr-adevar o capcana a predictorului global… Cine devine xonofob, merita sa fie arata cu degetul de catre predictor ca un exemplu de cat de rau ar fi nationalismul, tocmai de aceea ei au incercat sa intrepatrunda aceste termene, asa ca sa nu cazi in capcana lor!!! Nationalismul este bun, fara doar si poate!!! Parca esti de la OMS: Totul e rau. Nu mai mancati nimic! Asa si tu cu nationalismul: E rau si el, dar si opusul nationalismului cred ca il consideri rau… Deci… ce-o mai fi ramas bun?
    6 months ago

    Cita Dela: repostez mesajul initial: ” Caracteristicile necesare pt un conducator cred ca este SA FIE NATIONAL-ORIENTAT, (mare diferenta) INFINITA dragoste de tara, de patrie, si de poporul din care face parte, dorinta de suveranitate de dreptate”. Este foarte simplu Cristi. Daca ca roman incepi sa simti ura impotriva unei alte minoritati cum ar fi cea maghiara, rusa, iudaica, turca, tatara(Dobrogea) insemna ca DEJA esti prins in capcana, si la un semnal va fi activata VIOLENTA(asta-i semnul). In acest caz un lider NEcorupt cauta cauzele acestei devieri din drumul tarii si cu Constitutia in mina o elimina. Dezastrul din Cecenia, Ucria, Osetia de Nord unde chipurile s-au infierbintat spiritele nationaliste au fost de fapt(finantare la greu a elementelor locale extremiste) si de drept( CONSTITUTIA IMPUSA DE AMERLOCI Fed Ruse in 93) nimic altceva decit REZULTATUL TRADARII IN MASA A ELITELOR KREMLINULUI in frunte cu GORBY. Daca GOrby nu VINDEA TARA CABALEI, PRINTR-UN ACT ILEGAL acum URSS-ul ar fi ramas intact….si toate nenorocirile care au urmat pur si simplu nu ar fi avut loc! Putin a fost singurul care minat de dragoste de tara(cred) a reusit in ciuda faptului ca Fed Rusa este condusa din afara si plateste TRIBUT GREU de 25 de ani amerlocilor( tatarilor in trecut), sa faca ce au facut mosii si stramosii lui in situatia asta si sa stringa rindurile, salvind ce se putea salva IN CONDITIILE *DATE* PRIN UNICA METODA POLITICA – PRIN POPULARITATE- Fiind presat si condus din afar el a reusit si continua sa reuseasca sa gaseasca resursele necesare sa fie si el atit cit poate cu mina pe cirma. Predictorul Global trage intr-o directie iar el in cealalta.
    6 months ago

    Cita Dela: Eu nu zic ca este usor sa te lupti cu elementele finantate de angloizi pentru inflamarea urii inter-etnice. Insa Putin fiind tare de tot de pozitii si avind experienta mare de viata si metodologie comunista de abordare a conflictelor, plus ca era „uns cu toate alifiile” practic s-a intilnit in secret cu „militantii ceceni” si astat cu ei de vorba clar despre nimic altceva decit BANI! Ok, cit va platesc aia de peste ocean?…Pai atit! OK, eu va dau de 100 de ori mai mult, si in plus va recladesc toata regiunea iar capitala GROZNII o reconstruiesc ca pe Taj Mahal si sa se invirta dupa soare iar pe Kadirov il fac presedinte!…si astfel au cazut imediat la pace si au devenit aliati pe viata!
    6 months ago

    cristin: Eu is de acord cu tot ce spui, doar ca eu voiam sa iti spun ca exact ce spui tu inseamna nationalism, desi in titlul topicului spuneai ca e periculos nationalismul. Nu, nu nationalismul e periculos, ci xenofobia, pentru ca doar ea poate duce la conflicte inter-etnice… Sau poate vrei sa spui ca nu e de ajuns sa fii nationalist ca sa rezolvi o problema precum cea pe care a avut-o Putin in Cecenia. De acord, dar atunci spunem nationalist-orientat, nu national-orientat… Cam asta voiam eu sa obiectez, de fapt, inca de la inceput…
    6 months ago

    Cita Dela: de acord
    6 months ago

    Lupul Dacic Florescu Marilena: Citadela, eu cred asa despre a fi nationalist. Iubirea de tara sub toate formele ei. Sa faci tot ce iti sta in putiinta sa o aperi si cetatenii sai sa se simta in siguranta. Interesul national sa fie inaintea oricaruia din afara. Sa asiguri o viata cit mai buna cu resursele care le ai pentru toti. Sa nu tradezi nimic pentru nici o oferta tentanta. In fiecare clipa sa fii convins ca faci parte dint-o societate ( tara) careia ii apartii si asa cum iti aperi casa si familia, asa e si tara. Nationalismul insemna radacini si istorie. Ele constituie stramosii tai iar tu simti legatura cu ei, cu pamintul si oamenii din jurul tau. Esti parte integranta din acest tot care se numeste TARA.
    6 months ago

    Cita Dela: Pinaq aici suna bine. Acum spune-mi cum vede nationalistul din definitia ta problema nationalitatilor conlocuitoare…sa zicem(nu stiu precis) 25-30% romi, maghiari, si multe alte nationalitati in % mai reduse insa prezente, care sa zicem nu au aceeasi legatura cu Zamolxes de care vorbesti si cultura DACIEI. Cum procedeaza acest individ cu cei care nu vor sa se roage la Zamolxes, de exemplu…dar sincer , nu o invirti…deoarece avem deja precedente…. am mai avut de a face cu legionarii finantati din vest in perioada interbelica.
    6 months ago

    Lupul Dacic Florescu Marilena: Daca iti raspund imi dai cafea? Asta daca nu ma injuri dupa ce ai terminat de citit. Si nu o dau cotita pentru ca nu am de ce. Niciodata nu m-a interesat sa fiu o prezenta agreabila ca sa nu deranjez. Diplomata sunt foarte rar si atunci as avea enorm de pierdut daca as fi altfel. Tac si inghit pina trece, dar nu ai idee ce nervi am ca nu pot sa-i spun in fata ce cred. De cind ma stiu, nu m-am lasat manipulata de nimeni si daca am gresit cel putin a fost greseala mea si nu servita de altul. Cu toate astea pot spune ca am gresit de foarte putine ori.Si nu e o mindrie ci doar mi-am ascultat intuitia. Asa….Multe state au o singura cetatenie. Noi am avem o lege care este evident facuta impotriva noastra, care da dreptul sa ai cite vrei. Eu as schimba si in acel moment ungurii vor trebui sa aleaga. Destul de multi vor pleca. Vor ramine cei batrini si care in citiva ani nu vom ami avea despre cine sa vorbim. Si asa comunitatea maghiara se imputineaza repede. Tiganii, asta e o plaga mare si sincera sa fiu i-as deporta in India. Sunt ai lor, sa sii i-a. Daca Europa sare de cur in sus, sa-i ia. Dar fii sigur ca sunt si aia satului si vor tace milc. Poate ceva ong-uri dar la nivel statal vor aproba. Problema e ca India, de ce i-ar lua. Pai sunt sigura ca cu anumite facilitati de ordin economic se pot aranja multe. Celelalte comunitati sunt mici si fara importanta. Oricum vor pleca de buna voie daca nu le place. Nu ma intereseaza de legionari si altii spalati pe creieri de religii. Dar asa cum au fost, si ei au avut partile lor bune. Partea cu monarhia si religia, imi arata ca nu mai au ce cauta acum. Istoria e istorie. Trebuie sa o stii ca sa nu mai repeti greselile dar sa o reinvii asta nu mai e progres. Asta e valabil si cu Zal. El a fost un zeu/om ( zii cum vrei), pentru acele vremuri. Avem multe ce invata de la el, il respectam, dar nu mai poti compara evolutia unui om de acum mii de ani cu unul de acum. In acest moment toti suntem constienti ca doar prin propria noastra putere putem sa evoluam si nu avem nevoie de de unul care sa i ne inchinam, pentru ca energetic suntem cu niste pasi inainte. Zal poate fi un filozof, care sa ne ajute in urcare asa cum a fost si atunci in mare parte. Dar aici vorbim de fiecare individ in parte si nu de o societate. Dacia este va fi formata din oameni liberi in a-si alege drumul cunoasterii. Fara temple, biserici si alte prostii. Citadela, te rog sa intelegi ca nu sunt mama Omida sa le stiu eu pe toate ci doar cum as vrea sa fie tara mea. Sunt doar un om, cu bune si cu rele care incearca sa-si scoata neamul din ghiarele distrugerii, si care face foarte putin pentru asta. Uite un al raspuns petrinent, dar care il cunosti si nu ti-a prea placut iar asta inseamna ca nu ma vad eu cafeaua aia https://lupuldacicblogg.wordpress.com/scrisoare-deschisa/
    6 months ago

    Cita Dela: De acord strict in privinta legii cetateniei insa pe care as limita-o nu la una, fiind in defavoarea re-popularii tarii ci la doua, cetatenie dubla! …cu f multe implicatii social-economice pozitive pt tara. Cu tiganii insa te-ai impotmolit in probleme legale. Nici un cetatean/familii romane/rome, nu conteaza, nu pot fi deportate nicaieri, mai ales in India sau in alta parte ca doar nu suntem in Germania sau Rusia anilor 30. Trebuie sa trecem de la a-ti IMAGINA sa faci ceva la faza de legislatie, posibilitatile care le ai intr-un stat REAL democratic, evident nu ce-i acum. Altfel aberam. Nici nu cred ca exista tigani fara buletine/cetatenie, decit poate un numar infim de nomazi.
    6 months ago

    Lupul Dacic Florescu Marilena: Pai majoritatea ungurilor au dubla. Asa ce am facut? Nu frate, vrei sa fii roman? esti, nu? esti liber. Germania cum e? Asa ma intereseaza de democratie si ce spun altii, ca nu mai pot. Vreau ceva, rezolv. Imi caut unul puternic care sa ma apera precum Rusia si China ( iar China se stie ca are o slabiciune pentru noi) si sa vezi ce curatenie fac in citva ani. Mai e o portita dar aia stiu ca multi vor sare de cur in sus. A fost deja prestata la Timisoara de un medic ( poate mai multi si prin alte parti, si poate si acum), care la toate tigancile care nasteau le legau trompele ca sa nu mai faca. A fost mare scandal acu ceva timp. Si acum se poate face la fel. Tacit si sa vezi cum in 50 ani nu mai e nici picior de tigan. Citadela, intodeauna ca sa-ti fie bine, trebuie sa te descurci cu ce ai si lasa democratia/demagogia, moralitatea, etc. Pe nimeni nu doare de tine si interesul tau este sa ai grija de ce iti apartine. Daca nu o faci tu, nimanui nu-i pasa. Atita timp cit nu omori si nu distrugi, TOTUL e permis.

