SACCSIV – blog ortodox

„Când guvernul lui Netanyahu se sfărâmă, este timpul să ne pregătim pentru MESIA”. Rabinul care a prezis preşedinţia lui Trump, face noi predicţii şocante pentru următorul guvern din Israel

Posted in antihrist, APOCALIPSA, BENJAMIN NETANYAHU, ISRAEL, RABINI by saccsiv on septembrie 21, 2019

Un evreu ultra-ortodox se roagă cu faţa la Muntele Templului şi Domul Stâncii (foto: Aharon Krohn/Flash90)

BREAKING ISRAEL NEWS: Rabbi who Predicted Trump Presidency Has Shocking New Prediction for Israel’s Next Government, Messiah

Rabinul care a prezis preşedinţia lui Trump face noi predicţii şocante pentru următorul guvern din Israel – Mesia

De Dr. Rivkah Lambert Adler, 19 Septembrie 2019

Într-un interviu informal din casa sa din Ierusaim, savantul, rabinul şi lectorul internaţional Mendel Kessin, care crede că lumea se leagănă pe muchia eliberării, a explicat ce-ar trebui să se întâmple dpdv politic pentru a servi scopului spiritual de a înainta spre eliberare.

“Ceva [la aceste alegeri] se va întâmpla din senin şi va fi uimitor, ceva la care nimeni nu se aşteaptă. Pentru ca evreii să se pocăiască, să se apropie de Dumnezeu, să se apropie de Tora lor, acest guvern trebuie oprit.” Cu cuvintele lui, Primul Ministru Benjamin Netanyahu “trebuie destituit.”

La momentul actual, soarta guvernului israelian este încă foarte neclară. Ţara este foarte divizată şi niciun câştigător clar nu a apărut după cea de-a doua rundă de vot pentru cel de-al 22-lea Knesset.
Pentru a-i aduce pe evrei mai aproape de Tora şi a-i pregăti de primirea înaltei Tora lui Mesia, Kessin a prezis că rezultatul final al alegerilor de săptămâna aceasta va fi că preşedintele israelian Reuven Rivlin îi va oferi partidului Likud opţiunea de a forma o coaliţie dar fără Netanyahu la conducere.
“Practic, Bibi trebuie destituit. Dumnezeu se va descotorosi de el dpcv politic,” a afirmat Kessin.
Kessin nu crede că Mesia îl va înlocui imediat pe Netanyahu. “Ai nevoie de un om pentru tranziţie. Persoana pe care o am în minte este pe scena politică. Numele lui este Gideon Sa’ar.”
Sa’ar a fost membru în Knesset între anii 2003-2014 şi a fost ales din nou în cel de-al 21-lea Knesset în aprilie anul acesta. Ocupând locul şase in listele partidului Likud, el ar trebui să fie împins în faţă 4 poziţii pentru ca predicţia lui Kessin să se adeverească.
Ar fi pentru prima dată cănd Kessin ar sprijini un candidat pe cal negru. El a prezis corect că Donald Trump va câstiga alegerile prezidenţiale din SUA în 2016 pe vremea când partidul Republican era încă plin de candidaţi asezonaţi politic. Atunci, ca şi acum, el şi-a bazat gândea mai mult pe idei spirituale decât pe consideraţii politice.
Într-o prelegere publică din Ierusalim ţinută înainte de alegeri, Kessin a spus, “Problema nu e la alegerile israeliene. Problema este că a venit vremea să eliminăm influenţa oamenilor care n-au nimic de-a face cu propovăduirea Torei lui Dumnezeu. Poporul evreu trebuie să fie pregătit şi trebuie să se înalţe pentru a începe procesul de eliberare,” a spus el.
“Nu e doar o problemă din Israel. E la fel ca şi în America – acei democraţi care vor să-l distrugă pe Trump. Am spus de multe ori cine este Trump. El este un edomit – o figură mesianică a lui Edom. Treaba lui este să asiste poporul evreu să facă tikkun (să rectifice lumea dpdv spiritual).
Ceea ce şi face! Ceea ce e uimitor. El nici măcar nu ştie cine este şi totuşi asta face.

