SACCSIV – blog ortodox

Video (de ras sau de plans?): Matematica alternativa

Posted in politica corecta, umor by saccsiv on noiembrie 15, 2019

RABIN: Donald Trump a fost binecuvantat precum un rege. Asta inseamna că el este ultimul președinte dinaintea revenirii dinastiei davidice

Posted in antihrist, APOCALIPSA, RABINI by saccsiv on noiembrie 15, 2019

Design pentru Coroana Regelui David (credit: Hazorfim)

BREAKING ISRAEL NEWS: Rabbi: Blessing Trump as King Shows He is the Final President Before the Return of Davidic Dynasty

Rabin: Binecuvântarea lui TRUMP ca rege arată că el este ultimul președinte de dinaintea revenirii dinastiei davidice

de Adam Eliyahu BERKOWITZ

13 Noiembrie 2019 | 17:16

“Iar în ţara aceasta, pe munţii lui Israel, îi voi face un singur neam şi un singur rege va fi peste toţi; nu vor mai fi două neamuri şi în viitor nu se vor mai împărţi în două regate;” Iezechiel 37:22 (Biblia israelită)

Președintele TRUMP a participat la un eveniment evreic ortodox de strângere de fonduri, defășurat la hotelul Intercontinental din Manhattan în seara de Marți. Patru sute de evrei ortodocși au fost prezenți la eveniment, contribuind estimativ fiecare cu 100 000 $ pentru onoarea de a-i aduce un tribut personal Comandantului Suprem.

(more…)

Câți bani a cheltuit fiecare candidat la alegerile prezidențiale din 2019

Posted in alegeri, prezidentiale by saccsiv on noiembrie 15, 2019

DIGI 24: Câți bani a cheltuit fiecare candidat la alegerile prezidențiale din 2019

Viorica Dăncilă (PSD) – 18.210.500 lei

Klaus Iohannis (PNL) – 18.000.000 lei

Mircea Diaconu (Alianţa UN OM) – 16.294.924,80 lei

Dan Barna (USR PLUS) – 7.449.531,31 lei

Theodor Paleologu (PMP) – 7.068.975 lei

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală) – 1.300.000 lei

Ramona-Ioana Bruynseels (Partidul Puterii Umaniste) – 803.398 lei

Alexandru Cumpănaşu (independent) – 559.174,91 lei

Kelemen Hunor (UDMR) – 445.000 lei

John-Ion Banu (Partidul Naţiunea Română) – 85.000 lei

Bogdan Stanoevici (independent) – 20.000 lei

Cătălin Ivan (Alternativa pentru Demnitate Naţională) – 14.400 lei

Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc) – 8.000 lei

Sebastian Popescu (Partidul Noua Românie) – 0 lei

Autoritatea Electorală Permanentă precizează că au dreptul la rambursarea cheltuielilor electorale doar competitorii electorali care au obţinut minimum 3% din totalul voturilor valabil exprimate, şi anume: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (PNL), Theodor Paleologu (PMP), Viorica Dăncilă (PSD), Mircea Diaconu (Alianţa UN OM) și Dan Barna (USR PLUS).

Cititi va rog si:

BEC: Rezultate finale. Au votat 9 359 673 alegatori. Ce numar de voturi a primit fiecare candidat

 

Tagged with: ,

VREAU SI LA NOI! Grecia repune in vigoare Legile Blasfemiei: 2 ani INCHISOARE pentru cine înjură pe Dumnezeu sau Biserica Ortodoxă Greacă

Posted in blasfemie, Grecia by saccsiv on noiembrie 15, 2019

ORTHODOX CHRISTIANITY: GREEK GOV’T REINSTATES BLASPHEMY LAWS

Guvernul grec restabilește legile blasfemiei

Atena, 13 noiembrie 2019

Noul guvern conservator grec a repus în vigoare legile blasfemiei, care fuseseră abolite cu aproape 6 luni în urmă de guvernul anterior, de stânga, Syriza.

Cei care încalcă legea, s-ar putea confrunta cu doi ani de închisoare. Modificările au fost anunțate de ministrul Justiției Kostas Tsiaras, luni, relatează Keep Talking Greece.

Articolul 198 cu privire la blasfemia intenționată și aversiunea religioasă prevede: „Închisoare de până la 2 ani pentru oricine înjură cu intenție pe Dumnezeu, care înjură public și intenționat Biserica Ortodoxă Greacă, sau orice religie recunoscută în Grecia”.

Articolul 198 a fost încorporat pentru prima dată în codul penal grecesc în 1950, rămânând acolo până când SYRIZA l-a eliminat. „Serios, credeți că Dumnezeu are nevoie de protecția procurorului?”, l-a întrebat pe ministrul Justiției Spyros Lappas, membru SYRIZA.

Răspunzând criticilor, Tsiaras a spus „dorim să protejăm drepturile adevărate și libertățile adevărate ale oamenilor, indiferent de convingerile lor politice sau religioase și de doctrinele lor religioase”, respingând în același timp afirmația că legile privind blasfemia sunt o întoarcere anacronică în trecut.

Arhiepiscopul Ieronim al Atenei, președintele Sfântului Sinod al Bisericii Greciei, a răspuns că: „Restabilirea în Codul penal a prevederilor privind infracțiunea de blasfemie intenționată și de ultraj adus religiilor nu este, evident, destinată protejării lui Dumnezeu, a clericilor, a Bisericii Ortodoxe sau a oricărei alte religii, întrucât nu au nevoie de protecție umană ”, relatează Romfea.

„Totuși, își propune să păstreze sentimentul religios al credincioșilor și interesul imperativ, în perioadele deosebit de tulburi de pace socială și coeziune socială – valori care nu pot fi călcate în picioare de logica „conservatoare” a libertății de exprimare, inclusiv abuzurile, fanatismul”, a continuat el.

„Dar, mai ales, întreaga problemă este o chestiune de cultură”, a spus Arhiepiscopul.

În același timp au fost introduse sancțiuni mai dure în ceea ce privește transportul imigranților, violul și abuzurile asupra copiilor, relatează Russian Athens.

 

Tagged with: ,