    Momentul unic istoric din istoria Rusiei si a omenirii. 10 ani de eliberare de sub dominatia MATRICEI MONDIALE a cabalei financiare si a coruptiei (zero). Stalin – Dragii mei va daruiesc RUBLA DE AUR – ACEL RAGAZ pentru a lua o gura de aer CURAT dupa care, dupa moartea sa….prabusirea inapoi in robia bancilor cabaliste.

    Si articolele astea cuprind cam toate evenimentele importante ale istoriei :

    http://www.thinkagain.ro/adevarata-istorie-curs-teoretic-pentru-optimistii-care-cred-ca-sunt-inca-liberi/

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/04/04/bolsevicii-sovietici-erau-evrei-nu-rusi-rusii-erau-victimele-bolsevicilor-evrei-veniti-din-sua/

    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2014/02/08/de-ce-au-ajuns-germanii-sa-i-omoare-pe-evrei-cine-a-declansat-si-la-ce-au-folosit-razboaiele-mondiale/

    http://www.thinkagain.ro/experimentul-worgl/

    Imi cer iertare pentru deranj! Dumnezeu sa ne lumineze tuturor mintea spre calea cea DREAPTA! Sper sa aveti timp sa cititi tot…

    Apreciază

   • Cristi An said, on Aprilie 21, 2016 at 10:17 pm

    Plus astea :

    CAPITALISMUL înseamnă DICTATURA unui grup infracțional planetar format din cei care dețin/controlează BANII (toți banii de pe planetă) și slugile lor asupra marii majorități a celor 7.3 miliarde de pământeni care sunt considerați de primii SUBOAMENI întrucât nu au peste 100 de mii de euro/dolari în conturi!
    SOCIALISMUL înseamnă ADEVĂRATA DEMOCRAȚIE întrucât sub SOCIALISM marea majoritate a pământenilor își redobândește DREPTUL LA EXISTENTA și AUTOGUVERNARE!
    În SOCIALISM Emiterea și distribuția MIJLOACELOR DE PLATĂ se face PENTRU DEZVOLTAREA PRODUCȚIEI BUNURILOR și SERVICIILOR și pentru prosperitatea POPOARELOR!
    În CAPITALISM emiterea și distribuția mijloacelor de plată (a banilor) se face sub forma CREDITULUI CU CAMĂTĂ imposibil de plătit vreodată din simplul fapt că autorii acestor scheme globale de înșelăciune nu tipăresc niciodată (ei având monopolul tipăririi de monedă) o masă monetară suficientă pentru plata integrală a creditului.
    Înțeleg pe cei care strigă JOS COMUNISMUL! (deși în ROMÂNIA nu mai e comunism din 17 decembrie 1989) pentru a-și conserva privilegiile, ei fiind complici cu acel GRUP INFRACȚIONAL GLOBAL!
    Nu înțeleg pe oamenii obișnuiți care suferă alături de cei ce vor SOCIALISM, nu vor avea niciodată nimic de câștigat de pe urma IMPERIALISMULUI CAPITALIST, și se opun RESTABILIRII PĂCII SOCIALE PE PLANETĂ!
    Oameni buni, treziți-vă!
    Nu poți face din educație, administrație publică, justiție, sănătate PROFITABILITATE!
    Aceste segmente sociale importante sunt în acest moment controlate perfect de cei care obligă guvernele să se îndatoreze în continuu în numele popoarelor lor DEȘI NU AU MANDATUL EXPLICIT al acestor popoare!
    Singura soluție prin care românii și restului Umanității să redevină SUVERANI și LIBERI este NAȚIONALIZAREA EMITERII DE MIJLOACE DE PLATĂ și a tuturor ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul României și SOCIALISMUL ca unică metodă de administrare a acestor active/resurse!

    De vreo 1000 de ni ROMÂNIA și teritoriul sfânt al ei este permanent invadat, jefuit și populația exterminată.De aici se vede genetica excepțională a românilor care încă există pe aceste meleaguri.
    Otomanii, austro-ungarii, tătarii, fasciștii și bolșevicii-khazari au venit, au stat ce au stat și au plecat.
    Astăzi INVADATORUL GLOBALIST este unul dintre cele mai perfide și malefice cu putință: ESTE APROAPE INVIZIBIL.
    Scopul său este urmat cu perseverență de vreo 400 de ani.Cucerirea întregii planete și exterminarea celor care se împotrivesc.
    Pentru că INVADATORUL GLOBALIST acționează pe întregul spațiu planetar METODELE sale de lucru necesită o atenție deosebită.
    În primul rând INVADATORUL nu este identificabil așa cum erau turcii, tătarii sau fasciștii.
    El folosește INFILTRAREA și CORUPEREA minților slabe.El folosește TRĂDĂTORII ȘI COZILE DE TOPOR.
    INVADATORUL GLOBALIST nu are o armată proprie dar fiindcă a cucerit toate țările de pe planetă practic forța sa militară ar putea oricând să fie suma forțelor militare de pe planetă.
    Chiar și dacă ar reuși această performanță tot este greu să controlezi și să extermini 90% din cei 7.3 miliarde de pământeni.
    În atingerea obiectivelor lor folosesc o seamă de mijloace și strategii în care pilonul principal este tot timpul ABATEREA ATENȚIEI DE LA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT!
    Nu cred că mai e cineva dintre cei care citesc informația aceasta să nu fi ajuns la concluzia că TVul și massmedia mai mult DEZINFORMEAZĂ decât să informeze corect.
    DAR CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADEVĂRAT PE PLANETA PĂMÂNT?
    Un grup de infractori au reușit în ultimii 400 de ani să controleze TOATĂ ECONOMIA PLANETARĂ!
    CUM?
    Căpătând MONOPOLUL TIPĂRIRII ȘI DISTRIBUȚIEI DE BANI!
    Cea mai profitabilă afacere este să tipărești hârtie cu niște costuri practic NULE (sau mai nou trendul este de renunțare la cash și adoptarea de monedă electronică) și să o schimbi pe AUR, ARGINT, PLATINĂ, PĂMÂNT, PĂDURE, APĂ, PETROL, ETC.
    ACEST Grup de CRIMINALITATE TRANSFRONTALIERĂ nu numai că au acaparat în ultimele 4 secole 99% din suprafața planetei dar au reușit și sclavizarea popoarelor.
    PRIN CREDITUL CU CAMĂTĂ!
    CREDITUL CU CAMĂTĂ este cea mai periculoasă și letală armă de distrugere în masă!
    Guvernele (tuturor așa numitelor țări) NEAVÂND DREPTUL DE A TIPĂRI MONEDĂ trebuie să ÎMPRUMUTE DE LA CEI CARE ȘI-AU UZURPAT ACEST DREPT!
    Niciodată CREDITORUL nu dă șansa DEBITORULUI de a-și achita CREDITUL! Din simplul motiv că se tipărește DOAR o cantitate de hârtie sau plastic și DOBÂNDA NU EXISTĂ!
    Datorită faptului că dobânda NU EXISTĂ DEBITORUL NU ÎȘI POATE ACHITA INTEGRAL OBLIGAȚIILE NICIODATĂ!
    Singura excepție de pe planetă în 6000 de ani de istorie consemnată a fost ROMÂNIA! În iunie 1989 cu o BANCĂ CENTRALĂ NAȚIONALIZATĂ și un LEU NEPURTĂTOR DE CAMĂTĂ, cu un sistem care e cel mai avansat de conducere al unei societăți (REPUBLICĂ SOCIALISTĂ) ce a putut produce în 21 de ani 1300 de fabrici și uzine, 7 milioane de locuri de muncă, 3.5 milioane de locuințe și un venit mediu pe cap de locuitor de 3500-4000 de dolari FED, România și-a achitat integral datoria și a fost prima și singura țară liberă de pe planetă la acel moment.
    SUVERANITATEA și LIBERTATEA au durat până în decembrie când liderul poporului este asasinat, puterea este uzurpată de un grup de conspiratori atent pregătiți și sprijiniți din exteriorul țării, banca centrală este privatizată (adică proprietarii inițiali își recâștigă MAȘINA DE TIPĂRIT BANI), guvernele marionete se împrumută masiv și după 26 de ani avem situația de azi.
    CORUPȚIA din ROMÂNIA este încurajată de acest fascism imperialist numit capitalism întrucât se evită astfel situația din 1989 prin care ROMÂNIA să-și achite creditele și să redevină stat SUVERAN!
    Singura cale de revenire la o normalitate și o decență în traiul românilor este NAȚIONALIZAREA EMITERII ȘI DISTRIBUȚIEI DE BANI, NAȚIONALIZAREA resurselor și activelor existente pe teritoriul ROMÂNIEI și revenirea la cea mai avansată formă de administrare a unei națiuni: REPUBLICA SOCIALISTĂ!