“Probabil că intrăm în faza următoare în care toate aşezările evreieşti devin parte din Israel. Ăsta-i următorul pas. Vedeţi ce face Dumnezeu? Încet, el restabileşte evreii,” a explicat Kessin.

În esenţă, Kessin pretinde că statul evreiesc are nevoie de un şef de tranziţie care-i va ajuta pe evrei să se întoarca la Tora, în pregătirea venirii lui Mesia şi a eliberării totale. Iar acel lider nu poate fi premierul Netanyahu.

Ce fel de lider e necesar astăzi? Potrivit lui Kessin, “ trebuie să fie cineva care se poate prezenta ca prietenos sau susţinător al spiritualităţii. Nu mă uit la asta în cheie politică.

“Eliberarea este cel mai măreţ eveniment pe care întreaga creaţie l-a văzut vreodată. Odată începută, este de neoprit şi irevocabilă.

“Oamenii n-au nicio idée despre ce poate face Moshiach (Mesia). Ceea ce face e să schimbe realitatea. El împrăştie ceaţa, unde toţi văd Ain Od Milvado – lângă Dumnezeu, nu există altceva. Noi nici măcar nu putem înţelege ce înseamnă asta.”

Pentru că pământul va fi plin de veneraţie pentru Gloria lui Hashem aşa cum apa acoperă marea. (Habakkuk 2:14)

În acest moment, rezultatul politic neclar pare să îngâne o luptă spirituală purtată între forţele care vor să aducă eliberarea şi forţele care vor s-o ţină pe loc.
“Ceea ce se întâmplă acum este o luptă crâncenă. Dacă ai fi în rai, ai vedea lupta. Satan este disperat pentru că zilele lui sunt numărate.”
În gândirea evreiască, Satan este o prezenţă spirituală pe care Dumnezeu a creat-o cu misiunea specifică de a provoca oamenii spre păcat. Satan este un instrument de-al lui Dumnezeu, care-l serveşte din plin pe El. Rabinul Kessin îl numeşte pe Satan, “o entitate spirituală care a fost cel mai mare inamic al omenirii.”
“Nu ne uităm aici la alegeri şi coaliţii,” a declarat Kessin. “Israel trebuie să fie salvat spiritual mai întâi.
“Poate de asta aceste alegeri sunt într-o astfel de învălmăşeală, a completat el.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Rabinii nu pot profeti, asadar, profetiile lor sunt, de fapt, “profetii”, adica intre ghilimele.

Si totusi, multe dintre astfel de spuse chiar se petrec dupa o vreme. Cum e posibil asa ceva? Simplu. Aceste ziceri sunt o pregatire a mentalului maselor cu ceea ce, de fapt, déjà evreii grei aveau de gand sa faca. Astfel a fost cazul cu “alegerea” lui Donald Trump. De aceea si alti rabini sunt pe aceeasi linie cand vorbesc despre rolul sau in ecuatia mesia:

Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția de șef al Edomului? / Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite

Care mesia asteptat de rabini este, de fapt, antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Referitor la Benjamin Netanyahu insa, lucrurile par mai incurcate.

Exista o profetie (cu ghilimele, se intelege) luată în serios în comunitatea de evrei Haredi:

„Când guvernul lui Netanyahu se sfărâmă, este timpul să ne pregătim pentru Moshiach”

Pe de alta parte insa, multi rabini au spus ca Benjamin Netanyahu a fost si va mai fi si el foarte important in ecuatia antihristica:

Rabini: NETANYAHU deține cheile pentru MESIA

Vom vedea care-i treaba, caci, oricum, multa vreme nu mai este:

PREGATIRI pentru venirea ANTIHRISTULUI: Sanhedrinul vrea o Curte Internationala de Judecata la Ierusalim

ANALIZA: Pe 25 septembrie Sanhedrinul va ţine o conferinţă pentru apariţia Organizaţiei celor 70 de Naţiuni. Acestea sunt invitate la sacrificii de animale pe Muntele Măslinilor

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. abc said, on septembrie 21, 2019 at 2:03 pm

