SACCSIV – blog ortodox

Video (de ras sau de plans?): Matematica alternativa

Posted in politica corecta, umor by saccsiv on noiembrie 15, 2019

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nimeni said, on noiembrie 15, 2019 at 9:44 pm

    Poate adaugati la postare ceva de genul „viata bate filmul” sau „dupa o intamplare reala (poate nu singura?)”:
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/10/17/prosti-dar-multi-si-cu-tupeu-dialog-intre-parinti-despre-exercitiul-22×2-2×2/

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 16, 2019 at 9:04 am

      nimeni

      Am pus.

      Apreciază

      • nimeni said, on noiembrie 18, 2019 at 3:39 pm

        Poate s-ar potrivi tot aici daca aveti vreo postare despre… actualul presedinte care spunea ca daca nu suntem de acord cu casatoriile intre homosexuali suntem „fanatici religiosi”. Este foarte asemanator cu reactile celor din filmulet, care se simt foarte „ofensati” (la fel ca cei din scena politica romaneasca!!) cand cineva le spune ca …nu se poate si nu este corect 2+2=22 iar ei foarte mult tanjesc sa li se spuna ca sunt „destepti, frumosi si liberi”, tanjesc dupa aprecierile oamenilor (like-uri) si nu suporta nici o forma de critica, chiar daca se vrea constructiva. (sa nu mai spunem ca sunt si *foarte prosti* din moment ce e prea evident ca 2+2=4 sau ca… familia nu poate fi nicicum altfel decat intre barbat si femeie; femeie + semafor NU poate fi „= love”, orice-am face!! sau caine + stapan sau cine stie ce alte grozavii progresiste, care se vor IMPUSE CU FORTA de cei din umbra/oculti)

        Apreciază

  2. Viorel said, on noiembrie 15, 2019 at 9:50 pm

    Of Topic
    Ați observat că țările însorite sunt primele băgate in recesiune de păpușari iar cele cu puțin soare adică Nordice merg foarte bine economic pentru că diavolul sa priveze omul de lumina și fericire

    Apreciază

  3. gabimdi said, on noiembrie 15, 2019 at 10:39 pm

    De râsu’ – plânsu’…

    Apreciază

  4. nenimenea said, on noiembrie 15, 2019 at 10:40 pm

    Nu e de râs de loc…

    Apreciază

  5. nenimenea said, on noiembrie 15, 2019 at 11:15 pm

    …câțiva comentatori pe youtube au spus corect: 2000+2000=20002000$,adică vreo douăjde milioane $,nu22000…

    Apreciază

  6. Andrei said, on noiembrie 16, 2019 at 9:29 am

    Ceea ce spune copilul are totusi un sens: se face alaturarea cifrelor.

    Logica votantilor lui Iohanis e mai tare de atat: zero munca + zero rezultate – faultarea constitutiei – sustinerea politiei politice – hotii cu FDGR si case – vandut copii – schimonosit limba romana – aroganta = votat

    Apreciat de 1 persoană

  7. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 16, 2019 at 7:33 pm

    E clar că nu se mai face cartea care se făcea acum vreo 40 de ani…

    Apreciază

  8. tataia said, on noiembrie 17, 2019 at 12:21 am

    Sint oare singurul care vad aici sensul mai putin evident al acestui clip?

    Daca conversatia aceea de pe watsapp cu privire la exercitiul de aritmetica de clasa a II-a 2+2×2-2×2 era de toata jena…cum sa fii tu adult si sa nu fii in stare sa faci acest exercitiu? Mai mare rusinea! Eu inteleg ca aia era adunatura nu adunarea buticareselor acolo iar singurul care era in stare sa faca acel calcul, un inginer, a fost dat afara de pe grup pe motiv ca era prost…dar in cazul de fata clipul nu face misto de cei care nu cunosc aritmetica elemetara de clasa I….nu reiese de nicaieri ca parintii aceia nu ar fi fost in stare sa adune 2+2. Pur si simplu acei parinti insista ca o intrebare nu poate avea un singur raspuns corect si restul gresite…exista mai multe raspunsuri corecte…iar raspunsul dat depinde intotdeauna de personalitatea celui care il da….Asta vrea copilul, aia vor si parintii lui. Sa fie luat in calcul ca fiind corect raspunsul 22. NU pentru ca nu ar sti sa efectueze calculul ci deoarece copilul lor este un „ginditor liber”. Daca el vrea ca raspunsul sa fie 22 trebuie sa se poata si asa.

    Clipul este ironic mai intii de toate fata de cei cu politica corecta….nu poti sa ii spui homosexualului ca orientarea sa sexuala ESTE GRESITA, nu exista raspunsuri corecte sau gresite, remember? Fiecare are personalitatea sa…heterosexualul are orientarea sexuala CORECTA dupa cum si homosexualul are tot o orientare sexuala…CORECTA. Un alt fel de corect. Matematica insa nu tine cont de pareri si de personalitati si nu este deschisa catre dezbateri…cei „politically corect” insa ar dori ca inclusiv matematica sa fie cu raspunsuri corecte multiple si deshisa la dezbateri

    iar daca ne gindim un pic si mai departe clipul ar putea fi ironic si la adresa conspirationisitilor…Adica un copil vine si spune profesorului ca dupa el nu exista incalzire globala….iar profesorul ii zice ca acela este un raspuns gresit. Vin parintii si intreaba…copilul meu a spus ca nu exista incalzire globala ir dvs ii spuneti ca acela era un rspuns gresit. Este gresit CONFORM CUI?” iar profesorul raspunde: „conform stiintei!” Adica stiinta care sustine incalzirea globala este batuta in cuie si nu este deschisa la dezbateri. Deci vedeti ca un clip de genul acesta poate avea multe sensuri care pot scapa la o privire superficiala..iar in cazul ultimei variante, acest clip ne este defavorabil noua.

    Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 18, 2019 at 6:10 pm

      Dar ca sa nu ne mai complicam prea mult in interpretari si explicatii, putem rezuma: NU ORICE LUCRU POATE FI DEZBATUT si EXISTA ADEVARURI ABSOLUTE!! Daca spui ca iti place culoarea albastra si altul spune ca ii place verde, astea pot fi corecte simultan, pentru ca sunt lucruri independente si mai ales SUBIECTIVE, tin de gustul fiecaruia. Dar nu poti sa spui ca ziua straluceste pe cer LUNA, ca asa vrei tu! Asta nu mai e subiectiv… ci duce spre nebunie/dementa.

      Apreciază

  9. je said, on noiembrie 18, 2019 at 3:41 pm

    Deci cam asa se nasc (apar) „millenials”, cei care plang ca niste copii mici daca le spui ca nu e corect ce au spus ei sau ce au facut!! (deci copilul care apare la inceputul filmuletului este un viitor „millenial”, crescut fara cea mai mica mustrare sau indreptare, de niste parinti inapti de a fi parinti, care-l strica si-i distrug copilului caracterul si viitorul)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.