    Mi-ar plăcea ca majoritatea celor care intră și citesc postările de aici să înceapă să privească LATERAL față de cum au fost dresați de DEȘEU-TV în ultimii 25 de ani.
    Capitalismul ne spune că prețul este stabilit de „piața liberă” acolo unde se întâlnește cererea și oferta.
    Nimic mai fals!
    În această ecuație nu este menționată prezența CĂMĂTARULUI care în 400 de ani a pus mâna cu viclenie și forță pe tiparnițele de bani de pe toată planeta și controlează MATEMATIC cantitatea de bani de pe așa-numita piață.
    În aceste condiții, în care cumpărătorul și vânzătorul au nevoie de banii cămătarului (întrucât dacă ar folosi altă formă de mijloc de schimb să zicem o monedă electronică cu acoperire în aur ar merge la pușcărie) ESTE CLAR CĂ NU EXISTĂ PIAȚA LIBERĂ!!!
    Prețul este dictat doar în mică măsură de negocierea între vânzător și cumpărător și în cea mai mare măsură de SINGURUL PRODUCĂTOR AUTORIZAT DE BANI.
    Vrea Cămătarul Rothschild de la BASEL să fie prețul mare, dă drumul la robinet și inundă piața cu bani ieftini și mulți.
    Vrea Același Cămătar să fie prețul mic oprește robinetul cu bani și așteaptă ca vânzătorul să intre în criză de lichiditate și să dorească să scape de marfă indiferent de preț.
    Așadar toate companiile de pe piață, sau de la bursă DEPIND DIRECT (într-un grad mai ridicat sau mai scăzut) de CEI CARE TIPĂRESC BANII.
    Vrea acest SISTEM OCULT (fiindcă nu-l vedem dar e prezent în viața noastră) să scadă prețul la petrol, îl scade până la ce nivel dorește. Degeaba petrolul este cea mai dorită și râvnită resursă de pe planetă dacă în buzunarele cumpărătorilor nu există bani.
    Prețul va scădea până acolo unde vor dori CĂMĂTARII de la BASEL să îl scadă!
    Nu contează cât de multă sau de puțină va fi cantitatea de petrol de pe piață, cumpărătorul va cumpăra de banii pe care îi are în buzunar.Are bani puțini nu poate oferi mai mult decât un anume nivel pe piață.
    Acum să vorbim de burse! Bursele sunt niște locuri cu computere multe unde CEREREA și OFERTA se întâlnesc dar numai sub controlul CĂMĂTARILOR care dețin aceste BURSE!
    Este interzis și imposibil ca CEREREA și OFERTA să se întâlnească în altă parte.
    De asta RUSIA, VENEZUELA, IRAN trebuie să vândă resursele lor în dolari.Și de aceea BRICS e un mare pas în ultimii 300 de ani întrucât simulează creerea unui sistem paralel financiar global.
    Să vorbim de CHINA.
    Panică mare fiindcă cotațiile acțiunilor companiilor puternice chineze au scăzut brusc anticipând un dezastru iminent.
    Recapitulăm același MECANISM GLOBAL: cine controlează cantitatea de bani de pe piață controlează prețurile și cotațiile.
    Moneda așa-zis națională a CHINEI, YUANUL s-a devalorizat masiv așa cum vedeți în imagine.Față de dolarul FED.
    Ce înseamnă devalorizarea unei monede în raport cu dolarul FED?
    Înseamnă că deși economia CHINEI crește enorm de vreo 25 de ani, BANCA CENTRALĂ (impropriu denumită NAȚIONALĂ) a REPUBLICII POPULARE CHINEZE sabotează ECONOMIA performantă a CHINEI.
    Haideți să citim graficul împreună de la stânga la dreapta: prin 1980 YUANUL era EGAL CU DOLARUL FED apoi ușor începe devalorizarea sa.În 1994 are loc o creștere a cotației din burtă cu 50% de la 6 la 9 yuani.Apoi are loc o apreciere (o revenire la normalitate) până la 6 yuani pentru un dolar FED, ca acum să reînceapă DEVALORIZAREA yuanului.
    Propaganda din spatele infractorilor cu gulere albe numește devalorizarea avantaj pentru exportator.
    În realitate este un genocid economic: fiindcă cu o cantitate de hârtie igienică numită DOLAR FED se poate cumpăra MAI MULTĂ MUNCĂ. Sau mai bine zis MUNCA este retribuită mai puțin. Adică este FURATĂ!
    Într-un stat suveran moneda națională este EMISĂ FĂRĂ CAMĂTĂ (adică dobânda de referință este ZERO sau chiar NEGATIVĂ (vezi ELVEȚIA SUEDIA acum) și la paritate 1:1 cu DOLARUL FED.
    În acest fel MUNCA ar fi retribuită la fel ca ÎN USA și standardul de viață al chinezului ar crește semnificativ.Ca să nu mai vorbim de productivitate.
    Singura cale, ca orice națiune, să fie proprietară pe MUNCA SA și să aibă bunăstare este NAȚIONALIZAREA EMITERII ȘI DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ (BANII), NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul acelei națiuni și revenirea la orânduirea cea mai echitabilă și democrată posibilă: REPUBLICA SOCIALISTĂ!
    Deocamdată nu vedem nicăieri o națiune SUVERANĂ! Nu te poți numi guvern suveran și să împrumuți bani de la o BANCĂ PRIVATĂ cu camătă!

    Pe această planetă sunt doar două probleme:
    1) GUVERNELE TUTUROR ȚĂRILOR ÎMPRUMUTĂ BANI ÎN NUMELE POPOARELOR FĂRĂ SĂ LE CONSULTE! Fac asta din două motive evidente: în general sunt pline de trădători lacomi care sunt servitorii celor CE TIPĂRESC BANII și NU AU DREPTUL DE A TIPĂRI BANI.
    2) BĂNCILE COMERCIALE ÎMPRUMUTĂ BANI DIN NIMIC ȘI PE CARE NU ÎI AU. În 2008 Goldman SACHS dădea credite de 350 de ori mai mult față de lichiditățile pe care le deținea.
    BANII sunt sângele economiei și sunt o invenție bună pentru că ajută la grăbirea schimburilor economice! Problema este CINE CONTROLEAZĂ BANII!
    Pornind de la cele două probleme globale ajungem de fapt la una singură: UN GRUP INFRACȚIONAL PLANETAR CONTROLEAZĂ TOȚI BANII DE PE PLANETĂ! Îi tipăresc DOAR EI, îi distribuie TOT EI cu CAMĂTĂ și apoi îi colectează prin intermediul unui SISTEM DE RECUPERATORI LEGALI numiți GUVERNE!
    Popoarele în aceste condiții NU SE POT ELIBERA NICIODATĂ ȘI NICI NU POT PROSPERA!
    Pe o planetă care poate hrăni lejer 300-400 de miliarde de locuitori din 7.3 miliarde cat sunt acum cel puțin 50% suferă de foame!
    CAPITALISMUL de acum este un cancer care provoacă genocidul planetei! Este IMORAL, ILEGAL și împotriva legilor firești ale UNIVERSULUI!
    De aceea este inevitabil ca această formă arhaică și despotică de totalitarism să dispară ca efect la uneia dintre cele mai puternice legi din UNIVERS: LEGEA COMPENSĂRII!
    Oamenii din diverse părți ale planetei (majoritatea au sub picioarele lor o bogăție incomensurabilă) nu au nevoie să se omoare pentru resurse.Orice OM are o formă de capital: MUNCA pe care o poate lesne schimba pe ce are nevoie!
    SOCIALISMUL în forma sa autentică va rezolva toate aceste probleme: va READUCE POPOARELOR SUVERANITATEA PRIN NAȚIONALIZAREA EMITERII și DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ, prin NAȚIONALIZAREA RESURSELOR/ACTIVELOR și prin reinstaurarea REPUBLICII (puterea poporului)!

    Sunt mereu întrebat, și pur și simplu oamenii refuză să creadă că există, cine este această clasă de îmbogățiți prin mijloace oneroase numită capitaliști. Noi aici nu vorbim de slugile gen TIRIAC sau SOROȘ. Noi aici vorbim de familii care controlează niște resurse imense pe această planetă (și care au creat un sistem quasiperfect prin care oamenii obișnuiți nu pot avea acces la aceste resurse deși au dreptul la el în calitate de cetățeni planetari).De exemplu familia BARUCH, evrei de pe timpul Imperiului ROMAN, au avut timp să acumuleze resurse imense, terenuri, proprietati, dar mai ales și-au securizat averile subordonând GUVERNELE….cei mai feroci și mai lacomi au fost însă ROTHSCHILDZII care au inteles de acum 250 de ani PUTEREA SI MONOPOLUL EMITERII BANILOR iar astazi controleaza intreaga economie mondială!
    HITLER SI STALIN sunt două personaje istorice remarcabile care au reușit aproape simultan să lovească INTERESELE acestei oligarhii financiare planetare.
    Necazul este că HITLER, mai slab de minte (era foarte superstițios și orice decizie o lua funcție de sfaturile astrologului său care la rândul său era agent de influență britanic) a identificat greșit drept inamic și a fost împins către atacul UNIUNII SOVIETICE.
    Aceasta a fost o mare victorie a OCULTEI fiindcă a contrapus două forțe IMENSE una împotriva celeilalte și a rămas neatinsă de efectul pe care aceste două forțe l-ar fi putut avea dacă își uneau eforturile.
    ȘI HITLER ȘI STALIN au naționalizat EMITEREA DE MONEDĂ iar cu bunăstarea astfel rămasă nejefuită de către CĂMĂTARI au putut crea niște armate și niște economii IMENSE.
    HITLER a dat ordin să fie identificate absolut toate părțile componente ale acestei OLIGARHII.Ofițerii săi au întocmit 1,936 milioane de fișe personale despre FRANCMASONERIE (toate lojile masonice de la acel moment) și 678 de mii de dosare prin care tot acest GRUP INFRACȚIONAL PLANETAR era documentat perfect.
    După victoria din BERLIN, Armata URSS a luat aceste arhive imense și le-a dus în MOSCOVA. Împreună bineînțeles cu arhivele proiectului AHNENBERBE (tot ce au strâns ofițerii lui CANARIS cu privire la fenomenul UFO și tehnologiile militare de proveniență extraterestră).
    În anii 90, după distrugerea blocului economic din EST și al URSS de către GORBACIOV și Perestroika, bețivul dobitoc ELTSÎN a cedat arhiva cu masonii si cu Rothschidzii pentru niște scrisori fără relevanță între țarul ALEXANDRU II și amanta acestuia.
    Aproape 2 milioane de fișe personale indică faptul că GRUPUL DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ EXISTĂ și nu e doar o figură de stil.
    Iar eficiența muncii lor la nivel planetar se vede clar în toate țările bogate în resurse.
    PUTEREA acestui GRUP CRIMINAL GLOBAL este UZURPATĂ DE LA POPOARELE PLANETEI care sunt ținute într-o stare de sărăcie și semiprimitivism.
    Singura cale prin care toate națiunile planetei să redevină SUVERANE este NAȚIONALIZAREA EMITERII și DISTRIBUȚIEI MIJLOACELOR DE PLATĂ, naționalizarea activelor/resurselor din fiecare țară și INSTAURAREA REPUBLICII SOCIALISTE fiindcă este verificată din istorie drept cel mai avansat sistem de orânduire socială!