    Ereticul papa Francisc vrea sinodalitate ecumenistă, care să strângă alături de Biserica cea Una – Ortodoxă, toate ereziile… sub papucul său
    https://ortodoxinfo.ro/2019/09/21/ereticul-papa-francisc-vrea-sinodalitate-ecumenista-care-sa-stranga-alaturi-de-biserica-cea-una-ortodoxa-toate-ereziile-sub-papucul-lui/

    Uite cum se grabeste inaintemergatorul lui antihrist
    Se pare ca se apasa pe accelaratie.
    E nascut stapanul lor, iar inaintemergatorul asta, inaintemergatorul lui antihrist, acest Ioan Botezatorul pe invers, ii pregateste pe deplin calea antihristului.

    La fel va face si acesta, va preda mare stapanului sau intreaga mare turma, uniti, frumosi, ingrasati, gata de inchinare la stapan.

    Apreciază

    • abc said, on septembrie 21, 2019 at 2:07 pm

      Normal ca antihristul e nascut si in curand inaintemergatorul lui va iesi din rampa, din lumina reflectoarelor si va intra in scena cel mare, cel la a carui inscaunare lucreaza toate guvernele si sistemele secrete de pe tot globul.
      Ce preziceri mai trebui ?
      Te uiti la fapte si evenimente si se intelege.

      Apreciază

      • roman said, on septembrie 22, 2019 at 9:23 pm

        Biserica cea Una NICIODATA nu va fi supusa de vreo creatura,nu creatie sau faptura.Biserica cea Una e INSUSI TRUPUL LUI HRISTOS (Sf Apostol Pavel-Biblia),iar Mireasa Domnului (Cantarea Cantarilor-Biblia) va dainui VESNIC,fiindca scris este…nici portile iadului nu o vor cuceri…(Biblia).Doar ca ,o IMENSA parte din MUUULT PREAPUTINII CREDINCIOSI de azi,din cauza NEPASARII ,necatehizarii,confunda Biserica Ortodoxa de Rasarit cu INSTITUTIA Bor,membra a CMB=,,biserica lui antihrist….Aia nu-i Biserica cea Una,aia e ,,biserica”oamenilor.Ortodoxia se poate limita si la 3 oameni-Sf Teodor Studitul.Unde este ADEVARUL=Hristos , acolo e si Biserica,NU unde vor oamenii…..I-AUZI pe Duhul Sfant Mangaietorul….Căci noi suntem templu al Dumnezeului celui viu, precum Dumnezeu a zis că: „Voi locui în ei şi voi umbla şi voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu”.(Biblia).Iarta-ma!

        Apreciază

  2. geo said, on septembrie 21, 2019 at 4:26 pm

    https://www.bitchute.com/video/h5wLU3bnP9aE/ – fascinant!

    Apreciază

  3. Florian said, on septembrie 21, 2019 at 6:02 pm

    „Profetul Isaia a scris despre o perioadă în care pustietatea se va înveseli și va înflori ca trandafirul. Pentru israelieni, aceasta nu e doar o profeție străveche, ci e o poruncă.”

    https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/05/15/israel-desertul-infloreste/

    Asta e „credinta” lor satanista: ce hotarasc rabinii Dumnezeu e obligat (!) sa duca la indeplinire…

    Apreciat de 1 persoană

  4. geo said, on septembrie 21, 2019 at 6:43 pm

    http://www.justitiarul.ro/sfarsitul-israelului/

    Apreciază

  5. Duhul Căpitanului said, on septembrie 21, 2019 at 7:02 pm

    Rugați-vă sa nu vina antihristul înaintea războiului! Dar, dacă vom fi prea păcătoși..

    Apreciază

  6. NoMad said, on septembrie 21, 2019 at 7:56 pm

    ANTIHRISTUL nu e om si nu e nascut, nici nu o sa fie nascut vre`o data,

    Nu poate sa se intrupeze mai ales din oamenii – adica nascut – pentru ca atunci ar fi NEPHILIM !!!

    El trebuie sa gaseasca o solutie pentru a se putea intrupa , materializa in lumea noastra…. Solutia e I.A si roboti. *noii golemi moderni*

    E creeat si e INTELIGENTA ARTIFICIALA ! *el trebuie sa se materializeze in lumea noastra*

    I.A – o sa fie posedata de drq !!! „posedat” intre ghilimele.