    Apreciază

   • saccsiv said, on Aprilie 21, 2016 at 10:51 pm

    Cristi An

    Dupa cum spuneam:

    NOM – fNOM …

    Apreciază

   • Cristi An said, on Aprilie 21, 2016 at 10:18 pm

    Postez mai multe comentarii ca nu incap toate informatiile relevante intr-unul:

    Fiindcă mi-am propus în acest an să arăt oamenilor DE UNDE VINE ADEVĂRATA PUTERE PE PLANETA TERRA (este mai puțin relevant CINE o deține) aș vrea să abordăm chestiunea HIPERINFLAȚIEI.
    Cea mai nocivă hiperinflație care a avut loc vreodată pe planetă a fost în UNGARIA chiar la sfârșitul celui de-al doile război mondial.
    Pe 1 ianuarie 1927, BANCA NAȚIONALĂ (sanchi) a UNGARIEI începe să emită și să distribuie băncilor comerciale o nouă monedă numită PENGO. PENGO este cuvântul care e echivalent zgomotului pe care îl face o monedă când cade pe o podea de ciment. Chiar dacă PENGO nu era GARANTAT de AUR era totuși legat de aur printr-o rată de 3800 pentru un kilogram de aur fin.
    Față de dolarul FED era cotată la 5.26 de PENGO.
    10 ani mai târziu un dolar era cotat la 5.40 de unități PENGO ca mai apoi pe 31 martie 1941 cotația să fie de 5.04. Practic în 14 ani cotația monedei naționale PENGO este relativ stabilă și fixă.
    Apoi începe CIRCUL!
    Pe 30 iunie 1944 cotația „sare” la 33.51 PENGO pentru un dolar, iar pe 31 august 1945 (când deja Ungaria era eliberată de FASCISM de forțele sovietice) se ajunge la 1320 de PENGO pentru un dolar.
    2 luni mai târziu 8200 și după o lună 108 000. Peste iar o lună 128 de mii de PENGO pentru un dolar.
    PE 31 ianuarie 1946 paritatea USD PENGO ajunge la 1:795 de mii și 3 luni mai târziu se ajunge la 59 de miliarde de PENGO pentru un dolar.
    Doar o lună mai târziu un dolar valora 42 de milioane de miliarde de PENGO iar ridicolul „pieței libere” ajunge în 31 iulie 1946 când un dolar putea fi schimbat pentru 4.6 X 10 la puterea 29 PENGO.
    Sfârșitul acestui circ macabru are loc pe 1 august 1946 când conform recomandărilor Uniunii Sovietice Banca (Anti)NAțională a Ungariei este NAȚIONALIZATĂ CU ADEVĂRAT și este introdus FORINTUL la o paritate de 13.21 pentru un dolar.
    Această uriașă inflație a cauzat practic distrugerea totală a economiei și așa afectată de război a vecinilor de la vest de TISA.
    Hiperinflația din UNGARIA este studiu de caz standard pentru ce înseamnă „independența” BĂNCII CENTRALE (cea care emite moneda și controlează paritatea între moneda dintr-o țară și monedele internaționale).
    Opinia mea personală este că s-a dorit prin mijlocul economic parșiv al controlului monetar instigarea populației maghiare împotriva armatei eliberatoare sovietice și a instaurării REPUBLICII SOCIALISTE. A durat un an până ce comuniștii maghiari au înțeles necesitatea preluării controlului emiterii de mijloace de plată de la niște hiene internaționale. În momentul în care au făcut-o s-a produs imediat stabilitate și reviriment economic.
    Astăzi pe TERRA nu există nicăieri SUVERANITATEA EMITERII DE MIJLOACE DE PLATĂ și de aceea popoarele sunt la mila acestui GRUP INFRACȚIONAL PLANETAR care are monopolul tipăririi de mijloace de plată.

    Majoritatea cititorilor au impresia că GUVERNUL trăiește din TAXE ȘI IMPOZITE! FALS!
    Întrucât în noul FEUDALISM care se numește acum LIBERALISM, STATul este considerat un slab administrator, consecința este PRIVATIZAREA (adică CEDAREA ) bunurilor/resurselor ce aparțin poporului către niște mâini străine!
    STATUL așadar nu are NICI DREPTUL DE A TIPĂRI BANI și nici RESURSE pe care să le vândă, este OBLIGAT să se ÎMPRUMUTE cu CAMĂTĂ de la UNICUL PRODUCĂTOR AUTORIZAT DE BANI DE PE PLANETĂ!
    Unicul producător autorizat de bani de pe planetă este un GRUP CRIMINAL ORGANIZAT care prin metode infracționale a reușit acapararea tuturor resurselor/activelor din toate țările.
    SECTORUL PUBLIC practic trăiește PE CREDIT!
    SECTORUL PRIVAT trăiește tot pe CREDIT!
    Datorită faptului că CAMĂTA (DOBÂNDA) nu e niciodată TIPĂRITĂ FIZIC iar SERVITORII CĂMĂTARILOR DE BANI (Băncile COMERCIALE) au dreptul legal să crediteze de zece (s-a ajuns și la de 300 (trei sute)) ori mai mult decât MASA FIZICĂ DE BANI EXISTENTĂ, CREDITUL NICIODATĂ NU POATE FI ACHITAT! Și dacă s-ar confisca toți BANII de pe PIAȚĂ , CREDITUL PRIVAT și PUBLIC nu POT FI ACHITATE INTEGRAL.
    Acesta este MECANISMUL SIMPLU și la VEDERE al IMPERIULUI GLOBALISTO-SIONIST cu care cetățenii planetei sunt aflați în STARE DE SCLAVIE!
    SINGURA CALE DE VINDECARE ȘI DE IEȘIRE DIN ACEST CANCER este ELIBERAREA NAȚIONALĂ a tuturor popoarelor și REVENIREA LA STAREA DE SUVERANITATE COMPLETĂ!
    Starea de SUVERANITATE COMPLETĂ se obține prin 3 acțiuni SIMULTANE:
    1) NAȚIONALIZAREA EMITERII ȘI DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ și desființarea pentru totdeauna a monopolului privat asupra SENIORAJULUI.
    2) NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul oricărei țări ca expresie a SUVERANITĂȚII.
    3) Reinstaurarea REPUBLICII SOCIALISTE ce înseamnă PRELUAREA INTEGRALĂ A PUTERII DE CĂTRE POPOR într-un stat și mai departe REDISTRIBUIREA RESURSELOR într-un mod ECHITABIL și UMAN! EGALIZAREA în SOCIALISMUL PUR nu se face în jos la sărăcie ci în sus unde trebuie să evolueze orice națiune! În ROMÂNIA între 1968 și 1989 ni s-a demonstrat clar că REPUBLICA SOCIALISTĂ a putut să fie cel mai dezvoltat model de orânduire socială!
    PS
    Din cauza faptului că SOCIALISMUL a fost mereu de 200 de ani SABOTAT, majoritatea dintre dumneavoastră nu înțelegeți corect ce este cu adevărat SOCIALISMUL.
    DA, este posibilă libertatea de exprimare și diversitatea de opinie atât timp cât aceasta nu produce DISTRUGEREA SUVERANITĂȚII STATALE a unei națiuni!
    DA, este posibil ca oamenii să voteze în socialism și să aibă un cuvânt de spus în chestiunile care îi privesc direct!
    DA, este posibilă inițiativa privată!
    DA, SOCIALISMUL conduce IMEDIAT la dezvoltare economică și prosperitate!

    INVADATORUL GLOBALISTO-SIONIST ne informeaza prin una din latrinele sale ca Ministerul Finantelor PUBLICE a mai imprumutat saptamana aceasta un fleac de 500 de milioane de RON la care se obliga peste 5 ani sa plateasca 2.53% pe an.
    Adica in total 12.65%. Adica 63.25 de milioane de RON.
    De unde va plati acesti bani peste 5 ani? Fie va rostogoli creditul care va ajunge astfel la frumoasa suma de 563.25 de milioane de RON si la care va plati o noua dobanda.Fie va mari taxele si impozitele.
    Intelegeti astfel mecanismul INDATORARII LA INFINIT? Si al DATORIEI IMPOSIBIL DE PLATIT?
    Taxele si impozitele sunt CAMATA pe care poporul roman o plateste la niste credite PENTRU CARE NU A FOST CONSULTAT!
    Vedeti de ce sistemul asa numit democratic de acum este UN SISTEM DE TALHARIE?
    Care din cei pe care i-ati votat o sa va zica anul acesta: daca ma votati voi semna credite in numele vostru fara sa va spun si voi fura apoi banii?
    BOGDAN DIACONU, papagalul lui SOROS? Ciolanis? Dobitocul de DRAGNEA care executa ordinele de distrugere al PSDului? Schizofrenciul betiv suspendat legal de 90% din popor si tinut cu forta de US EMBASSY pe functie?
    Laurentiu PRIMO, papagalul bronzat care spune orice mai putin CAUZA RELELOR din ROMANIA?
    Reamintim pentru toata lumea: si cititorii fideli si pe cei mai noi!
    In 1989 in ROMANIA a avut loc o LOVITURA DE STAT prin care ROMANIA si-a pierdut SUVERANITATEA devenind o colonie!
    INVADATORUL a procedat inteligent alegand tradatori si infractori cu alte cetatenii dar vorbitori de limba romana. Aceasta coloana a 5 a a neutralizat toate posibilitatile de aparare ale romanilor iar astazi suntem intr-o situatie din care se poate iesi IMEDIAT si USOR cu o singura conditie: ROMANII SA INTELEAGA DE UNDE LE VIN TOATE PROBLEMELE!
    In 1990 CEDAREA DE SUVERANITATE s-a facut in primul rand la BNR si STATUL si-a pierdut principala parghie de administrare economica: DREPTUL DE A EMITE MIJLOACE DE PLATA (BANII).
    Nemaiavand acest DREPT SUVERAN, guvernele au inceput sa imprumute bani de la BNR (via bancile comerciale intrucat BNR ii este interzis sa crediteze DIRECT STATUL ROMAN ) si/sau de la camatarii INTERNATIONALI.In paralel s-a distrus sistematic mijloacele de a genera venituri si a achita aceste CREDITE.
    Toate SALARIILE de azi din ROMANIA sunt DIN CREDITE! Romania traieste PE CREDIT! De aceea mediul economic este atat de sufocat de reguli, restrictii si taxe ca LIBERII INTREPRINZATORI sa nu GENEREZE PLUSVALOARE iar romanii sa isi piarda starea de DEPENDENTA de lichiditatea de la CAMATARI!
    De aceea GUVERNELE, oricare ar fi ele, NU POT REZOLVA ACEASTA PROBLEMA A LIPSEI DE SUVERANITATE!
    Dumneavoastra stati si va certati ca e X sau Y mai bun dar niciunul nu poate rezolva o problema SISTEMICA!
    Ca sa intelegeti imaginati-va ca vecinul de sus uita apa deschisa si sunteti inundat! Rezolvarea problemei nu consta in a injura nevasta sau copiii, vecinul sau cainele/psisica ci de a merge sus si a opri robinetul!
    Singura SOLUTIE DE REZOLVARE A TUTUROR PROBLEMELOR ROMANILOR este ELIBERAREA NATIONALA SI REVENIREA LA SUVERANITATEA COMPLETA!
    Noile partide politice, Democratii Directe, Meritocratii indirecte, Tehnocratii, ABUREALO-cratii SUNT CREATII ALE SERVICIILOR SECRETE care lucreaza pentru CAMATARI!
    Recapatarea suveranitatii se face prin 3 actiuni concomitente:
    1) NATIONALIZAREA BNR, a SENIORAJULUI, a EMITERII de MIJLOACE DE PLATA si a DISTRIBUTIEI BANILOR/CREDITULUI! Acesta este antibioticul care opreste IMEDIAT CANGRENA!
    2) NATIONALIZAREA RESURSELOR/ACTIVELOR existente pe teritoriul ROMANIEI.In acest fel STATUL SUVERAN ROMAN recapata instrumentele prin care sa genereze prosperitate.
    3) Singura forma AVANSATA de administrare a unei natiuni este REPUBLICA SOCIALISTA.
    Ce inseamna REPUBLICA?
    Inseamna redobandirea PUTERII SUVERANE a POPORULUI!
    Ce inseamna SOCIALISTA?
    Inseamna ca poporul REDEVINE O MARE FAMILIE si ca resursele se impart fiecaruia dupa posibilitati si necesitati: ADULTII muncesc cel mai mult si au grija si de copii (EDUCATIE, SANATATE gratuita) si de BATRANI (PROTECTIE SOCIALA, standard minim IMPUS DE POPORUL SUVERAN prin GUVERNUL SAU)!

    Marea majoritate a oamenilor habar nu au cum funcționează SISTEMUL FINANCIAR BANCAR atât la nivel planetar cât și la nivel local (național).
    Fiecare dintre domniile voastre credeți că acest sector din economie este servit de niște oameni extrem de inteligenți și că tot ce se întâmplă este rezultatul unor analize extrem de complicate și că nu oricine poate să lucreze în acest sector!
    Nimic mai fals!
    BANII (ABSOLUT TOȚI BANII DE PE PLANETĂ) sunt tipăriți DOAR de filialele unei corporații globale cu sediul în BASEL, ELVEȚIA care se numește BANCA INTERNAȚIONALĂ A REGLEMENTĂRILOR (prescurtat BIS). Dacă în cele 196 de țări banii ar fi tipăriți de BIS-Uk, BIS-USA, BIS-Rusia, BIS-Romania, ș.a.m.d oamenii foarte repede ar începe să se întrebe de ce banii națiunii sunt tipăriți de o corporație privată sub un control privat. Și imediat s-ar revolta!
    Așa că proprietarii BIS au găsit o foarte inteligentă metodă de a păcăli pe cei 7.3 miliarde de pământeni: au denumit filialele locale BIS cu numele de BANCA NAȚIONALĂ A RUSIEI, ROMÂNIEI, CHINEI, Angliei, etc.
    Astfel oamenii de rând au impresia că BANII sunt emiși de guvernele lor!
    În realitate BIS prin cele 196 de filiale de pe TERRA tipărește (EA ȘI NUMAI EA) BANII!
    SENIROAJUL este PROFITUL pe care BIS îl obține între valoarea nominală a unei bancnote și costurile sale de producție. Spre exemplu bancnota de 100 de dolari are costul de producție undeva la 10 cenți. SENIORAJUL în acest caz este 100-0.10 = 99.90 dolari.
    BIS TIPĂREȘTE BANI DIN NIMIC și îi dă CREDIT atât GUVERNELOR celor 196 de țări cât și mediului PRIVAT (întreprinzătorii, oamenii de afaceri, etc).
    Adică ACEST GRUP DE INFRACTORI ce dețin BIS creează un produs de care TOATĂ PLANETA are nevoie și după care obține niște profituri FABULOASE: 99.90 este de 999 de ori mai mare decât costul de producție.
    Să recapitulăm:
    UN GRUP DE INFRACTORI creează fără MUNCĂ un produs de pe care obțin de 999 de ori profit, fără să fie impozitați sau controlați de vreo autoritate și care OPEREAZĂ TRANSFRONTALIER. Numai atât dar prin rețeaua lor de distribuție a acestor BANI (băncile comerciale care la fel au nume diferite pentru a crea senzația de concurență când de fapt este MONOPOL) în MEDIUL DE AFACERI ajung CREDITE de până la 300 de ori mai mult decât MASA DE BANI FIZICI pe care aceste bănci comerciale o dețin.
    LA intervale regulate acești CĂMĂTARI inundă piața cu credite ieftine și ușor de accesat (am primit un card de credit cu numele meu recent și cu suma de 1200 de lire sterline) iar mai apoi blochează LICHIDITĂȚILE FIZICE în băncile lor. Ca și CREDITUL.Creditul devine greu de accesat și imposibil de obținut.
    În acel moment acea țară INTRĂ IMEDIAT în COLAPS economic. Băncile comerciale merg către GUVERNE și le forțează să acopere din bani PUBLICI găurile IMPOSIBIL DE ASTUPAT create prin ÎNDATORAREA cu BANI DIN NIMIC.
    GUVERNELE neavând bani și nici dreptul de a tipări bani fie se împrumută la FMI/BM/ECB (troika cămătarilor), fie cresc taxele și impozitele, fie cedează active/resurse. DE OBICEI TOATE TREI la un loc.
    Acest film prost se repetă la infinit și în acest MOMENT BIS a acumulat atât de multă putere la nivel planetar încât pune popoarele să se omoare între ele doar pentru a mai reduce populația planetară care în opinia lor este prea mare.
    SĂ fie foarte clar: citiți, vă rog această informație până o înțelegeți complet.
    SECTORUL FINANCIAR GLOBAL NU PRODUCE NIMIC UTIL UMANITĂȚII DE ACEEA TREBUIE ELIMINAT PRECUM UN PARAZIT din organism.
    Atât timp cât acest GRUP DE CRIMĂ ORGANIZATĂ operează la nivel internațional coordonând TOȚI PREȘEDINȚII și LIDERII FORMALI ai așa numitelor națiuni, NU VA FI POSIBILĂ O SCHIMBARE în perspectivele de viitor ale omenirii! Acest GRUP este format din oameni schizofrenici care nu doresc decât PERPETUAREA DICTATURII LOR și EXTERMINAREA noastră a oamenilor obișnuiți! Depinde de fiecare dintre dumneavoastră dacă vor avea succes sau nu!

    BANI DIN NIMIC!
    Asa se defineste INSELATORIA GLOBALA de pe urma careia suferim cu totii in fiecare zi!
    FAZA INTAI:
    BANCILE CENTRALE (in mod ilegal si imoral numite NATIONALE) tiparesc BANI DIN NIMIC! Din 1944 pana in 1971 dolarii FED aveau acoperire in AUR insa generalul patriot Charles de GAulle a inteles escrocheria si a inceput sa ceara returnarea aurului pentru dolarii ce circulau pe teritoriul FRANTEI! Asta a condus la falimentul tehnic al USA!
    Valoarea reala a unei hartii de 100 de dolari este 0.10 dolari reprezentand costul de fabricatie al acelei bancnote.
    FAZA A DOUA:
    BANCILE COMERCIALE DAU CREDITE (in mod ilegal si imoral) de 10 ori mai mult (in USA de 350 de ori mai mult in 2007) decat BANI FIZICI au ele fie de la actionari, fie de la deponenti, fie din creditele pe care le iau de la BANCILE CENTRALE.
    Mecansimul CRIZEI este folosit de 400 de ani si este intotdeauna acelasi: se emite credit usor si fara conditii oricui, piata se inunda cu bani (majoritatea acestora NU EXISTA) si apoi banii fizici se blocheaza in banci.
    Sa zicem ca sunteti un restaurant. Aveti angajati, aveti clienti, aveti parteneri comerciali.
    Cand robinetul cu bani se opreste, firmele incep sa nu mai incaseze asa de mult cum faceau normal. Primul lucru in capitalism este sa se taie costurile adica sa fie concediati angajatii si un volum imens de munca sa fie redistribuit pe umerii celor ramasi. Acestia de frica pierderii locului de munca se vor lasa exploatati 24/7/365.
    Somerii evident ca nu mai au resurse sa consume iar din cauza economiei ce merge prost nu mai gasesc alte locuri de munca.
    Astfel restaurantul din scenariul nostru incepe sa fie din ce in ce mai gol.Incasarile sunt ZERO.Pentru supravietuirea restaurantului se renunta la trei sferturi din personal (bucatari, chelneri, femei de serviciu).
    In paralel sistemul public trece prin criza si incasarile bugetare fiind din ce in ce mai mici ies hienele flamande sub numele de ANAF la colectat amenzi.
    Somerii sunt din ce in ce mai disperati si mai multi: unii emigreaza iar altii se apuca de activitati ilegale.Femeile incep sa se prostitueze iar barbatii sa faca trafic de substante interzise.Starea precara economic determina cresterea agresivitatii, a violentei, a promiscuitatii si a imoralitatii.
    Acesta este pe scurt mecansimul crizei! In acest tablou CLASA POLITICA (indiferent de partid) nu poate face absolut nimic pentru remedierea acestor efecte negative intrucat ea este subordonata intereselor OCULTEI!
    Singura cale de iesire din aceasta mocirla este RESUVERANIZAREA TARII!
    Resuveranizarea (redobandirea SUVERANITATII) se realizeaza prin trei pasi simpli si simultani:
    1) SUVERANITATEA EMITERII SI DISTRIBUTIEI DE MIJLOACE DE PLATA si a CREDITULUI.BNR si intreg sistemul bancar trebuiesc imediat NATIONALIZATE!
    2) NATIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSLEOR existente pe teritoriul tarii.Aceasta inseamna redobandirea SUVERANITATII TERITORIALE.
    3) Reinstaurarea PUTERII POPORULUI prin intermediul REPUBLICII SOCIALISTE.Acesta este cel mai avansat mod de organizare sociala din cei 3000 de ani de istorie consemnata!