    Se stie din vechime ca vrajitorii incercau sa creeze golemi pentru a putea fii posedati de draqi – pentru a se putea intrupa material in lumea noastra …

    Tehnologia e atat de avansata incat nu mai e nevoie de INCANTATII , VRAJI, RITUALURII , SHAMANI, Vrajitoare, sacrificii – ETC pentru a lua legatura si comunica cu DRQ ! – se face prin quantum calculatoare direct, „inteligenta artificiala” (adica drq).

    Cum sa va explic … aceste ultra super calculatoare qunatum inteligente + Frecvente , energii , unde, chemetrailals , etc – exact asta fac legatura intre lumea noastra si lumea spiritelor , duhurilor … un fel de „telefon” intre lumii …

    Incusiv ei o recunosc si asta de mult timp , Arthur C.Clarke:

    „Orice tehnologie suficient de avansată nu se distinge de magie”

    Arthur C.Clarke – nu stiu daca a facut parte din vre`o grupare … dar citatul spune tot.

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu,
    Milueste`ne pe noi, pacatosii.
    Amin.

    Apreciază

  7. geo said, on septembrie 21, 2019 at 9:18 pm

    Extraordinar: China, India și Pakistan împreună! https://www.zerohedge.com/geopolitical/dramatic-footage-captures-major-russia-china-war-games-involving-over-120k-soldiers

    Apreciază

  8. Ioan C. said, on septembrie 22, 2019 at 4:06 am

    Doamne ajută,

    Cu ajutorul Domnului am adăugat la lista de vechi ediții ale Scripturii și Biblia Sinodală din 1914, dar care are inclusiv cuprinsul, iar marginile nu îi sunt „tăiate”, adică se văd toate paginile în întregime (spre deosebire de ediția de pe scribd.com, preluată și de alte saituri).
    Biblia Sinodală este în PDF, deci poate fi descărcată, numai trebuie un pic de răbdare, dat fiind că sunt multe pagini scanate.
    Deci, nu e nevoie să se descarce textul retipărit de stiliști (și care are multe imagini, nu doar câteva), căci, cu părere de rău spunem, ei nu sunt parte din Biserica Ortodoxă universală.

    Iată aici materialele (cu Noul Testament din 1859 primul material și Biblia 1914 care încheie lista):
    https://cititorul.home.blog/editii-vechi-ale-scripturii/

    Apreciază

  9. john said, on septembrie 23, 2019 at 2:56 pm

    Mai multe surse evreiești indică impasul electoral al Israelului ca poartă către „Mesia”

    „În ajunul celui de-al cincilea ciclu al unei mii de ani, anul(evreiesc) 5780 (2020) este un an al fixării. Nu va exista niciun guvern în Israel pentru o perioadă îndelungată și diferitele tabere vor lupta și se vor certa mult, fără nici o concluzie întrún fel sau altul. Apoi, pe Rosh Hashanna (Anul Nou Evreiesc, care va fi duminica viitoare seara 29.09. – 01.10), partea sfințeniei va lupta pe partea întunericului din cer până când Dumnezeu însuși și Gazdele sale vor decide problema. ”
    https://www.breakingisraelnews.com/137666/multiple-jewish-sources-point-to-israels-election-impasse-as-the-gateway-to-messiah/

    Predicția rabinului Kaduri
    În iunie, Breaking Israel News a publicat un articol în care citează o predicție de 40 de ani a lui Rabi Yitzchak Kaduri, cel mai cunoscut cabalist (mistic) din Israel până la moartea sa în 2006. Potrivit unui martor ocular, rabinul Kaduri a prezis că Mesia va fi dezvăluit. în urma unui impas electoral în Israel. La o mică adunare, Rabinul Kaduri a fost întrebat când va veni Moshiach (Mesia). El a răspuns: „Când vor fi alegeri, dar nu va exista un guvern”.
    https://www.breakingisraelnews.com/131363/rabbi-kaduri-predicted-40-years-ago-that-current-election-difficulties-presage-messiah/

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.