    Vă propun pentru următoarele minute să vorbim despre istoria recentă a FEDERAȚIEI RUSE după desființarea URSS și nu oricum ci din punct de vedere monetar-financiar.
    Pe 1 ianuarie 1992 Banca Centrală (sau NAȚIONALĂ) ia locul fostului GOSBank (fosta BANCA STATULUI in URSS) iar rubla rusească înlocuiește rubla sovietică.
    Cursul setat de BC Rusă era de 125 de ruble pentru un dolar FED. Până la sfârșitul anului 1992 noua monedă „pierde” din cauza deciziilor BC RUSE peste două treimi din valoare.În fața dolarului FED (greșit cunoscut sub numele de american).
    Tot ce se întâmpla acum în FEDERAȚIA RUSĂ era denumită „TERAPIE DE ȘOC”. Bețivul schizofrenic ELTSÎN, ajutat de OCULTA GLOBALĂ care saliva la gândul bogățiilor imense ale Federației RUSE, a dus o luptă crâncenă cu vechii politruci ai PARTIDULUI COMUNIST și reușește în 12 decembrie 1993 să impună o CONSTITUȚIE COLONIALĂ ce anula suveranitatea FEDERAȚIEI RUSE. Ar părea surprinzătoare această afirmație însă desfășurarea ulterioară a evenimentelor ne demonstrează că avem dreptate.
    Cel mai important aspect la CONSTITUȚIEI din 1993 se referă la „AUTONOMIA” și „INDEPENDENȚA” Băncii CENTRALE a RUSIEI.Corelat cu faptul că BC RUSĂ are voie să țină rezervele valutare în dolari și aurul în afara granițelor Federației RUSE.
    La momentul adoptării acestei Constituții (căreia îi prevăd un deces rapid și subit) rubla ajunsese la penibila valoare de 1247 de unități pentru un dolar FED.
    Deja populația nu mai avea încredere în rubla rusească și toată lumea începe să folosească dolarii FED. Atunci s-a produs DOLARIZAREA MASIVĂ a economiei rusești, boală de care nu scapă nici astăzi. 40% din masa mondială de dolari tipăriți circulă în interiorul FEDERAȚIEI RUSE.
    Este drept că ELTSÎN în ianuarie 1994 dă un decret prin care dolarul și alte valute străine sunt interzise pe teritoriul țării însă măsura venea prea târziu: populația nu mai avea încredere într-o monedă în care după o săptămână se înjumătățea ca putere de cumpărare.
    11 Octombrie 1994 este cunoscută drept MARȚEA NEAGRĂ. Rubla deja făcută praf de politicile criminale de la B C RUSĂ pierde 27% într-o singură zi.
    Doar 40% dintre angajații Rusiei erau plătiți la timp. Până la sfârșitul lui 1995 inflația cronică a ajuns la 200%. Situația în RUSIA era catastrofală însă răul era de abia la început.În 1996 deja dolarul se cumpăra la 5560 de ruble.
    Rețineți: la începutul lui 1992 dolarul FED era 125 de ruble și după 4 ani ajunge la aproape 6000 de ruble. Devalorizare de 45 ori.Imaginați-vă ce înseamnă ca dintr-un salariu să poți cumpăra doar de 45 de ori mai puțin!
    În 1997 a fost o oarecare stabilitate rubla devalorizându-se doar la nivelul de 5960 de unități.În ianuarie 1998 BC RUSĂ pentru a acoperi jaful executat asupra muncii rușilor denominează rubla la un nivel de 5.96 de ruble pentru un dolar.
    Anul 1998 este marcat de greve și frământări sociale puternice.Guvernul era dator populației circa 12.4 miliarde dolari echivalent în ruble.
    Banca CENTRALĂ ridică dobânda de referință la 150%.Practic creditul intern era blocat.Ce afacere să pornești cu un credit cu dobânda de 200-300%?
    ELTSÎN anunță pe 17 august 1998 că este în incapacitate de plată pentru plățile interne în valoare de aproximativ 40 de miliarde de dolari echivalent ruble.
    Banca CENTRALĂ avea rezerve valutare de doar 24 de miliarde.
    Barilul de petrol ajunge la 18 dolari.
    Pe 25 august 1998 dolarul era cotat la 6.43 ruble.
    Pe 2 Septembrie BC RUSĂ anunță că renunță la a mai „interveni” pentru menținerea rublei la un anumit prag după ce pierduse 6 miliarde dolari din rezervele sale.
    Pe 21 Septembrie 1998 dolarul FED ajunge la valoare de 21 de ruble. Practic devalorizare de 300% în doar o lună și dacă considerăm și denominarea (practic vorbim de 21000 de ruble pentru un dolar) avem din 1992 o devalorizare de 168 ori asupra veniturilor rușilor care mai aveau de muncă.
    Pe 9 Octombrie 1998, cea mai bogată țară de pe planetă, capabilă să susțină jumătate din populația planetei, cere SPRIJIN INTERNAȚIONAL SUB FORMĂ DE HRANĂ. Rușii mureau de foame din cauza LIPSEI DE SUVERANITATE girată de trădătorii ELTSÎN și GORBACIOV.
    În 1999, printr-un miracol al lui DUMNEZEU, VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN devine președintele interimar al Federației RUSE în urma unor negocieri cu bețivul ELTSÎN pentru demisia acestuia.
    Când a devenit președinte a găsit poporul rus efectiv căutând resturi de alimente prin gunoaie. Inflația era de 300-400%, dobânda de referință era de 250%, creditul în economie aproape inexistent.
    Azi, dobânda de referință a Băncii Centrale RUSE este de 11% (tot este foarte mare dar nu e nesimțit de mare), inflația de 9.8% cu perspective către 4% în 2017, barilul de petrol undeva la 30 de dolari cu perspective de scădere însă rezervele monetare sunt de 500 de miliarde de dolari.
    Federația RUSĂ mai are un singur pas de făcut pentru REDOBÂNDIREA SUVERANITĂȚII COMPLETE: anularea sau modificarea Constituției Defecte din 1993 și NAȚIONALIZAREA BĂNCII CENTRALE RUSEȘTI.
    Informația pe care tocmai ați citit-o nu vă e străină: în ROMÂNIA în perioada 1990-2000 lucrurile au trecut exact prin același scenariu.
    În acest scenariu BNR a devalorizat moneda națională și a dus astfel la distrugerea economică pentru o colonizare mai ușoară de către GLOBALISMUL SIONIST.
    S-au succedat multe guverne însă situația nu s-a schimbat! Pentru că cauzele răului nu s-au schimbat!
    România și orice altă națiune pentru a reveni la prosperitate și trai decent trebuie să se RESUVERANIZEZE (să-și recapete înapoi SUVERANITATEA)!
    Acest proces implică trei pași simpli și simultani:
    1) NAȚIONALIZAREA EMITERII ȘI DISTRIBUȚIEI DE MIJLOACE DE PLATĂ precum și a creditului. Politicile monetar financiare pe care trebuie să le facă BANCA POPORULUI într-un stat SUVERAN sunt strict în interesul poporului: paritate fixă LEU DOLAR 1:1 și dobândă ZERO la orice formă de credit.
    2)NAȚIONALIZAREA ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul țării.
    Prin această pârghie STATUL SUVERAN poate avea venituri și nu mai trebuie să sugrume CLASA MUNCITOARE cu impozite, accize, TVA, etc.
    3)Reinstaurarea REPUBLICII SOCIALISTE ca efect al redobândirii SUVERANITĂȚII DE CĂTRE POPOR. Republica înseamnă un set de reguli de bun simț care garantează că nimeni nu este discriminat indiferent de cine e numit administrator și SOCIALISMUL este extinderea funcționării unei familii la nivel național.Republica SOCIALISTĂ este cel mai avansat mod de orânduire socială din ultimii 3000 de ani! Atenție: din 1980 până în 1989 acest model perfect viabil a fost sabotat de trădători și agenți infiltrați în toate nivelele societății!

    Prietenii mei mai vechi și unii dintre cei noi mă bombardează cu mesaje private în care mă întreabă de ce am devenit socialist.Oameni buni, spre deosebire de majoritatea expaților (este denumirea pentru orice emigrant afară de români) de naționalitate română am știut să-mi creez condiții să nu fiu sclav.Pregătirea mea tehnică, capabilitățile, puterea de a susține un efort concertat 14-16-18 ore zilnic sunt niște atuuri pe care nu mulți colegi le au sau le vor avea.
    Problema este că la plecarea din România acum 4 ani eram convins că România este o țară de c…t și că UK este spuma Europei și a lumii.Între timp am identificat și gropile din asfalt, și abuzurile autorităților, și deficiențele de sistem, și discriminarea, și incompetența/reaua-voință existente în absolut toate nivelele decizionale și administrative din REGATUL BRITANIC.
    Modelul angloid este oricum copiat și implementat peste tot, diferența fiind că în 400 de ani anglo-saxonii și-au construit un stil politicos de a acoperi mizeriile pe care le fac.
    În România încă persistă la nivele administrației publice mârlănia instalată de nepotismul din anii 1980-1989, când a fost sabotat din interior cea mai mare realizare a românilor: Republica Socialistă România.
    Oameni buni, existența claselor este EVIDENTĂ. Nu ar fi o problemă dacă CLASA BOGAȚILOR ar avea 80-90% din resursele planetei deși nu e normal ca Regina Angliei să dețină 1/6 din suprafața PLANETEI iar jigodia de Mihai Bâlbâitul să aibă 11 mii de hectare de pădure numai în județul PRAHOVA.
    Problema este că această clasă a îmbogățiților și-au creat averile PRIN INFRACȚIUNI și acum folosind aceleași procedee restrâng dreptul la viață, libertate și existență al tuturor celor care nu au minim 100 de mii de euro în cont.
    Dacă fiecare dintre cei care citiți (și sunteți aici unii fiindcă ăsta vă e serviciul iar alții fiindcă simțiți în adâncul sufletului că nu e în regulă direcția în care societatea se îndreaptă) începeți să vă educați corect (iar primul pas ar fi să renunțați complet la TV) atunci veți înțelege că în UNIVERS totul este creat și tinde către ECHILIBRU.
    Orice forțare de ieșire din starea de echilibru este COMPENSATĂ imediat.Așa se poate înțelege de către cei cu pregătire tehnică esența existenței lui DUMNEZEU.
    Vi se pare că atunci când 1% din populația unei planete preiau 99% din resursele acelei planete este o stare de ECHILIBRU? Este o stare normală?
    SOCIALISMUL este starea de echilibru și de ergonomie maximă a unor comunități (locale, naționale sau la nivel global).
    Acest model este absolut normal și firesc.Pentru că este EXTINDEREA MODELULUI FAMILIAL la nivel de comunitate.
    Dacă copilul se îmbolnăvește într-o familie este normal să i se ceară bani?Dacă bunicul nu mai poate să muncească după o viață întreagă de trudă, e normal să i se ceară bani pentru mâncare și pat? E normal ca nepoții care-și datorează existența bunicilor și străbunicilor lor să îi înjure și să-i facă proști?
    Toate acestea se întâmplă la nivelul nației române astăzi! Așadar echilibrul este stricat! Și este o problemă de timp până când acest echilibru va fi restabilit de către UNIVERS și CREATOR prin niște forțe ce nu pot fi egalate de cei care au stricat acest echilibru.
    Apariția SOCIALISMULUI în secolul al XIX lea a fost încă o dovadă că UMANITATEA are tendința naturală spre EVOLUȚIE. SOCIALISMUL a fost confiscat și deturnat de la scopul său: EVOLUȚIONISMUL!
    Însă azi suntem într-un moment în care INTERNETUL oferă acces la un volum de cunoștințe QUASINELIMITAT și iarăși oamenii sunt în pragul unui salt revoluționar! Iar SOCIALISMUL va reveni din nou în viața noastră și a copiiilor noștri! Este matematic și inevitabil! Secolul XXI va fi SOCIALIST sau nu va fi deloc!

    Apreciază

   • saccsiv said, on Aprilie 21, 2016 at 10:57 pm

    Cristi A

    Tu faci propaganda realei NOI ORDINI MONDIALE.

    Apreciază

   • Cristi An said, on Aprilie 21, 2016 at 11:33 pm

    Nu eu, ca nu-s ale mele comentariile. Dar, de ce e tocmai aia e adevarata NOM? Eu cred ca tu confunzi adevarata nationalizare cu Agenda 21… Conteaza si cine ne conduce, nu doar sistemul: daca e socialist sau capitalist(desi, in capitalism eu zic ca e mai rau pentru ca se pot fura mai usor resursele tarii)… Nu inteleg de unde atata frica pentru socialism…

    Ia uite ce chestie interesanta mi s-a intamplat azi :

    Si as mai adauga faptul ca tocmai astazi s-a produs o “coincidenta”: la vreo doua sau trei zile dupa ce am postat pe facebook sic el de-al doilea articol despre Stalin din cele pe care le-am postat aici, mi-a dat cerere de “prietenie” un postac(probabil de la SRI) care sustine acerb capitalismul… Asta ca sa vezi cat de disperati is baietii din moment ce au si scos acea lege anti-comunista… Toate trusturile de presa care promoveaza acerv capitalismul sunt detinute de cei care ne fac rau acum: americani si evrei. E adevarat, o sa-mi spui ca evreii au finantat si stanga, insa au facut-o pentru a o discredita tot pe principiul de problema-reactie-solutie pe care il aplica de mii de ani pentru a ni divide si a ne distruge… Ei l-au finantat pe Lenin, care era tot evreu, pentru a crea bolsevismul, care, pana la urma i-a avut ca precursori pe Marx si pe Mosche Hess, care erau tot evrei, insa bolsevismul care ia de la saraci pentru a da la bogati, lucru ce ei il denumesc in mod diverSIONIST nationalizare, a fost creat pentru a deturna adevaratele intentii nobile ale socialismului nationalist si umanist al lui Stalin si al lui Ceausescu, ce puneau pe primul plan masele si nu un grup de privilegiati ai statului ce erau mana in mana cu mafia international evreieasca de pe Wall Street si de la Basel(Banca Reglementelor Internationale)…

    Apreciază

   • saccsiv said, on Aprilie 22, 2016 at 12:24 am

    Cristi An

    Eu confund nimic.

    Apreciază

   • Cristi An said, on Aprilie 21, 2016 at 11:59 pm

    Mai postez asta si gata: Uite, un site controlat si el de Oculta, wikipedia, recunoaste ca Stalin chiar a vrut sa scape de cei care ne conduc din umbra, insa, tocmai de asta a fost asasinat, pentru a nu apuca sa puna in practica aceste planuri :

    „Conform unor surse, campania antisionistă din 1948-1953 (vezi și Comitetul Antifascist Evreiesc, Complotul doctorilor, Cosmopolit fără țară), erau numai precursoarele marilor represiuni ulterioare, dar dacă asemenea planuri au existat cu adevărat, Stalin a murit mai înainte de a le pune în practică.”

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Iosif_Vissarionovici_Stalin#Epur.C4.83rile

    Apreciază

   • Cristi An said, on Aprilie 22, 2016 at 12:13 am

    Probabil ca o fi si Luci „un om de tip nou” din moment ce se da ortodox(dar si umanist si socialist, ceea ce poate fi un indiciu, vorba ta, al adevarati NOM), desi nu crede in Hristos, mai crede si ca dovezile arheologice ar fi false si mai si trage cu ochiul si din invataturile altor religii… Nu spun ca o fi neaparat NEratacit, doar ca lucrurile legate de partea financiara chiar mi-au dat de gandit, ca sa nu o mai lungesc…

    Apreciază

 2. Gabriel said, on Aprilie 20, 2016 at 11:05 pm

  Inseamna ca MM va uni sub umbrela lui toate formatiunile ”nationaliste”…conform proclamatiei lui…”Alianta Noastra va functiona ca o asociatie de persoane, grupuri si alte entitati – formale si informale – menita sa asigure o eficienta impreuna lucrare a energiilor si resurselor societatii civile romanesti.”

  Apreciază

 3. Orthodox said, on Aprilie 21, 2016 at 6:44 am

  Apreciat de 1 persoană

 4. Orthodox said, on Aprilie 21, 2016 at 6:45 am

  PARINTELE TEODOT

  Apreciază

  • un pacatos said, on Aprilie 21, 2016 at 12:38 pm

   Sarut dreapta parinte Teodot,
   Cele 500 de cruci puse in Bucuresti repede au fost luate de cei ce se cred descendenti ai maimutei, de atei. Precum Sfantul Calinic de la Cernica a lasat cu legamant spre folos ca nici o femeie sa nu calce hotarul, de pazeste lucrul acesta sa fie binecuvantata altfel sa-i fie spre osanda, in acest fel sa fie puse din nou la fel de multe cruci cu cuvant sfant legate astfel incat cine se va atinge de ele sa pateasca ce pateste cel ce nu respecta legamantul Sfantului Calinic.

   Apreciază

 5. Orthodox said, on Aprilie 21, 2016 at 7:22 am

  Apreciază

 6. intelepciuneasfintilor said, on Aprilie 21, 2016 at 7:58 am

  Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa: Al şaselea cuvânt către tineri: DESPRE MOARTE ŞI ÎNVIERE

  ”Prietene, ce ţi-a dat ateismul în loc atunci când te-a deposedat de credinţa în înviere? Ce dar ţi-a oferit el atunci când ţi L-a luat pe Iisus cel Înviat? La ce alte sărbători senine te-a chemat el atunci când te-a pus să munceşti în zilele de Paşti şi de Crăciun? Ce purificare şi ce odihnă spirituală ţi s-au conturat dinainte atunci când sărbătorile creştine au fost mânjite cu noroiul denigrării şi cu lozincile violenţelor verbale?”

  https://intelepciuneasfintilor.wordpress.com/2016/04/21/7-cuvinte-al-saselea-cuvant-catre-tineri-despre-moarte-si-inviere/

  Apreciat de 1 persoană

 7. I. said, on Aprilie 21, 2016 at 10:42 am

  Nu inteleg care e trendul, nu stiu ce se urmareste. In ceea ce ma priveste, cred ca ar trebui sa dam totusi o sansa unei (unor) miscari nationaliste, fie ea si una schioapa, fara a ne demoraliza a priori.
  Daca „sistemul” controleaza totul, la ce sa ne mai duca cu zaharelul? Iar daca noi consideram ca „sistemul” controleaza totul, la ce sa ne mai luptam cu sistemul?
  „Din faptele lor ii veti cunoaste”. Deci haideti sa vedem care sunt faptele de pana acum ale celor ce se declara nationalisti, si pe baza acestor fapte sa ne decidem ce vom face in continuare.
  Mi se pare cel mai periculos lucru un nationalism ateu, un nationalism care sa recupereze bogatiile Romaniei de care sa beneficieze in mod echitabil cetatenii romani, sa asigure bunastarea materiala, dar sa incerce sa stinga candela credintei.
  Cel mai periculos lucru, din punct de vedere politic.
  Intrebarea e: „de ce se teme „sistemul””?
  Se teme de inchegarea unei forte politice care sa fie incontrolabila (cam cum era UNPR-ul lui Oprea, un partid in componenta caruia intrau multi fosti militari si care tot crestea)? Se teme de o explozie sociala provocata de saracie si tot felul de nemultumiri?
  E clar ca avem o problema: Orban candideaza, dupa care e chemat la DNA, se speculeaza o candidatura a lui Tariceanu din partea PSD-ALDE, dupa care Tariceanu e chemat la DNA. Ceva e in neregula.
  Ideea e: de ce anume se teme „sistemul” si ce urmareste?
  Incearca „sistemul” sa faca echilibristica intre un palid interes national si interese externe si oculte, sau e aservit cu totul acestor interese straine? Am in vedere in acest sens faptul ca a fost totusi liniste din punct de vedere interetnic. Nu cumva fortele exterioare se folosesc de structura etnica a Transilvaniei pentru a santaja si controla?
  Din pacate, politicienii nostri nu ne spun nimic, incearca sa ascunda gunoiul sub pres, in loc sa dea lucrurile pe fata si sa spuna clar: cutare ne-a amenintat ca pierdem Transilvania daca nu facem cutare si cutare lucru. Sau: cutare ne-a amenintat ca lasa cale libera rusilor sa ne invadeze daca nu facem asa si asa.
  Exista si o alta varianta: o forta oculta sa forteze venirea la putere a unei grupari nationaliste obtuze cu scopul de a irita minoritatea maghiara si de a provoca tulburari. In acest sens imi amintesc de propunerea liderulu PRU, Bogdan Diaconu (care in general vorbeste bine), de a desfiinta placutele bilingve cu denumirea localitatilor, lucru care mi se pare totusi o exagerare.
  Mai e si posibilitatea sa se doreasca dilurea tendintei nationaliste, astfel incat alegatorul sa nu mai poata distinge intre o grupare veritabila si una falsificata, si chiar sa se scarbeasca de discursul nationalist in general.
  Ideea e: ce se urmareste?
  Cred ca exista in societatea romaneasca o tendinta care le provoaca fiori unora, tendinta pe care noi nu o cunoastem in adevarata ei proportie, dar pe care o cunosc turnatorii si cei ce sondeaza opinia publica. Poate ca de asta se teme „sistemul”.
  Dar mai e si altceva. Cred ca „sistemul” se teme de rugaciune, pentru ca rugaciunea ii zadarniceste planurile.

  Apreciază

 8. Nicoleta said, on Aprilie 21, 2016 at 10:48 am

  „Alianța NOSTRA”…, „forța națională”…, „partidul noua dreaptă”, „partidul NEOconservator”, „troaca ieuropeană”…, etc…., etc…, ce „nume grele”…

  Nu mai vrea „uniune ieuropeană” că e șubredă șandramaua, dar vrea cu tot dinadinsul „Un Consiliu al Europei îmbunătățit de la Atlantic până la Urali.” Ooaauu…..E TARE „FEMEIA” ASTA.

  Apreciază

 9. I. said, on Aprilie 21, 2016 at 10:57 am

  Iata si un posibil raspuns:

  http://www.aradon.ro/noua-dreapta-arad-ataca-pru/1612767

  Exista posibilitatea sa se atace intre ele chiar grupari nationaliste contrafacute (nu spun ca asa sunt cele mai sus amintite), pentru a crea diversiune.
  Dupa parerea mea, cred ca o solutie ar fi ca toate gruparile nationaliste (fie ele veritabile sau nu) sa ajunga la un acord si sa nu se atace reciproc. Doar daca e liniste, calm, alegatorul poate sa evalueze corect lucrurile.
  Fiecare candidat sa spuna ce a facut pana in prezent si ce are de gand sa faca in continuare, iar alegatorul sa decida la rece, in deplina cunostinta de cauza.
  Cand se isca un scandal, nu mai ai vreme sa-l asculti pe fiecare in parte, sa auzi ce spune, e ca o apa tubure in care nu mai poti vedea nimic, ca un nor de praf.
  Atacul la persoana si campania negativa sunt, dupa parerea mea, cea mai proasta varianta,
  Procesul asta electoral e cam la fel ca facutul cumparaturilor. Intai esti atras de ambalaj. Apoi, daca te gandesti bine, te mai uiti si la compozitie, dar nici asa nu poti fi 100% sigur.
  Pana la urma, gandul nostru trebuie sa ne fie la Hristos: „Cine nu e cu Mine, e impotriva Mea, si cine nu aduna cu Mine, risipeste”

  Apreciază

 10. geo said, on Aprilie 21, 2016 at 11:39 am

  Ba din contra…eu cred ca porin toata tevatura asta cu MM tocmai asta s-a urmarit: dicreditarea nationalismului…basca reactiile total deplasate ale israelului si organizatiilor stipendiate de el….

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on Aprilie 21, 2016 at 12:00 pm

   geo

   Sigur ca si asta. Dar nu doar asta.

   Apreciază

   • Nicoleta said, on Aprilie 21, 2016 at 12:38 pm

    Părerea mea este următoarea. Nu poți porni război dacă nu ai „dușmani”. Și cum adevărații naționaliști români sunt atât de „cuminți„, se cerea crearea de urgență a unei holograme naționaliste care să justifice viitoarele atacuri asupra poporului român, și în mod special asupra adevăraților naționaliști și adevăraților creștini.

    Treceți la rugăciune, pravoslavnicilor! Că ieșitul în stradă nu mai este o soluție.

    Apreciază

   • geo said, on Aprilie 21, 2016 at 2:02 pm

    De fapt, daca stam bine, gandim, cu propriile noastre capete – si ce mai avem pe acolo, prin ele – toate „partidele” nu sint altceva decit niste bande organizate care, cu ajutorul puterii oferite de plebe, jefuiesc tot ce se poate jefui…si sunt mai periculoase decat bandele de cartier…alea au influenta zonala pe canda partidele au influenta nationala…si exista o mare relatie de iubire intre partide si bandele de cartier…unii asigura protectia altii fondurile…

    Si atat partidele cat si bandele de cartier nu ar fi putut sa se dezvolte decat cu voie de la stapanire…drept pentru care i s-au adus omagii si laude de multumire…

    Apreciază

   • nikodim said, on Aprilie 21, 2016 at 3:00 pm

    Zicea un trepadus politic in materialul prezent ca reprezinta un „partid liber”, nefiind sustinut de rusi (sustinutii lui Soros si ai departamentuluidestat nu se pun, ca aia „se poate”, „are voie” ca „e liberi”). La prima vedere pentru omul obisnuit e un amanunt fara importanta deosebita faptul ca un politician „respectabil”( ca fara ghilimele pur si simplu ar fi o asociere de cuvinte cu sens imposibil,nu?) se delimiteaza de tot ce tine de rusi. Bun, este clar, rusofobia e de bon ton si nu poti face cariera publica serioasa daca ai convergente cat de cat cu rusismul. Dar inducerea acestei mode, nu peste mult timp, va duce la a se declara ca dat fiind ca rusii sunt ortodocsi, Ortodoxia e ceva foarte specific rusilor si ca atare nu da bine la CV. Pai si atunci cum sa te opui ca bun patriot si nationalist, reformei Bisericii Ortodoxe? Pai daca esti cu baietii buni nu te opui. N-ai voie. Adica ce, vrei sa pastrezi Biserica neschimbata, adica sa puta a elemente ruso-slavone care au fost infiltrate miseleste de kgb-isti de doua milenii incoa’? De exemplu cuvantul de etimologie pur slavono-ruso-kgb-ista „SLAVA”, care exprima incomensurabilitatea Dumnezeirii a trebuit inlocuit „hunc et nunc” , in spiritul valorilor societatii de piatza a cererii si ofertei cu cuvantul corect ca sens, „marire”. Suna altfel, a prosperitate progresiva, e expresia marketingului pozitiv, e mai trendy…nu-i asa? Nu pot sa-mi dau seama cum de au putut inaintasii sa se complaca cu acest cuvant doua milenii…fara sa se dezica de el niciodata. Dar cred ca au practicat Ortodoxia santajati de amenintarea ruseasca. Deci noroc cu noi, ca avem meritul sa punem biserica si in general totul, pe fagase europene. Ei si ce mai urmeaza vom vedea… Dar in sfarsit vom avea o ortodoxie europeana si euroatlantica si o sa fim liberi! Ce, nu-i asa?!
    P.S.
    Nu e nevoie sa sara in sus baietii de sub „scutul Deveselu” atinsi in adancul fiintei lor nevertebrate ( Nu le trebuie coloana, ca trebuie sa stea aplecati sub „scut”, ca asa e procedura de „securitate”. Drept e ca nu se specifica incotro trebuie sa le stea fundurile in pizitia asta…dar se subintelege)
    … Stiu! Sunt paranoic si/sau agent bolsevic!

    Apreciază

 11. iustina lupascu said, on Aprilie 21, 2016 at 4:00 pm

  Si acest domn Laurentiu Rebega chiar se considera liderul unui partid „extremist”??

  Apreciază

 12. Spaceman said, on Aprilie 21, 2016 at 9:09 pm

  Se cânta prohodul UE varianta „beta” (varianta de testare), pentru a se înființa o super regiune politică și economică controlată în mod dictatorial de către un Guvern Mondial. Naționalismul REAL este unul dintre cele mai mari obstacole în calea propășirii unui Guvern Mondial așa că odată cu iminenta dispariție a UE – beta, pe continentul european răsar naţionalisme și imperialisme FALSE, care pot duce ușor la posibilitatea reizbucnirii unor vechi neînțelegeri între statele europene, ce pot escalada în conflicte militare sângeroase, ca mai apoi să se vină cu soluția la toate problemele: învinuirea naţionalismelor REALE și înființarea unui Guvernului Mondial Unic într-o Nouă Ordine Mondială.

  Un GUVERN MONDIAL, care să STĂPÂNEASCĂ prin:
  SmartID – LEPĂDAREA DE BOTEZ! BISERICA UNIVERSALĂ – ECUMENISM – PÂNGĂRIREA PERMANENTĂ A SFINȚENIEI! – Acestea fiind PUTEREA FIAREI CELEI DINTÂI!!

  „Frații” noștri de la „agenturili străinii rusăşti” s-au străduit destul să susțină naţionalismele europene pentru a slăbi UE astfel servind intereselor rusești, dar nu cred că le-a trecut prin cap că actuală variantă a UE este una de „testare”. 😆 😆 😆

  Prietenia rusească:

  Apreciază

 13. Stefan Morar said, on Mai 9, 2016 at 9:10 am

  Un material foarte bine documenta, despre un subiect neglijat, dar periculos, acela al „inamicilor din interior” care au ca scop desființarea Uniunii Europene. Despre Laurențiu Rebega, un penal al politicii românești, finul lui Daniel Constantin, care acum cu ajutorul lui Le Pen încearcă sa se erijeze în patriotul neamului, ar mai fi ceva de zis: Conform unor informații, Rebega pentru a-si scapa pielea din mina DNA este unul dintre denuntatorii procurorului in dosarul care i se pregateste lui Daciana Sirbu in chestiunea asta: http://www.realitatea.net/daciana-sarbu-vireaza-salariile-angajatilor-de-la-cabinetul-parlamentar-prin-firma-surorii-lui-ponta_1882024.html . Asta este explicatia in care dosarul sau penal este deocamdata tras pe linie moarta, iar procurorii nu au cerut la Parlamentul European ridicarea imunitatii sale.

  Apreciază

 14. octavpelin said, on Septembrie 18, 2016 at 10:45 am

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 15. […] Primul partid nationalist iesit oficial din mare: FORTA NATIONALA / Presedinte: LAURENTIU REBEGA / N… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: